tiniakos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Εμένα αυτό με προβλημάτισε. http://www.gamespot.com/zombiu/reviews/zombiu-review-6400225/ 4.5/10
hollow_83 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Οχι δε θα το ελεγα, ευκολο ειναι, εγω δλδ οπου εχω χασει, εχασα γιατι ζηταγε πχ να κανω lockpick μια πορτα, αλλα επειδη το κανα πρωτη φορα δεν ηξερα το mechanic, ουσιαστικα πρεπει να συνηθισεις λιγο το νεο gameplay , αλλα δε θα το ελεγα δυσκολο. TO σιγουρο ειναι οτι χεζεσαι, και σε πολλα σημεια μαλιστα. Εγω προσωπικα νιωθω οπως οταν επαιξα πρωτη φορα Resident Evil και Sillent Hill. Τα γραφικα ειναι αναμεικτα. Εχει τρομερο φωτισμο, τρομερα εφε ομιχλης, τρομερα particle efects. Σε καποια σημεια ομως που δεν υπαρχουν αυτα, τα textures ειναι επιπεδου Resistnance 1. Επισης εχει φανταστικο ηχο. Το pad ειναι βολικοτατο, Και η χρηση του στο παιχνιδι μοναδικη, για μενα ειναι next gen εμπειρια. Αυτα που ειπωθηκαν παντως απο καποια Reviews ειναι για τον κουβα.
Vole Maulder Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Εμένα αυτό με προβλημάτισε. http://www.gamespot....review-6400225/ 4.5/10 Εγώ μάλλον ως καλό σημάδι θα το έπαιρνα αυτό 2
hollow_83 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Aν σου δωσουν να διαβασεις το Review χωρις να δεις που αναφερεται και εχεις παιξει το Zombie U, οταν μαθεις που αναφεροταν θα αναρωτηθεις αν πραγματικα ο βλακας επαιζε το ιδιο game.
cortaN@ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Ηollow, για πες μας γενικά εντυπώσεις από Wii U. Τι σου αρέσει, τι δε σου αρέσει κτλ. Επίσης ποιο bundle πήρες, πόσο το αγόρασες κτλ και ποιους τίτλους έχεις πάρει μέχρι τώρα. Επίσης την άποψή σου για το gamepad, πώς το βλέπεις, πώς είναι η αίσθησή του στο χέρι κτλ. Έχεις αγοράσει κάποιο προστατευτικό για την οθόνη του Gamepad? Η απόκρισή της πώς είναι? Και τέλος, έχεις δοκιμάσει κανένα παιχνίδι του Wii ως BC να μας πεις εντυπώσεις? Υπάρχουν αναφορές χρηστών που λένε πως το Wii U κάνει upscale την εικόνα και παράγει καλύτερα αποτελέσματα, άλλοι λένε πως η τηλεόραση κάνει upscale επειδή παίρνει σήμα από HDMI. Τελικά τι ισχύει? Έχεις άποψη επί αυτού? Πάντως από ό,τι διαβάζω στα συγκριτικά του Digital Foundry, κάποια ports είναι ανεκτά ως πολύ καλά, αν εξαιρέσουμε το framerate (που συνήθως είναι χαμηλότερο απ' ό,τι στο 360). Το σημείο που φαίνεται ΟΚ και στις αρχικές αναφορές δε φαινόταν είναι πως ουσιαστικά σχεδόν όλα τα ports (όχι όλα, αλλά σχεδόν όλα), έχουν τα ίδια γραφικά ακόμα και στις μικρές λεπτομέρειες. Εκεί που χολώνουν προς το παρόν είναι στο framerate. Βέβαια υπάρχουν και ports που δεν αξίζουν, π.χ. FIFA 13. Αυτό σημαίνει πως σε γενικές γραμμές αν υπάρξουν παιχνίδια που εκμεταλλευτούν το hardware του Wii U, μπορούμε να δούμε και παιχνίδια με γραφικά καλύτερα των 360 και ps3 στο προσεχές μέλλον.
hollow_83 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Πηρα το Zombie U Bundle μαζι και μαζι και το μαριο και αυριο θα παρω απο το Shop το Nano Assault Neo και το Trine 2. Καταρχην το ιδιο το μηχανημα ειναι κοσμημα και αθορυβο. Αυτο που προσωπικα με εχει ρουφηξει στην κυριολεξια ειναι το Miiverse και το integration του με τα παιχνιδια. Μπορεις να ποσταρεις Photos ingame, να κανεις brag για τους χρονους σου, να ζητησεις βοηθεια, να βοηθησεις καποιον. Να βρεις tips, ουσιαστικα το Miiverse ειναι σαν να εισαι μερος μιας τεραστιας παρεας, ενα gaming facebook αν θες. Το κακο με το Miiverse ειναι οτι λογω της φυσης του, αναγκαστικα εχει loading, μιας και ολα ειναι online. Δεν ειναι αργο, αλλα εχει ενα αισθητο lag, αλλα οπως ειπα ειναι λογικο μιας και μιλαμε για online community, δεν ειναι τοπικο. Το 2ο κακο τα notifcations. Αν πχ σου στειλει καποιος friend request, ή συνδεθει καποιος φιλος online δε το δειχνει οπως στα HD Twins πανω στη γωνια, αλλα κανει ενα αναβοσβημα το Home Button του χειριστηριου. (1 ομως οποτε αν δε το δεις, θα πρεπει να εχεις το νου να τσεκαρεις για μυνηματα.) Το χειριστηριο ειναι βολικοτατο παρα το μεγεθος του, και παναλαφρο, παιζω απο τις 3 το μεσημερι Zombie U και δεν εχω νιωσει την παραμικρη κουραση στα χερια μου. Τα κουμπια και οι μοχλοι ειναι στα γνωστα επιπεδα της Νιντυ, και η δονηση του χειριστηριου καλη. Ο ηχος που παραγει ειναι επισης δυνατος και καθαρος. Η αποκριηση της οθονης ειναι σαν single touch capacitive, δλδ αψογη. Απο μπαταρια τα γνωστα, χαλια. Για μενα αυτα που πρεπει να διορθωθουν ειναι τα notifications, να φορτωνονται στη ραμ, και να μη λειτουργουν σαν ξεχωριστο application, και αν γινεται να γινει λιγο πιο snappy to miiverse. Στα υπολοιπα μενου, τα offline δηλαδη, δεν εχω συναντησει προβληματα με καθυστερησεις. Wii mode, δε δοκιμασα γιατι ακριβως διπλα εχω και ενα Wii, οποτε δε βρηκα λογω να ασχοληθω.
GeorgeVls Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Πολύ ενδιαφέρον review http://www.youtube.com/watch?v=Fo2_yQ2hzvA
moumias Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 the connection test cannot check whether you can connect to other users. to do so,try connecting using compatible software!! προσπαθω να συνδεθω στο ιντερνετ και εχω ν στα 3 εικονιδια wii u network device internet αλλα απο κατω λεει αυτο!! τι να κανω?
vfragos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 the connection test cannot check whether you can connect to other users. to do so,try connecting using compatible software!! προσπαθω να συνδεθω στο ιντερνετ και εχω ν στα 3 εικονιδια wii u network device internet αλλα απο κατω λεει αυτο!! τι να κανω? Και εμένα μου έβγαλε αυτό το μήνυμα αλλά συνδέομαι κανονικά, δοκίμασες π.χ. να μπεις youtube, miiverse, eshop και δεν μπορείς;
moumias Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 μετα μου λεει να κανω update,δεν μπαινει youtube,τα αλλα δεν τα εχω καν!
vfragos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 μετα μου λεει να κανω update,δεν μπαινει youtube,τα αλλα δεν τα εχω καν! ε κάνε το update.
Vole Maulder Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Πολύ ενδιαφέρον review Τρομερά επιχειρήματα είχε ο τύπος στα δεξιά. Και η στάση του είναι ακριβώς αυτό με το οποίο έχω διαφωνίες όσον αφορά το WiiU. 1. Δεν ανακαλύπτει τον τροχό. Επομένως, δεν αρκεί η απάντηση "ναι, αλλά λειτουργεί, κοίτα, κοίτα" ή "εμένα δε με νοιάζει το τάδε" στην οποιαδήποτε κριτική. Ναι, ΟΚ, είναι η πρώτη φορά που η Ν κάνει κάτι, αλλά όταν ο υπόλοιπος κόσμος το κάνει ήδη χρόνια δεν μπορείς να μην το κρίνεις εντός πλαισίου. 2. "Δε με νοιάζει η επόμενη γενιά, θέλω να παίξω παιχνίδια τώρα", και μετά από λίγο λέει πως τώρα μπορεί να μην έχει τίποτα, αλλά έχει προοπτική, και όταν βγει Mario, όταν βγει Zelda, όταν βγει Metroid (ξανά τα ίδια, δηλαδή, τρομερή προοπτική τα 2-3 παιχνίδια σε 3-5 χρόνια) θα είναι γαμάτο. ... What?! Δε λέω ότι δεν υπάρχει καμία προοπτική. Αυτό θα το δούμε. Αυτά τα δύο σκεπτικά βρίσκω προβληματικά απλώς. Και έχει πλάκα τι λέει ο καθένας στον εαυτό του - και τι αρνείται να δει/ακούσει/σκεφτεί - για να δικαιολογήσει τις αγορές του.
ikaruga24 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Η ιστορια μας εχει αποδιξει οτι 2 ειναι ζευγαρι, 3 ειναι πληθος. Ετσι και αυτο. Sony και MS ειναι "αδερφακια" και προσφερουν (και θα προσφερουν) τα ιδια πραγματα πανω κατω. Δεν εχει νοημα να "βριζεις" τα παιχνιδια της Nintendo τη στιγμη που και απο την αλλη πλευρα τα παιχνιδια της καθε μιας ειναι που κανουν την διαφορα. Δεν μου αρεσει καθολου να βγαζω συμπερασμα για οποιοδηποτε μηχανημα τοσο αρχη στη ζωη του. Αν ηταν ετσι το PS2, PS3, PSV, 3DS θα επρεπε να ειχαν πεθανει με συνοπτικες διαδικασιες. 2
hollow_83 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Εδω μεσα το εχουμε αγορασει 5 ατομα, και εχουμε γραψει καλα λογια προς το παρων. Θεωρεις δηλαδη οτι το λεμε αυτο επειδη δωσαμε αυτα τα λεφτα και οτι ειμαστε τυφλοι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα