Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναί αυτό όντως είναι θέμα, το οποίο οξύνεται περισσότερο από το γεγονός ότι θα δουλεύει μόνο στο tablet gamepad, μιας και το gamepad pro δεν έχει τέτοιου τύπου υποδοχή.....

PDS13, το Wii απετυχε σε ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο, που είναι και το ζουμί της υπόθεσης για εμένα:

Δεν "σήκωνε" τους multiplatform τίτλους, με αποτέλεσμα η βιβλιοθήκη να είναι σημαντικά ελλειπής σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Γι'αυτό το λόγο και λέω ότι η επεξεργαστική ισχύς του WiiU πρέπει να είναι τόση, όση θα χρειάζεται για τους multiplatform τίτλους.

Αν δεν την έχει, τότε ναί θα υπάρχει πρόβλημα.

Δεν θα προδικάσω όμως από τώρα, εφόσον δεν έχουμε δεί τις προσφορές του ανταγωνισμού.

Aυτο ειναι απο σημαντικοτερους λογους.Εφοσον μπορουσε να τρεξει τα multiplatform δεν θα υπηρχαν τοσα αμετρητα ps360 exclusives που κανουν την διαφορα.Θα μπορουσε να τρεξει τις τοτε next gen μηχανες γραφικων και θα μπορουσε να εχει να εχει Next gen μηχανες και για τα exclusives.

Το αν αυτο ηταν απαραιτητο(για πολλοι διαφωνουν,) θα το δουμε στην συγκριση του παιχνιδιων wiiu με wii.

Αλλα ηδη φαινεται αν συγκρινεις ας πουμε το fifa του wiiu με του wii και οχι μονο.

Ο ανθρωπινος παραγοντας(ταλεντο) παιζει τεραστιο ρολο.Αυτο υποστηριζω απο την αρχη και δεχτηκα επιθεση χωρις κανεναν λογο.

Το gaming ομως βρισκεται στα μεσα αν οχι πριν τα μεσα της εξελιξης του,οποτε μετραει το ιδιο αν οχι περισσοτερο η εξελιξη του.

Οταν φτασει το gaming στο επιπεδο των ταινιων,οπου το ταλεντο εχει τον κυριαρχο ρολο και ολα τα αλλα ειναι εφικτα,τοτε θα συμφωνησω στο οτι η τεχνολογια δεν μετραει.

Εως τοτε ομως θα παιζει σημαντικοτατο παραγοντα για καλο gaming.

Επειδη ακριβως λοιπον ατυπα και παραδοσιακα οι νεοι μηχανισμοι,νεες τεχνολογιες εμφανιζονται(στην πραξη γιατι θεωρητικα υπαρχουν ήδη) με τις νεες κονσολες,γι αυτο και το next-gen συμβαδιζει παντα με την τεχνολογια.Ειναι το σημειο που η τεχνολογια συναντα την εφαρμογη.Και παντα αυτο γινεται.

:shock: :shock: :shock:

Δηλαδη τα super mario,zelda και εγω δεν ξερω πια αλλα ξεπερνανε τα heavy rain,gow,uncharted του PS3 και τα HALO,GeoW του X360?

Επαιξες το heavy rain στο Ps3 και απλα μπηκε βγηκε και το ξεχασες?

Ωχ μην ανοιγεις τετοια θεματα,γιατι θα σου πει οτι ειναι ταινια το heavy rain...

Το GeoW third person shooter που πηγε το gaming βηματα πισω κτλ

Αστο σου λεω...

Πιστεψε με.

Το χιλιοστο ζελτα ομως ειναι σταθμος.

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Demon's/Dark Souls με το σύστημα μάχης και τα mechanics δεκαετίας, είναι το μοναδικό next-gen αυτής της γενιάς σε αυτή την γενιά πλήν των exclusives του Wii;

ΟΚ, κάπου εδώ σας αποχαιρετώ απο το thread τούτο, γελάει ο κόσμος.

Δημοσ.

Δεν το γράφει γιατί δεν θέλει να υποβιβάσει το μηχάνημα της. Λογικό. Ξέρουν οτι Unreal 4 σαν το PS4/720/PC δε πρόκειται να τρέξει το Wii U. Τεχνικά δεν είναι δυνατόν και θα αποδεiχθεί σε λίγους μήνες. Εδώ θα είμαστε. Εκτός και αν είστε απο εκείνους που πίστεψαν τη δήλωση οτι το Wii U θα είναι 19 φορές πιο δυνατό απο το PS3. Ας καταφέρει πρώτα να τρέξει το AC3 και το Batman σε 720p@60 fps νεράκι, και μετά συζητάμε για Unreal 4. Που αν λανσαριζόταν το PS4 με παιχνίδια προηγούμενης γενιάς θα ακούγαμε πάλι κραυγές και θάψιμο χωρίς προηγούμενο.

Εγώ είμαι από αυτούς που θα τα αγοράσω όλα όσα βγουν και θα κρίνω μόνος μου.

Άλλοι εδώ μέσα έχετε βγάλει ήδη νούμερα και ιπποδυνάμεις χωρίς καν να ξέρετε τα ακριβή χαρακτηριστικά.

Και τυχαία όλοι όσοι το κάνετε αυτό έχετε μόνο μία κονσόλα.....

Δημοσ.

Δεν έχουν όλοι τα χρήματα και τον χρόνο για δεύτερη κονσόλα. Δεν θα ξαναέγραφα, αλλά βλέπω αυτή την αηδία να την γράφετε συνέχεια χωρίς να έχετε επίγνωση σε ποιά χώρα ζείτε, και κάνω εμετό. Μάλλον εγώ που είχα 360 και έπειτα PS3 δεν δικαιούμαι να κρίνω, τι να πώ.

Δημοσ.

Εσύ που όταν είχες το 360 έκραζες το PS3 χωρίς καν να το έχεις δει όχι, δε δικαιούσαι γιατί αλλάζεις γνώμη εύκολα. :P

Μιλάμε για μια κονσόλα που δεν ξέρουμε καν ακόμα τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Περιμένετε να τη δούμε, να δούμε και τις επόμενες και μην εκτίθεστε χωρίς λόγο.

Δημοσ.

Πολύ ωραία τα λέτε εδώ μέσα ας δούμε λίγο και τις πωλήσεις σύμφωνα με το http://www.vgchartz.com/ :

wii : 96.7m

xbox360 : 68.9m

ps3 : 67.2m

Χαοτική διαφορά δε νομίζετε;

Το wii λοιπόν είναι πιο επιτυχημένη κονσόλα από το xbox360 και από το ps3.

Και όλα αυτά από μια κονσόλα που δεν παίζει καν dvd ούτε blu ray.

Όλα τα υπόλοιπα είναι λόγια αέρα.

My 2 cents

Δημοσ.

Δεν ξερω αν αναφερεσαι και μενα για τα νουμερα,αλλα ποτε δεν ασχοληθηκα με αυτα.

Απο κει και περα ο καθενας μπορει να κανει μια εκτιμηση,προβλεψη.Δεν ειναι κακο.

Η συζητηση και οι αποψεις δεν ειναι ειναι η ουσια ενος φορουμ?

Υπαρχουν απειρα ελληνικα και ξενα sites για να ενημερωθει οποιος θελει,χωρις να διαβαζει την αποψη του καθενος.

Καπου χανεται η εννοια του φορουμ.

Κανεις δεν μπορει να γνωριζει την διαφορα που θα εχουν οι αλλες κονσολες απο το wiiu.

Το μονο που γνωριζουμε οι περισσοτεροι ειναι οτι θα υπαρχει αρκετα μεγαλη διαφορα.

Μην ξεχναμε κατι πολυ σημαντικο.Οταν κυκλοφορησε το wii ειχαμε δει ήδη το επιπεδο των νεων κονσολων,για αυτο και δεν υπηρχε η ελπιδα που υπαρχει σημερα για το wiiu.

Θα ηταν πιο ουσιαστικη η κουβεντα μας μετα την επομενη Ε3,αλλα δεν κανει κακο και η συζητηση σημερα.

Δημοσ.

Και ακόμα το κράζω το PS3 σε πολλούς τομείς, όπως έκραζα το 360 σε άλλους τόσους. Τι πάει να πεί αυτό; PS3 αγόρασα αποκλειστικά και μόνο για τα φοβερά exclusives του. Δεν είμαι fanboy καμία εταιρίας και καμίας κονσόλας, μισώ εξίσου τις Sony, Nintendo, Microsoft για τις πρακτικές τους σε πολλούς τομείς, και απο την επόμενη γενιά θα στραφώ αποκλειστικά σε PC gaming.

Δημοσ.

Πολύ ωραία τα λέτε εδώ μέσα ας δούμε λίγο και τις πωλήσεις σύμφωνα με το http://www.vgchartz.com/ :

Αυτο με τις πωλησεις του wii νομιζα οτι ειχε ξεπεραστει χρονια πριν...

Αλλα μαλλον οχι.

