Προς το περιεχόμενο

MEDIA MARKT - Με την αγορά 2 προϊόντων το ένα στην μισή τιμή

s-tasos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι λιγο περιπλοκο αλλα βγαινει.

Εστω Χ η εκπτωση του πρωτου και Υ του δευτερος θα εχουμε:

800/500=1.6 αρα ο 1ος δινει 1.6 φορες μεγαλυτερο ποσο επομενως θα πρεπει να παρει 1.6 φορες μεγαλυτερη εκπτωση οποτε Χ=1.6Υ.

250 ευρω ειναι η εκπτωση αρα: Χ+Υ =250 => 1.6Υ+Υ=250 => 2.6Υ=250 => Υ=96 επομενως και Χ=154

Αρα ο 1ος θα παρει 154Ε και ο 2ος 96Ε απο την εκπτωση που θα γινει!

Εξαιρετικό παράδειγμα. Μπράβο.

Πηρα τηλ στο mediamarkt πυλαιας για να ρωτησω για samsung ue37d5000 και ue37d6100 και οι τιμες ειναι 799 για την πρωτη και 999 για τη δευτερη. Αν αφηνουν να εφαρμοστει εκπτωση αγοραζοντας στην ιδια τιμη 2 τηλεορασεις η τιμη στην πρωτη βγανει 20 ευρω φθηνοτερα απο το skroutz ενω στη δευτερη 30 ευρω φθηνοτερα απο το skroutz. Αρα πρακτικα δε μπαινω σε αυτη τη διαδικασια διοτι απο το amazon.de με τα μεταφορικα στην πορτα μου βγαινουν το ιδιο και δεν ξερω αν ισχυει για αγορα 2 ιδιων προιοντων.

Για παλαιοτερα μοντελα που ρωτησα μου ειπε δεν εχουν και οτι εχουν καταργηθει. Για πλακα αν γνωριζει καποιος ας μας πει αν ισχυει η εκπτωση αν παρεις 2 ισαξια προιοντα.

Νομίζω οτι συμφέρει όλους μας να φάνε λίγο ψωμάκι και τα παιδιά που δουλεύουν σε αυτήν την χώρα.

Η έκπτωση είναι ποσοστό. Για να επιτυχει την μεγαλύτερη έκπτωση ο αγοραστής του ακριβου προϊόντος θα πρέπει η τιμή του φτηνού προϊόντος να είναι κοντά στην τιμή του ακριβού οπότε χωριστείτε σε ζευγάρια ανάλογα με το ποσό που θέλετε να δαπανήσετε! Έτσι είναι (και φαίνεται) πιο δίκαιο.

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μήπως έχει δεί κανείς εάν υπάρχει στα M.M. διαθέσιμη η Panasonic TX-P42U30E και σε τί τιμή ?

Ομοίως, επειδή ενδιαφέρομαι και για το Samsung Galaxy S2, έχετε δεί κάποια τιμή ?

Εάν ενδιαφέρεται κάποιος για καμιά συνδυαστική αγορά για Θεσσαλονίκη, τότε μπορούμε να τα πούμε μέσω π.μ.,

μιας και ενδιαφέρομαι και για άλλα πραγματάκια...

Δημοσ.

Μήπως έχει δεί κανείς εάν υπάρχει στα M.M. διαθέσιμη η Panasonic TX-P42U30E και σε τί τιμή ?

Για αυτην βασικα παω αυριο να δω...

Αλλα ειμαι Αθηνα!

Παντως αν την βρω και δω τιμη θα ενημερωσω...

Δημοσ.

Για αυτην βασικα παω αυριο να δω...

Αλλα ειμαι Αθηνα!

Παντως αν την βρω και δω τιμη θα ενημερωσω...

Αν δε σου κάνει κόπο, ρίξε ένα βλέφαρο και για το Galaxy S II ... ;)

Ελπίζω να μην τα έχουν υπερτιμολογήσει...(κατά την προσφιλή τακτική άλλων ....) :rolleyes:

Δημοσ.

Αμα εχει το galaxy s ii κανα 600αρι, οποιος ειναι απο αθηνα και ψηνεται να το παρουμε 450 ας το πει! :devil:

Τα Μ.Μ. Θεσ/νίκης έχουν το G. SII στα 569 € !

Δυστυχώς (για εμένα) δε διαθέτουν την Pana 42U30 :mad: :cry: :X

Δημοσ.

Πέρασα σήμερα στις 11 απο MM στο Μαρούσι. Το galaxy sII ΔΕΝ υπάρχει και μου είπαν ότι θα το φέρουν απο βδομάδα (που θα έχει λήξει η προσφορά). Δεν ξέρω σε τι τιμή το έχουν στο saturn, αλλά άμα ξεστοκάρεις καμιά παλιά χαλασμένη συσκευή έχεις έκπτωση 100 ευρώ, επομένως μπορεί να πηγαίνει στα 499 ευρώ (599-100=499).

Δημοσ.

παιδες εγω ψηνομαι για ενα ipad παντως, περιοχη αθηνα, αν ενδιαφερεται κανεις pm me

τωρα που το 8υμηθηκαμε...

ηδη ειδα αγγελια για "σφραγισμενο" ipad1 350ε...

BTW ειδε κανεις σημερα ipad2 αθηνα?

Δημοσ.

Αν δε σου κάνει κόπο, ρίξε ένα βλέφαρο και για το Galaxy S II ... ;)

Ελπίζω να μην τα έχουν υπερτιμολογήσει...(κατά την προσφιλή τακτική άλλων ....) :rolleyes:

Μονο το Galaxy S εχει και δυστυχως δεν εχει και την tv που ηθελα...

Δημοσ.

Μονο το Galaxy S εχει και δυστυχως δεν εχει και την tv που ηθελα...

Και εγώ πάντως που τους πήρα τηλ. δεν την είχε κανένα από τα 2 στη Θεσ/νίκη... :mad: :X

Φαντάζομαι από LCD/LED όμως...χαμός !

Δηλ. εμείς στο πηγάδι κ@τουρήσ@με ?

Δημοσ.

Και εγώ πάντως που τους πήρα τηλ. δεν την είχε κανένα από τα 2 στη Θεσ/νίκη... :mad: :X

Φαντάζομαι από LCD/LED όμως...χαμός !

Δηλ. εμείς στο πηγάδι κ@τουρήσ@με ?

Ναι πανικος...Με ζορι LED 3D...

Ρε φιλε τηλεοραση θελουν να βλεπουν οι γονεις οχι το avatar και να κυνηγουν τις πεταλουδες στο σαλονι.

Δημοσ.

Ναι πανικος...Με ζορι LED 3D...

Ρε φιλε τηλεοραση θελουν να βλεπουν οι γονεις οχι το avatar και να κυνηγουν τις πεταλουδες στο σαλονι.

Εντόπισες τίποτα από plasma τελευταίας γενιάς ?

Τηλεφωνικά, τις μόνες που μπόρεσα να εντοπίσω ήταν κάτι ξεχασμένες LG PJ & PK 350/550 ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...