Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γραφωντας το "το gaming και οχι της multimedia δυνατοτητες," συνοψισα το ποστ που εκανες απο κατω χωρις την παραμετρο του Playstation.

Απλα να διορθωσω αφου πεταξες και το ασχετο, οτι το addon της Sony για το SNES θα λεγοταν Play-Station (χωρις παυλα με κενο, απλα η παυλα το κανει πιο ευκρινες).

Το TVii απο οτι εχω καταλαβει θα ειναι υπηρεσια που θα εχει να κανει με τους Cable providers στο εξωτερικο και μαλλον δε θα δουλευει σε μας, δλδ αν εχω καταλαβει καλα δε θα μετατρεπει το χειριστηριο σε virtual remote της τηλεορασης.

Επεξ/σία από hollow_83
  • Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαχαχα Unboxing Ceremony !!!!!!

Ωραια, μαθαμε καποια επιπλεον πραγματακια για το online, ειδαμε και σε ενα βαθμο το interface, πολυ καλο το video chat, γενικα ευχαριστημενος ειμαι :)

Δημοσ.

εντάξι το zombie u multiplayer φαίνεται απίστευτα ενδιαφέρον.είναι ένα είδος strategy/fps σαν το valkyria chronicles, πραγματικά με τέτοιο χειρηστήριο ανοίγουν άλλες πόρτες στο gaming πιστέυω και η σονυ με την μς θα ακολουθήσουν(αλλα όχι σαν βασικό ,κάτι όπως είδαμε με ps move,αλλα σε tablet)

bayoneta2/ zombiu/nsmb2/tank tank tank μου φαίνονται φοβερά games.το θέμα είναι πότε θα κυκλοφορήσουν γιατί το launch window θα είναι μεγάλο, προσωπικά θα περιμένω μέχρι ε3 να δω τι θα προσφέρουν οι άλλες 2 εταιρίες,(και γιατί δεν έχω μια),αν και καίγομαι για νέα κονσόλα, έχω βαρεθεί αυτή τη γενιά .εσείς πως το βλέπετε θα προβείτε σε αγορά wii u day 1 ,η θα δείτε πως θα πάει πρώτα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...