Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμενα δεν με ενδιαφερει τι ειχε δηλωσει και τι δεν ειχε δηλωσει η εκαστοτε εταιρια, με ενδιαφερει επι του πρακτεου τι συμβαινει. Τωρα αν εσενα σου φενεται λογικο μια εταιρια να εχει περιορισμενο Backwards compatibility με δισκακια που αλλα παιζουν και αλλα δεν παιζουν (παραδειγμα το Ninja Gaiden οχι μονο επαιζε χαλια αλλα υπηρχαν και εκδοσεις που απλα δεν επαιζαν καν) ε τι να πω, ειπαμε εχουμε διαφορετικα στανταρ αλλα το fail ειναι fail. Το ιδιο και για το να φοβαμαι μην τυχων και κουνησω λιγο την κονσολα μου για να μην μου καταστρεψει τα δισκακια. Με αυτην την λογικη τοσο το gamecube μου οσο και το PS2 μου (fat παρακαλω) δεν θα επρεπε να μου ειχαν αφησει παιχνιδι για παιχνιδι αθικτο. Μιλαμε για κονσολες που εχω 10+ χρονια και εχουν κακοποιηθει και αν ειχαν στομα θα μου εκαναν μυνηση αλλα λειτουργουν αψογα και οι 2 και δεν μου τρωνε τα δισκακια. Το μοναδικο "προβλημα" που εβγαλε το PS2 μου ειναι οτι οταν καθεται καθετα δεν παιζει καν τα παιχνιδια.

Εμενα με νοιαζει ποιο πολυ το backwards compatibility απο το να ειναι σκετο μια πολυ δυνατη κονσολα. Και εξαλου το ειπαμε η κονσολα ειναι στα πλαισια δυναμης που θα ειναι και οι επομενες. Τι και αν υπολειπεται λιγο δυναμη (παντα σε σχεση με εκεινες). Επι εποχης PS2 και αυτο ηταν το ποιο αδυναμο απο τα 3 μηχανηματα (ειδικα το Xbox σε σχεδη με το PS2 θα μπορουσε να θεωρηθει generation leap) αλλα κυριαρχησε με το δικιο του.

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελικά υπάρχει κανένα άρθρο κάποιου ανθρώπου που καταλαβαίνει τι σημαίνουν αυτά που γράφει στο οποίο να αναλύεται το hardware του WiiU;

Δημοσ.

Η ιδια η MS πριν δωσει το Xbox στην αγορα σου ειχε πει ηδη οτι δεν θα ειναι συμβατο με ολα τα παιχνιδια και σου ειπα τον λογω απο πανω, μαλιστα ειχε και εχει βγαλει και λιστα των συμβατων παιχνιδιων.

Απο εκει και περα ειναι δικο σου θεμα αν το αγορασες και περιμενες να δουλευουν ολα. Αρα ειναι προσωπικη σου δυσαρεσκεια οσον αφορα την κονσολα και το fail στο δικο σου μυαλο. Fail θα ταν αν ελεγε θα δουλευουν ολα.

Αυτο μετα δισκακια ηταν μια μαλακια που βγηκε στις αρχες του Xbox για να πουν οτι εχει θεμα, οπως γινεται με καθε launch κονσολας, καλη ωρα για το Wii U, λενε κολλαει, αργει το OS κτλ.

Για το PS2, αν δε μου ειχε κατσει R εκδοση θα ειχα αλλαξει 5 PS2 απο προβλημα στο ματακι, αλλα προφανως επειδη δε σου ετυχε δε το θεωρεις fail. Επισης το προβλημα που σου εβγαλε οφειλετε στις βασεις του tray και το βγαζουν σχεδον ολα, να ενα fail.

Ασχολουμε με φλασαρισμα, RGH και JTAG Xbox 4 χρονια, δε μου εχει τυχει ποτε να φαει δισκακι ουτε σλιμ ουτε φατ, μονο οταν τα ξαδελφια μου το πεταξαν απο το ραφι και αυτο ηταν δικο μου λαθος που το αφησα χυμα, και δε νομιζω να υπαρχει καποιος που κουνησε λιγο την κονσολα και να του φαγε δισκακι (το λιγο ειναι λιγο, οχι απο ορθια την βαζω καθιστη την ωρα που παιζει, ).

Kαι οπως ξαναειπα και πριν αλλα μαλλον δε τα διαβαζεις η ιδια MS στο manual γραφει ρητα το εξης:

IMAG0021.jpg

Einai απο manual xenon koνσολας, τις πρωτες δλδ.

Για τις κονσολες της Nintendo δε χρειαζεται αναφορα ειναι γνωστο οτι ειναι σκυλια.

Δημοσ.

Τελικά υπάρχει κανένα άρθρο κάποιου ανθρώπου που καταλαβαίνει τι σημαίνουν αυτά που γράφει στο οποίο να αναλύεται το hardware του WiiU;

Το Digital Foundry έχει ανεβάσει ένα προκαταρκτικό hardware review με βάσει ό,τι είναι γνωστό κι ό,τι κατάφεραν να συμπεράνουν μόνοι τους. Αναλυτικά specs η Ν δε λέει να δώσει, οπότε μην περιμένεις και πολλά τόσο νωρίς.

Δημοσ.

Δε νομιζω να δωσει και ποτε (μονο και μονο επειδη στο μυαλο τους ξερουν οτι το παιχνιδι των Specs, μετραει για πολυ κοσμο), οτι γινει απο καποια εταιρεια που κανει strip down τα παντα και βρισκει τα components τι ρολο βαρανε, μονο τοτε.

Δημοσ.

Ειναι λογικο οταν παιζει η κονσολα και την σουταρεις ή την ριξεις κατω να παθει ζημια, μικρη ή μεγαλη.

Στο Ν64 όποτε το πάθαινα απλά το έβαζα πάλι στη θέση του και συνέχιζα το παιχνίδι. :P

Δημοσ.

Ποσα κινουμενα μερη ειχε το N64. κανενα. Δεν υπαρχει συγκριση με τις παλιες κονσολες.

Αμα το SNES μου ειχε στομα θα με ειχε κανει.....

Δημοσ.

Ποσα κινουμενα μερη ειχε το N64. κανενα. Δεν υπαρχει συγκριση με τις παλιες κονσολες.

Αμα το SNES μου ειχε στομα θα με ειχε κανει.....

Ποσα παραπανω κινουμενα μερη εχει ενα X360 σε σχεση με ενα PS2/ GC?

Δημοσ.

Ηδη σου ειπα οτι το PS2, εβγαζε θεματα στο ματακι και στο tray, τι αλλο παραπανω να σου πω.

Τωρα αν το χομπι σου ειναι να πετας κατω τις κονσολες την ωρα που λειτουργουν οκ, πιθανον να ξερεις καλυτερα.

Δημοσ.

Ηδη σου ειπα οτι το PS2, εβγαζε θεματα στο ματακι και στο tray, τι αλλο παραπανω να σου πω.

Τωρα αν το χομπι σου ειναι να πετας κατω τις κονσολες την ωρα που λειτουργουν οκ, πιθανον να ξερεις καλυτερα.

http://www.youtube.com/watch?v=gAYL5H46QnQ

Δημοσ.

To PS2 μακραν ΠΙΟ FAIL ΚΟΝΣΟΛΑ.... Τι ματάκια εβαζε η SONY μεσα, ΓΚΑΒΑ!!!

100% πιθανότητα να βγάλει βλάβη το μηχανημα εκει, και ειχε καλη ΤΑΡΙΦΑ η SONY τοτε!

Ενω η MS τσαμπα σας τα αλλαζε και φωναζεται και απο πανω για πολλα χρονια μετα....

Αλλα αυτο ειναι αχαριστία, ε ρε Sony που σας χρειάζεται after sale support @@, να πηγαινεις την κονσολα και να φευγεις με το @ στο χερι....

Δημοσ.

Κοιτα επειδη εχω παει αρκετα PS3 για εγγυηση (στο μαρουσσι, ανεξαρτητως ζημιας), ακομα και 10 μερες πριν ληξη σιυ δινουν καινουριο επι τοπου αν εχουν. Αλλιως στην κρατανε και σε ειδοποιουν να πας να παραλαβεις την νεα κονσολα οταν εχουν αποθεμα.

Δε ξερω πιο παλια τι γινοταν, βεβαια ειναι ακομα fail που ενω ο νομος οριζει διετη εγγυηση αυτη δινουν 1 και δε τους αγγιζει και κανεις.

Δημοσ.

COD Black Ops 2 Face Off

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-black-ops-2-wii-u-face-off

Τελικά εκείνο το συγκριτικό βίντεο λίγες σελίδες πιο πίσω ήταν τελείως μούφα. Οχι μόνο έκανε σύγκριση μόνο την PS3 version, η σύγκριση ήταν μεταξύ PC και PS3, απ' ό,τι φαίνεται τώρα. Ιδια γραφικά, λοιπόν, με αρκετά χειρότερη απόδοση.

Και το ζουμί αφορά και πάλι τη CPU.

True, Treyarch have had years to optimise the COD engine for Xbox 360 and PlayStation 3 and would not have had this luxury in preparing the game for Wii U. Furthermore, on a basic level, Black Ops 2 itself would have been designed with no regard for the Nintendo hardware. That said, we find it hard to blame the developer here - we have seen generational leaps in CPU, GPU and RAM technology since the launch of the Xbox 360 seven years ago, and for the Wii U hardware to under-perform to this extent on such a crucially important game doesn't look good for future prospects. Bearing in mind the specific areas that are causing the most noticeable dips in performance, once again it looks like the CPU is the main bottleneck.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...