Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καποιες σκεψεις για το U...

a)υποκειμενικο,αλλα ειναι ομορφο & κομψο συστημα

β)Το tablet λειτουργικο με αρκετο potential

γ)Ελπιζω με μελλοντικα updates να μειωθουν εως και καταργηθουν τα loading times στο dash του συστηματος.Ελεος 1gb dedicated στο συστημα για το os kαι να ειναι πιο αργο απο τα ps360 με 512 δε λεει.Αλλα ετσι & αλλιως ειναι σε νηπιακο σταδιο το U oπως καποτε & τα αλλα δυο

δ)το περιμενα πιο αθορυβο αλλα το drive δινει db

Για gfx δε μπορω να πω τπτ σε launch μηχανηματος αλλα απο retro & metroid θεωρω οτι το U θα δειξει δυναμη και engine που θα ξεπερνα τις δυνατοτητες των ps360.Φυσικα για next gen ουτε λογος με συστηματα που ισως εχουν APU+GPU με καλυτερο implementation gpgpu,ram 2χ+ απο το u κλπ.

Αλλα δε με χαλανε δυνατα hd΄s των 1st parties

• Like 1
  • Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χάρμα οφθαλμών το demo του Rayman Legends (τα χρώματα πλημυρίζουν την οθόνη) και ρεσιτάλ level design/μουσικής... ουσιαστικά πρόκειται για 3 παιχνίδια σε 1 (rayman στην οθόνη της tv, διάφοροι άλλοι χαρακτήρες στο gamepad με touch και fast run επίπεδα με μουσικό συγχρονισμό αλά Guitar hero.

Δημοσ.

Χάρμα οφθαλμών το demo του Rayman Legends (τα χρώματα πλημυρίζουν την οθόνη) και ρεσιτάλ level design/μουσικής... ουσιαστικά πρόκειται για 3 παιχνίδια σε 1 (rayman στην οθόνη της tv, διάφοροι άλλοι χαρακτήρες στο gamepad με touch και fast run επίπεδα με μουσικό συγχρονισμό αλά Guitar hero.

πραγματι εξαιρετικο.απο το ντεμο 10/10 με ανεση.2d μεγαλειο,φοβερο art και μουσικη.ειδικα την στιγμη που χειριζεσαι τον murphy εκει το gameplay ξεφευγει

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια

Σκεφτομαι σοβαρα να τσιμπισω κ εγω ενα wiiu

Επειδη ομως μεχρι στιγμης δεν ενδιαφερομαι για τα features του στύλ sensor bar , βαση, nintendo land κτλ πως βλεπετε ως επιλογη την αγορα του basic στα 300€ κ να του κοτσαρω ενα 2.5 hd πανω..

Η premium πιστευω κ ας ειναι 32 αργα ή γρηγορα παλι θα γεμισει..

Η zombi δεν μπορω να την φτασω οικονομικα

Πιστευετε μεσα στις γιορτες να κανουν καμια εκπτωση τα καταστηματα στυλ media market ή κανα καινουριο bundle ή μπα;

Δημοσ.

το bundle με το zombiu εχει λιανικη 419e.Αλλα ειναι υπερπληρες το πακετο.Το basic μαζι με τον σκληρο σου(που θεωρω οτι ποτε δεν θα χρειαστει τοσο χωρο το U)συν καποιο παιχνιδακι πιστευω οτι θα βγει κοντα στο premium.

Tωρα φιλε Vole ειναι υποκειμενικο το τι θα παιζει.Γενικα μην το υποτιμας ειναι ομορφη εμπειρια & οκ launch ακομα.Βεβαια αν δεν εχει καμμια αλλη κονσολα εκει αλλαζει το θεμα

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια

Σκεφτομαι σοβαρα να τσιμπισω κ εγω ενα wiiu

Επειδη ομως μεχρι στιγμης δεν ενδιαφερομαι για τα features του στύλ sensor bar , βαση, nintendo land κτλ πως βλεπετε ως επιλογη την αγορα του basic στα 300€ κ να του κοτσαρω ενα 2.5 hd πανω..

Η premium πιστευω κ ας ειναι 32 αργα ή γρηγορα παλι θα γεμισει..

Η zombi δεν μπορω να την φτασω οικονομικα

Πιστευετε μεσα στις γιορτες να κανουν καμια εκπτωση τα καταστηματα στυλ media market ή κανα καινουριο bundle ή μπα;

Τι αλλες κονσολες εχεις?

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις γνωμες

Τελικα εκλεισα μεταχειρισμενο ενα premium λιγων ημερων στα 300€ απο αγγελια.

Ikaruga24 εχω ηδη xbox360

Κ παμε στην επομενη ερωτηση που ημουν ετοιμος να κανω : ποιος απο τους τιτλους που εχει το wii πιστευετε οτι αξιζει οικονομικα, γιατι βλεπω κατι 50€ min τιμες, σε σχεση με το xbox .ποιος αξιζει δλδ τα επιπλεον χρηματα; Εγω επισης δεν εχω παιξει κανεναν τιτλο που ειναι κοινος κ στα 2 συστηματα. Ας πουμε τα πολλα επιπλεον χρηματα που ζηταει η wii εκδοση του mass effect 3 γιατι να προτιμηθει?ετσι κ αλλιως δεν με νοιαζει να μην παρω κ τιποτα αρχικα κ να περιμενω.μονο το trine 2 για αρχη μου φτανει.Ισως να σκοτωσω κ το nintendo land κ να συμπληρωσω κατι επιπλεον για καποιον αλλο τιτλο αρκει να αξιζει...

Δημοσ.

To nintendo land σίγουρα είναι τίτλος που αξίζει για το wii u. Εκτός αν δεν σου αρέσουν τα mini games.

Δεν υπάρχει λόγος να πάρεις me3 όταν σχεδόν με τα ίδια λεφτά παίρνεις την τριλογία στο xbox360.

Skyward Sword, Xenoblade Chronicles και Metroid Other M είναι οι τίτλοι που σου προτείνω εγώ απ' το wii.

Δημοσ.

το bundle με το zombiu εχει λιανικη 419e.Αλλα ειναι υπερπληρες το πακετο.Το basic μαζι με τον σκληρο σου(που θεωρω οτι ποτε δεν θα χρειαστει τοσο χωρο το U)συν καποιο παιχνιδακι πιστευω οτι θα βγει κοντα στο premium.

Tωρα φιλε Vole ειναι υποκειμενικο το τι θα παιζει.Γενικα μην το υποτιμας ειναι ομορφη εμπειρια & οκ launch ακομα.Βεβαια αν δεν εχει καμμια αλλη κονσολα εκει αλλαζει το θεμα

Δεν ρώτησα τι θα παίζει θέλοντας να υπονοήσω ότι δεν έχει τίποτα η κονσόλα (που δεν έχει και πολλά ακόμα). Ρώτησα με το σκεπτικό που έχεις κι εσύ σχετικά με το basic. Αν πάρει αυτό αντί του bundle θα πρέπει να πάρει και παιχνίδι μαζί, οπότε πάνω κάτω ίδια λεφτά θα έρθουν πάλι.

Από ό,τι υπάρχει και στο χμποχ νομίζω πως μόνο το AC 3 ίσως να αξίζει, επειδή έχω ακούσει ότι αρκετά θέματα με το framerate στα HD twins. ΜΕ 3 σίγουρα δεν αξίζει όταν το βρίσκεις μόνο του 20 ευρώ και με 35 παίρνεις την τριλογία. Επίσης, αν και έχει το From Ashes DLC μέσα, τα υπόλοιπα δε θα βγουν, οπότε λειψή έκδοση είναι στα διπλάσια λεφτά ουσιαστικά. Από Batman μακριά, επίσης.

Από Wii όντως θα μπορούσες να παίξεις κάποια πράγματα, αλλά θα χρειαστείς επιπλέον χειριστήρια, οπότε πας για πολλά έξοδα.

Δημοσ.

Ελληνικό δεν υπάρχει πρόβλημα.πηγαινε eshop και κατέβασε το demo του Rayman για να έχεις μια καλή γεύση του τι πήρες.enjoy φίλε μου

Δημοσ.

Το εκανα ηδη οντως πολυ καλο!!!

Κατεβασα κ fifa 13 κ αγορασα το trine 2

Το COD μηπως σε σχεση με το xbox αξιζει τα λεφτα του;

Γενικα θελω να παρω εναν καλο τιτλο ακομα (αφου πουλησω το nintendoland)

Ακρως αρνητικο τα loading times των μενου.Απλα απαραδεκτο κ ελπιζω να διορθωθει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...