Κανεις δεν κοιταει τις πωλησεις οταν μιλαμε για casual κονσολα.

To angry birds ειναι το καλυτερο παιχνιδι ολων των εποχων με την λογικη σου.

Όλα τα υπόλοιπα είναι λόγια αέρα.λολ

Δεν ειμαι σιγουρος αν τυφλωνει ο φανμποισμος ή υπαρχει πραγματικα τοση αγνοια των πραγματων.

Δημοσ.

Και ακόμα το κράζω το PS3 σε πολλούς τομείς, όπως έκραζα το 360 σε άλλους τόσους. Τι πάει να πεί αυτό; PS3 αγόρασα αποκλειστικά και μόνο για τα φοβερά exclusives του. Δεν είμαι fanboy καμία εταιρίας και καμίας κονσόλας, μισώ εξίσου τις Sony, Nintendo, Microsoft για τις πρακτικές τους σε πολλούς τομείς, και απο την επόμενη γενιά θα στραφώ αποκλειστικά σε PC gaming.

Με αυτή τη λογική μάλλον πρέπει να σταματήσεις να παίζεις γενικά.

Δεν είναι άγιες οι εταιρείες που ασχολούνται με το PC gaming.

Δημοσ.

wii : 96.7m

xbox360 : 68.9m

ps3 : 67.2m

Χαοτική διαφορά δε νομίζετε;

Το wii λοιπόν είναι πιο επιτυχημένη κονσόλα από το xbox360 και από το ps3.

Και όλα αυτά από μια κονσόλα που δεν παίζει καν dvd ούτε blu ray.

Όλα τα υπόλοιπα είναι λόγια αέρα.

My 2 cents

τι σημασια εχουν οι πωλησεις?

εσυ δηλαδη αγοραζεις οτι αγοραζει ολος ο κοσμος?

δεν κοιταζεις να αγορασεις κατι ετσι ωστε να περνας την ωρα σου ευχαριστα?

δηλαδη αν ολος ο κοσμος θα πιγενε να πνιγει θα ετρεχες και εσυ απο πισω τους?μην λεμε οτι θελουμε λοιπον.

Ποια κονσολα εχει τα καλυτερα exclusives το ξερουμε ολοι και ας μην το παραδεχοντε καποιοι κολλημενοι.οπως και να το κανουμε κανενενα απο τα χιλιαδες zelda και τα αλλα τοσα mario δεν φτανουν τα exclusives των PS360.Οποτε ξεκολληστε λιγο το μυαλο σας τα fanboys και δειτε μπροστα, μακαρι το Wii U να βγαλει φοβερα exclusives (αν και αποτι το βλεπω συνεχιζει με mario/zelda σε νεες περιπετιες, τα ιδια παντελακη μου...) και να παει πολυ καλα στην αγορα.

Δημοσ.

Με αυτή τη λογική μάλλον πρέπει να σταματήσεις να παίζεις γενικά.

Δεν είναι άγιες οι εταιρείες που ασχολούνται με το PC gaming.

Το έχω ήδη ελλατώσει κατα πολύ. Δεν έχω τον χρόνο και την διάθεση που είχα κάποτε.

Δημοσ.

Ποια κονσολα εχει τα καλυτερα exclusives το ξερουμε ολοι και ας μην το παραδεχοντε καποιοι κολλημενοι.οπως και να το κανουμε κανενενα απο τα χιλιαδες zelda και τα αλλα τοσα mario δεν φτανουν τα exclusives των PS360.Οποτε ξεκολληστε λιγο το μυαλο σας τα fanboys και δειτε μπροστα, μακαρι το Wii U να βγαλει φοβερα exclusives (αν και αποτι το βλεπω συνεχιζει με mario/zelda σε νεες περιπετιες, τα ιδια παντελακη μου...) και να παει πολυ καλα στην αγορα.

Όχι δεν το ξέρουμε.

Αυτό πάει ανάλογα με τα γούστα.

Εσύ πάλι αυτοί τη στιγμή κάνεις ακριβώς το ίδιο πράγμα που κατηγορείς τους κολλημένους ότι κάνουν.

Δημοσ.

Όταν χαρακτηρίζεις μια κονσόλα αποτυχία η οποία είναι πρώτη σε πωλήσεις αποτυχημένο είναι το σχόλιο σου και η άποψή σου.

Δημοσ.

Το έχω ήδη ελλατώσει κατα πολύ. Δεν έχω τον χρόνο και την διάθεση που είχα κάποτε.

Η διάθεση πάντως έρχεται και φεύγει. Λογικό είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...