Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια εχω ενα προβλημα με ενα Wii U που πουλησα πριν 6 μηνες.

Και εξηγουμαι....

Οπως ειπα πουλησα πριν απο 6 μηνες το wii U και μεχρι σημερα ηταν ολα καλα. χθες ομως μου στελνει μηνυμα το παλικαρι που το αγορασε και μου γραφει να του στειλω τον κωδικο μου γιατι φοβαται μην γινει κατι σε εμενα και οτι σκεφτεται να το πουλησει κλπ...

Επειδη δεν καταλαβαινω τιποτα ουτε θυμαμαι ποιον κωδικο μου ζηταει σας κανω copy paste το μηνυμα που μου εστειλε με πμ , μηπως και καταφερει καποιος απο εσας να βγαλει ακρη τι μπορει να συμβαινει.

μου εστειλε το εξεις:

<<akou re file exo vgalh ton koviko pou sou zitaei otan mphs sto wii u apo tis rifmiseis kai mia mera katalafos pathsa to diko sou user kai mphka sto internet kai mou edixne esy pou eixes mph ekeini thn stigmh sto internet kai tora skeftomai na pouliso to wii u kai min ginei kanena provlhma me sena giauto sou zitao ton kodiko gia na diagrapso to user sou.>>

ΥΓ: σορρυ για τα γκρεεκλις  , αλλα ετσι μου το εστειλε.

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μα αφού έχει επιλογή για να σβήσει το πάντα.

Πριν το πουλήσει το κάνει.

Για όποιον ενδιαφέρεται στον Κωτσοβολο του Ρέντη έχει 3 κομμάτια Bayonetta 1+2 special edition στα 30€.

• Like 1
Δημοσ.

Εισαι σιγουρος???Εγω στο σιτε τους στα 59ευρω το βλεπω :P

https://www.skroutz.gr/s/5387872/Bayonetta-2-Special-Edition-Wii-U.html

Μην κανει καποιος κανενα ποδαροδρομο για να παει εκει κατω και του πουν στο ταμειο οτι τελικα δεν ισχυει η τιμη :P

Δημοσ.

Μερικά φτηνά amiibos από το Amazon (USA)

• Rover: $4.14 (link)
  • Kapp’n: $4.26 (link)
  • Blathers: $4.82 (link)
  • Tom Nook: $4.90 (link)
  • Lucas: $5.49 (link)
  • Kicks: $5.78 (link)
  • Celeste: $6.45 (link)

ναι αλλα τι μας ενδιαφερουν αφου ειναι απο ΑΜερικανικο Amazon??

Ασε που τα περισσοτερα ειναι και ψιλο αδιαφορα.

Δημοσ.

Κάτι πήρε το αφτί μου αλλά χέρι στην φωτιά δεν βάζω ότι η αντιπροσωπία που θα αναλάβει την nintendο είναι η WestNet παρακλάδι του ομίλου Olympia Group η οποία έχει επενδύσει και στα καταστήματα public.

Το έχω ακούσει μέρες αλλά είπα να το γράψω μήπως κάποιος έχει ακούσει κάτι σχετικό ή ακόμα και αντίθετο.

Δημοσ.

Και εγώ τις ίδιες πληροφορίες έχω.Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Nintendo θα ξαναχει αντιπροσωπεία στην Ελλαδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...