Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Αρπαχτή" είναι το WiiU σύμφωνα με τον @dimyok. "Η πιο short lifed αρπαχτή σε κονσόλα".

Ευτυχώς υπάρχει ο cemu να παίξουμε τα παιχνίδια της "αρπαχτής".

• Like 1
  • Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο τη μια εχεις ολοκληρη nintendo να σκοτωνει σε μολις 4 χρονια το U απο την αλλη εναν emulator που σε ελαχιστο χρονο θα το φτασει και ξεπερασει κατι που πολλοι ελεγαν αδυνατο Αν δε σε αρεσει το "αρπαχτή" πες το κονσολαρα . και το κοστος των περιφερειακων remote-nunchuck controller  μας εμειναν αμανατι η θα παιζουν και στο switch ?

Δημοσ.

Δηλαδή φίλε μου εμένα (και τον καθένα) που έχουμε την αρπαχτή/κονσολάρα που την σκότωσε η nintendo σε μόλις 4 χρόνια και έχουμε πάρει όσα παιχνίδια μας ενδιαφέρουν, σε τι μας εξυπηρετεί ο cemu τώρα που θα το φτασει και ξεπεράσει ταχύτατα; Και μη μου πεις για να εξοικονομεις χώρο στο ράφι.

Όσο για τα περιφερειακά που αναφέρεις, όλα πλην του pro controller και του Gamecube controller adapter ήταν περιφερειακά του wii και θεωρητικά βάσει πωλήσεων η πλειοψηφία τα είχε ήδη. Τώρα αν εσύ έδωσες 200€ κι αγόρασες 4 pro controller εκεί συμφωνώ ότι μάλλον θα μείνουν αμανάτι αν δεν τα πουλήσεις.

Δημοσ.

Βασικα και το 4χρονια ζωης σχετικο ειναι αν καποιος μετραει 2012,2013 που ηταν αθλιες χρονιες.Μονο το 2014,2015 και τα μισα του 2016 αντικειμενικα υπηρχε πραγματικη υποστηριξη απο τιτλους(την περιοδο που πηρε τα πανω της η κονσολα αρκετα,κυριως το 2014 που υπηρχε ξηρασια τιτλων απο τις αλλες 2 εταιριες).

Δημοσ.

Δεν ξέρω για σένα αλλά για μένα μια κονσόλα είναι μια χαρά επιτυχία αν στο τέλος της ζωής της έχει δέκα must play τίτλους. Το wiiu λοιπόν έχει παραπάνω ήδη και θα αποκτήσει και λίγους ακόμα (με έναν από αυτούς το ίδιο το νέο Zelda), άρα είναι μια χαρά επιτυχημένη κονσόλα σε gaming επίπεδο.

Για μένα όπως έχω πει πολλές φορές, ακόμα και ένα must play παιχνίδι να έχει (το ορόσημο) που να θες να παίξεις αυτόματα σταματάει να είναι αποτυχία η κονσόλα γιατί την αξία του μέσου την όρισε το ίδιο το παιχνίδι. Το ίδιο λέω και για το ps4, για εμένα ο μοναδικός λόγος αγοράς της κονσόλας ως τώρα είναι το bloodborne και για αυτό και μόνο αξίζει να δώσεις τα φράγκα σου για το πλήρες πακέτο.

Δεν αγοράζεις απλά ένα παιχνίδι, επενδύεις σε μια εμπειρία που ξέρεις ότι θα βγάλει τα λεφτά της με το παραπάνω. Ότι άλλο εμφανίζεται μετά το ορόσημο είναι μπόνους.

Δημοσ.

Δεν ξέρω για σένα αλλά για μένα μια κονσόλα είναι μια χαρά επιτυχία αν στο τέλος της ζωής της έχει δέκα must play τίτλους. Το wiiu λοιπόν έχει παραπάνω ήδη και θα αποκτήσει και λίγους ακόμα (με έναν από αυτούς το ίδιο το νέο Zelda), άρα είναι μια χαρά επιτυχημένη κονσόλα σε gaming επίπεδο.

Για μένα όπως έχω πει πολλές φορές, ακόμα και ένα must play παιχνίδι να έχει (το ορόσημο) που να θες να παίξεις αυτόματα σταματάει να είναι αποτυχία η κονσόλα γιατί την αξία του μέσου την όρισε το ίδιο το παιχνίδι. Το ίδιο λέω και για το ps4, για εμένα ο μοναδικός λόγος αγοράς της κονσόλας ως τώρα είναι το bloodborne και για αυτό και μόνο αξίζει να δώσεις τα φράγκα σου για το πλήρες πακέτο.

Δεν αγοράζεις απλά ένα παιχνίδι, επενδύεις σε μια εμπειρία που ξέρεις ότι θα βγάλει τα λεφτά της με το παραπάνω. Ότι άλλο εμφανίζεται μετά το ορόσημο είναι μπόνους

Χωρις υποστηριξη απο 3ους μου ειναι αδυνατο να μπορω να  πω το Wii U επιτυχημενο. Ναι εβγαλε καποια αξιολογα exclusive δεν ειπε κανεις το αντιθετο αλλα ουτως ή αλλως ηταν τα μονα που βγηκαν κυριως. Και ο ανταγωνισμος εχει βγαλει αξιολογα(για το κοινο που προοριζεται η καθε κονσολα)παιχνιδια και θα συνεχισει να βγαζει,και φυσικα εχει βγαλει και αριστα multiplatform(RDR,GTA,W3,Dark Souls).Και το Bayonetta 1 μια χαρα βγηκε στις προηγουμενες κονσολες.

Αλλα αμφιβαλω οτι καποιος αγοραζει μια κονσολα μονο για τα exclusive ή οτι δεν ενδιεφεραν τους κατοχους Wii U τα 3rd party παιχνιδια που βγηκαν εκτως Nintendo.Αυτο αλλωστε δειχνουν και οι πωλησεις στα exclusive του Wii U(οσο και αν με βρισκει καθετο το συγκεκριμενο).

Επισης μην ξεχναμε και σε τι τιμη πλασαριστηκε το Wii U.Αν κοστιζε οσο το Wii σιγουρα θα υπηρχε καλυτερη αντιμετωπιση απο πλευρας κοσμου αλλα εδω και καιρο πωλειται ακριβοτερα και απο τον ανταγωνισμο με συγκεκριμενα bundle.

Βεβαια οπως ειχα ξαναγραψει και πιο παλια,οταν η συμμετοχη γενικα στα θεματα Nintendo ειναι απο μονοψηφιο αριθμο ενδιαφερομενων,ειναι λογικο να μην ακουγεται και η αλλη(αρνητικη)γνωμη παρα μονο η θετικη.

Δημοσ.

εγω παιδια το wiiu το ευχαριστηθηκα...mario kart 8 smash bros(πρωτη φορα επαιζα αρα δν με ενοιαζε εαν δν ειχε διαφορες απο τα αλλα)splatoon(του αλλαξα την πιστη)xenoblade(επος)monster hunter 3 bayonetta 2 αλλα και το γελιο που εριξα με τους φιλους μου στα nintendo land και mario bros...επισης υπαρχουν ακομα καποιοι αξιολογοι τιτλοι που δν επαιξα και απο οτι βλεπω μαλλον θα παιξω δωρεαν...τωρα εαν αξιζε την τιμη εαν εκανε πωλησεις και εαν τελικα βγηκε καλη κονσολα δν με ενδιαφερουν...εγω επαιξα χαλασα απειρες ωρες πανω του και δν μετανιωνω τα λεφτα που εδωσε...τωρα εαν στην τελικη θα περναγα καλυτερα με ενα ps4 ή ενα x1 ποιος ξερει ισως

• Like 2
Δημοσ.

Εγω παιδια δεν την αλλαζω με τιποτα την κονσολα Εχω ολα τα top παιχνιδια της , εχω κ εναν σκληρο δισκο με games wi που δεν ειχα κ εχω κ κει πολυ ψωμι, βαλε κ μια καρτα sd που εχω καμποσα rom απο snes,gameboy,sega κλπ κ εχω ενα κεντρο ψυχαγωγιας που θα κρατησει χροονιααα χαχα

Αντιθετως το switch day one αυτη την φορα δεν παιζει...θα αφησω να κυλησει το πραγμα να δουμε πως θα παει (η μονη περιπτωση να το παρω αμεσως ειναι αν βγαλουν metroid στις αρχες)

Δημοσ.

Χωρις υποστηριξη απο 3ους μου ειναι αδυνατο να μπορω να πω το Wii U επιτυχημενο. Ναι εβγαλε καποια αξιολογα exclusive δεν ειπε κανεις το αντιθετο αλλα ουτως ή αλλως ηταν τα μονα που βγηκαν κυριως. Και ο ανταγωνισμος εχει βγαλει αξιολογα(για το κοινο που προοριζεται η καθε κονσολα)παιχνιδια και θα συνεχισει να βγαζει,και φυσικα εχει βγαλει και αριστα multiplatform(RDR,GTA,W3,Dark Souls).Και το Bayonetta 1 μια χαρα βγηκε στις προηγουμενες κονσολες.

Αλλα αμφιβαλω οτι καποιος αγοραζει μια κονσολα μονο για τα exclusive ή οτι δεν ενδιεφεραν τους κατοχους Wii U τα 3rd party παιχνιδια που βγηκαν εκτως Nintendo.Αυτο αλλωστε δειχνουν και οι πωλησεις στα exclusive του Wii U(οσο και αν με βρισκει καθετο το συγκεκριμενο).

Επισης μην ξεχναμε και σε τι τιμη πλασαριστηκε το Wii U.Αν κοστιζε οσο το Wii σιγουρα θα υπηρχε καλυτερη αντιμετωπιση απο πλευρας κοσμου αλλα εδω και καιρο πωλειται ακριβοτερα και απο τον ανταγωνισμο με συγκεκριμενα bundle.

Βεβαια οπως ειχα ξαναγραψει και πιο παλια,οταν η συμμετοχη γενικα στα θεματα Nintendo ειναι απο μονοψηφιο αριθμο ενδιαφερομενων,ειναι λογικο να μην ακουγεται και η αλλη(αρνητικη)γνωμη παρα μονο η θετικη.

Ακριβώς το αντίθετο ισχύει για εμένα, δεν με ενδιαφέρει από ποιον έρχεται το παιχνίδι αρκεί να είναι ορόσημο. Τι να το κάνω ένα παιχνίδι, τρίτου ή όχι, αν είναι παπατζομετριουρα. Δεν μετράω νουμερακια ποτέ, κοιτάω συνολική εμπειρία και περιεχόμενο. Για μένα το PC + wiiu αποδείχθηκε ο τέλειος συνδυασμός καθότι το ένα συμπλήρωσε το άλλο σαν tetris.

Ακόμα και χωρίς PC όμως το wiiu έχει αυτή τη στιγμή για εμένα έναν κατάλογο must play αρκετά εκτεταμένο που μπορεί να σε καλύψει κανονικότατα δεδομένου ότι τρέχεις και μια φυσιολογική ζωή. Προφανώς και δεν φτάνει μόνο αυτό αν όλη μέρα παίζεις. Ειδικά τη σήμερον ημέρα που όλοι έχουν ένα PC ικανό για παιχνίδια είναι(ήταν) το πλέον ικανό εργαλείο για να συνοδεύει το gaming στο σαλόνι σου.

Δημοσ.

Ακριβώς το αντίθετο ισχύει για εμένα, δεν με ενδιαφέρει από ποιον έρχεται το παιχνίδι αρκεί να είναι ορόσημο. Τι να το κάνω ένα παιχνίδι, τρίτου ή όχι, αν είναι παπατζομετριουρα. Δεν μετράω νουμερακια ποτέ, κοιτάω συνολική εμπειρία και περιεχόμενο. Για μένα το PC + wiiu αποδείχθηκε ο τέλειος συνδυασμός καθότι το ένα συμπλήρωσε το άλλο σαν tetris.

Ακόμα και χωρίς PC όμως το wiiu έχει αυτή τη στιγμή για εμένα έναν κατάλογο must play αρκετά εκτεταμένο που μπορεί να σε καλύψει κανονικότατα δεδομένου ότι τρέχεις και μια φυσιολογική ζωή. Προφανώς και δεν φτάνει μόνο αυτό αν όλη μέρα παίζεις. Ειδικά τη σήμερον ημέρα που όλοι έχουν ένα PC ικανό για παιχνίδια είναι(ήταν) το πλέον ικανό εργαλείο για να συνοδεύει το gaming στο σαλόνι σου.

Ποτε μου δεν ειχα θεμα απο πλευρας τιτλων αν και 1 Metroid θα το ηθελα να βγει,οπως και το Zelda U να εβγαινει εστω φετος.Το προβλημα που ειχα(και πιστευω και αρκετοι αλλοι)με την κονσολα,για να φτασουμε να λεμε για υποστηριξη απο 3ους, ηταν ανεκαθεν η υψηλη τιμη του Wii U. Σε αυτο το θεμα αλλωστε ειχαν εκφραστει οι φοβοι οτι θα φτασουμε σε σημειο το Wii U(κυριως το premium)να πωλειται ακριβοτερα απο τον ανταγωνισμο και οντως αυτο συνεβει. Αλλωστε οπως εχεις δει και εσυ ποτε μου δεν σχολιασα τα περι ποιοτητας(οπως συχνα διαβαζαμε διαφορα σχολια τυπου''ελα μωρε σιγα τις παιχνιδαρες.Δεν εχετε βαρεθει να παιζετε συνεχεια μονο mario και Zelda?'')τιτλων.

Με τις τιμες ανεκαθεν ειχα θεμα με την Nintendo,εκτως ολως τυχαιως απο τα GC και Wii που τα ειδαμε μετα απο ενα διαστημα στα 100ευρω πανω κατω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...