Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ποιος έχει wiiu και δεν έχει xenoblade chronicles x, δρομολογήστε το. 

Οι ιδιοι που ειχαν Wii και GC και δεν ειχαν κανενα Metroid :P Παρολο που το chronicle X ισως θεωρηθει λιγο κατωτερο απο το πρωτο σε αρκετα πραγματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν έχω προχωρήσει πάρα πολύ στο Chronicles X αλλά οι 20+ ώρες που έχω γράψει ως τώρα μιλάνε από μόνες τους και σε προσωπικό επίπεδο μέχρι στιγμής είναι κατά πολύ ανώτερο του πρώτου Xenoblade. Από που να αρχίσω και που να τελειώσω; Στο ότι το gameplay ραφιναρίστικε σε τέτοιο επίπεδο που μου φαντάζει απίστευτο που πραγματικά έκατσαν και το δούλεψαν τόσο; Στο ότι  η ιστορία είναι ξανά και πάλι proper Xeno τίτλου (ρομπότ, φιλοσοφία, θρησκεία κτλ κτλ); Στο ότι ο κόσμος είναι πραγματικά εκπληκτικός σε σχέδιο και artwork και μάλιστα αλλάζει ανάλογα με αυτά που κάνεις; Στο ότι είναι χάρμα να ψάχνεις και να ανακαλύπτεις νέα μέρη και εχθρούς και tyrants; Στο πραγματικά πολύπλοκο και εξαιρετικά εκτεταμένο custom system; 

Μόνο σε ένα πράγμα υπερέχει (μέχρι στιγμής) το πρώτο Xenoblade και αυτό είναι ο κεντρικός ήρωας που είναι κανονικός χαρακτήρας με τον δικό του διάλογο και τη δική του θέση στον κόσμο. Ο χαρακτήρας του X είναι Zelda style, δεν μιλάει, δεν λαλάει και κάνει καμιά ερώτηση ή απάντηση μέσω text. Γενικά όμως δεν είναι πρόβλημα καθώς ταιριάζει με το όλο θέμα.  Εννοείται ότι τελικό πόρισμα θα βγάλω όταν το τελειώσω και αυτό αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα λόγο να πιστεύω ότι κάτι θα αλλάξει ως το τέλος. Οταν βλέπεις από τις πρώτες ώρες κιόλας τέτοια επίπεδα λεπτομέρειας και περιεχόμενου τότε όλα θα είναι καλά ως το τέλος με ελάχιστα σκαμπανεβάσματα. Α ναι, είναι και η μουσική. Προσωπικά είμαι φαν του Yoshinori Mitsuda περισσότερο σε σχέση με τον Sawano. Για να μην παρεξηγηθώ η μουσική επένδυση του X είναι πραγματικά εκπληκτική αλλά είναι όμως διαφορετικού χαρακτήρα σε σχέση με τα προηγούμενα Xeno παιχνίδια. Πάρτε ένα παράδειγμα εδώ για να καταλάβετε τη διαφορετικότητα από παρόμοιες καταστάσεις. 

Ενα από τα πολλά boss battle themes. 

Και εδώ το ίδιο, ένα από τα πολλά boss battle themes. 

Μπορείς και να αλλάξεις τον χαρακτήρα σου και να παίξεις ως κάποιος premade πχ Elma που ειναι ο πρωταγωνιστικος χαρακτηρας στα story missions. Απλα πρέπει παντα να εχεις το δικο σου avatar μεσα στο party.

• Like 1

Μμμμμμ εγώ τα λάτρεψα και τα δύο.

Το αρχικό θεωρώ όμως είναι λίγο καλύτερο. Λόγω ιστορίας κυρίως.

Στο x η στιγμή που παίρνεις το σκελ και μπορείς να πετάξεις όπου θες δεν υπάρχει!!

• Like 1

Μμμμμμ εγώ τα λάτρεψα και τα δύο.

Το αρχικό θεωρώ όμως είναι λίγο καλύτερο. Λόγω ιστορίας κυρίως.

