Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για το Xenoblade εν μερη το καταλαβαινω γιατι να κοστιζει στα 40-42ευρω μιας και ουτως ή αλλως ειναι και τιτλος που βγηκε Δεκεμβριο του 2015 ή και για πολλους ο τελευταιος μεγαλος τιτλος για το Wii U,αλλα πιο παλια παιχνιδια ειναι αδικαιολογητα ακριβα.

Αυτο το Splatoon day one παιζει να ειχε φθηνοτερα απο οσο εχει τωρα(που εχει φτασει η τιμη του λογω Nortec περυσι στα 40φευγα ευρω).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Βάσει πωλήσεων το MK8 είναι το πιο μοσχοπουλημένο Wii U exclusive...

Ενω παλι το Xenoblade στον πατο των πωλησεων αρα θα ειχε μεγαλυτερη λογικη να ειχαμε price drop για αυτο και οχι μονο 4ευρω σε 1χρονο(43ευρω το ειχα παρει εγω σχεδον day one απο Gamestation).

Για το Mario Kart εν μερη ειμαι κατα της τωρινης του τιμης επειδη εχει βγαλει και καποια ωραια Dlc(προσωπικα μονο το πρωτο ειχα παιξει)με παραπανω πρωταθληματα.

Σχετικα με dlc mariokart και αλλα μπορει καποιος να δει τυχων προσφορες της νιντενντο στο ηλ.καταστημα προ τελος του μηνα θαρρω, και δεν το λεω διαφημιστικα.

παιδια μια απορια εχω...το bundle με τα bayonneta 1 και 2 το 1 ειναι καποιο remake και παιζει με το gamepad ή ειναι απλα το παιχνιδι του wii οποτε χρειαζεται wiimote?

παιδια μια απορια εχω...το bundle με τα bayonneta 1 και 2 το 1 ειναι καποιο remake και παιζει με το gamepad ή ειναι απλα το παιχνιδι του wii οποτε χρειαζεται wiimote?

Το Bayonetta 1 δεν κυκλοφορησε ποτε για το Wii,φανταζομαι λογω hardware περισσοτερο. Η εκδοση του bayonetta 1 ειναι μεταφορα της εκδοσης για ps3 και 360 και λειτουργει κανονικα με το Wii U Pro controller(ετσι το επαιξα εγω και φανταζομαι οι περισσοτεροι που εχουν το controller). Στην αρχη οταν πρωτοκυκλοφορησε το bayonetta 2,υπηρχε μονο η Special Edition στην αγορα κυριως και αργοτερα ειδαμε και τα Bayonetta 1 και 2 να πωλουνται ξεχωριστα(που προφανως χρηματικα δεν αξιζει ουτε για αστειο να τα παρεις ξεχωριστα).

• Like 1

παιδια πηγα στον κωτσοβολο επειδη το ειχε και το ειχα σταμπαρει και επειδη ηταν τελευταιο κομματι το πηρα 30€ το bundle και με τα 2...δεν με χαλασε

• Like 2

Στον Κωτσόβολο έχει για όποιον ενδιαφέρετε το Hyrule Warriors στα 14,9 με παζάρι.

Link.png Site: HyruleWarriors

Ευχαριστουμε! Πως και δεν σε κατηγορησε διαχειριστης οτι κανεις διαφήμιση; Μια φορα εχα αναφερει οτι εκανε εκπτωσεις η ubisoft και επεσαν να με φανε. 

Στα υπ οψιν οτι το αυτοματο συστημα ειναι απλα για να ξερεις τι εκπτωσεις εχει ηδη μεσα το λογιστηριο.

(αγορα σε καταστημα 14,97 μια και η δουλεια του πωλητη ειναι αξιας....0.07 ευρω....)

Επισης εαν ψαξετε τι θεωρει το λογιστηριο kotsovolos.gr εκπτωσεις (υπολοιποι τιτλοι wii / wii u) για να ξεστοκαρει ειναι αξιον γελιου...

Παίδες έχει κάποια διαφορά το wii u remote plus JP(Japanese pack) από τα άλλα γιατί το βρίσκω με 33ε στο σκρουτζ ενώ στα μαγαζιά από 50ε

Αν και εφόσον λέει ότι είναι γνήσιο, καμία διαφορά. Δεν έχουν region lock τα χειριστήρια. Εγώ έχω γνήσιο wii classic controller pro από Ιαπωνία και λειτουργεί μια χαρά και στο WiiU και στο Nes mini.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...