telegamesvg Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Πάντως αλήθεια ειναι, αν κρινουμε και απο την κινητικοτητα στο θεμα , οτιτο ενδιαφέρον για το Wii U δεν ειναι και ιδιαίτερα μεγάλο.
apple64 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Τι κινητικότητα να υπάρχει; Τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο μας τον δίνουμε στο WiiU, όχι σε ανούσιες συζητήσεις. Υ.Γ. Με τον βλάκα δεν τα βάζεις ποτέ. Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε κερδίσει εύκολα.
telegamesvg Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Τι κινητικότητα να υπάρχει; Τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο μας τον δίνουμε στο WiiU, όχι σε ανούσιες συζητήσεις. Υ.Γ. Με τον βλάκα δεν τα βάζεις ποτέ. Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε κερδίσει εύκολα. Aν με το Υ.Γ αναφερεσαι σε εμενα , δεν νομιζω οτι με τα γραφομενα μου σου εδωσα το δικαιωμα να λες κατι τετοιο . Οσο για αυτο που αναφερω για κινητικοτητα στο φορουμ , δες θεματα του παρελθοντος για αντιστοιχες κυκλοφοριες κονσολων και θα καταλαβεις τι εννοω ? Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2012 από telegamesvg
gkalas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Νομιζω οτι το εγραψε για τον titanomaxo φιλε μου και οχι για σενα.
vfragos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Το zombiu πολύ καλό τελικά και ο χειρισμός προσθέτει πολύ. Gkalas, κάποια στιγμή εμφανίστηκε στο παιχνίδι μου το ζόμπι σου αλλά δεν κατάφερα να σε βρω για να σε "περιποιηθώ"
tiniakos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Μου φαίνεται ότι είναι σαν το wii στην αρχή ενθουσιάζεσαι αλλά μετά το βαριέσαι γρήγορα.
gkalas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Το zombiu πολύ καλό τελικά και ο χειρισμός προσθέτει πολύ. Gkalas, κάποια στιγμή εμφανίστηκε στο παιχνίδι μου το ζόμπι σου αλλά δεν κατάφερα να σε βρω για να σε "περιποιηθώ" Χαχαχαχα αν εχεις τα κοτσια ελα ρε συ Στειλε id να σε κανω add.Το zombi u με εχει πορωσει απιστευτα.
vfragos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Ω Χαχαχαχα αν εχεις τα κοτσια ελα ρε συ Στειλε id να σε κανω add.Το zombi u με εχει πορωσει απιστευτα. Με έχεις κάνει ήδη ρε συ, FlyawayGr εδώ! Κάθε τόσο χρειάζομαι διάλειμμα για να παίρνω ανάσες, με τσιτώνει πολύ αυτό το παιχνίδι!
gkalas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 A εσυ εισαι?Εχω παθει εξαρτηση με το παιχνιδι φιλε.Το pad το λατρεψα.
apple64 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Aν με το Υ.Γ αναφερεσαι σε εμενα , δεν νομιζω οτι με τα γραφομενα μου σου εδωσα το δικαιωμα να λες κατι τετοιο . Φυσικά και ΔΕΝ αναφέρομαι σε εσένα.
telegamesvg Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Φυσικά και ΔΕΝ αναφέρομαι σε εσένα. Ok φιλε , case closed .
vfragos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 A εσυ εισαι?Εχω παθει εξαρτηση με το παιχνιδι φιλε.Το pad το λατρεψα. Ένα από τα requirements του παιχνιδιού είναι πολλά καθαρά σώβρακα! Η ιδέα όταν πεθαίνει ο παίκτης να εμφανίζεται σαν ζόμπι στο παιχνίδι των φίλων του πολύ καλή. Τελικά κάποια στιγμή εμφανίστηκες πάλι και σε σκότωσα, η τσάντα σου είχε πολύ πράμα. Επίσης ωραίο το οτι μπορείς να αφήσεις μηνύματα με σπρέι στον κόσμο για άλλος παίκτες όπως το dark souls. Το παιχνίδι απογειώνεται με το gamepad, πολύ ένταση και τρόμος όταν πρέπει να αντιμετωπίσεις μια παρέα από ζόμπι, έχεις ξεμείνει από μολότοφ και ψάχνεις στον σάκο σου (gamepad) να βρεις σε πραγματικό χρόνο. Επίσης ωραία και η λειτουργιά σαν scanner ή όταν σκοπεύεις, οι αισθητήρες δουλεύουν πολύ καλά. Στην κονσόλα μπορούν να φτιαχτούν παιχνιδιάρες, φαντάζομαι rpg με σωστή χρήση του χειριστηρίου και μου τρέχουν τα σάλια. Υπόψιν δεν είμαι κανένας φαν τις nintendo, έχω όλες τις κονσόλες και ειδικά στο xbox έχω λιώσει πολλές ώρες, τώρα τελευταία έφτιαξα και ένα δυνατό pc και έχω ξαναθυμηθεί το pc gaming επίσης.
hollow_83 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Πολυ καλο και το Wii Chat. Καναμε πριν απο λιγο μια επιτυχης κληση με τον vfrago. Ολα τα λεφτα. Ελπιζω μελλοντικα να βαλουν και δυνατοτητα mutli chat στο ιδιο παραθυρο.
hollow_83 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Tρομερο το Zombie U, βαζει γυαλια σε πολλους θρυλους των Horror παιχνιδιων.
telegamesvg Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Tρομερο το Zombie U, βαζει γυαλια σε πολλους θρυλους των Horror παιχνιδιων. Διαβαζω σε διαφορα φορουμς οτι ειναι υπερβολικα δυσκολο , ισχυει κατα τη γνωμη σου κατι τετοιο ? Απο γραφικα τι λεει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα