Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπική άποψη,επειδή έχεις 360 μη το πάρεις το cod στο u.

Για μένα αυτή την στιγμή αυτά που αξίζουν και έχω είναι τα zombie,mario,trine 2 και nanosuit assault neo

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ παιδια για τις γνωμες

Μαλλον λοιπον θα περιμενω οσο αναφορα τα games του u...Δεν πειραζει θα ασχοληθω με trine.

Aφου δωσω το nintendo land ομως σκεφτομαι να παρω κ ενα δευτερο μοχλο κυριως για τους hardcore φιλους μου που θα παιζουν στο u. Οποτε τωρα θελω την βοηθεια σας σαν ασχετος που ειμαι.

Να παρω τον pro controller;Μπορεις να παιξεις με αυτον τα games του παλιου wii ; Αλλιως πρεπει να παρω ενα wii remote...ποιο ομως;Ενα απο τα κανουρια για wiiu που εχουν 60€ OMG ή κανουν κ του παλιου wii που μπορω να βρω κ απο αγγελια; Το nunchuk τι στο καλο ειναι;Πρεπει να παρω κ τετοιο;

H επομενη ερωτηση ξερετε ποια θα ναι χαχα : Αν κ εχω παρει μια ιδεα απο youtube videos ποια ειναι για σας η 5αδα σε must have τιτλους για wii (ψαχνω ηδη για την τριλογια metroid παντως)

Δημοσ.

Και καλα το δευτερο ειναι το νεο Remote για το Wii U με μονη διαφορα οτι το κουμπι για Sync ειναι εξω απο το καπακι για τις μπαταριες.

Πρακτικα ομως δεν εχει καμμια διαφορα.

Δημοσ.

Μπορειτε να μου εξηγησετε ποια ειναι η διαφορα τους κ εχουν τοση μεγαλη διαφορα στην τιμη

http://www.easytechn...roducts_id=4262

http://www.gameexplo...l=el&id=6034346

Γιατι το ενα ειναι για το Wii ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ για το Wii U για αυτο ειναι η μεγαλη διαφορα και οχι γιατι το ενα στοχευει σε κοροιδα και το αλλο μαγαζι ΟΧΙ!!!!!!!!!

Δημοσ.

Γιατι το ενα ειναι για το Wii ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ για το Wii U για αυτο ειναι η μεγαλη διαφορα και οχι γιατι το ενα στοχευει σε κοροιδα και το αλλο μαγαζι ΟΧΙ!!!!!!!!!

Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα φίλε. Και τα 2 κάνουν για το Wii U.

• Like 1
Δημοσ.

H N ψάχνει κορόιδα, το μαγαζί δε φταίει σε τίποτα.

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια αρα οκ θα παρω το φτηνο :)

To θεμα ειναι αν πρεπει να παρω κ nunchuk

(κυριως το wiiremote το θελω για δευτερο χειριστηριο στο wiiu για τα φιλαρακια κ δευτερευοντος για τα games του wii )

Δημοσ.

Πάρε πρώτα Wiimote και αν σου χρειαστεί (θα το καταλάβεις σ ένα game), παίρνεις και nunchuk.

Κοίταξε και στις αγγελίες, μήπως βρεις καμία καλή προσφορά, παίζουν ανά καιρούς.

Και σίγουρα κοίταξε ορισμένα παιχνίδια του Wii, είναι πάρα πολύ καλά και σίγουρα πρέπει να τα δεις..(π.χ. Super Mario Galaxy 1/2, Metroid Collection, Xenoblade Chronicles, The Last Story, Zack and Wiki, Endless Ocean 2, Twilight Princess, Skyward Sword, και πολλά άλλα..)

Δημοσ.

H N ψάχνει κορόιδα, το μαγαζί δε φταίει σε τίποτα.

Αυτο ακριβως εννοουσα και εγω!!!

Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα φίλε. Και τα 2 κάνουν για το Wii U.

Nai oμως αν προσεξεις το ενα γραφει οτι ειναι για Wii ενω το αλλο γραφει οτι ειναι για Wii U.

Δημοσ.

Αυτο ακριβως εννοουσα και εγω!!!

Nai oμως αν προσεξεις το ενα γραφει οτι ειναι για Wii ενω το αλλο γραφει οτι ειναι για Wii U.

Ναι αλλά και τα 2 κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά... :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...