kosegdit Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα παιδιά, στο σπίτι μου έχω 2 υπολογιστές. Ένα desktop και ένα laptop. Και οι 2 υπολογιστές έχουν windows 7 professional αγγλικά SP1 (αυθεντικά). Επίσης και τα 2 pc είναι συνδεδεμένα στο Internet με το ίδιο router (το desktop με ethernet και το laptop ασύρματα). Αυτό που θέλω να κάνω, είναι να μπορούν αυτοί οι 2 υπολογιστές να μοιράζονται κάποια κοινά αρχεία. Δηλαδή να έχω ας πούμε ένα φάκελο, όπου θα μπορώ να βάζω και να βγάζω αρχεία και από τα 2 pc, και θα μπορώ να διαβάσω τα αρχεία αυτά επίσης και από τα 2 pc. Τι έχω προσπαθήσει να κάνω; -- Έψαξα στο google, και προσπάθησα να φτιάξω ένα homegroup από το desktop, το οποίο θα έκανα join από το laptop. Το θέμα όμως είναι πως ενώ δημιουργώ το homegroup, αυτό δεν είναι ορατό από το laptop. Αντί δηλαδή να μου βγάλει την επιλογή "join homegroup", μου λέει πως δεν υπάρχει κάποιο homegroup!! Τι μπορώ να κάνω; Μήπως κάνω κάτι λάθος; Υπάρχει μήπως κάποιoς ποιό εύκολος τρόπος; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας, και ελπίζω να μπορέσετε να με βοηθήσετε
rafail1994 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Για ρίξε μια ματιά και σε αυτο το θέμα και αν δεν βγάλεις πάλι άκρη μας ξανά φωνάζεις
kosegdit Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Sorry αλλά έχασα την μπάλα, μιάς και δεν μπορώ να δω τις δημοσιευμένες εικόνες. Τελικά κατάφερα να κάνω join homegroup από το laptop (έφταιγε το ότι έιχα το ίδιο όνομα και στα 2 pc). Τώρα το θέμα είναι πως δεν ξέρω πως να βάλω αρχεία μέσα στους κοινούς φακέλους.
rafail1994 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημιούργησες 2 κοινούς φάκελους και στα δυο pc ;
kosegdit Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 thanks για το ενδιαφέρον rafail, τελικά το έφτιαξα. Το πρόβλημα ήταν στο firewall του eset smart security. Μου έκλεινε το network traffic.
rafail1994 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Ωραία που βρήκες άκρη .Ναι αυτό το eset το έχει και σε μένα το έκανε όταν το είχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.