Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ τσίμπησα προχτές Jotun Valhalla edition και Gunman Clive hd collection.

Με έχει χαλάσει πάντως που δεν ανακοινώνει πλέον η NoE τα του εβδομαδιαίου eshop τις Δευτέρες και περιμένουμε να τα μάθουμε Πέμπτη απόγευμα.

Δημοσ.

Άρα αν αφαιρέσω το NNID μου από μέσα, τα games θα μείνουν κανονικά στην κονσόλα;

Nice.

Οχι.

Και το ΝΝΙΔ και τα παιχνιδια ειναι δεμενα με την κονσολα. Oi ψηφιακες αγορες ειναι δεμενες με το ΝΝΙΔ που τις εκανε. Εαν το αφαιρεσεις απο την κονσολα χαθηκαν οι αγορες.

Το ΝΝΙΔ μπορει να μεταφερθει σε αλλο Wii u. Αλλα εαν το κανεις, χανονται ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο την κονσολα που ηταν πριν με το που γινει οποιαδηποτε συναλλαγη με σερβερ Νιντενντο.

Η μονη περιπτωση να μεινουν παιχνιδια στην κονσολα ειναι εαν ειναι εγκατεστημενα απο το εργοστασιο se bundle:

Δημοσ.

Να ξερετε οτι εως αποψε 0100 εχεi προσφορες στο εσοπ για indies.

ειδικα εαν ΔΕΝ  τα εχετε - χακαρισμενα - αγορασμενα, shovel night, ducktales reloaded, affordable space adventures.. ειναι εξαιρετικα....

Δειτε και τα ugh s quest / bridge / beggar's tale....

Δημοσ.

Το duck tales τι λεει σαν παιχνίδι; Το εβλεπα παντα αρκετα ψηλά στα all time best sellers του eshop. Είναι καλό;

Από τα αγαπημένα μου games προσωπικά. Το έχω τερματίσει σε Wii U, PS3 και PC να φανταστείς.

Ducktales Remastered, όχι Reloaded Mazinga :P

Δημοσ.

Ας πουλήσει και μόνο το ένα που θα πάρω εγώ για τη συλλογή. Τώρα που το βγάζουν, 6 μήνες αργότερα από τις άλλες πλατφόρμες και μετά την κυκλοφορία του Switch, δε νομίζω να περιμένουν να κάνουν πωλήσεις. Περισσότερο σαν τήρηση υπόσχεσης το βλέπω από πλευράς THQ.

• Like 1
Δημοσ.

Να δούμε πως θα πηγαίνει και από performance. Είναι κλειδωμένο στα 30 fps, ελπίζω τουλάχιστον να μην έχει τρελά drops.

Το Darksiders ΙΙ πάντως σε πολλά σημεία ψιλοσερνόταν.

Δημοσ.

Αναμενω την επισημη τιμη του παιχνιδιου η οποια προβλεπω να ειναι ακριβοτερη απο των αλλων εκδοσεων και φυσικα θα τρεχει και χειροτερα.... 

Το παιχνιδι το εχω παιξει 2 φορες βεβαια και μακαρι να εχουμε και συνεχεια αλλα το θεμα με τα multiplatform στο wii u ηταν για γελια δυστηχως(και στο Mass effect 3 Που ειχα παιξει πολλα frame drops).

Δημοσ.

Αναμενω την επισημη τιμη του παιχνιδιου η οποια προβλεπω να ειναι ακριβοτερη απο των αλλων εκδοσεων και φυσικα θα τρεχει και χειροτερα....

RRP: EUR/USD 19.99, GBP 14.99

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...