Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλώς έχει πλάκα που ξαφνικά άλλαξε η καραμέλα από το "δεν έχουν τόση σημασία τα γραφικά" στο "εμείς έχουμε πιο πολλά γραφικά, αλήθεια!" (Από κονσόλες 7ετίας, αλλά δεν το λέμε αυτό.)

Ενας μικρός και ρομαντικός Vole Maulder μέσα μου ενοχλείται λίγο που άτομα σαν τον Ρέτζι, όχι μόνο στη Ν, φαίνονται να μην έχουν καμία επαφή με το gaming.

• Like 1
  • Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απλώς έχει πλάκα που ξαφνικά άλλαξε η καραμέλα από το "δεν έχουν τόση σημασία τα γραφικά" στο "εμείς έχουμε πιο πολλά γραφικά, αλήθεια!" (Από κονσόλες 7ετίας, αλλά δεν το λέμε αυτό.)

Ενας μικρός και ρομαντικός Vole Maulder μέσα μου ενοχλείται λίγο που άτομα σαν τον Ρέτζι, όχι μόνο στη Ν, φαίνονται να μην έχουν καμία επαφή με το gaming.

να πω + 1000 λύγα είναι

Δημοσ.

Το ενα ειναι για το Wii U και εχει το κουμπι συγχρονισμου σε εξωτερικο σημειο και το αλλο ειναι του Wii, και το κουμπι συγχρονισμου βρισκεται στο σημειο που ειναι οι μπαταριες. Επισης δε ξερω αν ειναι συμβατα στις μεταξυ τους κονσολες. (Αν και λογικα θα ειναι.)

Δημοσ.

δηλαδη καμια αλλη διαφορα..ολα του wii κανουν στο wii u λενε,αρα να παρω αυτο που ειναι και κανενα 30ρι φθηνοτερο..!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αύριο θα πάει κανείς στο launch event που γίνεται στις 21:00 στο public του Athens metro mall ; Eγώ θα πάω για να πάρω και την zombiU έκδοση, δεν άντεξα και έκανα προπαραγγελία τελικά.

Επεξ/σία από vfragos
Δημοσ.

Δεν πιστεύω τίποτα μέχρι να το διαπιστώσω εγώ ο ίδιος από κοντά. Θα αναφέρω ένα παράδειγμα : το mass effect 1 στο xbox (πήρα πριν λίγες μέρες την τριλογία) τρέχει χειρότερα απ το mass effect 2, παρ όλο που είναι πιο αδύναμο στον τεχνικό τομέα απ το me2. Τι σημαίνει αυτό; Εγώ λέω να κάνουμε υπομονή και να δώσουμε χρόνο στη κονσόλα και μετά βγάζουμε τα συμπεράσματά μας. Δεν λέω ούτε ότι είναι πιο δυνατή ούτε πιο αδύναμη. Απλά αυτές οι αναφορές και τα παραδείγματα που φέρνουν με τα παιχνίδια δεν με πείθουν(τουλάχιστον προς το παρόν).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...