Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν κανει...

Τι μήνυμα σου βγάζει, μήπως παίζει κάτι με τα ports στο router σου, δεν ξέρω τι να πω...

Κρίμα πάντως που στο Mario δεν έχουν προσθέσει και online...

Δημοσ.

ikaruga και hollow, με παρεξηγήσατε. Σχολίασα συγκεκριμένα τον τύπο στο βίντεο και τον τρόπο που απαντούσε στον συμπαρουσιαστή του, τον οποίο θεωρώ αντιπροσωπευτικό μιας μερίδας καταναλωτών που σχολιάζουν σε fora σε όλο το ίντερνετ. Εσείς ισορροπημένα πράγματα λέτε, απ' ό,τι έχω δει και, κυρίως, περιγράφετε τις εντυπώσεις σας καθώς κάνετε χρήση της νέας κονσόλας.

Ολα αυτά είναι σε άλλο επίπεδο επικοινωνίας από αυτό στο οποίο βρίσκεται ένα review βίντεο όπου μάλιστα κάνεις και δήθεν debate για τα υπέρ και τα κατά της κονσόλας.

Δημοσ.

Αν δεις λεω οτι εχει καλη αποκριση οπως μια Capacitive οθονη. Δε λεω οτι ειναι Capacitive. Ηθελα απλα να δωσω εμφαση.

Vole σορρυ το πηρα λαθος. :P

Δημοσ.

Εμένα αυτό με προβλημάτισε.

http://www.gamespot....review-6400225/

4.5/10

Διαβασε το παρακατω κειμενο που εχω στειλει σε καμποσα forums για τη δικη μου αποψη για το zombi u οπως και αλλων παιδιων που το εχουν και θα καταλαβεις οτι πληρωνονται και δεν υπαρχει αμφιβολια επ'αυτου.

Αφου εχω παιξει και εγω αρκετα το παιχνιδι μεχρι στιγμης ας γραψω και μια αποψη.Μου εκανε τρομερη εντυπωση το οτι αυτο το παιχνιδι πηρε απο 4.5 εως 9 οποτε ανυπομονουσα να το παιξω να δω για ποιο λογο εχει τετοια μεγαλη αποκλιση στις βαθμολογιες.Πλεον πειστηκα οτι το gamespot πληρωνεται για να θαβει την Nintendo.Δε μπορω να εξηγησω αλλιως πως αυτος ο τιτλος βαθμολογηθηκε ετσι.Το παιχνιδι θα μπορουσε οπτικα να ειναι πολυ καλυτερο και αυτο ειναι γεγονος αλλα ειμαι πλεον 100% σιγουρος οτι βγηκε πρωιμα για να δειξει το pad και αυτο το καταφερε αψογα.Το παιχνιδι με το pad ειναι αλλη εμπειρια και στανταρ θα με ξενιζε πολυ πλεον να το παιξω με ενα συμβατικο χειριστηριο.Απο κει και περα ας δουμε αν καταφερνει να δωσει αυτος ο τιτλος αυτα που υποσχεται το ειδος του (survival horror) και αυτο δεν ειναι τιποτα αλλο απο το "χεσιμο" που πρεπει να φας και απο το αν φοβασαι να κανεις ενα βημα παραπανω χωρις να το σκεφτεις δευτερη φορα.Εδω το παιχνιδι ξεγυμνωνει τους αθλιους που τολμησαν να το βαθμολογησουν με 4.5 και προκαλω τον οποιονδηποτε να παιξει αυτο το παιχνιδι και να μου πει οτι δεν γουσταρε το καθε λεπτο που περασε μαζι του]

Πλεον εχοντας προχωρησει το παιχνιδι ακομα περισσοτερο εχω να πω οτι το παιχνιδι ειναι απο τα καλυτερα survival horror που εχουν εμφανιστει ποτε και η εμπειρια με το pad σε κανει να καταλαβαινεις αυτο που θελει να δωσει η Nintendo στον κοσμο.

• Like 2
Δημοσ.

Mηπως εχεις κανα firewall και σε κοβει ?

με αλλη συνδεση το ιδιο μηνυμα αλλα κανει download τωρα..τι μπορει να φταιει δηλαδη?
Δημοσ.

ikaruga και hollow, με παρεξηγήσατε. Σχολίασα συγκεκριμένα τον τύπο στο βίντεο και τον τρόπο που απαντούσε στον συμπαρουσιαστή του, τον οποίο θεωρώ αντιπροσωπευτικό μιας μερίδας καταναλωτών που σχολιάζουν σε fora σε όλο το ίντερνετ. Εσείς ισορροπημένα πράγματα λέτε, απ' ό,τι έχω δει και, κυρίως, περιγράφετε τις εντυπώσεις σας καθώς κάνετε χρήση της νέας κονσόλας.

Ολα αυτά είναι σε άλλο επίπεδο επικοινωνίας από αυτό στο οποίο βρίσκεται ένα review βίντεο όπου μάλιστα κάνεις και δήθεν debate για τα υπέρ και τα κατά της κονσόλας.

Ναι σαφως. Δεν γινεται να λεμε "δεν πειραζει αυτο, δεν πειραζει εκεινο", προφανως και πειραζει αλλα υπαρχει και μια Χ ανοχη προς την Nintendo γι αυτο το πραγμα. Το αναποδο επισης ισχυει, δεν γινεται να δραματικοποιουμε ορισμενα πραγματα για τα οποια προφανως και δεν εχουμε καμια ιδεα του τι μπορει να σημαινουν ή αν καποια συγκεκριμενη επιλογη της εταιριας (σαν παραδειγμα θα φερω το full backwards compatibility) κανει τελικα κακο ή οχι στους χρηστες. Καποιος ειχε πει οτι ειναι κακο που το εχει γιατι περιοριζει τις δυνατοτητες της κονσολας για διαφορετικο και ισχυροτερο hardware. Μπορει και ναι αλλα το backwards compatibility προσωπικα δεν το αλλαζω με τιποτα. Κοινως ειναι -λογος- σοβαρος να ΜΗΝ προχωρησω σε αγορα νεας κονσολας αν δεν μπορω να εχω τα παιχνιδια της προηγουμενης πανω της.

Δεν θα αγοραζα με τιποτα 3DS αν δεν μπορουσα να εχω και τα 25 απο τα παιχνιδια μου ετοιμα για παιχνιδι. Δεν θα αγοραζα με την καμια σπασμενο Vita αν δεν ειχα την δυνατοτητα να τρεξω σε emu τα παιχνιδια που εχω στο PSP μου. Το ιδιο ισχυει και για τις κονσολες μου κατω απο την τηλεοραση μου. Το PS2 ειναι φυσικα περιεργη περιπτωση γιατι εχω παρα πολλα παιχνιδια φυσικα αντιγραμμενα και δεν γινεται να την περασω χωρις αυτο. Ετσι και το WiiU με το καλο θα αντικαταστησει το Wii μου (σε καποια φαση στο μελλον). Αντιθετα οταν κυκλοφορησουν τα Χ720/ PS4 ειναι σχεδον σιγουρο για το Xbox οτι δεν θα εχει backwards compatibility ενω το PS4 ειναι βεβαιο οτι δεν θα εχει. Με λιγα λογια δεν θα με ενδιαφερει να "αντικαταστησω" την παλια μου κονσολα με την καινουργια.

Δημοσ.

Εγω το χα πει, δε ξερω αν ισχυει, μια υποθεση ειναι.

Αν μελλοντικα κανει κακο στην πορεια της κονσολας ναι για μενα ειναι κακο.

Εγω παλι ποτε δεν ημουν φαν του BC (δεν ειναι κακο να υπαρχει, αλλα οχι εις βαρος ολου του μηχανηματος). Θελω και προτιμω να παιζω τα παντα στο γνησιο μηχανημα τους.

Συμφωνω γεμιζω με πολυ πραμα, αλλα προτιμω το αυθεντικο, αλλιως ας μη το εχω.

• Moderators
Δημοσ.

ειναι σχεδον σιγουρο για το Xbox οτι δεν θα εχει backwards compatibility

Αυτό το έχεις διαβάσει κάπου;

Αν είναι έτσι να επισπεύσω την αγορά X360 :P

Δημοσ.

Ολα θεωριες ειναι, απο τη στιγμη που δεν εχει υπωθει κατι επισημα, ολοι λεμε την γνωμη μας και ειτε θα πεσουμε μεσα ειτε οχι.

Αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να βιαστεις, το Xbox 360 δε θα εξαφανιστει απο την μια μερα στην αλλη οπως εγινε με το 1ο. (εχω ξαναπει οτι ταιζε την Nvidia με το 1ο xbox και δε την συμφερε την MS).

Δημοσ.

Ούτε εγώ θεωρώ τόσο σημαντικό το BC ώστε να γίνεται βάρος στην κονσόλα. Αλλά είμαι κι εγώ από αυτούς που προτιμούν να παίζουν τα παιχνίδια στις κονσόλες όπου βγήκαν, οπότε μιλώ από αυτή τη σκοπιά. Αν είναι να κάνω "ταξίδι στη λεωφόρο των αναμνήσεων", που λεν' και οι Αγγλοσάξωνες, προτιμώ όλο το πακέτο ;)

Τώρα, για το NextBox, ή όπως πρόκειται να ονομαστεί, δε βλέπω λόγο, τεχνικό τουλάχιστον, να μην παίζει παιχνίδια του 360. Φυσικά, καμιά @@ του τύπου να χρειάζεσαι Gold για να παίζεις 360 παιχνίδια την έχω απόλυτα ικανή την MS να την κάνει, και θα είναι για πολλές φάπες.

Ωστόσο, ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει και το θέμα του cross-gaming μεταξύ 360 και Windows 8, που είχε ειπωθεί σε κάποια φάση. Ιδωμεν.

• Like 1
Δημοσ.

Ενα ελλατωμα που παρατηρησα τωρα στο Wii U ειναι η μεγαλη διαρκεια για να γινουν install τα eshop games.

1,9 GB το trine και περιμενω κανα 15 λεπτο na εγκατασταθει. Πιο γρηγορα εκανε να κατεβει.

Δημοσ.

Αυτό το έχεις διαβάσει κάπου;

Αν είναι έτσι να επισπεύσω την αγορά X360 :P

Καθαρα απο αυτα που γραφονται για τις φημες και τα dev kits που κυκλοφορουν για το μηχανημα. Την MS και την Sony τις εχω απολυτα ικανες να προσφερουν μερικο BC μονο εναντι χρηματικου ποσου εχεις δεν εχεις τα γνησια παιχνιδια. Η Sony ηδη το κανει ετσι και αλλιως, δεν βλεπω την MS να παιρνει διαφορετικο δρομο απο αυτον της Sony.

Και η Nintendo χρεωνει κουκους αιδονι για παλια παιχνιδια στο δικο της e-shop αλλα τουλαχιστον κραταει ανεπαφο το BC με την προηγουμενη κονσολα της. Ρε εδω η Sony καταργησε εντελως το BC ενω υπηρχε (και δεν ειναι κατι αμελητεο οπως ηταν το other OS). Αν εκανε κατι τετοιο η Nintendo θα ειχε καταστραφει την επομενη μερα (που λεει ο λογος). Η Nintendo δεν ειναι εταιρια που της συγχωρουν τα λαθη με τον ιδιο τροπο που συγχωρουν την Sony και Nintendo. Θελεις RROD, YLOD, internet service hack, feature removal, χρεωση επιπλεον για υπηρεσιες ιντερνετ (πανοτοκι στο πανοτοκι) και παει λεγοντας. Αν τα εκανε αυτα η Nintendo θα υπηρχε ολοκληρη στρατια απο Ganados του Resident Evil 4 εξω απο τα κεντρικα της. Αντιθετα η Sony και (κυριως) η MS την εβγαλαν λαδακι.

Οτι και να λεμε, οτι και να γραφουμε μπορουμε να ειμαστε σιγουροι οτι εχουμε αλλα κριτηρια για την Nintendo. Την κρινουμε ταυτοχρονα ποιο αυστηρα και ποιο ελαστικα γιατι πολυ απλα καπως πρεπει να την κρινουμε και αυτην. Οταν δεν υπαρχουν hardware failures, οταν δεν σε εξαπαταει μπροστα στα μουτρα σου κατι πρεπει να βρουμε και γι αυτην.

• Like 2
Δημοσ.

τι μπορει να φταιει και σε αλλο σπιτι με αλλη συνδεση μπορουσα να κανω update και σε μενα οχι? τι να κοιταξω στο ρουτερ? το αλλο ηταν οτε,το δικο μου netfaster!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...