ikaruga24 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Το artwork έχει ξεφύγει λέμε. Περιμένω πως και πως να κλείσω να μπορέσω να δω το trailer με την άνεση μου.
dekulinkgr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Aντι να μας δειχνει το zelda μας εχει το pokemon.Τελοσπαντων αλλα 10 λεπτα και μετα νομιζω εχει 1 ωρα τουλαχιστον μονο Zelda.Αντε να το δουμε και εν κινηση.
ikaruga24 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δεν δείχνει τώρα Zelda δηλαδή; ΤΕΛΕΙΑ, θα το προλάβω και ζωντανά δηλαδή!
dekulinkgr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Σε παρακαλω nintendo πες στο τελος του live οτι θα υπαρχει demo για download για ολους....Επισης ο link τωρα μπορει και πηδαει?!!!!!!
Fulgore Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Απο οτι ειδα εχει αλλαξει τελειως το συστημα μαχης(εν μερη μεχρι και το gear που μαζευεις πλεον).Σε αλλους θα αρεσει,σε αλλους ισως οχι τοσο(σε σχεση με τα προηγουμενα). Το ολο γραφικο περιβαλλον δεν με εντυπωσιαζει απο πλευρας οτι μου θυμιζει περισσοτερο ενα νεοτερο και open world(αλλα αυτη τη φορα οχι στην θαλασσα )Wind Waker σχεδιαστικα.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Ναι κυρίως zelda θα δείξουν. Επίσης, έχουν πει εδώ και καιρό ότι δεν θα αποκαλυψουν το nx στν e3.
dekulinkgr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 mονο ζελντα δειχνουν ;; Δειξανε και pokemon πριν το zelda.Ουτως ή αλλως το γνωριζαμε οτι η nintendo θα παει στην E3 μονο με το zelda.Ειχαν πει οτι το nx δεν θα ειναι εκει.Βεβαια μετα απο αυτα που ειπε η m$ χθες για το project scorpio πιστευω οτι το nx ειναι ηδη καταδικασμενο εκτος εαν ειναι πραγματι κατι προτυπωριακο.Το οποιο αμφιβαλλω οποτε δυστηχως μιλαμε ισως για την τελευταια οικιακη κονσολα της εταιρειας.
ikaruga24 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Εκατσα και είδα ότι είχε και δεν είχε από Zelda, είμαι ταυτόχρονα hyped μέχρι το Θεό και ψιλοαπογοητευμένος. Ας το τεκμηριώσω λίγο. Για αρχή ας βγάλω αυτά που στο μάτι μου φάνηκαν εξαιρετικά. - Το απίστευτο art direction. Νομίζω είναι η τέλεια ισορροπία μεταξύ Wind Waker και Twilight Princess και Skyward Sword. - Το τρομερά απίστευτα προσεγμένο animation. - Η γενικότερη διαδραστικότητα με τον κόσμο. Open world/Sandbox done right. Δεν είναι μόνο εκρήξεις και καταστροφές. - Η μουσική και η παρουσίαση του. - Ψήσιμο; Κυνήγι; Ξυλοκοπική; Yes please, θα πάει άψογα με το δυσκολότερο hero mode. - Sheikah slate...nuff said. - Μπορείς να πηδήξεις πλέον! Αυτό και μόνο ανοίγει πολλές πόρτες σε world/dungeon design. Αυτά που με ανησυχούν απίστευτα. - Το open world/sandbox του πράγματος. Εχω μια δυσανεξία σε sandbox παιχνίδια, πρέπει να είναι εξαιρετικά καλό για να με πιάσει. - Παρατήρησα RPG στοιχεία με stats, όπλα, πανοπλίες. Με τρομάζει απίστευτα αυτή η αλλαγή και το αποτέλεσμα που θα έχει στο design. Τα Zelda δεν είναι RPG. - To voice acting που τελικά πράγματι θα έχει όπως φαίνεται. Δεν χρειάζεται να πω γιατί με τρομάζει αυτό καθώς είναι ικανό να φτιάξει ή να χαλάσει το παιχνίδι ολόκληρο. - Δεν είδα πουθενά rupees. - Εικάζω ότι πρόκειται για πολύ πρώιμο build, απλά ειδικά φτιαγμένο για παρουσίαση του παιχνιδιού καθώς παρατήρησα πολύ pop in, framerate drops και τέτοια τεχνικά θέματα. Γενικά όμως είμαι σίγουρα hyped. Σίγουρα πολύ διαφορετικό από αυτό που περίμενα να δω. Αυτό που ελπίζω μόνο είναι να έχει κρατήσει την ταυτότητα του ως Zelda και μετά θα κρατήσω και εγώ ανοιχτό το μυαλό μου. Δείχνει να αξίζει την αναμονή πάντως. 1
JohnVani18 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Zelder Scrolls θα 'πρεπε να λέγεται με τόσες αλλαγές. 1
ikaruga24 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Φίλε John καμιά σχέση όμως. Επειδή τα έμπειρα μου μάτια δεν κάνουν ποτέ λάθος μπορώ να πω ότι το Zelda θα είναι και πάλι μοναδικό στο είδος του. Κάνει για άλλη μια φορά πράγματα που κανείς άλλος δεν μπορεί να κάνει γιατί ο παίκτης για άλλη μια φορά απαιτείτε από τον παίκτη να πάρει μέρος στην εμπειρία μέσω διαδραστικότητας και controls. Εχω όμως τις ανησυχίες μου γιατί προσπαθούν να κάνουν πράγματα που δεν ξανάγινε προηγουμένως σε άλλο Zelda και ίσως δεν τα ισορροπήσουν σωστά. Ειδικά τα RPG στοιχεία μου σηκώνονται οι τρίχες, πως θα ισορροπήσεις τις μάχες; Πως θα δημιουργήσεις ένα καλό challenge και άλλα τέτοια πολλά που λίγα λίγα αν δεν τους βγουν καλά μπορούν να χαντακώσουν το παιχνίδι. 2
JohnVani18 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δεν μπορώ να πώ κάτι με απόλυτη σιγουριά, καθώς δεν έχω ασχοληθεί όσο θέλω με τη σειρά Zelda (κι ας έχω αγοράσει 5+ τίτλους της σειράς). Αλλά απο αυτά που είδα και το λίγο που έχω ασχοληθεί, έχει αλλάξει αισθητά και προσωπικά μου θυμίζει TES. Δεν εννοώ πως θα είναι κλώνος/κακή αντιγραφή κλπ, ή οτι θα είναι κακό παιχνίδι χωρίς δική του ταυτότητα, αλλά δανείστηκαν και πρόσθεσαν RPG στοιχεία (όχι απαραίτητα μόνο απο το TES). Και τυχαίνει το Skyrim να ηταν το παιχνίδι που με έβαλε στο RPG είδος (πέρα απο Pokemon), γι' αυτό το έθεσα έτσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα