gkalas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Nintendo network ID: FlyawayGR Άντε να μαζευόμαστε. Άν υπάρξει ενδιαφέρον μήπως είναι καλό να φτιάξουμε και ένα ξεχωριστό θέμα μόνο με network id's; Σε εκανα add
apple64 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Καλα γραφετε για out of order execution λες και η nintendo ανακαλυψε τον τροχο!!. Ελεος!!. Μιλαμε για τεχνολογια που χρησιμοποιουν στους μικροεπεξεραγαστες πανω απο 15ετια!!! Απλά το αναφέρουμε ως σημαντικό χαρακτηριστικό. Τίποτα παραπάνω. Ούτε τον τροχό ανακάλυψε, ούτε και είχε τέτοιο σκοπό νομίζω. Καλά ΈΛΕΟΣ. Από τη δεκαετία του 60 υπάρχει αυτή η τεχνολογία,αλλά μέσα 90 έγινε mainstream στους μικροεπεξεργαστές. Κρίμα που τα ps3 - xbox360 δεν είναι τόσο mainstream.Πολυ hipster φάση
vfragos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Σε εκανα add Δώσε μου και το δικό σου Id, πρέπει να σε κάνω add και εγώ.
sheik Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Sorry,αμα σε κανει ο αλλος add δεν ερχεται ξερω γω καποιο ειδος ειδοποιησης;
vfragos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Sorry,αμα σε κανει ο αλλος add δεν ερχεται ξερω γω καποιο ειδος ειδοποιησης; Δυστυχώς όχι...
gkalas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δώσε μου και το δικό σου Id, πρέπει να σε κάνω add και εγώ. Το δικο μου ειναι Gkalas
vfragos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Petition για το Grand theft auto V στο Wii U. http://www.change.org/petitions/grand-theft-auto-v-for-wii-u
vfragos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Απ' ότι βλέπω τελικά υπάρχουν δύο τρόποι να κάνεις friend request, ο ένας είναι μέσα από την επιλογή friends που εκεί χρειάζεται και οι δύο να κάνουν friend request ο ένας στον άλλον. Ο δεύτερος τρόπος είναι μέσα από το miiverse που από ότι καταλαβαίνω εάν κάποιος στείλει ένα friend request ό άλλος παίρνει το request και μπορεί να το αποδεχθεί.
Titanomaxos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Aλλο psn σας βρήκε... Σαν τους κακόμοιρους τους sonakides.
sheik Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Απ' ότι βλέπω τελικά υπάρχουν δύο τρόποι να κάνεις friend request, ο ένας είναι μέσα από την επιλογή friends που εκεί χρειάζεται και οι δύο να κάνουν friend request ο ένας στον άλλον. Ο δεύτερος τρόπος είναι μέσα από το miiverse που από ότι καταλαβαίνω εάν κάποιος στείλει ένα friend request ό άλλος παίρνει το request και μπορεί να το αποδεχθεί. Ελπιζω να ισχυει το 2ο γιατι το 1ο οχι απλα ειναι τραγικο, αλλα στην ουσια μιλαμε παλι για friend codes, απλα χωρις αριθμους μακρυναρια.
DJTaurus Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Aλλο psn σας βρήκε... Σαν τους κακόμοιρους τους sonakides. Είσαι λατρεμένη θεότητα. Σε διαβάζω τόσα χρόνια και μας φτιάχνεις την διάθεση ειδικά στις δύσκολες ημέρες που περνάμε. Δυστυχώς όμως στην επόμενη γενιά η sony απ οτι φαίνεται θα ακολουθήσει και αυτή pc αρχιτεκτονική οπότε οι διαφορές με το 720 θα είναι αμελητεες (μόνο το κακόμοιρο wii u σου απέμεινε να χώνεις). Επίσης με την άνοδο του mobile gaming ίσως και να είναι η τελευταια γενιά κονσολών στην μορφή που την ξέρουμε. Γιατί στα λέω όλα αυτά...? Επειδή θέλω να σου δώσω κουράγιο να κράζεις τώρα που μπορείς και προλαβαίνεις... ο καιρός γαρ εγγύς. Εχεις χαιρετίσματα από τον Slay Miyamoto κάνε τα κουμάντα σου και δώσε exclusive..... οι υπόλοιποι ας ασχοληθούν με τα framedrop τώρα που μπορούν γιατί μόλις ανακοινώσει τίτλο η Retro studios πάλι τα 10αρια θα πέφτουν σύννεφο. Λες και θα αγοράζαμε ποτέ κονσόλα της Ninty για τα multi. http://www.youtube.com/watch?v=dq3AXOCL51A&feature=player_embedded
gkalas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Miyamoto κάνε τα κουμάντα σου και δώσε exclusive..... οι υπόλοιποι ας ασχοληθούν με τα framedrop τώρα που μπορούν γιατί μόλις ανακοινώσει τίτλο η Retro studios πάλι τα 10αρια θα πέφτουν σύννεφο. Λες και θα αγοράζαμε ποτέ κονσόλα της Ninty για τα multi. Ετσι ακριβως.
Vag.93 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 DJ ευχαριστουμε για το promotion του βιντεο ρε μαν
Titanomaxos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Ως μηχανικός λέω μπράβο σε αυτόν που το σχεδίασε. Τώρα είμαι ακόμη πιο περίεργος να μάθω τι κάνανε. Τι μηχανικός ? Πολιτικός μηχανικός ? .... γιατί το μηχάνημα είναι για τα μπάζα! 2
gkalas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Γιατι δε βρισκεις καμια γκομενα ρε συ?Θα σε βοηθησει πιστευω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα