ikaruga24 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Νομιζω οτι για το ps3 παιζει να ειναι το καλυτερο 4 μηνο-5μηνο ever αυτο μεχρι την Ε3. Καθως Θα εχει τα εξης exclusives μεχρι τοτε. Ni No Kuni. God of War Ascension Beyond: Two Souls The Last of Us Sly Cooper 4: Thieves In Time Μεσα στο 13(μπορει πριν το καλοκαιρι,μεσα στο καλοκαιρι ή μετα) τα Puppeteer rain Until Dawn Και μαλλον μεσα στο 13 τα ff13V και the last of us. (για τα 2 συγκεκριμενα δεν υπαρχει ουτε ενδειξη βεβαια για το ποτε θα κυκλοφορησουν) Bαλε και τα multiplatform GTA5, Tomb Raider και και και @cortaΝ δεν λεμε κατι διαφορετικο.Συμφωνω. Εχεις δικιο, προσπερασα πολλα απο αυτα κυριως γιατι μονο το Ni no kuni ειναι που με ενδιαφερει αλλα σε γενικες γραμμες ναι το PS3 εχει πολυ δυνατο καταλογο μεχρι το καλοκαιρι. Αλλος ενας λογος παντως που απο εκει και τοτε δεν βλεπουμε τιποτα στον οριζοντα γιατι μυριζει PS4 η ολη ιστορια.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Eιναι πολυ δυνατο το 13,αλλα για 14 ειναι λογικο να μην υπαρχει κατι δυνατο στα χαρτια σημερα ,γιατι θα εχουμε τις νεες κονσολες.Πιστευω οτι ολο και κατι θα δουμε και τοτε για τις παλιες,αλλα λιγα πραγματα.
skanjos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 μόλις είδα το νέο Nintendo direct για το wii u ανακοινώθηκαν επίσημα super mario 3d-style wii mario kart wii u Wii fit u "κάτι" 101(στρατηγικής δεν θυμάμαι name) legend of zelda windwaker remake new legend of zelda wii u game shin megami tenshei vs fire emblem(απορώ πραγματικά) X (απο την monolith που έφτιαξε το xenoblade για το wii u) η νιντέντο πάει για φουλ gaming απο εδώ και πέρα, δεν μου αρκεί ,θέλω να δω Pricedrop στα 200ε για την κονσόλα, ούτε καν στα 250... 200 και πολλά είναι ,τότε ίσως το σκεφτώ για να το αγοράσω. 1
naruto14 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=OK5-EIzDtKo http://www.youtube.com/watch?v=6GxUMMGyZcM http://www.youtube.com/watch?v=J-61NKRaYjw http://www.youtube.com/watch?v=pUbgRxf3fLg http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xSF-yNvKmjI
JohnVani18 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Shin Megami Tensei X Fire Emblem announced for Wii U In a left-field announcement, Nintendo has revealed a new collaboration with Atlus: Shin Megami Tensei X Fire Emblem. A brief trailer shown during a Nintendo Direct presentation didn't offer many details, showing only characters from both games as well as the rather self-explanatory title. Legend of Zelda: Wind Waker HD remake coming by Fall 2013, Wii U Zelda also in developmentThis morning's Nintendo Direct confirmed two new Zelda games for Wii U, namely a HD remake of GameCube game Wind Waker with improvements to gameplay and graphics, and a brand new entry that will address series conventions like "completing the dungeons in a certain order", and to "play by yourself." The Wind Waker HD remake is confirmed for release "by this Fall." New Mario 3D and Mario Kart announced, playable at E3During today's Nintendo Direct, CEO Satoru Iwata announced that the team behind Mario 3D is working on a new installment, with Mario Kart also planned for Wii U. Virtual Console headed to Wii U, launching after spring updateDuring the latest Nintendo Direct presentation, Nintendo president Satoru Iwata revealed that Virtual Console will soon be launching for the Wii U. The Virtual Console will launch this spring, after a Wii U system update that will improve the speed of launching software. Another update is planned for the summer that will improve the speed of returning to the Wii U menu.
ikaruga24 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Καλα με το Χ καυλωσα ασχημα λεμε! Monolith, εγγυηση πραγματικα.
hollow_83 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δε ξερω για σας, εμενα προσωπικα αυτο που με ξενερωνει στους αλλους, εχει αρχισει και μου τη δινει και στη Nintendo. Βαρεθηκα τα Re-releases. Εχω την αισθηση οτι και η Nintendo πλεον παρα εχει πατησει στη νοσταλγια και την αγαπη των fans της, και θα της γυρισει boomerang. Περαν του Χ της monollith και του crossover shinzi και fire emblem (το οποιο μπορει να ειναι και fighting game) δε βλεπω καμμια πρωτοτυπια. Aκομα και το Yoshi's Island σαν spinoff του Kirby ειναι. Tωρα για τα υπολοιπα παιχνιδια, δεν ανακοινωσε και κατι που δε ξεραμε. Καινουρια IP's προσωπικα θελω να βγαλει, εκει θα δω τη δημιουργηκοτητα των Dev's της. Anyway εχουμε να περιμενουμε το Wonderfull 101, και το Pikmin. Οσο για το Wind Waker, εχω την εντονη ανυσηχια απο τα λιγα που ειδα οτι στο HD Remake του, εχει χασει το Cartoon Look και μοιαζει στο Art Style με το Skyward Sword ή το Mario Galaxy (ή κατι ενδοιαμεσο). 1
ikaruga24 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Αχαχαχα επικο ποστ. For the record ομως το Wind Waker το αγαπησα απο την πρωτη στιγμη. Ηταν κανονικο Zelda. Ηταν ποιο Zelda απο το Ocarina of time παρα τα σοβαροτατα ελατωματα της δυσκολιας του και της απαισιας ποιοτητας ηχου του. Το Twilight princess ηταν πολυ καλο αλλα και αυτο επεσε στην παγιδα της κακιστης ποιοτητας ηχου. Το Skyward Sword απο την αλλη μπορω να πω οτι το πετυχε μια χαρα το ολο παντρεμα. Ηταν οσο σκοτεινο επρεπε (αν και θελουμε και αλλο σκοταδι), σχετικα δυσκολο και η μουσικη και ποιοτητα ηχου πραγματικα αψογη. Ειναι αληθεια παντως οτι οι gamers γενικα δεν μπορουν με τιποτα να ευχαριστηθουν ακομα και απο φιλοτιμες και αξιες προσπαθειες και ναι ωρες ωρες βαζω και την παρτυ μου μεσα.
GeorgeVls Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά πότε περίπου βγαίνει το X; Να αρχίσω να μαζεύω λεφτά από τώρα για wii u.
ikaruga24 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Το θεμα δεν ειναι ποτε βγαινει το Χ αλλα ποτε κυκλοφορει Ευρωπη. Αν κρινουμε απο το πρωτο Xenoblade θα περιμενουμε καμια 2 χρονια αφου κυκλοφορησει κανονικα το παιχνιδι...
skanjos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 δεν νομίζω να το καθυστερήσουν τόσο αυτή τη φορά, πλέον ξέρουν οτι είναι απο τα δυνατά τους χαρτιά και οτι αρέσει στον κόσμο δυτικά,οπότε 6 μήνες δίνω για translation αυτή τη φορά τουλάχιστον για αμερική(btw δεν ξέρω καν αν το wii u είναι region free σαν κονσόλα,δεν με ένοιαξε απο την αρχή είναι η αλήθεια λόγο specs...)
GeorgeVls Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 ikaruga24 δεν νομίζω να καθυστερήσει τόσο μετά την (επιτυχία) του Xenoblade. skanjos εγώ πάλι αν κυκλοφορήσουν τέτοια games στο u με βλέπω να ρίχνω πόρτα στις next gen μέχρι να βγάλουν κι αυτές κάτι που να με ενθουσιάσει τόσο. Μιλάω μόνο για το καινούριο xbox βέβαια γιατί αγορά ps δεν με ενδιαφέρει καν. Το xenoblade είναι ένα από τα καλύτερα games που έπαιξα ποτέ και έτρεχε στο wii, που είναι μια κονσόλα με πολύ κατώτερο hardware από τους ανταγωνιστές της. Δεν θέλω καν να σκέφτομαι λοιπόν τι θα κάνει το X σε μια κονσόλα ανταγωνίσιμη, που δεν θα είναι τόσο δυνατή όσο το ps4/720 αλλά δεν θα έχει και εκείνη την μεγάλη διαφορά που είχε το wii με ps3/xbox. Κι εγώ δεν έχω δει κάτι μέχρι στιγμής που να με κάνει να αγοράσω από τώρα το wii u αλλά πιστεύω ότι ακόμα δεν έχουμε δει και τις δυνατότητες του.
skanjos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 georgevls και οι άλλες κονσόλες δώσαν παιχνίδια όπως το xenoblade απλά το xenoblade φάνηκε τόσο στο wii επειδή δεν υπήρχαν εκεί πολλοί παρόμοιοι τίτλοι ,άντε αυτό και το last story, τι να το κάνω αυτό το x όταν θα παίξω ni no kuni 2/lost odyssey 2 πχ ,δεν λέω τέτοια παιχνίδια δεν τα κρίνεις απο τα γραφικά αλλα μετράνε,και μπορεί να είναι παιχνιδάρα όπως το πρώτο αλλα θα αξίζει να σκάσεις έστω και 250ε για να το παίξεις? για μένα όχι.για αυτό λέω στα 200 το θεωρώ λογική τιμή για το hardware του,αν δούμε τα 360 σε 99ε και Ps3 σε 150ε μετά τις νέες κονσόλες δεν δικαιολογώ τιμή πάνω απο 200ε για το wii u. εκτός αν βγάλει τόσο καλό software που με πει ναι αξίζω, αν κρίνω απο το Library του wii δεν μπορεί, δεν είναι 3ds το wii u ,δεν έχει με το μέρος του τα 3rd party .κρίμα αλλα είναι η αλήθεια. 1
GeorgeVls Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 skanjos έχω και xbox360 και φυσικά συμφωνώ ότι όλοι έδωσαν καλά παιχνίδια. Θα είδες και που γράφω τα καλύτερα σε άλλο ποστ για μερικά που τερμάτισα στο xbox. Για σένα το Xenoblade μπορεί απλά να ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, ωστόσο για μένα είναι το παιχνίδι που αφιέρωσα τις περισσότερες ώρες απ όλα τα υπόλοιπα, και είναι ένα από τα καλύτερα που έχω παίξει ποτέ. Οι τίτλοι που αναφέρεις δεν μου γεμίζουν το μάτι, ωστόσο θα ρίξω μια ματιά στο Lost Odyssey. Εννοείται ότι δεν θα πάρω το wii u μόνο για το X, περιμένω και άλλα από την N. Το παραπάνω σχόλιο το είπα χαριτολογώντας, ωστόσο για μένα το X είναι το πιο αναμενόμενο παιχνίδι. Όσο για την βιβλιοθήκη του wii μπορεί να μην έχει την ποικιλία των υπόλοιπων, αλλά έχει πολλούς σημαντικούς τίτλους, και ακόμα ασχολούμαι μαζί του (και θα ασχολούμαι για καιρό ακόμα). Όπως σημαντικά παιχνίδια έχουν και οι υπόλοιπες, γι αυτό άλλωστε πήρα και το xbox, δεν διαφωνούμε κάπου. Όλα είναι θέμα γούστων. Ο κάθε ένας ανάλογα με τις ανάγκες του και τα γούστα του παίρνει αυτό που του ταιριάζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα