JohnVani18 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Κι εγώ το PS3 και το Wii με WiFi τα έχω συνδεδεμένα.. Πού κολλάτε τώρα..?
Vole Maulder Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Γιατί το wifi είναι επιρρεπές σε παρεμβολές κι απώλειες. Το καλώδιο δεν είναι. Επίσης, προφανώς δε θα πρέπει να περνάει μέσα από τοίχους ή πατώματα το σήμα, οπότε και πάλι χρειάζεσαι ρούτερ κοντά στην κονσόλα. Τώρα, αν η δική σας εμπειρία ήταν άριστη, η δική μου κι άλλων συμπαικτών μου δεν ήταν (και βελτιώθηκε με wired connection), γι' αυτό το είπα αυτό. Αν θες να είσαι σίγουρος συνδέεις καλώδιο. Δηλαδή αυτό το καλώδιο τους πείραξε; Ολα τα υπόλοιπα κομπλέ; Το Pro controller πώς φορτίζεται, πλάκα πλάκα, αφού τα USB δε βγάζουν πολύ ρεύμα; Αρκεί το ρεύμα τους γι' αυτό ή θέλει κι αυτό "κούνια" ή καλώδιο σαν το gamepad;
hollow_83 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Απο τη στιγμη που ολοι οι online χρηστες του Wii U θα θα ειναι περιορισμενοι σε wifi συνδεση δε θα υπαρχει προβλημα, να εχουν δηλαδη καποιοι υψηλοτερα pings, απο αλλους λογω συνδεσης με το ρουτερ.
Vole Maulder Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Και αν κάποιοι έχουν ethernet adapter τι γίνεται;
JohnVani18 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Το router είναι στο δωμάτιό μου και η κονσόλα στο σαλόνι, μιλάμε για τοίχους 3 δωματίων, κι όμως τόσα χρόνια δεν έχω κανένα πρόβλημα, ούτε με το PS3 ούτε με το Wii. Όσο για ethernet στο Wii U, πάρε τον αντάπτορα απο το Wii και κούμπωσέ τον, 1000% θα δουλέψει και στο Wii U.
hollow_83 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Αυτοι οι λιγοι στα competitive games θα γαμανε. Κοιτα εγω δε την δικαιολογω, απο οτι καταλαβα για χαρη του Wii compatibility, εχει κανει πολλες μαλακιες με το Wii U. Aν δεν ημουν καυλ**** θα την ακυρωνα την προπαραγγελια, αλλα εχε χαρη.
cortaN@ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Αν και σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τα δύο τελευταία posts σου, εδώ αντιφάσκεις. Από τη μία παραπονιέσαι για την έλλειψη ethernet port κι από την άλλη παραπονιέσαι για τα πολλά καλώδια. Διάλεξε. :Ρ Χαχαχά! Γενικά στο τελευταίο ποστ μου, γκρίνιαζα λίγο με παιχνιδιάρικη διάθεση! Το γραψα κιόλας, πως τα βλέπω αυτά με χιούμορ και χαμόγελο, όχι αρνητικά. Βέβαια απογοητεύτηκα λίγο από τα άσχημα ports, περίμενα δηλαδή το σύστημα να τα πάει καλύτερα στο launch τίτλους. Έπειτα όπως είπα με ενοχλεί η ακαταλαβίστικη στάση της Nintendo πάνω σε ορισμένες πλευρές του software, όπως για παράδειγμα με το Nintendo ID. Από και και πέρα με τα καλώδια, εξαρχής αναφερόμουν στο χαμό που θα γίνεται κυρίως σε όσους προτιμήσουν το Wii U Basic, το οποίο δε θα φέρει το stand φόρτισης. Με το stand φόρτισης, κάπως συμμαζεύεται η κατάσταση. Αλλά και πάλι η μπαταρία παραμένει πολύ περιοριστικός παράγοντας. Εγώ προσωπικά σκεφτόμουν το Wii U Basic που κοστολογείται στο amazon.fr στα 269 ευρώ και είναι καλή τιμή. Μετά όμως σκέφτεσαι αν είναι να δώσω 315 και να πάρω το Wii U Premium. Το θέμα μου με το premium είναι πως προσωπικά νομίζω το άσπρο χρώμα μου αρέσει περισσότερο στο Wii U και επίσης θα "λερώνει" λιγότερο από τις δακτυλιές σε σχέση με το μαύρο. Από την άλλη δεν είναι πως και στις 2 περιπτώσεις δε θα χρειαστείς άλλο χώρο, οπότε αναγκαστικά θα πας και για εξωτερικό δίσκο. Αλλά δεν ήξερα τότε πως για να είσαι σίγουρος πρέπει να έχεις εξωτερικό δίσκο με τροφοδοσία (λόγω ανεπαρκούς τροφοδοσίας των usb 2.0 θυρών) οπότε άλλα καλώδια και από κει. Για το ethernet, θεωρώ πως δε μπορείς να το αποφύγεις, αν θέλεις γρήγορες ταχύτητες και να παίζεις ανταγωνιστικά online. Στο 360 που έχω (το τελευταίο είναι 360 arcade που βρήκα σε στοκ καινούριο Jasper και δεν έχει WiFi - προηγουμένως είχα πουλήσει το 360 Slim 4gb που είχα) χρησιμοποιώ ethernet και δε μου λείπει καθόλου το WiFI και έχω και έναν εξωτερικό δίσκο usb 2.0, 2.5άρη όμως χωρίς έξτρα τροφοδοσία και ένα φλασάκι συνδεδεμένα στις μπροστινές USB θύρες. Παιδιά το να μην έχει η κονσόλα ethernet είναι τραγικό από τη στιγμή που βλέπουμε ethernet θύρες από γενιά ps2. Wii U Gamepad 3D Enabled Confirmed Eίναι όντως τραγικό, αλλά είναι η πολιτική της Nintendo από το Wii και μετά. Και μοιράζονται τα ίδια περιφερειακά, π.χ. το usb αντάπτορ για ethernet του Wii παίζει στο Wii U. Το θέμα είναι πως ΔΕΝ έχουμε όλοι Wii U και χωρίς να δίνει remote, χωρίς ethernet, κτλ, κτλ, η τιμή απόκτησης εκτοξεύεται αρκετά ψηλά. Επιμένω είναι καλή ευκαιρία μάλλον για κάποιον - θα το σκεφτώ και εγώ - να αγοράσει ένα Wii μεταχειρισμένο τώρα και κάποια από τα περιφερειακά του να τα χρησιμοποιήσει και αργότερα αν πάρει Wii U. Η είδηση με το Wii U 3D είναι καλή και από τα θετικά. Επίσης φαίνεται πως το Assassin Creed III είναι καλό port. Πρέπει να περιμένουμε και τα technical reviews. ΟΚ είναι launch period και σίγουρα υπάρχουν δικαιολογίες. Πολλά από τα ευτράπελα μπορεί να τα διορθώσει η Nintendo. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Το εύχομαι να τα διορθώσει και να έχει μία καλή πορεία η κονσόλα. Έπειτα πολλά θα εξαρτηθούν από τα πόσα παιχνίδια θα μπορείς να παίξεις και αποκλειστικά στο gamepad. Η ανάλυσή του είναι κοντά στην ανάλυση του Vita, με μεγαλύτερη οθόνη, οπότε το να μπορείς να χαρείς κάποια παιχνίδια αποκλειστικά εκεί π.χ. στον καναπέ σου συνεχίζοντας το βράδυ σαν φάση φορητό gaming, είναι σίγουρα ένα καλό στοιχείο. Διαμορφωμένη άποψη πιστεύω θα έχουμε μετά την E3, όπου και θα δούμε τις ανακοινώσεις των τριών εταιρειών και τα παιχνίδια που θα έρθουν στο Wii U και την υποστήριξη από τους publishers. Μέχρι τότε, εγώ προσωπικά δε θα κάνω κίνηση αγοράς, τουλάχιστον μέχρι να δω αν κάποιες από τις βλακείες διορθωθούν, όπως το θέμα με το Nintendo ID. Δηλαδή αν η κονσόλα χαλάσει ή ρε παιδί μου με κάποιο τρόπο δεν την έχεις/την χάσεις κτλ, οτιδήποτε, χάνεις όλα τα παιχνίδια και όλο το περιεχόμενο ? Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό... Επίσης δε μπορώ να καταλάβω γιατί ξεχώρισαν τα e-shop και δεν έχουν αφήσει ένα ενιαίο e-shop όπου μπορείς να ψωνίσεις π.χ. παιχνίδια από το Virtual Console στο Wii U.
vfragos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Επειδή αυτό με το 3D δεν το κατάλαβα, θα χρειάζεσαι γυαλιά, και εάν ναι τί είδους;
naruto14 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Επειδή αυτό με το 3D δεν το κατάλαβα, θα χρειάζεσαι γυαλιά, και εάν ναι τί είδους; Αυτό εξαρτάται από την 3D τηλεόραση σου. @cortan Θετική είδηση συμφωνώ. Αλλά έχουμε ακούσει τόσα τον τελευταίο καιρό που πια δεν "φτιαχνόμαστε" με ένα 3D στο gamepad.
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Το θέμα μου με το premium είναι πως προσωπικά νομίζω το άσπρο χρώμα μου αρέσει περισσότερο στο Wii U και επίσης θα "λερώνει" λιγότερο από τις δακτυλιές σε σχέση με το μαύρο. Καλά δεν είναι τόσο το θέμα του επιπλέον χώρου, αλλά περισσότερο το 10% discount στα games του digital store. Ξενέρωσα κι εγώ, πάντως, που το Premium πακέτο δεν είναι λευκό. Είναι και άσπρη η τηλεόρασή μου και θα ταίριαζαν γάντι. Τέσπα, ας γράψω μερικές σκέψεις: -Έλλειψη ethernet port. Προσωπικά, δεν με ενοχλεί καθόλου. Στο σπίτι μου atm έχω ασύρματο router + repeater και εξάλλου, όπως ξαναείπα, στο Wii ασύρματα έπαιζα τα λιγοστά games που έπαιζα online. -Εξωτερικός δίσκος με τροφοδοσία. Πραγματικά τραγικό από πλευράς Nintendo, αν ισχύει κάτι τέτοιο. Υποτίθεται έχουν καλαίσθητο και μινιμαλιστικό design και σε αναγκάζουν να έχεις δίπλα από την κονσόλα μια ενεργοβόρα γκουμούτσα; Ελπίζω να μην ισχύει κάτι τέτοιο και κράταω και μια μικρή ελπίδα, καθώς αυτή τη στιγμή το Wii μου συνδεδεμένο με 2.5" δίσκο είναι και τρέχω από εκεί τα games. Ελπίζω να ισχύει το ίδιο και στο Wii U. -Account bound στην κονσόλα. Δεν καταλαβαίνω τι εμμονές είναι αυτές που έχουν. Όντως είναι λες και βρίσκονται στην δεκαετία του '90. Πρέπει να ξεπεράσουν τα κόμπεξ τους και άμεσα να δημιουργήσουν Nintendo ID's προσβάσιμα από παντού καθώς και να ενοποιήσουν το eshop του Wii U με αυτό του 3DS. Αφού το 3DS έχει built-in emulators γιατί να μην μπορούμε να παίξουμε τα παιχνίδια της VC του Wii (U); Ας αντιγράψει και τίποτα η Nintendo από τη Sony, έτσι για αλλαγή:Ρ -Αρνητική επίσης η αυτονομία του GamePad. Μπορεί να το ξέραμε νωρίτερα, αλλά 3-5 ώρες είναι εξαιρετικά λίγες. Θα πρέπει να είναι μονίμως συνδεδεμένο στην πρίζα. -New Super Mario Bros Wii U. Για εμένα που είμαι Mario junkie είναι system seller. Από όσα video έχω δει με έχει ψήσει άγρια. Από την άλλη είμαι λίγο προβληματισμένος με ZombiU (σκεφτόμουν μάλιστα να τσίμπαγα το bundle). Περίμενα πως θα πήγαινε ελαφρώς καλύτερα στα reviews. Ωστόσο, με ελκύει αρκετά το γεγονός ότι το eurogamer του έδωσε καλές κριτικές, ενώ οι χαζοαμερικάνοι το έθαψαν. Από εκεί και πέρα δεν με ελκύει κανένας άλλος launch τίτλος. -Hardware. Σε θέμα H/W θεωρώ πως είναι μια χαρά. Η κάρτα γραφικών μπορεί να κάνει παπάδες, ενώ η αρχιτεκτονική της CPU θέλει χρόνο για να μαθευτεί από τους developers (όπως περίπου ήθελε η CPU του PS3). Για την RAM -και θα διαφωνήσω με τους περισσότερους εδώ μέσα- πιστεύω ότι είναι υπεραρκετή για να κάνει αυτά που προορίζεται να κάνει. Να τρέχει δηλαδή τα games σε 1080p x 60 Hz. Οι κονσόλες δεν είναι PC's, δεν χρειάζονται άπειρη και ταχύτατη RAM για να ανταπεξέρχονται στις απαιτήσεις τους, αφενός γιατί το S/W είναι optimized για το H/W τους και αφετέρου γιατί έχουν πολύ λιγότερο απαιτητικά OS's κουμπωμένα πάνω τους. Μ' αυτά και μ' αυτά, αν και ήμουν πεπεισμένος να κάνω pre-order ή έστω να αποκτήσω την κονσόλα μέχρι τα χριστούγεννα, τώρα είμαι αρκετά προβληματισμένος. Το launch δεν με άγγιξε, πιστεύω πως ήταν μέτριο ενώ έχω την αίσθηση πως κάτι έλειπε. Θεωρώ ότι θέλει το χρόνο της για να μας δείξει τι μπορεί να κάνει. Ιδιαίτερα μετά τις τελευταίες φήμες που ακούστηκαν γύρω από το επόμενο Xbox, μάλλον θα κάνω κράτει λίγο καιρό. Εξάλλου, πρωτίστως είμαι pc gamer, οπότε πάντα έχω κάτι next-gen να παίζω.
naruto14 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μα η είδηση μιλάει για 3D στο gamepad... Ε αφού θα stream-αρει περιεχόμενο από την κονσόλα. και το 3D κάπως έτσι θα γίνεται.
vfragos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Ε αφού θα stream-αρει περιεχόμενο από την κονσόλα. και το 3D κάπως έτσι θα γίνεται. Δεν νομίζω ότι παίζει έτσι το πράγμα...τέλως πάντων θα δούμε.. Καλά τι άκουσα μόλις τώρα, ότι η σκανδάλες στο gamepad δεν είναι αναλογικές... Αν και ψηνόμουν να κάνω προπαραγγελία το zombieU πακέτο, αρχίζω και το ξανασκέφτομαι.
hollow_83 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 http://www.nowgamer.com/news/1687689/wii_u_has_a_horrible_slow_cpu_says_metro_last_light_dev.html Δεν ειναι καλα τα πραματα, καθολου καλα. Αν ξεκιναμε απο τωρα ετσι.
naruto14 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μήπως δεν ψάχτηκαν καλά? Δύσκολο το κόβω να είναι τόσο άσχημος όσο λένε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα