GeorgeVls Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Λίγα λόγια για το wii παιδιά. Είμαστε και εμείς που το έχουμε μόνο ένα χρόνο και έχουμε παρατήσει το pc για να παίξουμε τις παιχνιδάρες του. 1
Basilisc Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 2.2. Δεν μιλάμε μόνο για γραφικά. Μιλάμε για generational leap σε όλους τους τομείς. Δηλαδή;
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δηλαδή; Αλμα γενιας θα δεις με τα ps4/720. Aλμα γενιας ηταν πχ το GTA4 σε συγκριση με το GTA3,αλλαξαν οι μηχανισμοι shooting ,το animation κτλ, Δεν ηταν αλμα γενιας το GTA3 με μεγαλυτερη αναλυση στο pc,σε συγκριση με to GTA3 του ps2. Νεα γενια με λιγα λογια δεν ειναι full HD αναλυσεις παιχνιδιων αυτης της γενιας.Aλλα genres που ανεβαινουν σε νεα επιπεδα.
panther_512 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δεν έχει καμία απολύτως σχέση η ιπποδύναμη με τα παιχνίδια. Δηλαδή πόσα παραδείγματα πρέπει να αναφέρουμε για να το εμπεδώσουμε? Έχω καμια 50-αριά παιχνίδια στο Steam που δεν τα έχω αγγίξει, θέλω να δώ XCOM και Dishonored και τα έχω παρατήσει όλα για να παίζω το Xenoblade Chronicles, που αυτή τη στιγμή παίζει σοβαρά να μπεί στο τοπ 10 των καλύτερων παιχνιδιών που έχω παίξει από το 1990 μέχρι σήμερα. ΗD γραφικά και ιπποδύναμη σου λένε μετά...... 1
Moderators Malthador Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 4. Δεν ενδιαφέρει κανέναν εκτός των Nintendo fanboys το συγκεκριμένο franchise, όπως και το Mario. System Seller δεν μπορεί να γίνει, γιατί απευθύνεται σε συγκεκριμένο και περιορισμένο κοινό. Αν δεν είναι system seller το μελλοντικό Zelda game, τότε ποιά games είναι κατά την άποψή σου;
Tilemaxx Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Είναι System Seller μόνο για τους φανατικούς της Nintendo. Όπως και το Mario. Μέχρι εκεί. so if a customer decides they want to port an Unreal Engine 4 game to Wii U, they could. Το δεύτερο δεν μπορώ καν να το σχολιάσω.... Ε καί; Ported/dumbed down UE3 τρέχει και στα κινητά και στα φορητά. Χαίρω πολύ. Έχει τις ίδιες επιδόσεις με την κανονική UE3 των κονσολών; Όχι.
naruto14 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Εμένα πάντως αν και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με κονσόλα της Nintendo, τα Zelda με τραβάνε αρκετά. Τα mario από την άλλη καθόλου
Basilisc Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Αλμα γενιας θα δεις με τα ps4/720. σόρρυ για την γλώσσα αλλά νομίζω @@ θα δω. Ότι έχω δεί πέρυσι στο PC ίσως το δω σε 3 χρόνια. Aλμα γενιας ηταν πχ το GTA4 σε συγκριση με το GTA3,αλλαξαν οι μηχανισμοι shooting ,το animation κτλ, και αυτό @@ άλμα ήταν. Μίκρυναν ότι πέτυχαν με το San Andreas.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δεν έχει καμία απολύτως σχέση η ιπποδύναμη με τα παιχνίδια. Δηλαδή πόσα παραδείγματα πρέπει να αναφέρουμε για να το εμπεδώσουμε? Έχω καμια 50-αριά παιχνίδια στο Steam που δεν τα έχω αγγίξει, θέλω να δώ XCOM και Dishonored και τα έχω παρατήσει όλα για να παίζω το Xenoblade Chronicles, που αυτή τη στιγμή παίζει σοβαρά να μπεί στο τοπ 10 των καλύτερων παιχνιδιών που έχω παίξει από το 1990 μέχρι σήμερα. ΗD γραφικά και ιπποδύναμη σου λένε μετά...... Eγω πιστευω οτι ή κοροιδευομαστε ή ...κοροιδευομαστε. Εγω δεν μιλησα ποτε για καλα παιχνιδια. Και στο psone βρισκεις διαμαντια σημερα.. Η αλλαγη γενιας φερνει αλματα σε πολλους τομεις,για να μη πω οτι ο τελευταιος ειναι τα γραφικα. Basilisc οκ παρατουμαι.Δεν προκειται να ακουλουθησω την προσπαθεια να γινει το ασπρο μαυρο. Πιστευω οτι οι περισσοτεροι γνωριζουν τα βασικα. Μιλαμε για 1η ταξη δημοτικου του gaming τα παραπανω που εγραψα,δεν ειναι πυρηνικη φυσικη.
