KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Not bad για το "αδύναμο" Wii U... http://www.youtube.com/watch?v=YAiielCzc3o Πραγματικα εντυπωσιαστηκα με τη φουσκαλα με ποδια που τη κυνηγανε λουλουδια....παραταω Witcher2 και Torchlight 2 και παω να αγορασω WiiiiiiiUUUUU.
vfragos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Εμένα μου άρεσε η ανακοίνωση ότι το monster hunter θα είναι native 1080p. Θέλω να πιστεύω ότι είναι καλό δείγμα για της δυνατότητες της κονσόλας ειδικά εάν ισχύει και η παρακάτω φωτογραφία. Sent from my iPad using Insomnia
gkalas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Πραγματικα εντυπωσιαστηκα με τη φουσκαλα με ποδια που τη κυνηγανε λουλουδια....παραταω Witcher2 και Torchlight 2 και παω να αγορασω WiiiiiiiUUUUU. Αλλο στυλ γραφικων το ενα και αλλο το αλλο.Τα γραφικα για το στυλ που ειναι το παιχνιδι ειναι αψογα.
hollow_83 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Η φουσκαλα με ποδια http://www.metacritic.com/game/gamecube/pikmin-2'>http://www.metacritic.com/game/gamecube/pikmin-2 http://www.metacritic.com/game/gamecube/pikmin 1
ikaruga24 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Πραγματικα εντυπωσιαστηκα με τη φουσκαλα με ποδια που τη κυνηγανε λουλουδια....παραταω Witcher2 και Torchlight 2 και παω να αγορασω WiiiiiiiUUUUU. Ε ναι, το να γαμας βαμπιρ και fairy sprites και το να παραγεις παγακια απο τα ποδια σου ειναι σαφως σοβαροτερο απο τη φουσκαλα με ποδια. 4
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 ....παραταω Witcher2 και Torchlight 2 hardcore gaming όχι αστεία
Vole Maulder Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Εχεις ένα δίκιο για το Witcher. Μάλλον softcore το λες
GeorgeVls Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Site: Xenoblade Is Time Magazine’s Second Best Game Of 2012
ikaruga24 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Απο οσο εχω παιξει δικαια το πηρε το βραβειο του. Δεν το εχω τελειωσει ακομα και εχω μπολικο δρομο μπροστα μου (στις 40 περιπου ωρες) και πραγματικα οσοι εχουν WiiU και δεν ειχαν πριν Wii ειναι σιγουρα εκει ψηλα στα υποψηφια παιχνιδια να ψαξουν να βρουν.
GeorgeVls Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Απο οσο εχω παιξει δικαια το πηρε το βραβειο του. Δεν το εχω τελειωσει ακομα και εχω μπολικο δρομο μπροστα μου (στις 40 περιπου ωρες) και πραγματικα οσοι εχουν WiiU και δεν ειχαν πριν Wii ειναι σιγουρα εκει ψηλα στα υποψηφια παιχνιδια να ψαξουν να βρουν. Εγώ που το τελείωσα (μου πήρε γύρω στις 90 ώρες) έχω να πω ότι άδικα πήρε την δεύτερη θέση. Έπρεπε να πάρει την πρώτη
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Ε ναι, το να γαμας βαμπιρ και fairy sprites και το να παραγεις παγακια απο τα ποδια σου ειναι σαφως σοβαροτερο απο τη φουσκαλα με ποδια. Οντως τι να μας πει ο τυπακος στο witcher οταν μπορεις να παρεις next gen κονσολα με hardware της προηγουμενης γενιας και να παιζεις μπουρμπουληθρες με λουλουδακια με ηχητικη υποκρουση τα γιαπωνεζικα μπλιπ μπλιπ που ακουμε απο την εποχη του NES! Ελπιζω να μην εχεις κανενα 5χρονο σπιτι γιατι θα παιζετε ξυλο ποιος θα προλαβει τη κονσολα να πρωτοπαιξει...μπλιπ μπλιπ μπλιπ.
JohnVani18 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Κάποιος μπερδεύει κονσόλα με PC και προφανώς σχολιάζει κάτι με το οποίο δεν έχει ασχοληθεί.. Όσο για το next-gen, είναι και άλλα πράγματα που μετράνε πέρα των γραφικών. Αν είναι έτσι, ούτε οι ερχόμενες κονσόλες θα είναι next-gen μιας και θα έχουνε ξεπερασμένες GPUs.
ikaruga24 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Οντως τι να μας πει ο τυπακος στο witcher οταν μπορεις να παρεις next gen κονσολα με hardware της προηγουμενης γενιας και να παιζεις μπουρμπουληθρες με λουλουδακια με ηχητικη υποκρουση τα γιαπωνεζικα μπλιπ μπλιπ που ακουμε απο την εποχη του NES! Ελπιζω να μην εχεις κανενα 5χρονο σπιτι γιατι θα παιζετε ξυλο ποιος θα προλαβει τη κονσολα να πρωτοπαιξει...μπλιπ μπλιπ μπλιπ. Ετσι ειναι, προφανως και το PC εχει ολα τα παιχνιδια και παιζουν τελεια. Σιγουρα μπορω να παιξω το αγαπημενο μου metroid στο PC. Σιγουρα μπορω να παιξω τον αγαπημενο μου φουσκα με ποδαρια στο PC, σωστα? Σιγουρα μπορω να παιξω οτιδηποτε υπαρχει. Φυσικα, μα πως μας ξεφυγε κατι τετοιο? Τι να πουμε και εμεις οι νουμπαδες. Παω να αγορασω τωρα το Skyward Sword για PC...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα