Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τι να πούμε και για το PSVita αν το Wii U είναι αρπαχτη.. :P

Συμφωνώ και τλχ. δεν έχει Wii U Pro και δεκάδες remasters για να μας πει ότι έχει πολλά games. Είναι μια ξεκάθαρη πρόταση με περιορισμένη βιβλιοθήκη τίτλων αλλά με μπόλικες ποιοτικές προτάσεις που την αγοράζεις για αγνό gaming και όχι για να λέμε κοίτα έχω 4K, χαχα έχω καλύτερο anti-aliasing, πιο αυθεντικό χορτάρι, ωραιότερα μούτρα και A.I. που είναι αει αει. Απεχθάνομαι που έχει γίνει το gaming τόσο mainstream και κολλάμε τόσο στο γραφικό στυλ λες και κάνουμε μόδα. Κάποτε οι gamers ήταν λίγοι και ξέρανε τι θέλανε. Τώρα έχουμε γίνει λαοθάλασσα και πρέπει οι developers να ικανοποιούν τον κάθε τυχάρπαστο που ξενερώνει αμέσως αν τον βάλεις να σκεφτεί/πειραματιστεί λιγάκι.

Pathetic...

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε αυτή την κονσόλα έπαιξα κάποια από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει στη ζωή μου.Πραγματικα κρίμα που δεν είχε την αποδοχή που έπρεπε.

• Like 2

Συμφωνώ και τλχ. δεν έχει Wii U Pro και δεκάδες remasters για να μας πει ότι έχει πολλά games. Είναι μια ξεκάθαρη πρόταση με περιορισμένη βιβλιοθήκη τίτλων αλλά με μπόλικες ποιοτικές προτάσεις που την αγοράζεις για αγνό gaming και όχι για να λέμε κοίτα έχω 4K, χαχα έχω καλύτερο anti-aliasing, πιο αυθεντικό χορτάρι, ωραιότερα μούτρα και A.I. που είναι αει αει. Απεχθάνομαι που έχει γίνει το gaming τόσο mainstream και κολλάμε τόσο στο γραφικό στυλ λες και κάνουμε μόδα. Κάποτε οι gamers ήταν λίγοι και ξέρανε τι θέλανε. Τώρα έχουμε γίνει λαοθάλασσα και πρέπει οι developers να ικανοποιούν τον κάθε τυχάρπαστο που ξενερώνει αμέσως αν τον βάλεις να σκεφτεί/πειραματιστεί λιγάκι.

Pathetic...

Θα φάμε remasters με το κιλό στο Switch, μην ανησυχείς. Όχι ότι με ενοχλεί (αν μιλάμε για ποιοτικά παιχνίδια), απλά το επισημαίνω. :)

Θα φάμε remasters με το κιλό στο Switch, μην ανησυχείς. Όχι ότι με ενοχλεί (αν μιλάμε για ποιοτικά παιχνίδια), απλά το επισημαίνω. :)

Ελπίζω σε remaster του Eternal Darkness κάποια στιγμή.

• Like 1

Εγω ανακαλύπτω την κονσόλα τώρα που βγήκε καλός emulator στο PC, και παίζει μια χαρα.

Εχει αρκετά παιχνιδάκια που χαλβάδιαζα παλιότερα, και ήθελα να την πάρω για αυτά και μόνο... ευτυχώς βγήκε ο emulator και γλύτωσα 400€ περίπου μαζί με τα παιχνίδια .

Και μην μου πείτε περιεμπειρίας, δεν με χαλάει ας πουμε στο super mario 3d που αντι να φυσάω το χειριστίριο, πατάω κουμπί....

μια χαρα παίζω αυτόν τον καιρό το super mario 3D και πάει νεράκι! δεν βλέπω διαφορες στα γραφικά απο το original! :)

Εγω ανακαλύπτω την κονσόλα τώρα που βγήκε καλός emulator στο PC, και παίζει μια χαρα.

Εχει αρκετά παιχνιδάκια που χαλβάδιαζα παλιότερα, και ήθελα να την πάρω για αυτά και μόνο... ευτυχώς βγήκε ο emulator και γλύτωσα 400€ περίπου μαζί με τα παιχνίδια .

Και μην μου πείτε περιεμπειρίας, δεν με χαλάει ας πουμε στο super mario 3d που αντι να φυσάω το χειριστίριο, πατάω κουμπί....

μια χαρα παίζω αυτόν τον καιρό το super mario 3D και πάει νεράκι! δεν βλέπω διαφορες στα γραφικά απο το original! :)

Κοιτα εγω προσωπικα μονο με Wii U pro controller επαιζα τα παιχνιδια κυριως εκτως του Xenoblade Chronicles για Wii που το επαιζα στην ταμπλετα.Το μονο που δεν μπορεις να παιξεις σε emulator ειναι παιχνιδια τυπου Splatoon ή online mario kart/smash bros.Δηλαδη στο θεμα online οπως και να το κανουμε πασχεις.

Για μένα το PC + wiiu αποδείχθηκε ο τέλειος συνδυασμός καθότι το ένα συμπλήρωσε το άλλο σαν tetris.

Για μένα το PS4 και το PC αποδείχθηκε ο τέλειος συνδυασμός αφού έχω δωρεάν ΌΛΑ τα παιχνίδια του Wii,WiiU , και έχω και αποκληστικότιτες της SONY....

To XBOXONE μπήκε πλεον στο PC και τα παιχνίδια του ΧΒΟΧ είναι και για PC. οπότε με 2 μηχανήματα έχω τα παντα!

Εσυ χάνεις Uncharted 4, Last guardian, Bloodborne ,ratcet and clank κα. πολύ δυνατά παιχνίδια που μπορείς να βρείς μόνο στο PS4

Κοιτα εγω προσωπικα μονο με Wii U pro controller επαιζα τα παιχνιδια κυριως εκτως του Xenoblade Chronicles για Wii που το επαιζα στην ταμπλετα.Το μονο που δεν μπορεις να παιξεις σε emulator ειναι παιχνιδια τυπου Splatoon ή online mario kart/smash bros.Δηλαδη στο θεμα online οπως και να το κανουμε πασχεις.

Γενικά το πειρατικό στο online πασχει, αλλά με καλύπτει υπέροχα το PS4,

Το online των παιχνιδιών της nintendo (βασικά αυτά που θέλω) μπορούν άνετα να παιχτούν σε μια οθόνη, πράγμα που με εξυπηρετεί αφού ο μόνος ο οποίος ενδειαφέρεται να παίξει μαζί μου παιχνίδια της nintendo είναι η κοπελία μου που μένουμε στο ίδιο σπίτι. άρα μικρό το κακο

Blanka εφόσον τα παιχνίδια που αναφέρεις είναι διαθέσιμα στο PSNow τότε δεν χάνει τίποτα.

To psnow είναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ PS3 Games....

Εγώ μιλάω για το PS4

PS3 είναι λαστ τζεν

Τελικά η nintendo μετά από αρκετές διαψεύσεις ανακοίνωσε ότι η παραγωγή Wii U θα τερματιστεί σύντομα.

https://mynintendonews.com/2016/11/10/nintendo-officially-announces-wii-u-production-is-ending/

Καλός ο emulator αλλά υπό κατασκευή.....άμεσα δεν μπορεί να συγκριθεί με την κονσόλα για ένα και μόνο λόγο:

Έχει ψηλά fps γιατί ειναι απενεργοποιημένα φίλτρα γραφικών (AF και λοιπά....), όποτε δεν την λες και πλήρη εμπειρία gaming...για τώρα ;)

Τελικά η nintendo μετά από αρκετές διαψεύσεις ανακοίνωσε ότι η παραγωγή Wii U θα τερματιστεί σύντομα.

https://mynintendonews.com/2016/11/10/nintendo-officially-announces-wii-u-production-is-ending/

Νομιζω οτι ηταν αναμενομενο,τουλαχιστον μετα και την ανακοινωση οτι το Zelda U θα εβγαινε του χρονου μαζι με το Nx. Ουτως ή αλλως μετα το τελευταιο starfox,το μονο παιχνιδι που ξεραμε οτι θα κυκλοφορησει για τον υπολοιπο μισο χρονο ηταν το paper mario μονο...

Νομιζω οτι ηταν αναμενομενο,τουλαχιστον μετα και την ανακοινωση οτι το Zelda U θα εβγαινε του χρονου μαζι με το Nx. Ουτως ή αλλως μετα το τελευταιο starfox,το μονο παιχνιδι που ξεραμε οτι θα κυκλοφορησει για τον υπολοιπο μισο χρονο ηταν το paper mario μονο...

Για του λόγου το αληθές, μετά το starfox zero κυκλοφόρησαν και τα tokyo mirage sessions #FE και Mario & Sonic at the Rio Olympic Games 2016.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...