cortaN@ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Μπορεί να μην ήταν next-gen στα γραφικά, είχε όμως next-gen παιχνίδια. Ειδικά τα WiiFit, Zack and Wiki (που ανανέωσε ένα ολόκληρο είδος adventure games και ώθησε και άλλα adventure games στο Wii) και Super Mario Galaxy 1. Ειδικά το Super Mario Galaxy έφερε τόσα επαναστατικά στο θέμα του platforming. Δες και το review του CGM πάνω στο SMG 1. Το παιχνίδι φυσάει ειλικρινά. Πολύ κατατοπιστικό review για ίσως το καλύτερο παιχνίδι αυτής της γενιάς all around. http://www.youtube.com/watch?v=m3RTyMtnsgc
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Βρε σαν παιχνιδια ειχε καλα. Αλλα σκεψου να βαλεις 100 ζωγραφους να ζωγραφισουν με στυλο και τους ιδιους 100 με πινελο και 10δες χρωματα. Οι πρωτοι θα σου δειξουν ωραια πραγματα λογο ταλεντου περισσοτερο,οι δευτεροι θα απογειωσουν το ταλεντο τους με το αποτελεσμα. Νext-gen ειναι το GoW με το Uncharted στα shooters.Eιναι κατι που δεν μπορει να αποδοθει στο wii. Σημειο αναφορας για νεα πραγματα και σε gameplay και σε γραφικα θα ειναι η αφιξη νεων next-gen κονσολων παντα.
cortaN@ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Eπιμένω πως το Super Mario Galaxy είναι το ίδιο ακριβώς επαναστατικό όπως ήταν παιχνίδια σαν το Gears και το Heavy Rain, αλλά για την κονσόλα της Nintendo. Το παιχνίδι χρησιμοποιεί νέους μηχανισμούς, τη βαρύτητα, τόσα νέα concepts, έχει πολύ ωραία γραφικά που μπορεί να τα μπερδέψεις για 1st generation παιχνίδι 360 ή ps3, έχει πολύ ακριβή χειρισμό, γενικά όπως λέει και ο reviewer του CGM το παιχνίδι είναι σχεδόν flawless.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 To παιχνιδι ειναι πολυ καλο αλλα την βαρυτητα την ειδαμε στο Ratchet and clank πρωτη φορα.Δεν ξερω τι σε κανει να πιστευεις οτι ειναι next gen το Mario και οχι το Ratchet του ps2. Ας πουμε οτι ειναι και το jak and daxter του ps2 next gen,θα βρουμε επιχειρηματα για να το υποστηριξουμε. Αλλα δεν ειναι..
NickTG Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Ε καί; Ported/dumbed down UE3 τρέχει και στα κινητά και στα φορητά. Χαίρω πολύ. Έχει τις ίδιες επιδόσεις με την κανονική UE3 των κονσολών; Όχι. Μέχρι πριν λίγο έλεγες πως δεν παίζει καν. Τώρα φτάσαμε στο ότι μπορεί να γίνει port. Tο dumped down το γράφεις εσύ. Η εταιρεία δεν έγραψε κάτι τέτοιο.
ikaruga24 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Νext-gen ειναι το GoW με το Uncharted στα shooters.Eιναι κατι που δεν μπορει να αποδοθει στο wii. Σημειο αναφορας για νεα πραγματα και σε gameplay και σε γραφικα θα ειναι η αφιξη νεων next-gen κονσολων παντα. Προφανως και κανεις πλακα. Cover shooters ειχαμε απο εποχης PS1 και N64 με κατι winback και ενα ακομα που δεν θυμαμαι πως λεγεται στο PS1. Στο PS2 ειχαμε ενα φοβερο cover shooter απο τη namco (επισης μου διαφευγει η ονομασια του και δεν θυμαμαι αν ηταν developer ή Publisher) και εκει ειμασταν στο τελειο. Θεωρω το gears of war πισωγυρισμα σε σχεση με αυτο. Το παιχνιδι οπως και το Godhand το θαψαν στα αζητητα. Κριμα γιατι ακομα και σημερα δινει μαθηματα.
NickTG Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δεν ξερω τι σε κανει να πιστευεις οτι ειναι next gen το Mario και οχι το Ratchet του ps2. Το γεγονός πως όλοι αναφέρουν πως πήγε τα platforms ένα βήμα μπροστά δεν αρκεί; Και εγώ δε βλέπω τι σε κάνει να πιστεύεις πως είναι next gen τα Gears of War και Uncharted. Πέρα από τα γραφικά μια χαρά θα μπορούσαν να βγουν και στο PS2.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Προφανως και κανεις πλακα. Cover shooters ειχαμε απο εποχης PS1 και N64 με κατι winback και ενα ακομα που δεν θυμαμαι πως λεγεται στο PS1. Στο PS2 ειχαμε ενα φοβερο cover shooter απο τη namco (επισης μου διαφευγει η ονομασια του και δεν θυμαμαι αν ηταν developer ή Publisher) και εκει ειμασταν στο τελειο. Θεωρω το gears of war πισωγυρισμα σε σχεση με αυτο. Το παιχνιδι οπως και το Godhand το θαψαν στα αζητητα. Κριμα γιατι ακομα και σημερα δινει μαθηματα. Kαλα cover shooter ειχαμε απο τα mg του nes με την λογικη σου..lol Αρα ηταν next gen εκεινα τα παιχνιδια. Το GeoW οχι μονο δεν ηταν πισωγυρισμα,αλλα επαναστατικο παιχνιδι(οσο και αν δεν μου αρεσει το παιχνιδι ,δεν με τραβαει).
cortaN@ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 To παιχνιδι ειναι πολυ καλο αλλα την βαρυτητα την ειδαμε στο Ratchet and clank πρωτη φορα.Δεν ξερω τι σε κανει να πιστευεις οτι ειναι next gen το Mario και οχι το Ratchet του ps2. Ας πουμε οτι ειναι και το jak and daxter του ps2 next gen,θα βρουμε επιχειρηματα για να το υποστηριξουμε. Αλλα δεν ειναι.. Το ps2 έχει πληθώρα παιχνιδιών που προφανώς έφεραν επανάσταση. Τα Ratchet δεν τα έχω δεί καθόλου, δεν έχει τύχει, αλλά δεν έχω λόγο να αμφιβάλλω πως είναι εξίσου επαναστατικά ή ήταν επί εποχής ps2. Αλλά το galaxy επειδή το έχω δει, συμφωνώ απόλυτα με την άποψη του reviewer πως είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχει φτιάξει ever η Nintendo. Kαι φυσικά διακρίνω στοιχεία next-gen. Τεσπά, το θέμα είναι τι θα γίνει με τα επόμενα παιχνίδια και πόσο αυτά θα είναι επαναστατικά ή όχι και πόσο next-gen θα είναι. Θα το δούμε, πάντως μέχρι τώρα δε διακρίνω πολλά παιχνίδια στο Wii U που να έχουν WOW factor. Αν και πιστεύω πως η Nintendo θα μας εκπλήξει κάποια στιγμή ευχάριστα με ένα system seller τίτλο. Καληνύχτες από μένα
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Το γεγονός πως όλοι αναφέρουν πως πήγε τα platforms ένα βήμα μπροστά δεν αρκεί; Και εγώ δε βλέπω τι σε κάνει να πιστεύεις πως είναι next gen τα Gears of War και Uncharted. Πέρα από τα γραφικά μια χαρά θα μπορούσαν να βγουν και στο PS2. Βρε και στο master system μπορουσε να βγει περα απο τα γραφικα. cortan φυσικα και ειναι πολυ καλο παιχνιδι και ισως το μονο που μπορει καποιος να υποστηριξει οτι δινει το κατι παραπανω σε καποιους τομεις,αλλα ως εκει. Το wii δεν ηταν next gen κονσολα.Oυτε το wiiu πιθανοτατα θα ειναι.
NickTG Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Από ότι καταλάβαμε next gen = καλύτερα γραφικά.... Αλήθεια το έχεις παίξει το Galaxy;
ikaruga24 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Από ότι καταλάβαμε next gen = καλύτερα γραφικά.... Καλα δεν το καταλαβες ακομα? Μα καλα ποσο πισω εισαι? Ειπαμε, τα γραφικα κανουν το next gen. Μην τα ξαναλεμε. Προφανως κατι "παιχνιδακια" τυπου Braid, Mark of the ninja και πολλα ακομα δεν παιζει να παιξουν με τα μεγαλα παιδια οπως Call of dooty, Gears, Uncharted. Τι να πουν και αυτα τα παιχνιδακια μπροστα σε αυτα τα "μεγαθυρια" next-gen και next-gen ιδεων. Kαλα cover shooter ειχαμε απο τα mg του nes με την λογικη σου..lol Αρα ηταν next gen εκεινα τα παιχνιδια. Το GeoW οχι μονο δεν ηταν πισωγυρισμα,αλλα επαναστατικο παιχνιδι(οσο και αν δεν μου αρεσει το παιχνιδι ,δεν με τραβαει). Οχι δεν ειχαμε απο την εποχη του nes. Επισης η -εκτελεση- ειναι αυτη που παιζει ακομα μεγαλυτερο ρολο απο οτι απλα η ιδεα και μονο. Μπορεις να εχεις την ποιο απλη ιδεα και να την εκτελεσεις τοσο καλα που μπορει να φενεται "next-gen" ακριβως οπως ενα παιχνιδι οπως το mario galaxy. Σαν βετερανος παικτης τοσο του mario οσο και του rachet and clank μπορω να σου πω οτι εισαι τερμα λαθος. Καμια σχεση το ενα με το αλλο παιχνιδι τοσο στην ιδεολογια οσο και στην εκτελεση. Το ενα ειναι καθαρο platform και το αλλο ειναι shooter με ορισμενα στοιχεια platform. Επισης το Gears of war και uncharted δεν προσφερουν τιποτα στα cover shooters. Το παιχνιδι της namco ηταν απειρα αρτιοτερο και το -πρωτο- (και μοναδικο) παιχνιδι αυτης της γενιας που το πηγε ενα βημα παραπερα ηταν το Vanquish. Ολα τα αλλα cover based shooters απλα εκαναν το ιδιο κουρασμενο και φτηνιαρικο κολπο. Βαζεις μερικα εμποδια, βαζεις μερικους cheat εχθρους που αυτοματα σε snipάρουν απαξ και βρεθεις εκτος cover (δεν εχει σημασια τι οπλα βαστανε, και με αντιαρματικο σε βρισκουν στοχο) και φυσικα εχθρους οι οποιοι "δεν νοιωθουν" μεχρι να τρωνε τη σκονη απο τα πατωματα. Πουτσες μπλε λεω εγω. Δε λεω, καλες interactive ταινιουλες ειναι με απλοικοτατο gameplay και game mechanics αλλα μεχρι εκει. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Καλα δεν το καταλαβες ακομα? Μα καλα ποσο πισω εισαι? Ειπαμε, τα γραφικα κανουν το next gen. Μην τα ξαναλεμε. Προφανως κατι "παιχνιδακια" τυπου Braid, Mark of the ninja και πολλα ακομα δεν παιζει να παιξουν με τα μεγαλα παιδια οπως Call of dooty, Gears, Uncharted. Τι να πουν και αυτα τα παιχνιδακια μπροστα σε αυτα τα "μεγαθυρια" next-gen και next-gen ιδεων. Οτι να ναι^2 Δεν θα κατσω να ξαναγραψω οτι δεν ειπα ποτε αυτο που γραφεις.Εφοσον ομως βολευει για να ''κερδισεις'' σε μια συζητηση ριχτο και αυτο μεσα.Ειναι γνωστη η τακτικη.Τοσα χρονια στα φορουμς την εχω βαρεθει. Επισης η -εκτελεση- ειναι αυτη που παιζει ακομα μεγαλυτερο ρολο απο οτι απλα η ιδεα και μονο. Xαιρομαι που αυτοαναιρεισαι και συμφωνεις με αυτα που εγραψα παραπανω. Σαν βετερανος παικτης τοσο του mario οσο και του rachet and clank μπορω να σου πω οτι εισαι τερμα λαθος. Καμια σχεση το ενα με το αλλο παιχνιδι τοσο στην ιδεολογια οσο και στην εκτελεση. Οτι να ναι και παλι. Απαντησα στον cortan για συγκεκριμενο στοιχειο που ειπε οτι και καλα ηταν επαναστατικο στο mario.Εσυ το πηρες εφτιαξες την αποψη που θα ηθελες να εχω και απαντησες. Οπως εγραψα και παραπανω πολυ γνωστη πλεον τακτικη. Επισης το Gears of war και uncharted δεν προσφερουν τιποτα στα cover shooters. Τραβα γραψτο αυτο σε κανα ξενο φορουμ και περιμενε αντιδρασεις.Μεχρι τοτε δουλεψε στο μυαλο σου τα ερωτηματα ''γιατι το Resi4 θεωρηθηκε επαναστατικο οταν βγηκε'' και ''παιζουν τα GeoW και Uncharted οπως το επαναστατικο Resi4 ή ειναι ενα βημα μπροστα''. Btw εγω μιλησα για shooters ,third person shooters αρχικα.Εσυ για τριτη φορα το πηγες εκει που ηθελες για να κερδισεις στην συζητηση. Καθομαι και χανω τον χρονο γραφοντας τα αυτονοητα οτι η νεα γενια δινει νεα εργαλεια και μεγαλες πιθανοτητες για next gen παιχνιδια και καποιοι δεν λενε να ξεκολλησουν. Προσπαθουν να μας πεισουν οτι θα ανανεωθει το gaming αν μεινουμε στο ps3 ξερω γω μεχρι το 2020. Τους ειναι δυσκολο να καταλαβουν οτι αν ανανεωθει 5% παραμενοντας στο wiiu,ps3 κτλ,θα ανανεωθει 50% αν παμε σε νεο Hardware μεγαλων δυνατοτητων. Σηκωνω τα χερια ψηλα! Eιναι αδυνατον να καταλαβουν οτι Αυτο Ειναι last gen σε συγκριση με αυτο και οτι το παραπανω ειναι last gen σε συγκριση με αυτο
ikaruga24 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Οτι να ναι^2 Δεν θα κατσω να ξαναγραψω οτι δεν ειπα ποτε αυτο που γραφεις.Εφοσον ομως βολευει για να ''κερδισεις'' σε μια συζητηση ριχτο και αυτο μεσα.Ειναι γνωστη η τακτικη.Τοσα χρονια στα φορουμς την εχω βαρεθει. Εσυ ειπες οτι τα gears και Uncharted ειναι next-gen και εγω σου εδωσα λογους που ΔΕΝ ειναι next-gen. Για την ακριβεια ειναι πισωγυρισμα λογο ευκολιας στο σχεδιασμο. Δεν το εγραψα για να "κερδισω", χεστηκα για το ποιος θα κερδισει στο φορουμ του console gaming αλλα ας μην λενε και οτι θελουνε καποιοι επειδη δεν εχουν την πρεπουσα πειρα για να ξερουν τι και ποτε. Xαιρομαι που αυτοαναιρεισαι και συμφωνεις με αυτα που εγραψα παραπανω. Οτι να ναι και παλι. Απαντησα στον cortan για συγκεκριμενο στοιχειο που ειπε οτι και καλα ηταν επαναστατικο στο mario.Εσυ το πηρες εφτιαξες την αποψη που θα ηθελες να εχω και απαντησες. Οπως εγραψα και παραπανω πολυ γνωστη πλεον τακτικη. Δεν αυτοαναιρουμαι καθολου ουτε και εφτιαξα κατι δικο μου, εσυ κανεις χαζες ερωτησεις του τυπου "γιατι να ειναι αυτο next-gen και οχι εκεινο?" και σου απαντησα για το θεμα της εκτελεσης το οποιο ναι μεν συμφωνεις αλλα το προσπερνας με περισια ανεση σε οτι αφορα συγκεκριμενους τιτλους. Λες και αρνεισαι να πιστεψεις ορισμενα πραγματα ή απλα δεν καταλαβαινεις τη διαφορα οπου και παλι πεφτουμε στο παραπανω οτι το κανεις λογο ελειψη πειρας. Τραβα γραψτο αυτο σε κανα ξενο φορουμ και περιμενε αντιδρασεις.Μεχρι τοτε δουλεψε στο μυαλο σου τα ερωτηματα ''γιατι το Resi4 θεωρηθηκε επαναστατικο οταν βγηκε'' και ''παιζουν τα GeoW και Uncharted οπως το επαναστατικο Resi4 ή ειναι ενα βημα μπροστα''. Btw εγω μιλησα για shooters ,third person shooters αρχικα.Εσυ για τριτη φορα το πηγες εκει που ηθελες για να κερδισεις στην συζητηση. Και τι θα κερδισω στο ξενο forum? Να κανω συζητηση με ποιον? Με το 15χρονο που θεωρει οτι το καλυτερο που εχουμε να δουμε σε video games ειναι κανα Call of duty ή κανα God of War ή κανενα αλλο παιχνιδι της γραμμης?Το Resident Evil 4 ηταν επαναστατικο για πολλους λογους και οχι μονο για εναν. Λογοι οι οποιοι ειχαν αμεση σχεση με το gameplay. Δεν ειναι τυχαιο που το Resi 4 το παιζει καποιος ακομα και σημερα με ανεση. Αντιθετα βαλε ενα gears of war 1 να δεις ποσο βαρετο και γερασμενο δειχνει.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Εσυ ειπες οτι τα gears και Uncharted ειναι next-gen και εγω σου εδωσα λογους που ΔΕΝ ειναι next-gen. Για την ακριβεια ειναι πισωγυρισμα λογο ευκολιας στο σχεδιασμο. Δεν το εγραψα για να "κερδισω", χεστηκα για το ποιος θα κερδισει στο φορουμ του console gaming αλλα ας μην λενε και οτι θελουνε καποιοι επειδη δεν εχουν την πρεπουσα πειρα για να ξερουν τι και ποτε. Oχι. Ειπες αυτο. Προφανως κατι "παιχνιδακια" τυπου Braid, Mark of the ninja και πολλα ακομα δεν παιζει να παιξουν με τα μεγαλα παιδια οπως Call of dooty, Gears, Uncharted. Τι να πουν και αυτα τα παιχνιδακια μπροστα σε αυτα τα "μεγαθυρια" next-gen και next-gen ιδεων. Κατι που δεν ειπα ποτε. Και το εκανες προφανως για μπορεις να εχεις απαντηση σε κατι που ειπα στην φαντασια σου.Γιατι στα υπολοιπα μαλλον δεν ειχες. Πισωγυρισμα το GeoW και το uncharted... Μαλιστα. Για την πειρα γελαω. Δεν αυτοαναιρουμαι καθολου ουτε και εφτιαξα κατι δικο μου, εσυ κανεις χαζες ερωτησεις του τυπου "γιατι να ειναι αυτο next-gen και οχι εκεινο?" και σου απαντησα για το θεμα της εκτελεσης το οποιο ναι μεν συμφωνεις αλλα το προσπερνας με περισια ανεση σε οτι αφορα συγκεκριμενους τιτλους. Λες και αρνεισαι να πιστεψεις ορισμενα πραγματα ή απλα δεν καταλαβαινεις τη διαφορα οπου και παλι πεφτουμε στο παραπανω οτι το κανεις λογο ελειψη πειρας. Αντε παλι με τη πειρα. Αυτα που λες τα βρισκω ολα λαθος. Εγω ειπα πολυ αναλυτικα γιατι οι next gen κονσολες θα εχουν next gen παιχνιδια.Δεν και το story με τα GTA στο παραπανω ποστ και αν και παλι δεν το καταλαβαινεις(και δεν βλεπεις next gen προοδο εκτος απο τα γραφικα) δεν θα θεωρησω οτι δεν εχεις πειρα,αλλα οτι εισαι κολλημενος. Και τι θα κερδισω στο ξενο forum? Να κανω συζητηση με ποιον? Με το 15χρονο που θεωρει οτι το καλυτερο που εχουμε να δουμε σε video games ειναι κανα Call of duty ή κανα God of War ή κανενα αλλο παιχνιδι της γραμμης?Το Resident Evil 4 ηταν επαναστατικο για πολλους λογους και οχι μονο για εναν. Λογοι οι οποιοι ειχαν αμεση σχεση με το gameplay. Δεν ειναι τυχαιο που το Resi 4 το παιζει καποιος ακομα και σημερα με ανεση. Αντιθετα βαλε ενα gears of war 1 να δεις ποσο βαρετο και γερασμενο δειχνει. Απλα θα διαβασεις πολλες αποψεις.Οταν διαβαζεις μονο Nintento αποψεις λογικο ειναι να μου γραφεις τα παραπανω. Δες ποσα παιχνιδια επηρεαστηκαν απο τον χειρισμο του GeoW και θα παρεις την απαντηση για το πιο παιχνιδι ειναι επαναστατικο ή οχι. Αυτο ειναι επανασταση.Τα εχεις μπερδεψει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα