Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

200€ είχα πάρει καινούργιο το Premium μαζί με Mario and Luigi και Nintendo Land.

Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία βέβαια αφού η τιμή σε μεταχειρισμένα πάει ανάλογα με την προσφορά και τη ζήτηση.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

150-180 ευρώ είναι για εμένα η λογική τιμή για 32GB έκδοση, χωρίς παιχνίδι ή μονάχα με το bundled παιχνίδι με το οποίο αγοράστηκε η κονσόλα.

Το πρόβλημα που θα αρχίσει να υπάρχει με το Wii U είναι ότι επειδή δεν πούλησε πολλά κομμάτια, θα αρχίσουν να λιγοστεύουν οι πωλητές. Όσοι θα τα έχουν στην κατοχή τους πλέον θα είναι διατεθειμένοι να τα κρατήσουν για συλλεκτικούς λόγους.

Ενδέχεται λοιπόν λόγω έλλειψης και περιορισμένης προσφοράς να αρχίσει να ανεβαίνει επικίνδυνα η τιμή...

Τώρα που είναι εύκολο και το χακάρισμα στην τελευταία έκδοση, είναι αρκετά δελεαστική σαν κονσόλα.

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

ΣΤην ουσια ειναι σαν τα ΗΟΡΙ καλυμματα,  δεν νομιζω οτι σου προσφερει κατι περαν της δυνατοτητας να φορτιζεις και με τη βαση φορτισης, σε σχεση με ενα πληρες σιλικονης.

Γουστα....

Της HORI από ότι είδα καλύπτουν όλη την μπροστινή επιφάνεια πλην της οθόνης και των πλήκτρων και αφήνουν κι αυτά από κάτω χώρο για να "κάθεται" στο cradle.

https://www.amazon.co.uk/Splatoon-Gamepad-Skin-Wii-U/dp/B00Y0CIZW4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1499196703&sr=8-1&keywords=wii+u+gamepad+hori

Το άλλο μου άρεσε που δεν κρύβει όλη την πρόσοψη.

Καλησπέρα γκαις μπορεί να μου απαντήσει κάποιος το εξής.

Μπορώ να παίξω το breath of the wild σε λευκό wiiu χωρίς εξωτερικό σκληρό?

Πιο συγκεκριμένα

Δεν έχει κάποια ινσταλ πακς που υπερβαίνουν τα 8gb (η λιγότερα μάλλον τα καθαρά ούτε 5 δεν ειναι) του λευκού wII u?

Θυμάμαι ανάλογα στο xenoblade chronicles x κατέβασα μόνο το basic pack άφησα των γραφικών και των εχθρών που ήταν τ βαριά, παρολαυτα το καταευχαριστηθηκα το παιχνίδι, την μικρή καθυστέρηση στην εμφάνιση των εχθρών την έβλεπα και οκ δεν με ενοχλησε.

Τι ισχυει στην περίπτωση του botw?

3 GB ήταν το μέγεθος του data pack για το Wii U.

Άρα τι σημαίνει αυτό παίζει κανονικά και σε σέ λευκό?

Υπάρχουν διάφορες έντονες αν δεν κάνω πλήρη ινσταλ?

Νομίζω είναι υποχρεωτικό το install του Zelda. Δεν είναι όπως τα optional data packs του XCX.

Παίζει κανονικά δηλαδή και στο λευκό αρκεί να ανοίξεις χώρο για να γίνει το install των 3 gb.

• Like 1

http://affiliate.zap2it.com/tv/2017-evo-world-championships-super-smash-bros/EP02737751?aid=xd

2017 EVO World Championships: Super Smash Bros.

Καλησπέρα γκαις μπορεί να μου απαντήσει κάποιος το εξής.

Μπορώ να παίξω το breath of the wild σε λευκό wiiu χωρίς εξωτερικό σκληρό?

Πιο συγκεκριμένα
Δεν έχει κάποια ινσταλ πακς που υπερβαίνουν τα 8gb (η λιγότερα μάλλον τα καθαρά ούτε 5 δεν ειναι) του λευκού wII u?

Θυμάμαι ανάλογα στο xenoblade chronicles x κατέβασα μόνο το basic pack άφησα των γραφικών και των εχθρών που ήταν τ βαριά, παρολαυτα το καταευχαριστηθηκα το παιχνίδι, την μικρή καθυστέρηση στην εμφάνιση των εχθρών την έβλεπα και οκ δεν με ενοχλησε.
Τι ισχυει στην περίπτωση του botw?

4 gb

εαν βαλεις κ ολα τα updates / dlc

Αν δεν έχεις - θες να βάλεις σκληρό δίσκο - κούμπωσε ένα φλασάκι και καθάρισες.

Οχι γιατι θα του πεθανει μολις φτασει η φλασ το οριο επαναγγραφης και θα τα χασει ολα διχως επαναφορα.

το φλασακι ειναι χειριστη και προσωρινοτατη λυση.

βρες εναν κακιστο σκληρο δεν θα το μετανιωσεις σε βαθος χρονου.

Εαν τωρα πηρες wii u μονον για το BOTW σε προειδοποησαμε περι της φλας....

Και εμένα μου κατεστραφη ανεπανορθωτα 64αρι φλασακι στο wii u. Δεν το συνιστώ σε καμία περίπτωση. Κάποιον παλιό σκληρό δισκο, με y-cable αν ειναι 2.5αρης γιατί δεν δίνουν αρκετό ρεύμα οι USB θύρες της κονσολας.

@ Mazinga + Nick77

Παιδιά το είπα σαν πρόχειρη γρήγορη και οικονομική λύση και παρόλο που δεν θα το συνιστούσα επισήμως - ανεπισήμως σας λέω ότι έχετε άδικο: Εδώ και 3 χρόνια (καλά 2,5) το wiiU το έχω με ένα Sandisk ultra-fit 32 GB το οποίο και κομψότατο είναι και δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι σήμερα. Τα καλά flashakia όπως ΚΑΙ οι καλές SD κάρτες (βλέπε switch) έχουν αρκέτα μεγάλο αριθμό εγγραφών ΚΑΙ wear leveling. Μάλιστα τα flashακια είναι καλύτερα σε αυτόν τον τομέα λόγω μεγέθους - αλλιώς αν πάρουμε τον ισχυρισμό σας defacto τότε όλοι οι κάτοχοι switch είναι καμμένοι από χέρι. Μην ξεχνάμε ότι το U όπως και το switch έχει το λειτουργικό του στην εσωτερική flash και απλώς διαβάζει από τoν usb αποθηκευτικό χώρο και γράφει μόνο κατά το downloading ή και τα Saves (το switch όχι προς το παρόν).

Nick μάλλον άτυχος θα ήσουν (τι μάρκα ήταν το flashaki?) γιατί εγώ έχω συναντήσει πιο πολλές SD κάρτες να έχουν σκάσει ή να έχει χαλάσει το σύστημα αρχείων τους παρά flashακια και όσα usb συνάντησα ήταν μάρκα με έκαψες ή πολύ μικρά σε χώρο.

Σίγουρα ένας δίσκος είναι πιο φθηνή λύση ανά gb και πιο αξιόπιστη σε (πολύ) μεγάλο βάθος χρόνου αλλά επαναλαμβάνω αυτά που γράφω σε bold στην αρχή.

Εγώ πάντως τώρα που θέλω και άλλο χώρο θα πάω σε 64αρι sandisk ultrafit. Είναι φετίχ τα άτιμα και ταιριάζουν τόσο πολύ με το U στις μπροστινές usb ειδικά με το κόκκινο αργό Pulsing ledακι τους. :)

IMG_0007.jpg

IMG_0008.jpg

Αλλο η εσωτερική flash μνημη, άλλωστε και το wii u εχει τέτοια αντίστοιχη εσωτερική, και άλλο των usb stick ή των καρτών sd. Δεν ξέρω τον λόγο ακριβώς που συμβαίνει αυτό με τεχνικές λεπτομέρειες, ίσως ο mazinga μπορεί να επεξηγησει περισσότερο. Εμένα έγινε corrupt το firmware του stickακιου και μετα ηταν εντελώς άχρηστο. Ηταν kingston usb3.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...