Και εγω σε αυτο τεινω περισσοτερο η αληθεια ειναι.Μου θυμισε πολυ το ολο στησιμο του,οι εντολες της ομαδας και γενικα σε explore και συστημα μαχης περισσοτερο ενα mmo παιχνιδι παρα ενα Jrpg. Παρολα αυτα παραμενει ενας απο τους must τιτλους της κονσολας,ειδικα μιας και ειναι και αρκετα μεγαλυτερο σε διαρκεια απο τα περισσοτερα αλλα παιχνιδια του Wii U.

Το πρώτο έχει πολλές ανατροπές στην ιστορία που δεν τις περιμένεις. Και το Χ έχει αλλα οχι σε τετοιο βσθμό.

Προσωπικά θεωρώ ότι οι ανατροπές στο πρώτο είναι τρεις εκ των οποίων μόνο το ένα το θεώρησα πραγματική ανατροπή. Τα υπόλοιπα μπορούσες να τα καταλάβεις (δεδομένου ότι έχεις εμπειρία από RPG της Monolith όπως τα Xeno series και τα Baten Kaitos που είναι επίσης εκπληκτικά παιχνίδια). Ηταν όμως πολύ βατή σαν ιστορία χωρίς φιλοσοφικά ή θρησκευτικά ζητήματα με λίγο politics και θεωρίες συνωμοσίας από πίσω. Το Χ όμως δείχνει επιστροφή στη γνωστή φόρμα της monotith soft σε αυτό το κομμάτι και αυτό με χαροποιεί πολύ. 

Πάντως και το πρώτο xenoblade είχε έναν αέρα τύπου MMO όπως και το FFXII αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ένα τέτοιο σύστημα βοηθάει πολύ για τόσο μεγάλα παιχνίδια και στο Χ τουλάχιστον διόρθωσαν την περιήγηση στον κόσμο δίνοντας σου και τρέξιμο, και μεγάλα άλματα και φυσικά τα SKEL. 

Είναι ιδέα μου ή όντως το πρώτο Xenoblade Chronicles έχει κλάσεις καλύτερα γραφικά στο Gamepad του Wii U σε σχέση με το 3DS;

Το gamepad έχει ανάλυση 480p, ανώτερη του 3DS.

Είναι ιδέα μου ή όντως το πρώτο Xenoblade Chronicles έχει κλάσεις καλύτερα γραφικά στο Gamepad του Wii U σε σχέση με το 3DS;

Δεν είναι ιδέα σου, το Wii παιχνίδι έχει αρκετά υψηλότερα assets σε σχέση με το 3DS. 

• Like 1

Επειδη δεν ειδα καποιον να το αναφερει κι μαλλον θα το πατσαρουν γρηγορα , ψαξτε για brazilian wup hack. Σου επιτρεπει να εγκαταστησεις παιχνιδια και στο usb σκληρο σου. Γρηγορα οσο υπαρχει ακομα. Προυποθετει kernel exploit που ειναι παιχνιδακι και ειναι υπερασφαλες. Gbatemp δειτε για guides. Για οτι απορια στειλτε εδω.

• Like 1

Πολυ ενδιαφερων αλλα :1ον εχω καμια δεκαρια αγορασμενα στο σκληρο και δεν το ρισκαρω 2ον dolphin και cemu τρεχουν ηδη αρκετα και μαλιστα σε 1080 . Τελος παντων παλι χρειαζεσαι τα γνωστα sd card usb και υπομονη . Παντως εγκυκλοπαιδικα θα δω αν δουλευει στο Xanoblade

Θελει υπομονη μεχρι να τα περασεις σιγουρα. Αλλα ειναι μεχρι στιγμης το πιο ασφαλες. Δεν πειραζεις κατι στον kernel. Δοκιμασε το, εγω εβαλα και τα παιχνιδια που εχω και σε physical γιατι ειναι πιο γρηγορα ετσι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...