Perfect Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 εδώ επίσης έχει ροζ! θήκη καλής ποιότητας για το gamepad με 0.80 λεπτά και starter kit επίσης καλό με 5.90 http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/wii-u/periferiaka-wi-u Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mazinga Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 εδώ επίσης έχει ροζ! θήκη καλής ποιότητας για το gamepad με 0.80 λεπτά και starter kit επίσης καλό με 5.90 http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/wii-u/periferiaka-wi-u εαν εξαιρεσεις την θηκη που ειναι κιτσ χρωμα, κανει δουλεια. Καλυτερο ομως το starter kit για καθε κατοχο κονσολας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Perfect Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Η θήκη ειναι άσχημη αλλα ειναι καλής ποιότητας και μπορείς να βάλεις και κατι άλλο (πχ δίσκο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 να πω και γω την εμπειρια μου με το wiiu δεν μετανιωνω στιγμη για την αγορα του...μπορει να μην ειχε multiplatforms κτλ(τα χουμε πει αυτα ποσσες φορες)τα παιχνιδια του ηταν το ενα καλυτερο απο το αλλο...mario kart,smash,3d world,xenoblade,bayonneta,monster hunter,splatoon και nintendo land και mario party 10 με τους φιλους ολα ηταν διασκεδαστικα και υπαρχουν ακομα καποια που δεν εχω παιξει...σιγουρα αξιζε τα λεφτα του πιστευω και επαιξα παρα πολλες ωρεςς...τωρα για τον αν πετυχε ή οχι δεν με ενδιαφερει προσωπικα για μενα ειναι αδικημενη κονσολα αλλα αν ειχε πετυχει θα ηταν ακομα καλυτερα...θα αργησει ακομα να μπει στην ντουλαπα συγκριτικα με το wii που μπηκε γρηγορα ακομα και τσιπαρισμενο...rip Αν ομως ησουν απο αυτους που ειχες αγορασει την κονσολα στις αρχες οταν βγηκε ή το 2013 σιγουρα δεν θα ειχες την ιδια αποψη,ειδικα και για το ποσο κοστιζε. Για να λεμε τα πραγματα και με το ονομα τους. Δεν λεω και εγω αν αγοραζα τωρα με 180-200ευρω το Wii U με ολα τα καλα exclusive που εχουν βγει(και κοστιζουν και φθηνοτερα)τα ιδια θα ελεγα,αλλα ελα μου που δεν ηταν ετσι τα πραγματα. Ναι να τιμησω την κονσολα για τα exclusive αφου εχω αλλη πλατφορμα για τα multiplatform.Αλλα να μου κοστιζει και αναλογα..... Αρα εως ενα μεγαλο βαθμο,οχι η κονσολα δεν ειναι καθολου underrated(ειδικα για τον κοσμο που χρυσοπληρωσε κονσολα και παιχνιδια),αλλα ειχε τις στιγμες της με καποια πολυ καλα exclusives. Αν ειναι κατι που πραγματικα μου λειπει απο την κονσολα αυτη ειναι το controller με την αθανατη αυτονομια του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Perfect Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 πόσο την χρυσοπλήρωσες την κονσόλα αν επιτρέπεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 πόσο την χρυσοπλήρωσες την κονσόλα αν επιτρέπεται; Προσωπικα ειχα αγορασει τελη του 2014 Wii u premium+pro controller+bayonetta 2 στα 370 αν θυμαμαι καλα στις εκπτωσεις που ειχε φθηνοτερα το Wii U premium με το controller,τα προλαβα τελευταιες μερες γιατι μετα κοστιζαν 400φευγα. Προσωπικα δεν την χρυσοπληρωσα τοσο μιας και γενικα δεν αγοραζω day one κονσολες για διαφορους λογους,αλλα ειχα χρυσοπληρωσει και εγω(και αλλα παιδια)τα παιχνιδια μια χαρα. Και μιλαμε για SUper Mario 3d world 50+ευρω να κραταει την τιμη μεχρι και περυσι που βγηκαν τα selects Donkey Kong επισης 45ευρω Bayonetta special edition 55ευρω και παει λεγοντας. Μονο το Splatoon 2 ηταν φθηνο στα 34ευρω day one. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Εγώ την πήρα Δεκέμβριο του 2012 400€ και έχω επενδύσει άλλες 3 φορές τουλάχιστον το ποσό αυτό σε παιχνίδια και περιφερειακά (που τα περισσότερα τα πήρα και σε προσφορά ή μεταχειρισμένα). Παίζω σταθερά γύρω στις 3-4 ώρες κάθε βράδυ και έχω ακόμη ένα backlog γύρω στα 45-50 παιχνίδια μικρά και μεγάλα. Σε αυτά βέβαια περιλαμβάνονται και παιχνίδια wii και VC που παρέλειψα την προηγούμενη γενιά επειδή ασχολούμουν κυρίως με το WoW. Δε μετάνιωσα ούτε στιγμή την αγορά της κονσόλας και δεν υπήρξε στιγμή που να μην έχω τι να παίξω. Έχω περάσει άπειρες ώρες παιχνιδιού και μόνος και με την γυναίκα μου και με φίλους. Την έχω ευχαριστηθεί περισσότερο από κάθε άλλη κονσόλα που είχα ποτέ. Σε αυτό συνέβαλε βέβαια το γεγονός ότι ήταν και η πρώτη φορά που είχα την οικονομική δυνατότητα να αγοράσω ό,τι παιχνίδι ήθελα (γι'αυτό και πνίγηκα στο backlog). Αυτό που με βόλεψε περισσότερο από όλα ήταν και είναι το gamepad με το off tv play. Χαίρομαι που και το switch συνεχίζει να δίνει αυτή τη δυνατότητα και δεν είναι μια παραδοσιακή κονσόλα. Μάλλον δεν θα την πάρω day1 απλά και μόνο λόγω του backlog που έχω στο U. Αυτά από εμένα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apple64 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Εγώ την πήρα Δεκέμβριο του 2012 400€ και έχω επενδύσει άλλες 3 φορές τουλάχιστον το ποσό αυτό σε παιχνίδια και περιφερειακά (που τα περισσότερα τα πήρα και σε προσφορά ή μεταχειρισμένα). Παίζω σταθερά γύρω στις 3-4 ώρες κάθε βράδυ και έχω ακόμη ένα backlog γύρω στα 45-50 παιχνίδια μικρά και μεγάλα. Σε αυτά βέβαια περιλαμβάνονται και παιχνίδια wii και VC που παρέλειψα την προηγούμενη γενιά επειδή ασχολούμουν κυρίως με το WoW. Δε μετάνιωσα ούτε στιγμή την αγορά της κονσόλας και δεν υπήρξε στιγμή που να μην έχω τι να παίξω. Έχω περάσει άπειρες ώρες παιχνιδιού και μόνος και με την γυναίκα μου και με φίλους. Την έχω ευχαριστηθεί περισσότερο από κάθε άλλη κονσόλα που είχα ποτέ. Σε αυτό συνέβαλε βέβαια το γεγονός ότι ήταν και η πρώτη φορά που είχα την οικονομική δυνατότητα να αγοράσω ό,τι παιχνίδι ήθελα (γι'αυτό και πνίγηκα στο backlog). Αυτό που με βόλεψε περισσότερο από όλα ήταν και είναι το gamepad με το off tv play. Χαίρομαι που και το switch συνεχίζει να δίνει αυτή τη δυνατότητα και δεν είναι μια παραδοσιακή κονσόλα. Μάλλον δεν θα την πάρω day1 απλά και μόνο λόγω του backlog που έχω στο U. Αυτά από εμένα. Σαν να το έγραφα εγώ... Οι μόνες αλλαγές που θα έκανα είναι: 1. Εγώ έχω 30 τίτλους του WiiU. 2. Δεν έχω τόσο χρόνο για να παίζω. 3. Παρήγγειλα ήδη το Switch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kazuya21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Αν ομως ησουν απο αυτους που ειχες αγορασει την κονσολα στις αρχες οταν βγηκε ή το 2013 σιγουρα δεν θα ειχες την ιδια αποψη,ειδικα και για το ποσο κοστιζε. Για να λεμε τα πραγματα και με το ονομα τους. Δεν λεω και εγω αν αγοραζα τωρα με 180-200ευρω το Wii U με ολα τα καλα exclusive που εχουν βγει(και κοστιζουν και φθηνοτερα)τα ιδια θα ελεγα,αλλα ελα μου που δεν ηταν ετσι τα πραγματα. Ναι να τιμησω την κονσολα για τα exclusive αφου εχω αλλη πλατφορμα για τα multiplatform.Αλλα να μου κοστιζει και αναλογα..... Αρα εως ενα μεγαλο βαθμο,οχι η κονσολα δεν ειναι καθολου underrated(ειδικα για τον κοσμο που χρυσοπληρωσε κονσολα και παιχνιδια),αλλα ειχε τις στιγμες της με καποια πολυ καλα exclusives. Αν ειναι κατι που πραγματικα μου λειπει απο την κονσολα αυτη ειναι το controller με την αθανατη αυτονομια του. Αδερφε ισως να εχεις δικιο ειναι καθαρα υποκειμενικο το ολο θεμα...εγω το πηρα καλοκαιρι 2014 270€ με nintendo land και super mario bros σε προσφορα...απο κει και περα η ολη κονσολα μαζι με pro controller κτλ μου εχει κοστισει 720€ και σκεψου οτι ειχα ηδη 2 wiimote οποτε δν χρειαστηκε να αγορασω και τετοια που κανουν 50€.ομως οταν το πηρα εγω ειχαν βγει ηδη παιχνιδαρες ενω το 2013 που μου λες δν ειχε βγει κατι καλο...γενικα θελω να πιστευω πως η nintendo θα το βελτιωσει λιγο αυτο γιατι δεν εχει την τρομερη υποστηριξη απο 3rd parties οποτε πρεπει να βγαλει τιτλους ετσι ωστε να μην εχει κενα μεταξυ τους ή να τα βρει με 3rd parties κατι που φαινεται πως το παλευει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Αδερφε ισως να εχεις δικιο ειναι καθαρα υποκειμενικο το ολο θεμα...εγω το πηρα καλοκαιρι 2014 Και εγω γιαυτο το λογο την πηρα την κονσολα την χρονια αυτη.Βγηκε donkey kong,Bayonetta,Mario kart κλπ.Απολαμβανες την κονσολα οχι αστεια. Αλλα αν την ειχες παρει τελη του 2012 μεχρι το Φλεβαρη του 2014 που βγηκε το Donkey kong(δηλαδη περιπου 1.5χρονο)ειχες να παιξεις το Super mario/luigi U,Super Mario 3d world,το monster hunter και αντε και το Wonderful(για οποιον αρεσε). Αλλωστε μακαρι να ημουν και εγω απο τους τυχερους που ειχαν παρει Wii U premium στα 200ευρω αλλα που τετοια τυχη http://www.insomnia.gr/topic/515767-wii-u-prenium-32-gb-land-219-euro-germanos/ και ειδικα αυτο εδω http://www.insomnia.gr/topic/556321-wii-u-premium-black-console-32-gb-nintendo-land-new-super-mario-bros-new-super-luigi-u-199-germanos/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Perfect Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 600-700 ευρω δεν ειναι και πολλα για τόσες ώρες gaming άλλοι τα δίνουν για ζάντες! Μακάρι να ξεστοκαρουν να συμπληρώσουμε την συλλογή μας. Συγκριτικά το star fox 64 σε n64-Wii-Wii U Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Μακάρι να ξεστοκαρουν να συμπληρώσουμε την συλλογή μας. Αμήν και πότε. Μου λείπουν 4-5 τίτλοι που θέλω για τη συλλογή μου και στις αγγελίες το ξεσκίζουν το θέμα. Μακάρι να ξεστοκάρουν τα καταστήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Αμήν και πότε. Μου λείπουν 4-5 τίτλοι που θέλω για τη συλλογή μου και στις αγγελίες το ξεσκίζουν το θέμα. Μακάρι να ξεστοκάρουν τα καταστήματα. Εμένα από retail μου λείπει μόνο το color splash και περιμένω ανακοίνωση για το Darksiders warmastered. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kazuya21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 εμενα μου λειπουν wind waker donkey kong mario maker pikmin 3 wonderful 101,hyrule warriors και το breath of the wild οταν βγει...δεν βλεπω να τα παιρνω ολα προφανως αλλα τωρα που αρχισα zelda(twillight princess) και μου αρεσει πολυ βλεπω να παιρνω και τα υπολοιπα σταδιακα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jardan Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα, κάποτε είχα ένα Nintendo Wii και ήταν φοβερό για να παίζεις με άλλους. Καθότι προσπαθώ να ψήσω την γυναίκα μου να ξαναρχίσει το gaming διότι απογοητεύτηκε από το Diablo III στο Xbox360, σκεφτόμουν να πάρω πάλι ένα Wii, αλλά είδα ότι όλοι οι τίτλοι είναι συμβατοί με το Wii U, το οποίο φυσικά το κάνει πιο θελκτική επιλογή. Έρχεται όμως και το Switch το οποίο θα υποστηρίζει, λέει, Wii U και Wii. 1. προτείνετε να περιμένω το Switch? 2. Με τα Wii U και Switch, θα μπορώ να χρησιμοποιώ απρόσκοπτα τα Wiimotes, γιατί εκεί είναι όλος ο χαβαλές? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα