Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις ειδα και γω το Review του Gamespot.

Νταξει ο τυπος εκτος απο βαρετος παιζει εσκεμμενα και σα μαλακας.

Και το Hitamn αν το παιξεις σε φαση Run and Gun, χαλια παιχνιδι ειναι, αν ομως παιζεις σαν αυτον που υποδιεσαι τοτε ειναι τελειο.

Kαι το Dark Souls, αμα αρχισεις το γιουργια, παλι ουτε το πρωτο undead δε θα μπορεις να σκοτωσεις, και θα πεις τι μουφα.

Δε σημαινει οτι θα ναι καλο παιχνιδι βεβαια, αλλα το review αυτο ηταν για το .....

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά ακόμα δίνετε σημασία στο Gamespot?

Είναι πασιφανές πως προμοτάρουν τις προτάσεις της MS και το xbox360 χρόνια τώρα.

Δείτε τo review του Eurogamer (www.eurogamer.net) για το παιχνίδι. Το παιχνίδι φαίνεται πολύ καλό.

http://www.eurogamer...8-zombiu-review

Μια χαρά είναι το Zombi U, μια χαρά και το NintendoLand και το νέο Super Mario U.

Άλλες λεπτομέρειες δε μου αρέσουν τόσο και μία από αυτές π.χ. είναι πως το νέο Gamepad PRO δεν έχει υποδοχή για headphones.

Φανταστείτε κάποιος να θέλει να παίξει FIFA 13 στο Wii U και να πρέπει να φοράει τα ακουστικά από το Gamepad U για να μιλήσει με κάποιον online.

Επίσης, έχει αρχίσει να με ανησυχεί η τοποθέτηση των δύο αναλογικών μοχλών από πάνω για το Wii Gamepad. Εννοώ δεν ξέρω αν θα μπορεί εύκολα κάποιος να το συνηθίσει, έχοντας περάσει από xbox και ps χρόνια.

Σε κάθε περίπτωση, η αγορά της κονσόλας αυτή τη στιγμή είναι μεγάλο ρίσκο και προυποθέτει σεβαστό ποσό να πληρώσει ο χρήστης. Θα πρέπει να αγοράσεις και ένα-δυο παιχνίδια, θα πρέπει να διαθέτεις και ένα-δύο remotes (και nunchuk αν θέλεις να παίξεις και παιχνίδια του Wii) και επίσης θα χρειαστεί να πληρώσεις και επιπλέον για να αγοράσεις το νέο Gamepad PRO, καθώς απ΄ό,τι φαίνεται αν έχει κάποιος ένα Wii Classic controller δε θα μπορεί να παίξει εκεί τα παιχνίδια που υποστηρίζουν το Gamepad Pro.

Θα δείξει, πάντως αυτή τη στιγμή θα συνιστούσα σε όλους να περιμένουμε να δούμε πως θα τα πάει η κονσόλα και τι παιχνίδια θα ακολουθήσουν το κύμα των launch games. Πάντως περίμενα λίγο καλύτερα τα πράγματα...

Επεξ/σία από cortaN@
  • Like 3
Δημοσ.

Άλλες λεπτομέρειες δε μου αρέσουν τόσο και μία από αυτές π.χ. είναι πως το νέο Gamepad PRO δεν έχει αποδοχή για headphones.

Φανταστείτε κάποιος να θέλει να παίξει FIFA 13 στο Wii U και να πρέπει να φοράει τα ακουστικά από το Gamepad U για να μιλήσει με κάποιον online.

Επίσης, έχει αρχίσει να με ανησυχεί η τοποθέτηση των δύο αναλογικών μοχλών από πάνω για το Wii Gamepad. Εννοώ δεν ξέρω αν θα μπορεί εύκολα κάποιος να το συνηθίσει, έχοντας περάσει από xbox και ps χρόνια.

Αυτά τα δύο είναι σημαντικά, θεωρώ κι εγώ. Το πρώτο εγώ το βάζω στο ίδιο τσουβάλι με τη γενική αδεξιότητα της Ν όσον αφορά το online κομμάτι συνολικά. Οποτε μιλά ή ασχολείται η Ν με online συνδεσιμότητα και χαρακτηριστικά νιώθω λες κι ακούω τον παππού μου.

Το δεύτερο σίγουρα θα συνηθίζεται, αλλά τίθεται κι ένα θέμα λειτουργικότητας. Πολύ συχνά παίζω με τον αντίχειρα στο δεξί αναλογικό μονίμως και πατάω τα κουμπιά με το πλάι του δείκτη (στο χμποχ, γιατί στο ps3 είναι όλα πολύ κοντά μεταξύ τους και δε βολεύει τόσο, γίνεται όμως), αν βγάζει νόημα η περιγραφή. Αυτό δεν το βλέπω να γίνεται στο WiiU controller.

Το ZombiU φαίνεται κουλ, πάντως, και μου αρέσει το gameplay στιλ του πολύ. Οχι αρκετά για να αγοράσω κονσόλα γι' αυτό, απλώς λέω.

• Like 2
Δημοσ.

Οποτε μιλά ή ασχολείται η Ν με online συνδεσιμότητα και χαρακτηριστικά νιώθω λες κι ακούω τον παππού μου.

Απο τις πιο σωστες κουβεντες που εχω ακουσει εδω και πολυ καιρο.

Δημοσ.

Συμφωνώ με τους 2 από πάνω.

Από ότι φαίνεται, στο ελληνικό κοινό τουλάχιστον λόγω της οικονομικής κρίσης, το Wii U απευθύνεται σε κατοχους του Wii μιας και θα έχουν αρκετά περιφερειακά και παιχνίδια για να εκμεταλλευτούν την νέα κονσόλα.

Δημοσ.

6.3 στο IGN! Μα καλά τι γίνεται με αυτό το παιχνίδι; Αν συνεχίσει να διχάζει θα με κάνουν απ το πουθενά να θέλω να το παίξω.

Δημοσ.

Ένα πολύ ενδιαφέρον review της νέας κονσόλας από το Kotaku.

Προσωπικά μου αναπτερώνει τις ελπίδες.

http://kotaku.com/5961536/wii-u-the-kotaku-review

Για να ανακεφαλαιώσουμε, το τοπίο είναι ακόμα θολό.

Μένει να δούμε πόσο θα αξιοποιηθεί η κονσόλα, πόσο το gamepad, αν όντως υποστηρικτούν 2 gamepads, πόσα παιχνίδια θα μπορείς να τα παίζεις στον controller, κτλ, κτλ

Eπίσης μένει να δούμε τι ψάρια πιάνει η κονσόλα όσον αφορά το hardware και τα γραφικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Batman, πάντως, φαίνεται πως είναι αισθητά χειρότερο στο WiiU. Ελπίζω να είναι απλώς κακό port κι όχι ένδειξη του πώς τρέχει η UE3 στην κονσόλα, γιατί αν είναι το δεύτερο δε χρειάζεται να πούμε τι θα σημαίνει για όλα τα ports, τωρινά και μελλοντικά.

Να δούμε αν θα προλάβουν να παίξουν και το ΜΕ3 στο Giantbomb και πώς θα είναι κι αυτό.

John, το συγκριτικό είναι με το PS3 μόνο στο βίντεο, έτσι; Ο,τι να 'ναι γράφει ο άλλος στον τίτλο.

Επίσης, console locked account. Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Τι έλεγα πριν για παππούδες...

Edit: Τελικά πρόλαβαν ME3. Και φαίνεται πως τα θέματα ήταν μόνο του Batman. Αυτό τρέχει μια χαρά.

Επεξ/σία από Vole Maulder

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...