Mazinga Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Παντως αξιζει ολοι οι κατοχοι ενος wii/wii u να κοιτουν σταθερα το eshop των κονσολων μιας και με την αφιξη του switch υπαρχουν συνεχως καποιες προσφορες που κανουν διαφορες εταιριες λογισμικου (ονοματα δεν λεω μην εκληφθει ως διαφημιση) με αυτον τον τροπο τα παιχνιδια αυτα εαν αγοραστουν εξακολουθουν να στιριζουν τους δημιουργους τους. Και αυτη την στιγμη με τις εορτες, και την υπαρξη νεων πλατφορμων , βλεπε nes mini classic, διαφορα προγραμματα ειναι σε τιμη ευκαιριας. Φανταζομαι επισης οτι οποιος κρατει την κονσολα του, δεν στοχευει να πουλησει ολα του τα παιχνιδια λιανικα, αρα καποια ολιγα να του συνδεθουν με την κονσολα η τον λογαριασμο του, δεν φανταζομαι να ποτελει προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Προσωπικά, αν δεν δω τι σκοπούς έχουν με το cross-platform concept και πως σκοπεύουν να μεταφέρουν (αν το σκοπεύουν) τα games από το Wii U/3DS στο Switch, δεν αγοράζω τίποτα απολύτως. Ας έρθει πρώτα η 12η Ιανουαρίου να μας πουν 5-10 πράγματα ακόμα και -εφόσον παρέχουν δωρεάν transfer από το ένα σύστημα στο άλλο- ευχαρίστως να σηκώσω όλο το eShop. Μέχρι τότε, θενξ μπατ νο θενξ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ σκοπεύω να κρατήσω το wiiu στο σαλόνι για το local multiplayer επειδή δε σκοπεύω να επενδύσω πάλι εκατοντάδες ευρώ σε χειριστήρια για το switch. Ένα pro controller θα πάρω και τα 2 joycons. Αν υποστηρίζει wii remotes οκ.Οπότε δε με απασχολεί ιδιαίτερα αν θα μεταφέρονται τα παιχνίδια. Αν μεταφέρονται, θα είναι bonus. Για όσα παιχνίδια μου λείπουν ακόμη απλά περιμένω μια αξιόλογη προσφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Παντως αξιζει ολοι οι κατοχοι ενος wii/wii u να κοιτουν σταθερα το eshop των κονσολων μιας και με την αφιξη του switch υπαρχουν συνεχως καποιες προσφορες που κανουν διαφορες εταιριες λογισμικου (ονοματα δεν λεω μην εκληφθει ως διαφημιση) με αυτον τον τροπο τα παιχνιδια αυτα εαν αγοραστουν εξακολουθουν να στιριζουν τους δημιουργους τους. Και αυτη την στιγμη με τις εορτες, και την υπαρξη νεων πλατφορμων , βλεπε nes mini classic, διαφορα προγραμματα ειναι σε τιμη ευκαιριας. Φανταζομαι επισης οτι οποιος κρατει την κονσολα του, δεν στοχευει να πουλησει ολα του τα παιχνιδια λιανικα, αρα καποια ολιγα να του συνδεθουν με την κονσολα η τον λογαριασμο του, δεν φανταζομαι να ποτελει προβλημα. Αν δεν αρχίσει η Nintendo να δένει τα παιχνίδια με τον λογαριασμό - και όχι με την κονσόλα -, δεν αξίζει καμία αγορά από το eshop. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Ας έρθει πρώτα η 12η Ιανουαρίου να μας πουν 5-10 πράγματα ακόμα και -εφόσον παρέχουν δωρεάν transfer από το ένα σύστημα στο άλλο- ευχαρίστως να σηκώσω όλο το eShop. Μέχρι τότε, θενξ μπατ νο θενξ. Θα ριξω πολυ γελιο(και οχι μονο)αν στις 12 του Γεναρη δεν μαθουμε τα παντα για το Switch(αν ισχυσει η ημερομηνια κυκλοφοριας για Μαρτιο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Κυκλοφορεί μια φήμη σε διάφορα κανάλια Αμερικάνων youtubers, πως η nintendo έχει σταματήσει να κατασκευάζει νέα μηχανήματα wii u. Αυτή η φήμη συζητήθηκε αρκετά πριν περίπου ένα μήνα όταν το Gamestop έλαβε memo της nintendo που λέει πως είναι η τελευταία περίοδος να κάνουν παραγγελίες για κονσόλες wii u και τοποθέτησης promo υλικού. Αυτό έγινε 1-2 εβδομάδες όταν η nintendo διέψευσε πως σταμάτησε την παραγωγή νέων κονσολών. Παραδόξως, δεν έχω διαβάσει πουθενά κάποια επίσημη δήλωση είτε από το Gamestop είτε από άλλο κατάστημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Η nintendo είχε δηλώσει στις 10 Νοεμβρίου ότι η κατασκευή wii u θα σταματήσει σύντομα στην Ιαπωνία. Και είχε δηλώσει τότε ότι όσα wiiu ήταν να σταλούν στην Αμερική, είχαν ήδη σταλεί. Μάλλον τελειώνουν τα αποθέματα σιγά σιγά. https://www.google.gr/search?site=&source=hp&ei=ttRaWPuSFITuUMeBr5gP&q=nintendo+ceases+wii+u+production&oq=nintendo+ceases+wii+u+production&gs_l=mobile-gws-hp.3..33i21k1.2665.22095.0.22371.35.29.1.5.5.0.197.4625.0j29.29.0....0...1c.1.64.mobile-gws-hp..0.34.4609.3..0j41j0i131k1j0i13k1j0i13i30k1j0i19k1j0i13i30i19k1j0i8i13i30k1j33i160k1j33i22i29i30k1.DvVXoG_BTSI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα τα φώτα σας. Κατάφερα να μαζέψω ένα Χ ποσό για να κάνω στον εαυτό μου ένα δώρο. Κανονικά έλεγα να κάνω μια αναβάθμιση το Pc μου αλλά βγαίνει αρκετά ακριβά ακόμα και φτηνά Parts. Οπότε σκέφτηκα αν αξίζει να πάρω το WiiU το οποίο το έχω απωθημένο από την ημέρα που κυκλοφόρησε στην αγορά όπως επίσης έχω τρελαθεί να παίξω τα Super mario που κυκλοφόρησαν όπως και το Zelda HD και μερικά ακόμα. Είναι λίγα τα παιχνίδια αλλά για λιγότερο από 200€ που το βρίσκω μεταχειρισμένο δεν θα άξιζε λέτε; Γνωρίζω ότι το Switch βγαίνει σε λίγους μόλις μήνες, αλλά δεν είμαι κανένας φανατικός της Nintendo οπότε δεν με πολυ απασχολούν τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν για αυτο οπότε δεν βέπω λόγο να περιμένω. Οπότε για να συνοψίσω, αξίζει το WiiU σήμερα ναι ή όχι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Kοιτα απο την στιγμη που υπαρχουν παιχνιδια που θες να παιξεις τοτε ναι αξιζει η κονσολα για μενα.Ειδικα σε couch multiplayer δεν συγκρινεται καμια απο τις twins μαζι του. Αλλα οπως λες και εσυ σε λιγους μηνες βγαινει το switch οπου υπαρχουν εντονες φημες οτι θα βγουν γι'αυτο ports των top παιχνιδιων του wiiu(στο trailer ειδαμε splatoon και mario kart-σχεδον επιβεβαιωμενα δηλαδη αλλα το ιδιο ακουγεται και για το smash bros). Εγω προσωπικα θα σου ελεγα να κανεις υπομονη μεχρι τις 13 Ιανουαριου οπου θα αποκαλυψει η nintendo τα παντα για αυτο και πρατεις αναλογως.Γιατι κακα τα ψεματα εχει παιχνιδαρες το wiiu αλλα δυστηχως ειναι dead console.Mονο το επομενο zelda περιμενουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Kοιτα απο την στιγμη που υπαρχουν παιχνιδια που θες να παιξεις τοτε ναι αξιζει η κονσολα για μενα.Ειδικα σε couch multiplayer δεν συγκρινεται καμια απο τις twins μαζι του. Αλλα οπως λες και εσυ σε λιγους μηνες βγαινει το switch οπου υπαρχουν εντονες φημες οτι θα βγουν γι'αυτο ports των top παιχνιδιων του wiiu(στο trailer ειδαμε splatoon και mario kart-σχεδον επιβεβαιωμενα δηλαδη αλλα το ιδιο ακουγεται και για το smash bros). Εγω προσωπικα θα σου ελεγα να κανεις υπομονη μεχρι τις 13 Ιανουαριου οπου θα αποκαλυψει η nintendo τα παντα για αυτο και πρατεις αναλογως.Γιατι κακα τα ψεματα εχει παιχνιδαρες το wiiu αλλα δυστηχως ειναι dead console.Mονο το επομενο zelda περιμενουμε. Κοιτά για να σου πω την αλήθεια αν παρω το WiiU θα το μοντάρω γιατί δεν έχω την δυνατότητα να δίνω τόσα λεφτά για παιχνίδια (45€ για Super mario U απλά No). Στο Switch δεν θα έχω την δυνατότητα αυτή και μάλλον θα πάρει πολύ καιρό μέχρι να μπορώ να το μοντάρω εκείνο. Οπότε και να φέρει τα τοπ παιχνίδια δεν με πολυ απασχολεί γιατί δεν θα έχω την δυνατότητα να τα αγοράσω όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Ε αν είναι να το μοντάρεις κιόλας, τι ρωτάς. Με 200€ ξεμπέρδεψες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Ρωτάω βασικά αν τα παιχνίδια του είναι όντως τόσο καλά όσο έχω ακούσει ώστε να αξίζει αν αςσχοληθώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Ρωτάω βασικά αν τα παιχνίδια του είναι όντως τόσο καλά όσο έχω ακούσει ώστε να αξίζει αν αςσχοληθώ. Τα παιχνιδια ειναι καλα αλλα δεν νομιζω να σε καλυψουν για μεγαλο χρονικο διαστημα,ειδικα αν το μονταρεις οπως λες γιατι στην ουσια χανεις το Online. Βασικα αν βγαλουμε απεξω και τα remastered zelda,τοτε στην ουσια την αγοραζεις την κονσολα κυριως για τα mario,το bayonetta και 1-2ακομα παιχνιδια. Για μενα δεν αξιζει να παρεις την κονσολα,τουλαχιστον μεχρι να σιγουρευτουν τα πραγματα με το Switch,γιατι αν το Switch κοστιζει 250ευρω και εσυ δωσεις 200ευρω για used wii u οπως καταλαβαινεις δεν αξιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Ρωτάω βασικά αν τα παιχνίδια του είναι όντως τόσο καλά όσο έχω ακούσει ώστε να αξίζει αν αςσχοληθώ. Τα games του είναι πολύ καλά, αλλά θα πρότεινα να μην αγοράσεις ακόμα. Περίμενε μέχρι τις 13 Ιανουαρίου να δεις τι θα ανακοινώσουν σχετικά με το Switch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Βρε παιδιά αφού ο άνθρωπος σας λέει ότι δε μπορεί να διαθέσει χρήματα για παιχνίδια. Και όλη τη βιβλιοθήκη του wii u να βγάλουν στο switch, μέχρι να βγει mod φέξε μου και γλίστρησα. Ενώ παίρνει τώρα ένα U, το μοντάρει και τα παίζει όλα τζάμπα. Πειραματιζόμενος με τα παιχνίδια θα βρεις κι άλλα που θα σου αρέσουν. Donkey Kong Country: Tropical Freeze Captain Toad: Treasure Tracker Yoshi's Woolly World The Wonderful 101 Lego City Undercover Και πολλά άλλα που αξίζει να τα ρίξεις μια ματιά. Όσο για το online που χάνεις, δεν είναι τόσο μεγάλη χασούρα. Ουσιαστικά μόνο το Splatoon χάνεις. Στα υπόλοιπα, ακόμη και στο super mario maker, μπορείς να ξοδέψεις άπειρες ώρες και χωρίς online. Ότι χάνεις features χάνεις βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα