Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@Panther

E καλα σαφως και στο ps2-ps1 θα βρεις διαμαντακια που θα σε κανουν να παρατησεις τις σημερινες κονσολες,το ιδιο ισχυει και για το wii(αν και πολυ περισσοτερα θα βρεις στις πρωτες 2).

Αλλα αν υποστηριζεις οτι θα μπορουσες να παρατησεις εντελως τα Ps360 για το wii,τοτε μου θα επιτρεψεις να παμε αλλου της συζητηση και να μιλησουμε για το ποσο κακο μπορει να κανει στον gamer η τυφλη αγαπη για μια εταιρια.Οχι η αγαπη σκετο,γιατι αυτο ειναι κατι θεμιτο.

To μονο revolution που εκανε το wii ΙΣΩΣ ειναι να φερει κοσμο στο gaming ανθρωπους που δεν ειχαν ξαναασχοληθει με αυτο.

Καμια αλλη επανασταση δεν εφερε.

Εγώ δεν υποστηρίζω κάτι περισσότερο από αυτό που έγραψα. Ρίξε του ακόμα μιά ματιά γιατί σαν να κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.

Όσο για το ότι το Wii δεν έφερε κανένα άλμα πέραν του κόσμου, είμαι σίγουρος ότι το Kinect της M$, το Move της Sony και τα motion gesture technologies που εισάγονται στους υπολογιστές και στις τηλεοράσεις δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με το Wii.

Ήταν όλα μιά σύμπτωση.....

Δημοσ.

Μάλλον εσύ δεν θέλεις να καταλάβεις ή μάλλον κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.

Αναθεμα αν διαβασες καποιο απο τα ποστ μου.

Βαριεμαι να παιζω με κολλημενους fans σορρυ.

Εγώ δεν υποστηρίζω κάτι περισσότερο από αυτό που έγραψα.

Και εγω σου απαντησα αλλα δεν διαβασες την απαντηση.

Όσο για το ότι το Wii δεν έφερε κανένα άλμα πέραν του κόσμου, είμαι σίγουρος ότι το Kinect της M$, το Move της Sony και τα motion gesture technologies που εισάγονται στους υπολογιστές και στις τηλεοράσεις δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με το Wii.

Ήταν όλα μιά σύμπτωση.....

Συνεχιζεις να μην θες να καταλαβεις αυτο που γραφω.

Αληθεια πιστευεις οτι εφερε την επανασταση το wii,δεν θα στο χαλασω.

Αλλα η αληθεια ειναι οτι αυτα εχουν γινει πολυ πριν με το eye toy του ps2;)

Δεν βλεπω την ιδια ευαισθησια γιατι δεν εγραφε Nintendo πανω.

ΚΑΝΕΝΑ τους δεν εφερε την επανασταση.

Παλι με χειριστηριο παιζονται τα καλυτερα παιχνιδια.

Παντως το οτι οι Nintendo fans ειναι οι πιο τυφλοι αποδεικνυεται σε καθε ευκαιρια.

Σε ολα τα ποστ μου και των παιδιων δεν βρηκατε τιποτα λογικο και προσπαθειτε να κανετε το ασπρο μαυρο.

panther θα θυμασαι οτι με τα ποστ μου εδω πριν βγει το wii δεν το εκρινα ποτε,ισα ισα σε υποστηριζα οταν σου την επεφταν ολοι για ενα προιον που δεν ειχε κυκλοφορησει.

Το ειδαμε.Απετυχε παταγωδος να πεισει τον hardcore gamer οτι μπορει να σταθει διπλα στα αλλα 2,γι αυτο και σημερα δεν ειμαι αισιοδοξος για το wiiu.

Αν δω κατι διαφορετικο θα αλλαξει η αποψη μου ανετα.Δεν εχω τετοια θεματα.

Σιγουρα ποτε δεν θα υποστηριξω ομως ενα προιον ,επειδη εδωσε στην αγορα να καταλαβει οτι υπαρχει casual (στο gaming)κοσμος που ζητα kinect και το move.

Ουτε θα κατσω να χοροπηδαω με το kinect για να πεισω τοξν εαυτο μου οτι ειναι η επανασταση του hardcore gaming.

Δυστυχως εσεις εχετε πεισει τους εαυτους σας οτι ΑΥΤΟ ηταν επανασταση του hardcore gaming.

Τωρα μου λες για τηλεορασεις,κουζινες,φουρνους μικροκυματων κτλ

Αδερφε στην εξης ερωτηση μπορω να εχω απαντηση?

Στο hardcore gaming τι προσφερε?

Οσα κειμενα και να γραψει κανεις η αποψη σας δεν θα αλλαζει.Ουτε καν τα διαβαζετε,γιατι δεν θελετε να ειναι ετσι.Δεν θελετε να δειτε την πραγματικοτητα.

Δημοσ.

@PDS13

ok man.Το καταλαβαμε.Δε γουσταρεις wii u αφου wii u == PS360 > wii.Τι δουλειά έχεις τότε σε αυτό το νήμα ; Λες ότι είμαστε κολλημένοι με τη nintendo( δεν βλέπω κανένα btw),αλλά μόνο εσύ έρχεσαι στο νήμα για να θάψεις την κονσόλα και να πεις πόσο πιο σουπερ ουαου είναι οι σημερινές.

Θα σε παρακαλέσω να σταματήσεις το offtopic και να επιστρέψεις στα νήματα των PS360 ή στα νήματα της υπογραφής σου.

Έχεις γίνει πολύ κουραστικός

Δημοσ.

@PDS13

ok man.Το καταλαβαμε.Δε γουσταρεις wii u αφου wii u == PS360 > wii.Τι δουλειά έχεις τότε σε αυτό το νήμα ; Λες ότι είμαστε κολλημένοι με τη nintendo( δεν βλέπω κανένα btw),αλλά μόνο εσύ έρχεσαι στο νήμα για να θάψεις την κονσόλα και να πεις πόσο πιο σουπερ ουαου είναι οι σημερινές.

Θα σε παρακαλέσω να σταματήσεις το offtopic και να επιστρέψεις στα νήματα των PS360 ή στα νήματα της υπογραφής σου.

Έχεις γίνει πολύ κουραστικός

Φιλε μου συζητηση γινεται και αν δεν την αντεχεις γιατι προφανως δεν εχεις κατι να γραψεις μην διαβαζεις τι γραφω.Ειναι δικο σου το προβλημα. :)

Το φορουμ ειναι για συζητηση και γραφω την αποψη μου με επιχειρηματα.

Δεν ειναι offtopic τα ποστ μου και σιγουρα δεν ειναι κουραστικος αυτος που εχει διαφορετικη αποψη.Δεν χρειαζεται να σου μαθω εγω τι ειναι φορουμ.Ψαξε και βρες το μονος σου.

Κουραστικοι γινονται αυτοι που δεν διαβαζουν καθολου τα ποστ και πρεπει να τα επαναλλαμβανω.Eγω γινομαι οντως κουραστικος επαναλλαμβανοντας τα,αλλα δεν ευθυνομαι εγω. ;)

ΥΓ.Και οχι δεν ειπα οτι δεν γουσταρω το wiiu.Οταν διαβαζω πραγματα εκτος πραγματικοτητας εχω το δικαιωμα να γραψω την δικη μου αποψη.Aν εισαι κολλημενος λογικο ειναι να βλεπεις εχθρους της νιντεντο παντου και οτι μπαινω για να θαψω,Δεν μπορω να κανω κατι ,sorry.

Ουτε θα κατσω να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας.Αν εχεις να πεις κατι ,πες της αποψη σου.ΩΣ ΤΟΤΕ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ OFFTOPIC,.

Αν εσυ δεν τo αντεχεις και γουσταρεις χαιδεμα αυτιων και παλι προβλημα σου. :)

Δημοσ.

Ακριβως.Αλλα δεν ειναι προβλημα ,ειναι πραγματικοτητα.

Και μου φαινεται παραλογο να μην το βλεπεις και εσυ και οι αλλοι που εχουν την ιδια αποψη.

Τα παραδειγματα ειναι απειρα.

Το fifa ανεβηκε επιπεδο με την next-gen μηχανη του 2008.To fifa του wii?

Aυτο που δεν θελετε να καταλαβετε ή αυτο που βολευει να μην θελετε να καταλαβετε αν θες ειναι οτι κανεις δεν υποστηριζει οτι ειναι αδυνατο να βγουν καινοτομιες ή πολυ καλα παιχνιδια σε αρχαιο hardware.

Πιστευεις αληθεια οτι αν ειχαμε μεινει στο Psone μεχρι σημερα,δεν θα ειχαμε διαμαντακια?

Θα ειχαμε.

Δεν ειναι αποδεδειγμενα λανθασμενη θεωρηση οτι με τις next gen κονσολες τα studios ετοιμαζουν και τις νεες μηχανες τους(που αφορουν gameplay,γραφικα).

Ειναι πραγματικοτητα.

Για να κανετε αντιλογο εχετε με το ζορι θεσει ως δεδομενο οτι οι αποψη αυτων που διαφωνουν μαζι σας,ειναι οτι ΟΛΑ τα παιχνιδια next gen ειναι καλυτερα απο τα last gen.

Βολευει να μην διαβαζετε τα ποστς και θα προσπερασετε και το παρον ποστ,οπως και τα παραπανω των αλλων παιδιων,αλλα και τα δικα μου.

Μαλιστα, δηλαδη το PC που ειναι ηδη χρονια μπροστα (και θα ειναι και απο τις επομενες κονσολες αρκετα χρονια μπροστα) εχει να μας δειξει τα απιστευτα τεχνολογικα διαμαντια με το απιστευτο gameplay που δεν μπορει να βγει πουθενα αλλου...σωστα? Προφανως και οι δυνατοτητες των ανθρωπων του καθε στουντιο δεν μετρανε. Το παραδειγμα που εφερες πριν οτι εχεις Χ ζωγραφους και οτι αλλο θα κατασκευαζαν με στυλο και αλλο με πινελα και μπογιες ειναι ατοπο καθως σαν ζωγραφος εμου του ιδιου αλλο πραγμα σκεφτομαι να δημιουργησω με στυλο, αλλο με μολυβια και αλλο με πινελα. Ποτε δεν σκεφτομαι οτι μπορω να κανω μια ζωγραφια καλυτερη με "αυτο" αντι για "εκεινο". Απλα με βαση τα εργαλεια που μου δινονται θα κατασκευασω κατι διαφορετικο σε σχεση με το αλλο. Δεν σημαινει οτι ειναι καλυτερο, ουτε χειροτερο. Για την ακριβεια τα μολυβια μου μπορουν να βαλουν σε ντροπη πολλα πινελατα δημιουργηματα μου.

Το motion control ηταν ενας αναλλακτικος τροπος χειρισμου και αυτο ηταν ολο.Επηρεασε αλλους?ναι.

Ως εκει.

Αν ειχε καθορισει το δρομο στον οποιο κινουνται σημερα ολοι δεν θα ειχαμε στροφη 180 μοιρων απο την ιδια την Νιντεντο με το wiiu.

Δεν ηταν εναλλακτικος τροπος χειρισμου με την ιδια εννοια που λεμε arcade stick και τιμονιερα. Καμια απολυτως σχεση. Ενναλακτικος τροπος χειρισμου σημαινει οτι ενα παιχνιδι εχεις τη δυνατοτητα να το παιξεις το ιδιο καλα με πληθωρα επιλογων χειρισμου. Το Wii ΔΕΝ ειναι ετσι. Πρεπει να το παιξεις με το δικο του χειριστηριο, να καταλαβεις και να μπεις στη δικη του λογικη για να το ευχαριστηθεις. Δεν γινεται να παιξεις Mario Galaxy ή Metroid Prime 3 χωρις τα controlls αυτα. Απλα δεν γινεται και θα το ηξερες αν τα επαιζες. Και δυστυχως για αλλη μια φορα εδω φενεται η ελειψη πειρας που εχεις...

Αν κρινουμε απο το wii δεν ειμαι αισιοδοξος οτι θα αποτελει τεχνολογικο αλμα το gamepad του.Δεν θελω να κρινω απο τωρα ομως.Θα δουμε.

Τι να κρινεις απο το Wii? Αφου δεν εχεις ασχοληθει καν με το μηχανημα και τα παιχνιδια του.

Φυσικα και αποτελουν αλμα οι νεες δυνατοτητες gameplay,αλλα οπως αποδειχθηκε στην γενια αυτη ,αυτες ηρθαν συντριπτικα περισσοτερο απο την επεξεργαστικη ισχυ.

Οχι, το αντιθετο. Μας εδειξαν οτι τελικα η επεξεργαστικη ισχυ μαλλον ειναι "εμποδιο" στη δημιουργια καλου gameplay. Παρε το Dragon Age origins σαν παραδειγμα. Τετοιο πισωγυρισμα σε game mechanics σε σχεση με το Baldurs Gate 2 δεν εχω ξαναματαδει σε αλλο παιχνιδι. Μαθε λοιπον οτι τα game mechanics παιζουν μεγαλυτερο ρολο και αυτα δεν χρειαζονται απαραιτητα επεξεργαστικη ισχυ. Θες να σου δωσω και αλλο παραδειγμα? Witcher 2 στο PC, οτι καλυτερο εχεις να δεις οπτικα ever μεχρι στιγμης. Το παιχνιδι οσο ομορφο ειναι τοσα προβληματα κινησης και κακου σχεδιασμου εχει. Οσο καλο RPG ειναι τοσο εχει προβληματα τα οποια δεν θα επρεπε καν να υπαρχουν δεδομενης της επεξεργαστικης δυναμης του PC.

Ακριβως.Και εκει το wii απετυχε σε συγκριση με τις αλλες 2.

What? Ποιος το λεει αυτο? Τα exclusive του Wii ειναι χιλιομετρα πανω σε σχεση με τα exclusive των αλλων δυο κονσολων. Μονο το Demon και Dark Souls μπορουν να σταθουν επαξια σαν next-gen gameplay και εμπειρια στα 2 μηχανηματα. Οι σωροι απο παιχνιδια που επαιξα στο PS3 απλα μπηκαν, βγηκαν και ξεχαστηκαν.

Αυτη ειναι και η καταρα του παλιου gamer που εχει παιξει απειρα παιχνιδια. Μπορει να κανει πολυ καλυτερες συγκρισεις μεταξυ παιχνιδιων. Πως ειναι δυνατον λοιπον εσυ να ξερεις οτι απετυχε το Wii σε αυτον τον τομεα απο τη στιγμη που δεν εχεις ασχοληθει καν μαζι του?

Δημοσ.

@ikaruga

Λιγα τα λογια σου για το witcher μη σφαχτουμε :P

Παντως για τη κινηση θα συμφωνησω.Έπρεπε να είχε γίνει καλύτερη δουλειά

• Like 1
Δημοσ.

Μαλιστα, δηλαδη το PC που ειναι ηδη χρονια μπροστα (και θα ειναι και απο τις επομενες κονσολες αρκετα χρονια μπροστα) εχει να μας δειξει τα απιστευτα τεχνολογικα διαμαντια με το απιστευτο gameplay που δεν μπορει να βγει πουθενα αλλου...σωστα?

Οχι.

Νεες μηχανες γραφικων,gameplay κατα κυριο λογο βλεπουμε στην νεα γενια .Το pc κανει αυτο που κατα το ημισυ παει να κανει το wiiu τωρα.

Καλυτερη αποδοση στις ιδιες μηχανες.

Προφανως και οι δυνατοτητες των ανθρωπων του καθε στουντιο δεν μετρανε.

Αντε παλι με τα συμπερασματα και τα πραγματα που εχω πει στνη φαντασια σου.Οχι μετρανε.

Το παραδειγμα που εφερες πριν οτι εχεις Χ ζωγραφους και οτι αλλο θα κατασκευαζαν με στυλο και αλλο με πινελα και μπογιες ειναι ατοπο καθως σαν ζωγραφος εμου του ιδιου αλλο πραγμα σκεφτομαι να δημιουργησω με στυλο, αλλο με μολυβια και αλλο με πινελα. Ποτε δεν σκεφτομαι οτι μπορω να κανω μια ζωγραφια καλυτερη με "αυτο" αντι για "εκεινο". Απλα με βαση τα εργαλεια που μου δινονται θα κατασκευασω κατι διαφορετικο σε σχεση με το αλλο. Δεν σημαινει οτι ειναι καλυτερο, ουτε χειροτερο. Για την ακριβεια τα μολυβια μου μπορουν να βαλουν σε ντροπη πολλα πινελατα δημιουργηματα μου.

Ακριβως αυτο ειπα.

Δεν ξερω γιατι διαφωνεις.

Οταν μοιρασεις δωρεαν ενα κλασικο τετραδιο και στυλο και aquarella με οτι μεγεθος γουσταρεις με πινελα(και 10δες χρωματα) σε μια μαζα ανθρωπων που εχει διαθεση να ζωγραφισει.Ε σιγουρα θα δεις καλυτερα πραγματα συνολικα απο την μαζα που θα ασχοληθει με τον δευτερο τροπο.

Θα δεις διαμαντακια και με τον στυλο.Ποτε δεν διαφωνησα σε αυτο,αλλα αυτο ειναι το point.

Παρόλο αυτα δεν ξερω ποσα ποστς πρεπει να περασουν για να καταλαβεις ποια ειναι η αποψη μου και εσυ και οι αλλοι.Δεν ειναι δυσκολο.Απλα την διαβαζεις.

Δεν ηταν εναλλακτικος τροπος χειρισμου με την ιδια εννοια που λεμε arcade stick και τιμονιερα. Καμια απολυτως σχεση. Ενναλακτικος τροπος χειρισμου σημαινει οτι ενα παιχνιδι εχεις τη δυνατοτητα να το παιξεις το ιδιο καλα με πληθωρα επιλογων χειρισμου. Το Wii ΔΕΝ ειναι ετσι. Πρεπει να το παιξεις με το δικο του χειριστηριο, να καταλαβεις και να μπεις στη δικη του λογικη για να το ευχαριστηθεις. Δεν γινεται να παιξεις Mario Galaxy ή Metroid Prime 3 χωρις τα controlls αυτα. Απλα δεν γινεται και θα το ηξερες αν τα επαιζες. Και δυστυχως για αλλη μια φορα εδω φενεται η ελειψη πειρας που εχεις...

Δεν τα εχω τερματησει αλλα εχω παιξει παιχνιδια στο wii αρκετα και αλλα τοσα με το move.Ξερεις τι εξακολουθω να πιστευω?Οτι ειναι εναλλακτικος τροπος χειρισμου.Καλο ειναι να υπαρχει αλλα ως εκει.

Λυπαμαι που δεν το βλεπεις,αλλα τι μπορω να κανω εγω.

Παντως η ιδια η νιντεντο διαφωνει μαζι σου και δεν το βλεπεις.Δεν ειδα να βασιζεται το wiiu στο wiimote αλλα τωρα εχουμε νεα δημιουργια ''επαναστασης'' και η παλια παει στο ραφι.λολ

Οχι, το αντιθετο. Μας εδειξαν οτι τελικα η επεξεργαστικη ισχυ μαλλον ειναι "εμποδιο" στη δημιουργια καλου gameplay. Παρε το Dragon Age origins σαν παραδειγμα. Τετοιο πισωγυρισμα σε game mechanics σε σχεση με το Baldurs Gate 2 δεν εχω ξαναματαδει σε αλλο παιχνιδι. Μαθε λοιπον οτι τα game mechanics παιζουν μεγαλυτερο ρολο και αυτα δεν χρειαζονται απαραιτητα επεξεργαστικη ισχυ. Θες να σου δωσω και αλλο παραδειγμα? Witcher 2 στο PC, οτι καλυτερο εχεις να δεις οπτικα ever μεχρι στιγμης. Το παιχνιδι οσο ομορφο ειναι τοσα προβληματα κινησης και κακου σχεδιασμου εχει. Οσο καλο RPG ειναι τοσο εχει προβληματα τα οποια δεν θα επρεπε καν να υπαρχουν δεδομενης της επεξεργαστικης δυναμης του PC.

Αντε παλι τα ιδια.Διαβασε παλι το παραδειγμα με την ζωγραφικη.

Οσο για αυτο.

''Μας εδειξαν οτι τελικα η επεξεργαστικη ισχυ μαλλον ειναι "εμποδιο" στη δημιουργια καλου gameplay''

facepalm.

What? Ποιος το λεει αυτο? Τα exclusive του Wii ειναι χιλιομετρα πανω σε σχεση με τα exclusive των αλλων δυο κονσολων. Μονο το Demon και Dark Souls μπορουν να σταθουν επαξια σαν next-gen gameplay και εμπειρια στα 2 μηχανηματα. Οι σωροι απο παιχνιδια που επαιξα στο PS3 απλα μπηκαν, βγηκαν και ξεχαστηκαν.

χαχαχαχα οκ.

Εντωμεταξυ μονο αυτα τα 2 παιζει να μην εχουν παρει κατι απο το next-gen.

Πειρα δεν σημαινει μονο,παιζω και δεν καταλαβαινω τι παιζω

Αυτη ειναι και η καταρα του παλιου gamer που εχει παιξει απειρα παιχνιδια. Μπορει να κανει πολυ καλυτερες συγκρισεις μεταξυ παιχνιδιων. Πως ειναι δυνατον λοιπον εσυ να ξερεις οτι απετυχε το Wii σε αυτον τον τομεα απο τη στιγμη που δεν εχεις ασχοληθει καν μαζι του?

Σου εγαψα παραπανω οτι εχω ασχοληθει.Οσο για την πειρα μη το ξανααναφερεις εχω παιξει σχεδον τα παντα απο μικρος.

ΥΓ.Sorry για το χαχαχα ,αλλα οταν ξεφευγουμε δεν αντεχω ελικρινα.

Δημοσ.

Δεν το γράφει γιατί δεν θέλει να υποβιβάσει το μηχάνημα της. Λογικό. Ξέρουν οτι Unreal 4 σαν το PS4/720/PC δε πρόκειται να τρέξει το Wii U. Τεχνικά δεν είναι δυνατόν και θα αποδεiχθεί σε λίγους μήνες. Εδώ θα είμαστε. Εκτός και αν είστε απο εκείνους που πίστεψαν τη δήλωση οτι το Wii U θα είναι 19 φορές πιο δυνατό απο το PS3. Ας καταφέρει πρώτα να τρέξει το AC3 και το Batman σε 720p@60 fps νεράκι, και μετά συζητάμε για Unreal 4. Που αν λανσαριζόταν το PS4 με παιχνίδια προηγούμενης γενιάς θα ακούγαμε πάλι κραυγές και θάψιμο χωρίς προηγούμενο.

Έχω περιέργεια να μάθω αν κοιτάς gaming sites ή βλέπεις τα νέα που δημοσιευόμουν εδώ τα παιδιά του insomnia.

Καταρχάς, που ξέρεις εσύ ότι η UE4 θα τρέχει καλύτερα στις επόμενες κονσόλες της Sony και της Microsoft?

Επίσης προς ενημέρωση σου το AC3 τρέχει στο Wii U στα 1080p με 60fps χαλαρά.

Οπότε από ότι κατάλαβα κάθεσαι και σχολιάζεις μια κονσόλα αρνητικά προσθέτοντας παραδείγματα απο το μυαλό σου (στην UE4 πάει αυτό) ενώ δεν έχεις ασχοληθεί με τις ανακοινώσεις των εταιριών σχετικά με τα παιχνίδια του Wii U. Οπότε όταν κάτσεις και διαβάσεις ότι χρειάζεται επιστρέφεις και εκφέρεις γνώμη.

Φιλικά :)

Δημοσ.

Εντωμεταξυ μονο αυτα τα 2 παιζει να μην εχουν παρει κατι απο το next-gen.

Πειρα δεν σημαινει μονο,παιζω και δεν καταλαβαινω τι παιζω

το next-gen. :lol:

Επίσης μάθαμε ότι o ikaruga δεν καταλαβαίνει τι παίζει. :lol:

Δημοσ.

το next-gen. :lol:

Επίσης μάθαμε ότι o ikaruga δεν καταλαβαίνει τι παίζει. :lol:

Eχεις να πεις κατι επι της ουσιας?

Μαλλον οχι.

Μη περιμενεις να σε παρω στα σοβαρα λοιπον.

Δημοσ.

Αντι να μαλωνετε σαν τα κοκκορια πριν καν ακομα δουμε την κονσολα, μηπως να σχολιασουμε τιποτε αλλο;Οπως ας πουμε οτι εν τελει απο οτι φαινεται το μικροφωνο στο gamepad ειναι....διακοσμητικη πινελια; Δηλαδη τι σκεφτοντουσαν; Κι αντε να το δεχτω(που δεν το δεχομαι) το ολο κολλημα της Ν για τα parental controls και family friendly κονσολες-υπηρεσιες. Αλλα, στα trailer της κονσολας μας δειχνουν ξεκαθαρα οτι μεσω υπηρεσιας(ειτε skype, ειτε της Ν, δεν ξερω) μπορεις να κανεις video κλησεις. Εφοσον μικροφωνο υπαρχει, γιατι να πρεπει να αγορασεις headset;

Δημοσ.

Ναί αυτό όντως είναι θέμα, το οποίο οξύνεται περισσότερο από το γεγονός ότι θα δουλεύει μόνο στο tablet gamepad, μιας και το gamepad pro δεν έχει τέτοιου τύπου υποδοχή.....

PDS13, το Wii απετυχε σε ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο, που είναι και το ζουμί της υπόθεσης για εμένα:

Δεν "σήκωνε" τους multiplatform τίτλους, με αποτέλεσμα η βιβλιοθήκη να είναι σημαντικά ελλειπής σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Γι'αυτό το λόγο και λέω ότι η επεξεργαστική ισχύς του WiiU πρέπει να είναι τόση, όση θα χρειάζεται για τους multiplatform τίτλους.

Αν δεν την έχει, τότε ναί θα υπάρχει πρόβλημα.

Δεν θα προδικάσω όμως από τώρα, εφόσον δεν έχουμε δεί τις προσφορές του ανταγωνισμού.

Και όχι, τον παντζουρλισμό με τις τεχνολογίες motion sensing/gestures δεν τον έφερε ούτε το Eye Toy, ούτε το γάντι της Νιντέντο.

Το Wiimote ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά και πάθαν όλοι παράκρουση για motion sensing τεχνολογίες.

Δημοσ.

:shock: :shock: :shock:

Δηλαδη τα super mario,zelda και εγω δεν ξερω πια αλλα ξεπερνανε τα heavy rain,gow,uncharted του PS3 και τα HALO,GeoW του X360?

Επαιξες το heavy rain στο Ps3 και απλα μπηκε βγηκε και το ξεχασες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...