Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Όταν χαρακτηρίζεις μια κονσόλα αποτυχία η οποία είναι πρώτη σε πωλήσεις αποτυχημένο είναι το σχόλιο σου και η άποψή σου. Και ποιος σου ειπε οτι την χαρακτηρισα εμπορικα ως αποτυχια.Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να εξηγουμε τα αυτονοητα. Αλλο οι πωλησεις,αλλα η ουσια.Δεν με ενδιαφερουν οι πωλησεις της Νιντεντο,γιατι δεν μου δινει ποσοστα. Με ενδιαφερει το hardcore gaming.Kαι οταν ξαναβγαλει snes θα τρεξω να παρω συστημα της. ΥΓ.Οταν διαβαζετε οπως γουσταρετε και δινετε την δικη σας ερμηνεια στα ποστς,δεν σας φταει ο αλλος.
kjtzemis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Όχι δεν το ξέρουμε. Αυτό πάει ανάλογα με τα γούστα. Εσύ πάλι αυτοί τη στιγμή κάνεις ακριβώς το ίδιο πράγμα που κατηγορείς τους κολλημένους ότι κάνουν. αν με θεωρεις κολλημενο κανεις μεγαλο λαθος, οπως πολλα ατομα εδω μεσα ετσι και εγω διαφωνω με την αποψη σας οτι η ninty εχει καλυτερα exclusives απο M$ και SONY. ολος ο κοσμος το βλεπει αυτο, καλα τα mario zelda και ολα αυτα αλλα ειμαστε εν ετη 2012 και η τεχνολογια προχωραει, οποτε ο περισσοτερος κοσμος ζηταει κατι καινουριο. Όταν χαρακτηρίζεις μια κονσόλα αποτυχία η οποία είναι πρώτη σε πωλήσεις αποτυχημένο είναι το σχόλιο σου και η άποψή σου. ειδες εσυ σε κανενα απο τα σχολια που εχω γραψει παραπανω να θεωρω ως αποτυχια το Wii?μην μου βαζεις λογια. μαθε να καθεσε να διαβασεις τα ποστ και να μην βγαζεις δικες σου φαντασιωσεις.
NickTG Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 αν με θεωρεις κολλημενο κανεις μεγαλο λαθος, οπως πολλα ατομα εδω μεσα ετσι και εγω διαφωνω με την αποψη σας οτι η ninty εχει καλυτερα exclusives απο M$ και SONY. ολος ο κοσμος το βλεπει αυτο, καλα τα mario zelda και ολα αυτα αλλα ειμαστε εν ετη 2012 και η τεχνολογια προχωραει, οποτε ο περισσοτερος κοσμος ζηταει κατι καινουριο. Που έγραψα εγώ πως έχει καλύτερα exclusives η Nintendo; Εγώ το μόνο που έχω γράψει κατά καιρούς είναι πως τα exclusives που έχει άνετα δικαιολογούν την αγορά του Wii. Δε σε θεωρώ εγώ κολλημένο. Τα γραφόμενά σου το δείχνουν.
Tilemaxx Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 http://www.gamespot....limited-6398563 Το "next-gen" σύστημα που αδυνατεί να εκτελέσει μια (ζωτική για πολλούς online gamers) λειτουργία που υπήρχε εξ' αρχής στο 360, που φέτος κλείνει επταετία.
naruto14 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά έχω παρατηρήσει πως κάθε φορά που γίνεται μια τέτοια συζήτηση παρουσιάζεται μια εχθρική συμπεριφορά. Γιατί έτσι ρε παιδια? Τόσο πολύ fanboyσμος πια? Αντί για να καθόμαστε να σχολιάσουμε και κανένα παιχνίδι στο forum καθόμαστε όλη την ώρα και συγκρίνουμε της κονσόλας. Μου φαίνεται έχουμε χάσει το νόημα του gaming. Gaming δεν σημαίνει να πάρουμε την πιο επιτυχημένη κονσόλα της γενιάς ούτε αυτοί που θεωρούν οι άλλοι επιτυχημένη. Gaming είναι να πάρει ο καθένας αυτό που αγαπάει και πιστεύει ότι θα περάσει αρκετές ώρες ευχαρίστησης. Όλα εδώ μέσα έχουν να κάνουν με απόψεις. Άλλος γουστάρει να παίζει mario,zelda και metroid, άλλος uncharted, god of war και grand turismo και άλλος gears of war, halo, forza. Όσο και να θέλετε δεν μπορείτε να πείσετε κανέναν πως τα mario είναι τα καλύτερα παιχνίδια που υπάρχουν. Όλα αυτά αφορούν αποκλειστικά τις απόψεις και τα γούστα του καθενός. Η έννοια του forum είναι να αναφέρουμε αυτές τις απόψεις και να τις σχολιάζουμε ΠΑΝΤΑ με καλές διαθέσεις. Από το να "τσακωνόμαστε" για τα 1080p του Wii U και για το ότι το UC3 έχει τρομερά γραφικά καλύτερα να σχολιάζουμε τα παιχνίδια ώστε να πάρουν και αυτοί που δεν τα έχουν παίξει γνώμες και να κρίνουν. Αν νομίζω κάποιος πως έχω κάπου άδικο ας το αναφέρει. 2
GeorgeVls Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Προσοχή μόνο μην απογοητευτείτε όπως με το βήτα.
ikaruga24 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Και ακόμα το κράζω το PS3 σε πολλούς τομείς, όπως έκραζα το 360 σε άλλους τόσους. Τι πάει να πεί αυτό; PS3 αγόρασα αποκλειστικά και μόνο για τα φοβερά exclusives του. Δεν είμαι fanboy καμία εταιρίας και καμίας κονσόλας, μισώ εξίσου τις Sony, Nintendo, Microsoft για τις πρακτικές τους σε πολλούς τομείς, και απο την επόμενη γενιά θα στραφώ αποκλειστικά σε PC gaming. Ελπιζω να καταλαβαινεις ποσο ειρωνικο ακουγεται αυτο απο μερους σου οταν θεωρεις οτι θα κλαψουμε τα λεφτα μας οσοι αγορασουμε WiiU. Οπως ειπε και καποιος αλλος, θα κλαψουμε τα λεφτα μας οσο κλαψαμε τα λεφτα μας και με το απλο Wii. 1
Vole Maulder Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 PDS, αν και συμφωνώ μαζί σου ότι αν κάτι είναι επαναστατικό το λογικό είναι και να παραμείνει και να εξελιχθεί, κι όχι να μπει στο ράφι - είναι εντυπωσιακό πώς δεν είναι πασιφανής η στροφή της N και τι σημαίνει αυτό για την υποτιθέμενη επανάσταση του Wiimote στο gaming - το θέμα με το eye toy είναι λίγο ανάλογο με ό,τι λεγόταν νωρίτερα περί cover system. Ομολογουμένως η Ν κατάφερε να κάνει μεγαλύτερο πάταγο και να το κάνει εμπορική επιτυχία. Και λόγω αυτής της επιτυχίας και του νέου κοινού που προέκυψε ακολούθησαν και οι άλλοι. Δεν ξέρω, δλδ, πόσο γερά θεμέλια έχει η αντιπαράθεση του eye toy στη συγκεκριμένη περίπτωση. Αν μιλάμε για το ότι δε σκέφτηκε πρώτη η Ν κάτι ΟΚ, αλλά ως εκεί ίσως; Και μια ειρωνία που προκύπτει στις τελευταίες σελίδες από κάποιους. Κάποτε υπήρχε μια γκρίνια ότι το insomnia είχε αδειάσει και δεν υπήρχε κίνηση επειδή είχε γεμίσει fanboys και δεν μπορούσες να κάνεις συζήτηση (όχι δική μου η εξήγηση, αυτή ήταν η ιδέα, δε θυμάμαι ποιοι το είχαν πει αυτό). Τώρα που γίνεται συζήτηση βλέπω άτομα να ζητούν το λόγο που κάποιοι που διαφωνούν εκφράζουν την άποψή τους και να πάνε σε άλλα forums. Τη βλέπετε την ειρωνία ή είμαι ο μόνος; Αν όλοι συμφωνούσαμε με όλους δε θα λέγαμε τίποτα.
JohnVani18 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Οπως ειπε και καποιος αλλος, θα κλαψουμε τα λεφτα μας οσο κλαψαμε τα λεφτα μας και με το απλο Wii. That would be me.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 PDS, αν και συμφωνώ μαζί σου ότι αν κάτι είναι επαναστατικό το λογικό είναι και να παραμείνει και να εξελιχθεί, κι όχι να μπει στο ράφι - είναι εντυπωσιακό πώς δεν είναι πασιφανής η στροφή της N και τι σημαίνει αυτό για την υποτιθέμενη επανάσταση του Wiimote στο gaming - το θέμα με το eye toy είναι λίγο ανάλογο με ό,τι λεγόταν νωρίτερα περί cover system. Ομολογουμένως η Ν κατάφερε να κάνει μεγαλύτερο πάταγο και να το κάνει εμπορική επιτυχία. Και λόγω αυτής της επιτυχίας και του νέου κοινού που προέκυψε ακολούθησαν και οι άλλοι. Δεν ξέρω, δλδ, πόσο γερά θεμέλια έχει η αντιπαράθεση του eye toy στη συγκεκριμένη περίπτωση. Αν μιλάμε για το ότι δε σκέφτηκε πρώτη η Ν κάτι ΟΚ, αλλά ως εκεί ίσως; Δεν διαφωνω καθολου.Το eye toy εκανε μια αλφα επιτυχια,αλλα ο χαμος με το wii ηταν αυτος που επηρεασε τελικα(αν και η sony επεμενε στο motion gaming καθως ειχε το pseye στο Ps3 και πειραματιζοταν σε κατι σαν το move απο το 2000).
apple64 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Αλλο οι πωλησεις,αλλα η ουσια. Για κάποιους ουσία είναι τα Mario, Zelda, Metroid, Donkey, Kirby, Pikmin. Στο Wii αγόρασα πρώτη φορά μετά τα NES (45), SNES (32) και Megadrive (47) περισσότερους από 30 τίτλους (34 για την ακρίβεια). Στα 20 και βάλε χρόνια που παίζω δεν θυμάμαι πολλές φορές να παίζω παιχνίδι τόσο άψογο όσο το SMG (1 και 2). Μιλώντας για SMG, από το Yoshi's Island και το Mario 64 είχαμε να δούμε τόσο άψογα Platform όπως τα SMG και Kirby (με μία λέξη, ΜΑΓΙΚΟ). Φυσικά δεν είναι μόνο αυτά. Τα αναφέρω ως παράδειγμα. Μπορώ για παράδειγμα να έχω "αποτυχίες" όπως τα Xenoblade και Monster Hunter Tri στο Wii U; Ένα Batallion Wars; Ένα NSMB (αυτό θα το έχω!); Ένα Red Steel 2; Ένα Last Story; Θεωρώ πως όσο και να το μισείς δεν μπορεί να λες ότι το Wii ήταν αποτυχία. Μπορεί να μην σου αρέσει αλλά το Wii ήταν μία μεγάλη επιτυχία. Όχι λόγο των πωλήσεών του! Είναι επιτυχία λόγο των παιχνιδιών του και του νέου, διαφορετικού, αλλά παράλληλα επιτυχημένου τρόπου παιχνιδιού. Μακάρι και το Wii U να "αποτύχει" με τον ίδιο τρόπο. Μακάρι...
moumias Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=U_SBlsfXfCw&feature=relmfu απλα θες να βουτηξεις στη θαλασσα...... http://www.youtube.com/watch?v=lNn2NF-XUk0&feature=relmfu και το καλο ειναι οτι κλεινεις την tv η αλλαζεις καναλι και παιζεις απο το χειριστηριο...!! ενας μηνας εμεινε ρεεεεεεεε...πειτε οτι θελετε!!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 apple64 Περι ορεξεως... Αλλωστε κανεις δεν ειπε οτι δεν ειχε καποια καλα παιχνιδια το wii.Οι συνολικες πωλησεις ομως δεν παρουσιαζουν την ουσια που βρισκεται ακριβως αναποδα απο το αποτελεσμα των πωλησεων(σε συγκριση παντα με τις αλλες κονσολες). Ο καθενας μπορει να παιζει οτι θελει,αλλα υπαρχουν καποια δεδομενα. Δεν υπαρχει κανενα μισος για το wii,πριν βγει υπηρχε συμπαθεια,οταν βγηκε αδιαφορια.Οποιος εχει διαφορετικη αποψη απο εσας σημαινει οτι μισει μια κονσολα?Μονο θετικα θελετε να διαβαζετε? Αποτυχια ειναι το wii για μενα ναι,οταν επιτυχια ειναι το snes.
Vole Maulder Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Θεωρώ πως όσο και να το μισείς δεν μπορεί να λες ότι το Wii ήταν αποτυχία. Μπορεί να μην σου αρέσει αλλά το Wii ήταν μία μεγάλη επιτυχία. Όχι λόγο των πωλήσεών του! Είναι επιτυχία λόγο των παιχνιδιών του και του νέου, διαφορετικού, αλλά παράλληλα επιτυχημένου τρόπου παιχνιδιού. Μακάρι και το Wii U να "αποτύχει" με τον ίδιο τρόπο. Μακάρι... Στην αρχή αυτής της πρότασης κρύβονται όλα τα θέματα παρανοήσεων και κακής επικοινωνίας. Κανείς δε μισεί το Wii. Απόψεις ανταλλάζουμε, παιχνίδια σχολιάζουμε, από διαφορετικές σκοπιές, με διαφορετικά γούστα και διαφορετικές προσδοκίες. Οταν όμως διαβάζεις την άποψη του άλλου σκεπτόμενος ότι αυτός μισεί την αγαπημένη σου κονσόλα δεν πρόκειται ούτε το μήνυμά του να διαβάσεις καθαρά ούτε και να δεις για μια στιγμή από τη δική του σκοπιά μπας και καταλάβεις τι σου λέει. Πόσες κατηγορίες για σικουελίτιδα έχουν εκτοξευθεί, ας πούμε, προς το PS360; Κι εσύ τώρα λες ότι θες μόνο sequels στα 345ά sequel. Αλήθεια, αν το SMG δεν ήταν SMG, είχε βγει στο PS360 από μια εταιρεία που δε λάτρευες θα του είχες δώσει ευκαιρία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα