ikaruga24 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Ηδη σου ειπα οτι το PS2, εβγαζε θεματα στο ματακι και στο tray, τι αλλο παραπανω να σου πω. Τωρα αν το χομπι σου ειναι να πετας κατω τις κονσολες την ωρα που λειτουργουν οκ, πιθανον να ξερεις καλυτερα. Πολυ ενδιαφερον. Δηλαδη εχουμε -μονο- το X360 που εχει τετοιου ειδους προβλημα καθως καμια αλλη απο τις κονσολες δεν δημιουργει τετοιο θεμα. Και θελεις τωρα εγω να παρω σοβαρα το τι λεει το manual της καθε microsoft? Μου θυμιζει κατι τυπακια που θεωρουν λογικο τα VW να καινε το λαδι που καινε. Κατα τα αλλα μεσα στο σπιτι μπαινουν παιδια, σκυλια, γατια, κοσμος και γενικα δεν αποκλειεται να μοιραζομαστε την ιδια τηλεοραση για το gaming. Η μηπως θελεις να μου πεις οτι θα πεις το σκασμενο 3-4 ετων να κατσει καπου και να μην κανει φασαρια? Η μηπως κανα τετραποδο? Εσυ το θεωρεις εξαιρετικα απιθανο, εγω ομως το συνανταω συχνα πυκνα και ειναι fail απο τη μερια της MS να μην προλαβει κατι τετοιο. Του πουστη κοτζαμ kinect εφτιαξε που βλεπουμε σε βιντεακια στο youtube το ενα πισω απο το αλλο ποσο fail τρωνε με το να σπανε τηλεορασεις και αλλα κουφα και μου λες οτι χομπι μου να πεταω κατω κονσολες? Τετοιο πραγμα το θεωθω (και θα το θεωρω για οποια συσκευη το κανει) mega fail. Μια συσκευη τετοιου τυπου θα επρεπε να ειναι ακομα και idiot proof ειδικα οταν ειναι τοσο ευαισθητη. Για εμενα αποτελει -λογο- να αποφυγω το προιον αλλα δεν μπορω να βαλω στη θεση μου για να καταλαβεις το γιατι.
Vole Maulder Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Ρε συ, ikaruga, τώρα είμαι περίεργος. Πού την έχεις την κονσόλα και την παίρνουν μπροστά σκυλιά, γατιά και παιδιά; Και εντάξει, η γάτα μου τρυπώνει στα πιο απίθανα μέρη, αλλά οι σκύλοι και τα παιδιά δύσκολο να μπουν στο έπιπλο της τηλεόρασης. Επίσης, αν και το έχω απορία, δε θα το δοκιμάσω με το PS3, αλλά αν κάνεις το ίδιο με αυτό δε θα πάθει τίποτα; 1
panther_512 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Εντάξει βρε παιδιά, το τραβήξατε πολύ το θέμα με το DVD tray του ΧΒΟΧ360. Ναί, το ότι χαράζει τα δισκάκια για τη πλάκα του αν κουνηθεί ελάχιστα η κονσόλα είναι γεγονός. Οι πιθανότητες να κουνήσεις το σύστημα εν ώρα λειτουργίας μικρές, αλλά υπαρκτές. Δεν θα καταστρέφεις κάθε μέρα δισκάκια, αλλά να σου χαλάσει κάποιο παιχνίδι στα χρόνια που θα έχεις το σύστημα είναι πιθανό. Συνάδελφου στη δουλειά, πριν καμια δυο βδομάδες, την ώρα που έπαιζε το Borderlands στο ΧΒΟΧ360, η γυναίκα του με την ηλεκτρική σκούπα καταλάθος έδωσε πάνω στο TV stand, όχι δυνατά, αλλά προφανώς τόσο δυνατά για να καταχαραχτεί το δισκάκι. Το πήγαμε για γυάλισμα σε DVD-άδικο και χρειάστηκε 2 περάσματα για να φύγουν κάπως τα χαράγματα και να γίνει ξανά playable. Εν πάση περιπτώση, δεν νομίζω να είναι αυτό το θέμα μας με το WiiU, αν και πρόσθεσα και εγώ στο off-topic.
hollow_83 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Πολυ ενδιαφερον. Δηλαδη εχουμε -μονο- το X360 που εχει τετοιου ειδους προβλημα καθως καμια αλλη απο τις κονσολες δεν δημιουργει τετοιο θεμα. Και θελεις τωρα εγω να παρω σοβαρα το τι λεει το manual της καθε microsoft? Μου θυμιζει κατι τυπακια που θεωρουν λογικο τα VW να καινε το λαδι που καινε. Κατα τα αλλα μεσα στο σπιτι μπαινουν παιδια, σκυλια, γατια, κοσμος και γενικα δεν αποκλειεται να μοιραζομαστε την ιδια τηλεοραση για το gaming. Η μηπως θελεις να μου πεις οτι θα πεις το σκασμενο 3-4 ετων να κατσει καπου και να μην κανει φασαρια? Η μηπως κανα τετραποδο? Εσυ το θεωρεις εξαιρετικα απιθανο, εγω ομως το συνανταω συχνα πυκνα και ειναι fail απο τη μερια της MS να μην προλαβει κατι τετοιο. Του πουστη κοτζαμ kinect εφτιαξε που βλεπουμε σε βιντεακια στο youtube το ενα πισω απο το αλλο ποσο fail τρωνε με το να σπανε τηλεορασεις και αλλα κουφα και μου λες οτι χομπι μου να πεταω κατω κονσολες? Τετοιο πραγμα το θεωθω (και θα το θεωρω για οποια συσκευη το κανει) mega fail. Μια συσκευη τετοιου τυπου θα επρεπε να ειναι ακομα και idiot proof ειδικα οταν ειναι τοσο ευαισθητη. Για εμενα αποτελει -λογο- να αποφυγω το προιον αλλα δεν μπορω να βαλω στη θεση μου για να καταλαβεις το γιατι. Φροντιζεις η κονσολα να ειναι σε τετοιο σημειο ωστε να μην εχει προβλημα απο τυχον παρεμβασεις. (εντομεταξυ πραγματικα προσπαθω να καταλαβω πως γινεται να κουνηθει η κονσολα απο εξωτερικη παρεμβαση σκυλου, γατας, ποντικιου, παιδιου, να μιλαγαμε για παλιες κονσολες που ειχαν καλωδιο τα χειριστηρια οκ). Για παραδειγμα αν αφησεις ενα λαπτοπ στο τραπεζι και παει το πιτσιρικι και σου ξυλωσει τα πληκτρα φταιει η χ ψ εταιρεια που εφυγαν ή εσυ που δεν προφυλαξες το προιον σου ; Αλλο παραδειγματακι, στο ακουφορτε πανω γραφει να μη το πινετε, αν το πιεις και δηλητιριαστεις φταις εσυ ή η εταιρεια που δε το εκανε να πινετε, παρολο που γραφει πανω να μη το πιεις ; Το παραδειγμα για τα VW ειναι ατυχες για πολλους λογους αλλα οκ, να μη χαλασουμε κι'αλλο το τοπικ. (Το καψιμο λαδιου ειναι μεγαλη κουβεντα, για το αν ειναι σωστο ή οχι, καλο ή κακο, αναλογως του κινητηρα). Αυτο που λετε για το χαραγμα παντως ειναι υπερβολη. Δηλαδη αμα το σπρωξω λιγακι θα μου το γρατζουνισει ? Common guys be serious.
GeorgeVls Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Το ατυχές στο όλο θέμα είναι ότι βρίσκεται με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο να καλύψετε τις άλλες κονσόλες και το wii u που ακόμα δεν το πήρατε στα χέρια σας πέσατε να το φάτε.
hollow_83 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δε το τρωμε. Εγω οπως εχω γραψει πολλες φορες ειμαι βαμενος nintendakias γενικοτερα. Αλλα αυτη τη φορα δε μπορω να κρυψω οτι ανυσηχω για καποιες απο τις επιλογες τις Ninty, just that. 5 μερες εμειναν επιτελους για το hands on.
GeorgeVls Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Τυχερέ. Να μας κάνεις εδώ ένα mini review. Εγώ θα περιμένω και τις επόμενες κονσόλες για να καταλήξω τελικά ποια θα αγοράσω.
ikaruga24 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Για να τελειωνω το offtopic Vole molder ας πουμε οτι το επιπλο χωραει μονο 3 απο τις κονσολες μου. Οι αλλες 3 ειναι εκτος επιπλου, γυρω γυρω. Οι nintendo κονσολες ειναι εκτος επιπλου μιας και ειναι σκυλοι μαυροι καθως και το dreamcast. Εμενα προσωπικα να πω την αληθεια μονο 1 παιχνιδι θα με κανει να χασω φαγητο (και οχι μονο) σε περιπτωση κυκλοφοριας του. Metroid. Η μερα που θα βγει θα ειναι η μερα που θα αγορασω WiiU μαζι με αυτο bundle.
JohnVani18 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Εγώ θα περιμένω και τις επόμενες κονσόλες για να καταλήξω τελικά ποια θα αγοράσω. Θέλει σκέψη..? Πάλι όλες θα τις πάρουμε!! 1
naruto14 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Θέλει σκέψη..? Πάλι όλες θα τις πάρουμε!! Έτσι! Τι θα πρωτοπαίξουμε όμως, αυτό είναι άλλο θέμα!
ikaruga24 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Θέλει σκέψη..? Πάλι όλες θα τις πάρουμε!! Μιας και το WiiU εμενα ειναι στανταρ λογο των first και second party παιχνιδιων θα δειξει απο τις κυκλοφοριες στο PC ποια αλλη κονσολα θα επιλεξω. Παραδειγμα αν κυκλοφορησει το επομενο Demon/ Dark souls στο PC/WiiU τοτε εχω αλλον εναν τεραστιο λογο μειων απο το να αποκτησω επομενη MS/Sony κονσολα. Τα first party παιχνιδια της Sony ναι μεν τα ευχαριστηθηκα για οσο κρατησαν αλλα δεν θα αγοραζα κονσολα μονο γι αυτα. Κανενα απο αυτα δεν μου εδωσε την αισθηση οτι -πρεπει- να εχω την κονσολα στα χερια μου. Το δε Χ360 tragic, τιποτα δεν μου προκαλει το ενδιαφερον απο τα first party/exclusive που εχει εκτος απο το Shadow complex το οποιο δεν ειναι λογος για εμενα να κοιταξω την κονσολα (δεν μπορω ετσι και αλλιως πλεον εδω που βρισκομαι).
JohnVani18 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Εγώ το PS3 το πήρα καθαρά και μόνο για τα exclusives του. Το Χ360 για τα Gears, Forza και τα console exclusives (Castlevania LoS, Bayonetta, MGS etc και φυσικά το γελίο σπάσιμό του). To WIiU φυσικά για τα exclusives (όπως και το Wii). Το PC θα παραμείνει η πρώτη μου επιλογή για gaming.
Vole Maulder Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Λοιπόν, τελείωσε το θέμα. Ηρθε ο Ρέτζι και ξεκαθάρισε τα πράγματα. Το WiiU έχει much more graphically intensive specs (δεν ξέρω καν τι σημαίνει αυτό) και dramatically better looking games αν τα συγκρίνεις δίπλα δίπλα. Εντάξει; http://www.eurogamer...better-on-wii-u
Tilemaxx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Ας τρέξει πρώτα καλά-καλά την Unreal Engine 3 και μετά τα ξανασυζητάμε. Ο Ρέτζι τι να πεί ο άνθρωπος, ένας υπάλληλος που παπαγαλίζει οτι του λένε είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα