Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύμφωνοι αλλά εδώ επιστρέφουμε στο ότι ο κόσμος πλήρωσε 500 ευρώ για να παίξει παιχνίδια όχι να ψήνει λουκάνικα.

Οχι ολος ο κοσμος.Ο συντριπτικα περισσοτερος κοσμος ναι.

Αλλα τι μπορεις να πεις σε καποιον που το πηρε κυριως για αυτον τον λογο(other os) και τελικα ειδε οτι πεταξε 500ευρω?Τι θα του ελεγες?

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για κάτι τέτοια μπανάρωμε αλλά μερικοί είστε κολλημένοι...

Αν σας πω καρανουμπάδες εγώ θα φταίω ! ΔΕΝ ΗΤΑΝ FEATURE !!!

Ήταν πάντα κάτι που πλήρωνες ! Πλήρωνες τα γ@μημένα CPU και GPU του PS2. Ήταν μέσα στα 500 ευρώ. Τo PS3 ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ PS2 παιχνίδια από μόνο του. Θεέ και κύριε δηλαδή 6 χρόνια μετά είστε αδικαιολόγητοι.

Συγνώμη αλλά π!πες n.2 !

Η υποστήριξη για linux στο PS3 δηλαδή Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ήταν ΕΛΑΧΙΣΤΗ, ούτε το wifi δεν φτιάξανε.

Το 90% αυτών που μυξοκλαίνε δεν έχουν ιδέα γιατί πράγμα μιλάνε. Fact.

πωωωω καλά εσύ αδικήσε...γρήγορα βιογραφικό στην SONY

ξεκίνα γράφοντας IN SONY WE TRUST μπλα μπλα μπλα

Δημοσ.

πωωωω καλά εσύ αδικήσε...γρήγορα βιογραφικό στην SONY

ξεκίνα γράφοντας IN SONY WE TRUST μπλα μπλα μπλα

Λόγια του αέρα φίλε μου από την στιγμή που και οι δύο παρατηρήσεις μου, για το BC & linux είναι solid.

Και δεν υποστηρίζω καμία Sony, αντιθέτως, στην αρχή αυτής της γενιάς ξεκίνησαν με μία απίστευτη υπεροψία πατώντας στην κυριολεξία πάνω στην καλή πίστη των φαν της πουλώντας μια ψηστιέρα με ότι να'ναι άσχετα "κομφόρ" που εκτόξευαν την τιμή στα 500ευρώ. To phat PS3 ήταν αποτυχία, μην κοροϊδευόμαστε.

Αυτό που μου ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι είναι όταν ακούω φανμπόις που μιλάνε για πράγματα που προφανώς δεν τους ενδιαφέρουν απλά για να την πουν στους "άλλους".

Οπότε όχι μεγάλες κουβέντες αν δεν μπορείς να κάνεις ένα ελάμπορεϊτ.

«Καλημέρα-Γιάννη-κουκιά-σπέρνω» φάση δηλαδή.

Δεν κατάλαβες. Όσο σοβαρό ήταν το "επιχείρημα" να πάρει κάποιος ένα άσχετο μηχάνημα 500 ευρώ για να τρέχει linux, τόσο σοβαρό ήταν το δικό μου.

Αν θέλεις σοβαρή απάντηση όποιος πήρε το PS3 "κυρίως" (όπως λέχθηκε) για να τρέχει linux δεν ξέρει τι του γίνεται και αξίζει να χάσει τα λεφτά του.

Δημοσ.

ότι μπορεί να τρέξει linux σε pentium 3

Ναι αλλα αυτος αγορασε ps3 για να τρεξει linux...

Δεν εχει την παραμικρη λογικη αυτο που θα του ελεγες.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν κατάλαβες. Όσο σοβαρό ήταν το "επιχείρημα" να πάρει κάποιος ένα άσχετο μηχάνημα 500 ευρώ για να τρέχει linux, τόσο σοβαρό ήταν το δικό μου.

Με την ίδια λογική σου αντιπαραθέτω το επιχείρημα, ότι -για μένα- είναι σοβαρότερος λόγος το να αγοράσει κάποιος κονσόλα για το Linux support παρά για το Blu-ray player. Είναι σοβαρό το επιχείρημα «αγοράζω παιχνιδομηχανή για να βλέπω ταινίες»;

Αλλά πέραν τούτου, η Sony προμόταρε το OtherOS, όπως προμόταρε τη δυνατότητα αναπαραγωγής Blu-ray ταινιών. Δηλαδή, κατά την άποψη που εκφράζεις (και για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι σίγουρος ότι την πιστεύεις 100%) θα μπορούσε κάλλιστα με ένα firmware update να αφαιρέσει την δυνατότητα αναπαραγωγής Blu-ray ταινιών, έτσι στο άσχετο, χωρίς εξηγήσεις; Θα ήταν μεμπτό αυτό κατά την άποψή σου; Κι αν ναι, γιατί;

Αν θέλεις σοβαρή απάντηση όποιος πήρε το PS3 "κυρίως" (όπως λέχθηκε) για να τρέχει linux δεν ξέρει τι του γίνεται και αξίζει να χάσει τα λεφτά του.

Μπορεί να πήρε PS3 και για να τρέχει linux, πού είναι το πρόβλημα; Μπορεί να ήταν μεταξύ 360 και PS3 γιατί ήθελε να παίζει μόνο τα multi-platform games και να διάλεξε το PS3 γιατί τον δελέασε το otherOS. Δεν ξέρω αν αστειεύεσαι με αυτά που γράφεις ή αν όντως τα εννοείς, πάντως.

Δημοσ.
Είναι σοβαρό το επιχείρημα «αγοράζω παιχνιδομηχανή για να βλέπω ταινίες»;

Βασισμένο στην επιτυχία του PS2 σαν DVD player, προφανώς.

Αν κάποιος θέλει να στήσει linux οικονομικά μπορεί εύκολα να το κάνει, νομίζω πως δουλευόμαστε.

Αλλά πέραν τούτου, η Sony προμόταρε το OtherOS, όπως προμόταρε τη δυνατότητα αναπαραγωγής Blu-ray ταινιών. Δηλαδή, κατά την άποψη που εκφράζεις (και για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι σίγουρος ότι την πιστεύεις 100%) θα μπορούσε κάλλιστα με ένα firmware update να αφαιρέσει την δυνατότητα αναπαραγωγής Blu-ray ταινιών...

Τι λες βρε άνθρωπε μου, δεν είμαστε στο 2006, είμαστε στο 2012, ξέρουμε εκ του αποτελέσματος πως το linux ΔΕΝ τους βγήκε σαν εγχείρημα, η δημοφιλία του ήταν ελάχιστη και η Sony καλώς ή κακώς το είδε σαν κίνδυνο για την ασφάλεια του PS3.

Tο bluray μπορεί να μην πήγε όσο καλά όσο το DVD φυσικά αλλά ζημιά δεν φέρνει, τι άκυρη σύγκριση ήταν αυτή.

-Τι κάνεις ThReSh ?

κουκιά σπέρνω
Δημοσ.

Ας μην το εβαζε απο την αρχη.

Το γεγονος οτι το εβαλε ειναι επισης λαθος,εφοσον τελικα το εβγαλε καποια στιγμη.

Αυτο που δεν μπορεις να δεχτεις και δεν ξερω γιατι,ειναι οτι και ενας να το πηρε για τα Linux ή και για τα linux ,EINAI λαθος της sony που τον εγραψε στα τετοια της.

μηδεν σεβασμος.Στους 100?Στους 100.Στον εναν?Στον εναν..

Δεν εχει σημασια.

Δημοσ.

Οπότε όχι μεγάλες κουβέντες αν δεν μπορείς να κάνεις ένα ελάμπορεϊτ.

τι elaborate?...σου πουλάει κάτι, εσύ το παίρνεις για αυτόν τον λόγο και μετά στο ακυρώνει

not sure if serious...

μηδεν σεβασμος.Στους 100?Στους 100.Στον εναν?Στον εναν..

Δεν εχει σημασια.

also this ^^

Δημοσ.

Μπορεί να πήρε PS3 και για να τρέχει linux, πού είναι το πρόβλημα; Μπορεί να ήταν μεταξύ 360 και PS3 γιατί ήθελε να παίζει μόνο τα multi-platform games και να διάλεξε το PS3 γιατί τον δελέασε το otherOS. Δεν ξέρω αν αστειεύεσαι με αυτά που γράφεις ή αν όντως τα εννοείς, πάντως.

Δεν ήταν και πολύ stealth edit αυτό..

Απάντησες σε αυτόν που "κυρίως" πήρε το PS3 για linux, μην πας με δουλέψεις, 1-0.

Όσο για αυτούς που τους δελέασε το otherOS ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ δεν ήταν πολλοί αφού το linux στο PS3 είχε για τον π***** υποστήριξη δηλαδή ελάχιστο user base. Do you even linux ? Είμαστε στο 2012 και γνωρίζουμε πως αυτοί που ασχολήθηκαν ήταν ελάχιστοι. 2-0

εσύ το παίρνεις για αυτόν τον λόγο και μετά στο ακυρώνει

μεταξύ μας σου την είπα που παράφρασες το "πιο πετυχημένη" στο "καλήτερη", δεν είπες τίποτα.

σου την είπα (για το βιογραφικό μου στην Sony) πως τα δύο μου επιχειρήματα για BC & linux είναι solid και πως στην ουσία κράζω την Sony που αντικειμενικότατα το phat PS3 ήταν αποτυχία, σφυρίζεις αδιάφορα.

το otherOS αποδείχθηκε πως δεν ήταν selling point του PS3. do you even linux ?!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...