Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ μία λίστα με τα περισσότερα προβλήματα του Wii U στο launch:

http://www.nowgamer....went_wrong.html

Πολλές οι ασάφειες του άρθρου και γενικά πολύ αρνητισμό διαπιστώνω εδώ πέρα.

Για το θέμα με το "debug mode" το πρόβλημα διορθώθηκε την ίδια μέρα που γνωστοποιήθηκε

Για το θέμα του κλειδωμένου ανά κονσόλα ID account, η Nintendo δήλωσε ότι αυτό θα αλλάξει, με δυνατότητα χρήσης του ID σου από PCs, smartphones 3DS. Η δήλωση αυτή αναφέρεται σε όλα τα άρθρα που μιλάνε για την ύπαρξη του κλειδωμένου για την ώρα λογαριασμού.

Για το θέμα των ports. Νομίζω κάποιοι δεν είναι καθόλου σοβαροί. Κάθονται και αναλύουν την επίδοση παιχνιδιών που σχεδιάστηκαν και κυκλοφόρησαν πρίν από το WiiU, ως ένδειξη δεν ξέρω και γώ για ποιό πράγμα. Να υποθέσω ότι τα ports στα PC, τα οποία PC είναι δεκάδες φορές πιό δυνατά από τις κονσόλες, όταν δεν τρέχουν καλά, φταίει η ισχύς του PC και όχι το port........

Για το θέμα του ότι του blogger του 1up δεν του βγαίναν τα headshots στο Mass Effect 3, και ότι αυτό είναι πρόβλημα εργονομίας του Gamepad, δεν το σχολιάζω κάν. Και εγώ όταν πήγα από το XBOX360 controller στο F510, την πρώτη μέρα πιάστηκαν τα χερια μου. Δεν το έκραξα όμως το χειριστήριο, γιατί ήταν θέμα συνήθειας.

Για το θέμα του HDMI output: Ήδη αναφέρθηκε στο forum που παρέθεσε ο τύπος που έγραψε το άρθρο, ότι το θέμα λύνεται αν αλλάξεις την ανάλυση της κονσόλας, μέσω του Gamepad, διότι η κονσόλα από default βγάζει 1080p. Δεν αποκλέιεται φυσικά να υπάρχει και πραγματικό πρόβλημα σε κάποιους.

Για το θέμα του update: Είναι 1GB και ναί, όπως με ΟΛΑ τα firmware updates σε όλες τις συσκευές, δεν είναι και η καλύτερη ιδέα να το σταματήσεις στη μέση..........................

Για τα υπόλοιπα πραγματικά βαριέμαι να ασχοληθώ. Το άρθρο κάνει απλώς συλλογή προβλημάτων "πρώτης ημέρας" για να μας πεί τί? Ότι υπάρχουν προβλήματα πρώτης ημέρας????

Προτιμώ να ξανακράξουμε όλοι μαζί για την απουσία θύρας ethernet ή το bandwidth της ram......

• Like 3
  • Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Οι θύρες USB δε δίνουν ρεύμα αρκετό για σκληρό δίσκο σύμφωνα με το review του Digital Foundry. Δεν είναι φήμη.

Από το review του Digital Foundry προκύπτει ότι ενας συγκεκριμένος σκληρός δεν δούλεψε. Δεν προκύπτει πως δεν θα δουλεύει κανένας σκληρός. Υπάρχει πάντως η μεσοβέζικη λύση του Y usb cable. Από το τίποτα, κάτι είναι κι αυτό.

Για το θέμα του κλειδωμένου ανά κονσόλα ID account, η Nintendo δήλωσε ότι αυτό θα αλλάξει, με δυνατότητα χρήσης του ID σου από PCs, smartphones 3DS. Η δήλωση αυτή αναφέρεται σε όλα τα άρθρα που μιλάνε για την ύπαρξη του κλειδωμένου για την ώρα λογαριασμού.

Υπάρχει κάποιο link για αυτό;

Για το θέμα του update: Είναι 1GB και ναί, όπως με ΟΛΑ τα firmware updates σε όλες τις συσκευές, δεν είναι και η καλύτερη ιδέα να το σταματήσεις στη μέση..........................

Να συμπληρώσω ότι υπάρχει work-around για αυτό το πρόβλημα. Πατάς cancel όταν σου ζητάει να εγκαταστήσεις το update και μετά αυτό κατεβαίνει στο παρασκήνιο. Έτσι μπορείς να το κάνεις install αφού έχει κατέβει 100%.

Δημοσ.

Πολλές οι ασάφειες του άρθρου και γενικά πολύ αρνητισμό διαπιστώνω εδώ πέρα.

Προτιμώ να ξανακράξουμε όλοι μαζί για την απουσία θύρας ethernet ή το bandwidth της ram......

Εγώ δεν είμαι καθόλου αρνητικός και πραγματικά θέλω η κονσόλα της Ninty να τα πάει πολύ καλά.

Πόσταρα το άρθρο το οποίο έχει θετικά και αρνητικά σημεία.

Για το update ανέφερα και εγώ πως δεν είναι 5GB.

Το θέμα για μένα είναι μία μεγάλη σειρά από shortcomings που δεν περίμενα να υπάρχουν και αφορούν τόσο το hardware όσο και το software.

Για τα ports, όλα τα ports μέχρι σήμερα είναι χειρότερα με τελευταίο το Assassin's Creed 3, το οποίο περιμέναμε μήπως και βγει διαφορετικό. Όλα δείχνουν από χειρότερα μέχρι αρκετά χειρότερα γραφικά και χειρότερο frame-rate.

Αν η κονσόλα ήταν παλιά, κανένας δε θα παραπονιόταν. Όταν όμως λανσάρεις καινούρια κονσόλα μετά από 6χρόνια και τα πρώτα launch παιχνίδια δε μπορούν να εκμεταλλευτούν το hardware ή το hardware δεν είναι αρκετό, τότε υπάρχει ένας προβληματισμός.

Να θυμήσω πως όταν βγήκε το 360 launch πίσω στο 2005, OK υπήρχαν παιχνίδια που δεν τα έλεγες καν next-gen, π.χ. Gun, π.χ. Need For Speed Most Wanted, π.χ. PES 6, Call of Duty 2, κτλ αλλά να θυμίσουμε πως όλα τα παιχνίδια έτρεχαν καλύτερα από την προηγούμενη γενιά με καλύτερα γραφικά, δείγμα πως το 360 είχε καλύτερο hardware από την last gen της εποχής. Και επίσης, υπήρχαν παιχνίδια που από το launch έδειχναν πτυχές της ικανότητας του hardware, όπως π.χ. είναι το Kameo.

Κάτι αντίστοιχο δεν έχουμε δει να συμβαίνει στο launch του Wii U. Και αν π.χ. στο launch του Wii μάθαμε πως τα development kits ήταν ουσιαστικά Gamecubes με το ίδιο hardware, εδώ είχαμε την ίδια τη Nintendo να προμοτάρει την επιστροφή στους hardcore gamers και να ζητάει να βγουν παιχνίδια καλά, όπως στα υπόλοιπα δύο συστήματα.

Άρα λοιπόν είτε δεν υπήρχε αρκετό περιθώριο ώστε οι developers να προλάβουν να αναπτύξουν τα παιχνίδια τους και να τρέχουν καλύτερα στο Wii U από τα 360/ps3 είτε το hardware δεν είναι το ίδιο ικανό. Ένα από τα 2 μπορεί να συμβαίνει.

Δημοσ.

Να θυμήσω πως όταν βγήκε το 360 launch πίσω στο 2005, OK υπήρχαν παιχνίδια που δεν τα έλεγες καν next-gen, π.χ. Gun, π.χ. Need For Speed Most Wanted, π.χ. PES 6, Call of Duty 2, κτλ αλλά να θυμίσουμε πως όλα τα παιχνίδια έτρεχαν καλύτερα από την προηγούμενη γενιά με καλύτερα γραφικά, δείγμα πως το 360 είχε καλύτερο hardware από την last gen της εποχής. Και επίσης, υπήρχαν παιχνίδια που από το launch έδειχναν πτυχές της ικανότητας του hardware, όπως π.χ. είναι το Kameo.

Το cod2 έκανε επανάσταση στον τομέα των fps. Τι εννοω. Στο halo 1 και στο halo 2 το gameplay ήταν του στυλ μας την πέσαν 15 backtracking και άγιος ο Θεός. Το cod2 είχε κάλυψη και αρκετούς κλειστούς χώρους και το κυριότερο δεν έπρεπε να σκοτώσεις όλους τους εχθρούς σε μια πίστα, αλλά να καταφέρεις να προχωρήσεις στο επόμενο σημείο. Ιεροσυλία.

Και το gun ήταν next-gen παιχνίδι για τον καιρό του. Παιχνιδι με αγρια δυση θυμάμαι μονο το darkwatch.

Δημοσ.

Και το gun ήταν next-gen παιχνίδι για τον καιρό του. Παιχνιδι με αγρια δυση θυμάμαι μονο το darkwatch.

Υπάρχει και τo Red Dead Revolver.

Δημοσ.

Το cod2 έκανε επανάσταση στον τομέα των fps. Τι εννοω. Στο halo 1 και στο halo 2 το gameplay ήταν του στυλ μας την πέσαν 15 backtracking και άγιος ο Θεός. Το cod2 είχε κάλυψη και αρκετούς κλειστούς χώρους και το κυριότερο δεν έπρεπε να σκοτώσεις όλους τους εχθρούς σε μια πίστα, αλλά να καταφέρεις να προχωρήσεις στο επόμενο σημείο. Ιεροσυλία.

Συγνώμη, ίσως δεν ήμουν συγκεκριμένος.

Εννοώντας next-gen εννοώ μόνο στα γραφικά, σαν generational leap στα γραφικά και όχι στο σύνολό του.

Συμφωνώ με τα παραπάνω, αν και η αλήθεια είναι δεν είχα ασχοληθεί πολύ με το CoD2 και δεν έχω παίξει το Gun.

Έχω δει όμως demo και φαίνεται όμορφο το παιχνίδι για την εποχή.

Μπας και να το πάρω για το 360? ΛΟΛ

Cortan το 360 σε σχέση με τα PS2-Xbox ήταν πραγματικό generational leap. Το Wii U ζήτημα να είναι ελάχιστα πιο δυνατό απο 360/PS3.

E αυτό εξηγώ στον Panther.

Πώς κάποια πράγματα είναι αυτονόητα, όταν όλα τα ports φαίνονται χειρότερα.

Ίσως για Nintendo το συγκεκριμένο hardware να είναι αρκετό, αυτό που δε μπορώ να "δω" είναι πού είναι το Wii U τόσο νεωτεριστικό...καθότι δεν έχει έναν ριζικά διαφορετικό χειρισμό όπως π.χ. είχε να προσφέρει το Wii. Εντάξει το Gamepad είναι ωραία σκέψη και υλοποίηση και σίγουρα στα θετικά συμπεριλαμβάνεται το ότι η Nintendo μπορεί μέσω ειδικού πρωτοκόλλου WiFi να στριμάρει κατευθείαν το περιεχόμενο στον controller χωρίς noticeable lag.

Απλά προσωπικά και γι αυτό είμαι τόσο συγκρατημένος περίμενα αρκετά περισσότερα από το hardware.

Αν τώρα το hardware είναι όντως καλό και καλύτερο από ό,τι πιστεύω, τότε αυτόματα σημαίνει πως η κονσόλα βγήκε βιαστικά στην κυκλοφορία και στην Ninty δεν είχαν προλάβει ούτε καλά development kits να δώσουν σε τρίτους developers.

Και φυσικά όπως έχω πει, ακόμα είναι πολύ νωρίς και με σωστές κινήσεις και διορθώσεις, ειδικά στο software, μπορεί η Nintendo να διορθώσει τα κακώς κείμενα και να παρουσιάσει μία κονσόλα ανάλογη των προσδοκιών των gamers.

Μέχρι τώρα στο launch ανακεφαλαιώνοντας έχουμε: πολλά προβλήματα με το software και αστάθεια και ελάχιστους launch τίτλους που αξίζουν (αν έχεις oποιαδήποτε άλλη κονσόλα ή pc), συγκεκριμένα Nintendoland, Super Mario Bros U και ZombiU που φαίνεται hardcore παιχνίδι και αρκετά scary. Σε αυτά να προσθέσουμε πως δεν υπάρχει ούτε κάποιος WOW τίτλος ούτε κάποιο παιχνίδι που να δείχνει καλύτερα γραφικά από τις υπάρχουσες κονσόλες, ώστε να πούμε πως έχουμε και κάποιο generational leap στα γραφικά.

Θα δείξει, εύχομαι τα καλύτερα για τη Nintendo.

Δημοσ.

Οσον αφορά τους εξωτερικούς σκληρούς, το FAQ δεν είναι τελείως ξεκάθαρο. "Προτείνεται η χρήση εξωτερικού σκληρού με δική του τροφοδοσία, δεν εγγυώμαστε ότι οι άλλοι θα λειτουργήσουν". Επίσης, μόνο ένας εξωτερικός σκληρός μπορεί να συνδεθεί και μόνο σε ένα WiiU. Για να συνδεθεί σε άλλο χρειάζεται reformat.

http://www.nintendo....nal-usb-storage

Επίσης, πολύ σημαντική επισήμανση. Η Ν μιλά για χρήση του ID σε browsers, phones and future nintendo consoles. Οχι WiiU. Αυτό είναι πολύ σημαντικό ατόπημα, που πρέπει να αλλάξει, αλλιώς, μιλάμε για γκάφα επικών διαστάσεων.

Το Gun ήταν ωραίο παιχνίδι στον καιρό του και το είχα παίξει στο PS2, ούτε καν 360. Δεν ξέρω πόσο θα έχει αντέξει στο χρόνο, βέβαια. Ειδικά στη μετά RDR εποχή.

ΥΓ. Καλά, το σχόλειο για τα headshots στο ME ήταν το καλύτερο πράγμα που έχω διαβάσει ως κριτική για το WiiU :D

Δημοσ.

Και κάτι ωραίο απο το online κομμάτι, συγκεκριμένα το miiverse. Γενικά νομίζω ότι κάτι αντίστοιχο λείπει απο τις online προτάσεις των υπόλοιπων. Δείτε το βίντεο με τις δυνατότητες: Source.png Πηγή: Welcome to the Miiverse

Δημοσ.

Το Gun ήταν ωραίο παιχνίδι στον καιρό του και το είχα παίξει στο PS2, ούτε καν 360. Δεν ξέρω πόσο θα έχει αντέξει στο χρόνο, βέβαια. Ειδικά στη μετά RDR εποχή.

το gun το ειχα τερματισει στο pc εγω πριν 6 χρονια αν θυμαμαι καλα, τοτε ητανε και γαμω τα παιχνιδια,πανεμορφο και αν θυμαμαι καλα το πρωτο παιχνιδι καουμποϊκο που ειχα παιξει.

πριν 4 χρονακια το ειδα τυχαια στο pc ενως φιλου μου και ειπα για να το δω λιγο, ε το εβαλα και οπως το εβαλα το εβγαλα κατευθειαν, δεν βλεπονταν, ειχε αρκετα παλια γραφικα.

φυσικα τωρα ειναι το rdr και δεν υπαρχει μετρο συγκρισης μεταξυ των δυο παιχνιδιων γιατι ειναι εμφανες οι διαφορες τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...