Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρε παιδιά αφού ο άνθρωπος σας λέει ότι δε μπορεί να διαθέσει χρήματα για παιχνίδια. 

Κανονικα σηκωνει μεγαλη κουβεντα το παραπανω(δηλαδη γιατι να παρει κονσολα καποιος αφου δεν μπορει να αγορασει παιχνιδια(γιατι δεν κοστιζουν ολα 40ευρω οπως το mario και υπαρχουν και οι αγγελιες ή απο εξωτερικο)αλλα τεσπα,ας κανει οτι θελει.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
  • Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρωτάω βασικά αν τα παιχνίδια του είναι όντως τόσο καλά όσο έχω ακούσει ώστε να αξίζει αν αςσχοληθώ.

Και εμενα θα μου αρεσε να οδηγαω M3 αλλα δεν θελω να πληρωνω μια . Πειτε μου αν την μονταρω για τσαμπα αξίζει να ασχοληθώ ? :P

Δημοσ.

Να αγορασει παιχνιδομηχανη καποιος μονο για "την μονταρω για τσαμπα", δεν ειναι σοβαρο.

200 ευρω για την κονσολα; λιγο υπομονη θα υπαρχει για 100 προσεχως.

τα παιχνιδια ειναι γνωστα, το αν αρεσουν ειναι προσωπικό.

θα υπαρξουν και αλλα...

https://www.nintendo.fr/Jeux/Jeux-a-telecharger-sur-Wii-U/World-to-the-West-1146491.html

Δημοσ.

Οπότε σκέφτηκα αν αξίζει να πάρω το WiiU το οποίο το έχω απωθημένο από την ημέρα που κυκλοφόρησε στην αγορά όπως επίσης έχω τρελαθεί να παίξω τα Super mario που κυκλοφόρησαν όπως και το Zelda HD και μερικά ακόμα.

Γνωρίζω ότι το Switch βγαίνει σε λίγους μόλις μήνες, αλλά δεν είμαι κανένας φανατικός της Nintendo οπότε δεν με πολυ απασχολούν τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν για αυτο οπότε δεν βέπω λόγο να περιμένω.

Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω πως εχει απωθημενα για το αδιαφορο πλεον Wii u,ενω οπως λεει  η Nintendo δεν τον πολυ ενθουσιαζει και το Switch μαλιστα του ειναι αδιαφορο. Αυτο πραγματικα δεν το καταλαβαινω.

Δηλαδη στο Switch δεν θα βγουν mario και Zelda?Δεν εχει το Switch ταμπλετα οπως το Wii U(μαλιστα με καλυτερη χρηση απο το δευτερο)?

Δημοσ.

Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω πως εχει τετοια ψυχολογικα για το αδιαφορο πλεον Wii u,ενω οπως λεει  η Nintendo δεν τον πολυ ενθουσιαζει και το Switch μαλιστα του ειναι αδιαφορο. Αυτο πραγματικα δεν το καταλαβαινω.

Δηλαδη στο Switch δεν θα βγουν mario και Zelda?Δεν εχει το Switch ταμπλετα οπως το Wii U(μαλιστα με καλυτερη χρηση απο το δευτερο)?

ολοι για γιατρο δεν ειμεθα;

δεν τον νοιαζει το πρακτικο, το απωθημένο ειπε. (κατι σαν την μελαχροινη Κατερινα στην εκδρομη της 3ης γυμνασιου)

Δημοσ.

Αν καταλάβεις ότι δεν σκέφτονται όλοι όπως εσύ ίσως σε βοηθήσει.

Αλλο ατομο ρωτησα με το παραπανω(εξου και το quote που εκανα),δεν θυμαμαι να εκανα quote σχολιο σου....

Δημοσ.

Η κονσόλα αξίζει για αγορά ακόμα και τώρα.

Απλώς μην κάνεις το λάθος φίλε μου και δώσεις πολλά χρήματα σε παιχνίδια.

Εγώ αγόρασα την κονσόλα μου μεταχειρισμένη και είχε περασμένο ήδη το 5.5.0 firmware το οποίο την περίοδο που το πήρα και για αρκετό καιρό δεν μπορούσε να σπάσει για κόπιες μέσω loadiine. Έτσι έδωσα πολλά λεφτά για παιχνίδια, ενώ ένα περίπου χρόνο αργότερα θα μπορούσα να τα παίζω τσαμπέ.

Πάρε να έχεις την κονσόλα στην κατοχή σου και ψάξε να βρεις τρόπο να παίξεις τα παιχνίδια που σε ενδιαφέρουν χωρίς να δώσεις παραπάνω χρήματα. Παίρνοντας ένα wii u μπορείς πολύ εύκολα να παίζεις και παιχνίδια wii, gamecube, snes, nes, sega mega drive κλπ κλπ μέσω emulators. Είναι ένα καλό σύστημα για το σαλόνι σου που συνδυάζει πολύ πράγμα.

Δημοσ.

Η κονσόλα αξίζει για αγορά ακόμα και τώρα.

Απλώς μην κάνεις το λάθος φίλε μου και δώσεις πολλά χρήματα σε παιχνίδια.

Εγώ αγόρασα την κονσόλα μου μεταχειρισμένη και είχε περασμένο ήδη το 5.5.0 firmware το οποίο την περίοδο που το πήρα και για αρκετό καιρό δεν μπορούσε να σπάσει για κόπιες μέσω loadiine. Έτσι έδωσα πολλά λεφτά για παιχνίδια, ενώ ένα περίπου χρόνο αργότερα θα μπορούσα να τα παίζω τσαμπέ.

Πάρε να έχεις την κονσόλα στην κατοχή σου και ψάξε να βρεις τρόπο να παίξεις τα παιχνίδια που σε ενδιαφέρουν χωρίς να δώσεις παραπάνω χρήματα. Παίρνοντας ένα wii u μπορείς πολύ εύκολα να παίζεις και παιχνίδια wii, gamecube, snes, nes, sega mega drive κλπ κλπ μέσω emulators. Είναι ένα καλό σύστημα για το σαλόνι σου που συνδυάζει πολύ πράγμα.

Η αληθεια ειναι οτι υπαρχουν παιχνιδια οπως το mario kart που ειναι αδικαιολογητα ακριβα και μου κανει εντυπωση πως και δεν εχουν βγει ολα σε Selects(για φθηνοτερα)

https://www.skroutz.gr/s/4584645/Mario-Kart-8-Wii-U.html

Αλλα βλεπω και αρκετα παιχνιδια στα 25ευρω οπως 

Super Mario 3d world

Zelda

Donkey Kong

Metroid σε αυτη την γενια δεν ειχαμε για γνωστους λογους....

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι υπαρχουν παιχνιδια οπως το mario kart που ειναι αδικαιολογητα ακριβα και μου κανει εντυπωση πως και δεν εχουν βγει ολα σε Selects(για φθηνοτερα)

https://www.skroutz.gr/s/4584645/Mario-Kart-8-Wii-U.html

Αλλα βλεπω και αρκετα παιχνιδια στα 25ευρω οπως

Super Mario 3d world

Zelda

Donkey Kong

Metroid σε αυτη την γενια δεν ειχαμε για γνωστους λογους....

Από ότι καταλαβαίνω εγώ, ό,τι αξιόλογο δεν έχει γίνει select στο wiiu και παραμένει ακριβό, θα γίνει ή έχει γίνει port σε switch / 3ds. Βλέπε mariokart 8, splatoon, super mario maker, yoshi's woolly world, xenoblade chronicles X, super smash bros, hyrule warriors και άλλα.

Κρατάω μια επιφύλαξη για αυτά που κυκλοφόρησαν φέτος που μπορει να γίνουν selects τα οποία είναι starfox, paper mario, twilight princess, mario&sonic, TMS#FE. Το pokken tournament το βλέπω χαλαρά για port στο switch.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...