Vole Maulder Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Εμένα πάντως αν και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με κονσόλα της Nintendo, τα Zelda με τραβάνε αρκετά. Τα mario από την άλλη καθόλου Επειδή δεν έχεις ασχοληθεί σε τραβάνε. Αν πας να παίξεις τώρα Zelda, μετά από ό,τι έχεις παίξει στο ps3/pc, δεν έχουν τίποτα νέο ή έξυπνο να σου δώσουν. Μη σου πω το αντίθετο. Γνώμη μου πάντα. Μην αρχίσετε να μου λέτε όλοι "ναι, αλλά αν είχες παίξει το OoT τότε που βγήκε..."
ikaruga24 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Το οτι θα εμφανιστούν του χρόνου δεν στέκει, είναι εντελώς αδύνατον κάτι τέτοιο. Πρίν το 2014 δεν πρόκειται να βγούν. Unreal 4 το Wii U δεν τρέχει, εκτός και αν μετράτε την ιπποδύναμη της κάθε κονσόλας μονάχα με βάση το τι GPU φοράει. Λες και δεν υπάρχει επεξεργαστής στη μέση. Η MS εχει στο timeline της να βγαλει το μηχανημα μεγιστο τα Χριστουγεννα του 2013. Σχεδον ενα χρονο μετα την κυκλοφορια του WiiU δηλαδη. Ακομα και αν δεν καταφερει να το λανσαρει τοτε το μηχανημα και παλι τα σχεδια ειναι σχεδον οριστικοποιημενα ως προς το hardware. Επισης η Unreal 4 μπορει να ειναι βασισμενη στο να τρεχει σε PS4/X720 αλλα δεν σημαινει οτι δεν θα τρεχει στο WiiU. Απλα σημαινει οτι η Epic εχει στενες σχεσεις με αλλες εταιριες και οχι με την Nintendo αλλα μετα την κυκλοφορια των μηχανηματων ειμαι σιγουρος οτι η Unreal 4 θα τρεχει μια χαρα στο WiiU χωρις σοβαρα προβληματα κιολας. Τέλοσπάντων, κουμάντο στο πορτοφόλι κανενός δεν γίνεται να κάνουμε, δεν καταλαβαίνω όμως ποιό το νόημα να αγοράσει μια κονσόλα κάποιος, για να παίζει Arkham City, Call of Duty και (dumbed down απο features στο WiiU) FIFA και NBA 2K, όταν τα ίδια υπάρχουν και στις τωρινές κονσόλες. Γιατι το γεγονος οτι η κονσολα ειναι nintendo ειναι δεδομενο οτι θα αποκτησεις κατα τη διαρκεια της ζωης του μηχανηματος -τουλαχιστον- 10 must have exclusive τιτλους. Ακομα και το Wii εχει πληθωρα must have τιτλων που δεν μπορεις να βρεις πουθενα αλλου. Ηδη εχουμε 2 γαματους exclusive launch τιτλους. Wonderful 101 και Pikmin 3 για εμας τους -gamers-. Ακομα και στις τωρινες κονσολες τα καλυτερα μου παιχνιδια ειναι μακρια απο τις ριχες ψευτο-ταινιες που μου πασαρουν για παιχνιδια που τεχνικα ειναι αρτιοτατα και οτι καλυτερο εχουν να δειξουν. Παιχνιδια τυπου Journey, Super Stardust, Dark Souls, NG sigma, Bayonetta, Vanquish και αλλα σιγουρα δεν τα λες και οτι καλυτερο εχουμε δει απο γραφικα ετσι δεν ειναι?
Vole Maulder Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Ε, το Journey εγώ θα το έβαζα μέσα στα ομορφότερα παιχνίδια που έχω παίξει, αν και δεν ξέρω τεχνικά πώς θα αξιολογούνταν.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Oχι το journey ρε παιδια στα ασχημα γραφικα μην τρελαθουμε. Και το Vanquish συνολικα ειναι πολυ ομορφο.
cortaN@ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Αυτό περί "άλμα" γενιάς που συζητάτε το έχουν πετύχει αρκετά παιχνίδια και από όλη τη γκάμα κονσολών και PC. Θα αναφέρω μερικά από 2000 και μετά.. Π.χ. Planescape Torment για PC, Soul Calibur 1 για Dreamcast, Shenmue 1 για Dreamcast, Max Payne 1 για PC, Deus Ex για PC, WoW για PC, Half-Life 2 για PC, Halo 1 για Xbox 1, Sims 1 για PC, Final Fantasy X για PS2, Resident Evil 4 για Gamecube, Eternal Darkness για Gamecube, Okami για PS2, ICO για PS2, Grand Theft Auto 3 για PC, , Longest Journey για PC, Grand Turismo 3 για PS2, Farheneit για PC, Morrowind για PC, Metal Gear Solid 2 για PS2, Portal για PC, Crysis 1 για PC, και... Το 1o Crysis ήταν από τα τελευταία παιχνίδια που έκαναν "άλμα" γενιάς στο PC. Εδώ θα μπορούσαμε να προσθέσουμε από τα πιο σύγχρονα και τα Battlefield 3 και ίσως το Oblivion. Στα δε 360 και ps3 έχουμε: Gears of War, Heavy Rain, Uncharted 1, (με δυσκολία γιατί ουσιαστικά κάτι επαναστατικά καινούριο δεν προσφέρει), Alan Wake, Mass Effect 1, Little Big Planet, Flower, Limbo, Child of Eden, Demon Souls, L.A. Noire (για το lip synching), άντε με δυσκολία το Kinect Adventures και το νέο Wonderbook...Εμένα δε μου έρχονται άλλα στο μυαλό πραγματικά επαναστατικά. Να βάλεις το Modern Warfare 1 ? Άντεεε...λόγω του online..επίσης και το Infamous θα μπορούσε να μπει εδώ. Το δε Wii έχει προσφέρει και αυτό κάποια παιχνίδια που έχουν να δείξουν κάτι πρωτοποριακό, αυτό το "άλμα" που λέτε: Έχουμε και λέμε, Wii Sports, WiiFit, Super Mario Galaxy 1, Metroid Prime 3 (FPS με επαναστατικό χειρισμό για κονσόλες), Zack and Wiki, Skyward Sword, Boomblox, Red Steel 1/2. Σίγουρα ξεχνάω μερικά από παντού, πάντως στο Wii δε λείπουν τα παιχνίδια που έκαναν άλμα γενιάς, ίσως και να ήταν περισσότερα από τα παιχνίδια για 360/ps3 και σίγουρα τα γραφικά δεν είναι το σημαντικότερο πράγμα για έναν τίτλο για να κάνει άλμα γενιάς. Το λυπηρό είναι πως με τον καιρό μειώνονται τα παχνίδια που προσφέρουν κάτι το επαναστατικό και βλέπουμε ολοένα και περισσότερα παιχνίδια με πιο καλά γραφικά αλλά χωρίς νέα επαναστατικά στοιχεία gameplay..και πολλά sequels. Ενώ ειδικά στο PC η κατάσταση έχει χειροτερέψει πολύ. Δεν είναι και τυχαίο που πολλοί άφησαν το pc gaming (ανάμεσά τους και εγώ που πλέον αραιά και πού ασχολούμαι με games στο PC). Θέλουμε πρωτοποριακά παιχνίδια με νέα στοιχεία gameplay, νέες ιδέες, που να προχωρούν το κάθε είδος περισσότερο. To χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτής της γενιάς ήταν το Heavy Rain. Και επίσης πολύ καλές ιδέες στα σημεία του narration, του στοιχείου του horror movie και του gameplay με φωτοσκιάσεις είχε το Alan Wake. Εμένα προσωπικά τέτοια παιχνίδια με ενδιαφέρουν περισσότερο και μου μένουν ως παιχνίδια. Μένει να δούμε ποια εταιρεία θα τα προωθήσει περισσότερο ως τέτοια. Μέχρι τώρα το νέο project της Quantic Dream είναι το πιο υποσχόμενο, παρά οι νέες κονσόλες που έρχονται. Από Wii U, φρέσκο αέρα μπορεί να φέρει το NintendoLand. Τα υπόλοιπα launch games δε θα είναι τίποτα το τρομερό ούτε κάτι που δε θα έχουμε ξαναδεί. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Mονο που αυτα του wii δεν ηταν αλμα γενιας αλλα εναλλακτικος τροπος χειρισμου,που δεν καταφερε ποτε να γινει βασικος χειρισμος. Δεν μπορω να σκεφτω ουτε ενα παιχνιδι του wii που εκανε αλμα γενιας,γιατι πολυ απλα δεν ηταν next-gen κονσολα οταν κυκλοφορησε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα