pigos23 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Αυτο που αρχιζει κ με ξενερωνει ειναι οτι πρεπει να σκασω πολλα επιπλεον χρηματα αν θελω να ασχοληθω κ με wii games Τωρα πχ διαβασα οτι το gamepad δεν υποστηριζει παιχνιδια wii...οποτε πειτε οτι θελω πχ να παρω το mario kart wii κ να το παιξω με τα φιλαρακια μου.πρεπει να σκασω χρηματα κ για το game κ πρεπει αναγκαστικα να παρω κ 2 wiiremotes.ξερετε αν μπορω να καλυφθω κ για games του wii με τον pro controller wiiu;
vassilis_pap Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Πρώτα πρώτα δεν υπάρχουν Wiimote και Wiimote για Wii U. Είναι όλα ίδια και ποτέ κανείς δεν είπε το αντίθετο. Στα link που έδωσε ο pigos23 το πρώτο είναι φθηνότερο γιατί ΔΕΝ είναι official και όχι γιατί είναι για Wii! Αν θέλετε να κράζετε τη Ν. τουλάχιστον βρείτε ένα πραγματικό λόγο (υπάρχουν πολλοί). Δε θυμάμαι να κυκλοφόρησε ποτέ κονσόλα με παραπάνω από ένα controller στη συσκευασία στο στάνταρ πακέτο (όχι προσφορές και τέτοια) και δε θυμάμαι επίσης κονσόλα που να ζήταγε λογικά χρήματα για τα περιφερειακά της. Εκτός αν θεωρείτε ΟΚ τα 50€ ακατέβατα που ζητάει το sixaxis και παράλογα τα 58€ του wiimote+ (να μη μιλήσω για το move). Και στο κάτω κάτω το Wii U έχει 100% συμβατότητα με τη προηγούμενη κονσόλα σε αντίθεση με τους άλλους και το μόνο που ζητάει είναι τα αυτονόητα (δηλαδή τους controllers του). Δηλαδή η Sony που ξεκίνησε το PS3 με PS2 υποστήριξη και στη πορεία την αφαίρεσε (!!!)ακόμα και από συσκευές που ήδη είχε πουλήσει ήταν πιο έξυπνη. Αν είχε κάνει κάτι τέτοιο η Ν. θα έβριζαν ακόμα ...και τα μπετά (που λέει και ο Μέγας Αλέφαντος). Αγαπητέ pigos23 επειδή ζητάς συμβουλή σε σχέση με τους controllers, αν θες τη γνώμη μου ξέχνα για την ώρα το pro controller και πήγαινε για ένα πλήρες σετ wiimote+ και nunchuck. Επειδή τα χρήματα που ζητάει δεν είναι λίγα (ειδικά στις μέρες που ζούμε)θα σε συμβούλευα να το ψάξεις αρκετά και όλο και κάτι θα βρεις σε ευκαιρία εδώ ή στο εξωτερικό. Αν πάλι δεν μπορείς υπάρχει πάντα η επιλογή των non official ή των μεταχειρισμένων. Προσοχή μόνο ότι πάρεις να έχει την υποστήριξη του plus γιατί τα πρώτα πρώτα του Wii δε κάνουν (...κάνουν δηλαδή αλλά θέλουν και μια προσθήκη με το plus). Με το set αυτό θα είσαι ΟΚ και για τους Wii τίτλους αλλά και για τους Wii U αφού το υποστηρίζει κανονικά το Wii U. Δε νομίζω να υπάρξουν τίτλοι που να απαιτούν το pro controller μόνο και αν υπάρξουν κάποιοι θα είναι λίγοι. Να ξέρεις πως κονσόλα της Ν. χωρίς πολλούς controllers είναι φαγητό χωρίς αλάτι. Φυσικά δε χρειάζεται να τους έχεις όλους day 1 αλλά σιγά σιγά... 1
moumias Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 αν θελει κανεις απο αθηνα να ανταλλαξουμε το nintendoland που εχω με καποιο αλλο που εχετε για παντα η για λιγο καιρο να παιξουμε να μου πει,απο αθηνα για να κανονισουμε αμεσα!
privateer Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=EVoSiRj7P7o
estefan Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Ρε παιδιά μια βοήθεια αγόρασαν σήμερα το wii u premium 32 gab αλλά δεν συνδέεται με τίποτε στο wi fi modem router που έχω ενώ του βάζω τον σωστό κωδικό δεν περνάει το test δεν ξέρω τι να κάνω εάν μπορεί κάποιος ας βοήθησε ευχαριστώ πολυ
Neomat Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2012 Ρε παιδιά μια βοήθεια αγόρασαν σήμερα το wii u premium 32 gab αλλά δεν συνδέεται με τίποτε στο wi fi modem router που έχω ενώ του βάζω τον σωστό κωδικό δεν περνάει το test δεν ξέρω τι να κάνω εάν μπορεί κάποιος ας βοήθησε ευχαριστώ πολυ βαλε μονος σου ip κλπ αν δεν συνδεεται αυτοματα! κι εγω το ειχα παθει αλλα μετα εμπαινε μονο του!
pigos23 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Αν επρεπε να διαλεξετε καποιο απο τα Ζοmbie u και new super mario bros u ποιο θα ηταν Εχω διλλημα αρχικα γιατι για το ενα δεν εχω διαβασει κ τις καλυτερες βαθμολογιες + οτι εχει πολλα προβληματα (glitches) ενω για το αλλο δεν ξερω αν πρεπει να παρω αυτο ή να περιμενω το rayman Aπ την αλλη μηπως να κανω κ αλλη υπομονη μηπως πεσουν οι τιμες τους (ή εμφανιστουν στις αγγελιες) γιατι τα 60 euro ειναι πολλα??
gkalas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Και τα δυο ειναι φοβερα.Στο zombi u θα θυμηθεις τι σημαινει survival horror παιχνιδι. 1
Neomat Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 κι εγω το ιδιο διλημα εχω αλλα μαλλον zombiu θα παρω,το μαριο αργοτερα!
atsddd Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Αν και κατοχος wii. Και wii u, θεωρω οτι αυτο που κανει η nintendo με τα χειριστηρια της ειναι μεφαλη βλακεια. Στην ουσια ολα τα παιχνιδια ειδικα ατο πρωτο wii θα μπορουσαν να παιξουν ανετα και με το απλο χειριστιριο η με αυτο του wii u. Ποιος ειναι ολογος να πρπει μα σπαμε τα νευρα στο donkey kong πχ οταν θελουμε να κανουμε τουμπα που πρπει να κουνιομαστε πανω κατω σαν αυτιστικα η στο nintendo land που ακομα και για την απλη περιηγηση στον χαρτη πρεπει να κραταμε το pad λες και κοιταζομαστε στον καθρεφτη. Δεν λεω ειναι διαφορετικη εμπειρια, αλλα θα πρεπε ν αφηνει και την επιλογη στον χρηστη να επιλεγει τον τροπο χειρισμου. Εενα προσωπικα αν και μ αρεσουν παρα πολυ τα παιχνιδια της απο εποχες ακομα nes, το θεωρω πολυ κουραστικοτο συστημα μετα wii εποχης. 2
xterm Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Χρόνια πολλά αλάνια, και χρόνια πολλά έχω να γράψω εδώ στα φορουμ. Κάτοχος wii εδώ και χρόνια, τσιπαρισμένο στα υπογεια του καλλιμάρμαρου και μετά softmoded απο τα χεράκια μου, μετράω πολλούς τίτλους στο western digital σκληρό μου και νιώθω περίφανος για το wii μου. Τόσο πολύ που θα πάω να τσιμπήσω ένα wii u. Το ταξίδι ξαναρχίζει...ακονήστε τα πληκτρολόγια. 1
FISHERMAN Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Καλή χρονιά !!!!! Και πως να μην είναι αφού ανέλπιστα...βρήκα πριν λίγη ώρα κάτω από το δέντρο ενα δωράκι που με έκανε να συγκινιθώ... wii u basic με το mario. Κατά σύμπτωση πριν 2 μέρες πούλησα σε ενα φίλο το wii με όλη του την προίκα κοψοχρονιά αλλά δεν ήμουν σίγουρος αν θα ξανα έπερνα κονσόλα λόγω κόστους και ελάχιστου ελεύθερου χρόνου....τελικά η αδερφούλα και ο γαμπρούλης μου με σκέφτηκαν !! Περιμένω να φορτίσει το κοντρόλ και να διαβάσω μονορούφη όλο το θέμα.....
naruto14 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Καλή χρονιά !!!!! Και πως να μην είναι αφού ανέλπιστα...βρήκα πριν λίγη ώρα κάτω από το δέντρο ενα δωράκι που με έκανε να συγκινιθώ... wii u basic με το mario. Κατά σύμπτωση πριν 2 μέρες πούλησα σε ενα φίλο το wii με όλη του την προίκα κοψοχρονιά αλλά δεν ήμουν σίγουρος αν θα ξανα έπερνα κονσόλα λόγω κόστους και ελάχιστου ελεύθερου χρόνου....τελικά η αδερφούλα και ο γαμπρούλης μου με σκέφτηκαν !! Περιμένω να φορτίσει το κοντρόλ και να διαβάσω μονορούφη όλο το θέμα..... Καλοπαίχνιδο φίλε! Είμαι σίγουρος πως θα το ευχαριστηθείς!
FISHERMAN Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Όχι δεν πειράζει...και εγώ θα ένιωθα κάπως..31 είμαι..με nintendo μεγάλωσα..ειλικρινά σχεδόν δάκρυσα όταν το είδα. Με πολύ στεναχώρια αποχωρίστηκα το Wii..γιατί ξόδεψα και χρόνο και χρήματα για να το "σετάρω" και να αγοράσω 1002 χειριστήρια καλώδια κλπ που τελικά λόγω δουλειάς..γκόμενας κλπ κλπ ποτέ δε χάρηκα και τα έδωσα και στο 1/3 της τιμής μην πω και παρακάτω. Σαν κακομαθημένος ήθελα μόνο την σούπερντούπερ premium έκδοση..αλλά τα οικονομικά μου πλέον δεν συγχωρούν τέτοιες "επενδύσεις" οπότε είπα άστο για αργότερα...τώρα σέρβις,ασφάλεια,τέλη κλπ κλπ Τώρα σαν να μην πω τι....ψάχνω να καταλάβω τι πραγματικά "χάνω" με την basic αλλά δεν βγάζω άκρη. Αχάριστος...άπληστος!! Ντροπή μου...ευτυχώς πάω δουλειά σε καμιά βδομάδα !! Καλό λιώσιμο ! PS: NINTENDO ID : FishermanGR Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2013 από FISHERMAN 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα