Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
  Στις 30/4/2016 στις 9:54 ΠΜ, bedazzled είπε

Θα συμφωνούσα αν οι φιγούρες δεν είχαν το NFC chip για τα unlocks... στην ουσία μιλάμε για glorified DLC in physical form. :)

Δεν διαφωνώ.

Μόνο που η πλειοψηφία δεν τα αγοράζει γι' αυτό το λόγο. Και αυτό φαίνεται από τις πωλήσεις τους, οι οποίες είναι εξωπραγματικες.

Δημοσ.
  Στις 30/4/2016 στις 10:18 ΠΜ, NickTG είπε

Εγώ πάντως μέχρι τώρα μόνο το Mewtwo έχω ανοίξει οπότε σαν φιγούρες τα έχω!

Μπα όλες τις φιγούρες μου τις ανοίγω, μόνο που τις φιγούρες μπορείς να τις ξαναβαλεις στο κουτί. Τα amiibo λίγο δύσκολο. Δυστυχώς, δεν έχω χώρο για detolf αυτή τη στιγμή στο σπίτι μου :(

Δημοσ.
  Στις 30/4/2016 στις 11:05 ΠΜ, NickTG είπε

Εγώ δεν έχω για τίποτα χώρο πλέον αλλά ακόμα ψωνίζω! :P

Σε νοιώθω :Ρ Και εγώ το ίδιο :Ρ

Δημοσ.

τελειωσα το star fox....πολυ καλο παιδια..πολυ μικρο βεβαια αλλα εχει να κανεις πραγματα για να ξεκλειδωσεις ολες τις πιστες κτλπ!το περιμενα απογοητευση να σας πω την αληθεια αλλα ηταν εκπληξη!!ειναι κριμα που οταν εβλεπα τους τιτλους τελους σκεφτομουνα οτι ειναι πιθανον να ειναι το τελευταιο παιχνιδι που τελειωνω στο wiiu!πολυ αδικημενη αυτη η κονσολαρα!

Δημοσ.
  Στις 30/4/2016 στις 11:22 ΠΜ, metallica 13 είπε

τελειωσα το star fox....πολυ καλο παιδια..πολυ μικρο βεβαια αλλα εχει να κανεις πραγματα για να ξεκλειδωσεις ολες τις πιστες κτλπ!το περιμενα απογοητευση να σας πω την αληθεια αλλα ηταν εκπληξη!!ειναι κριμα που οταν εβλεπα τους τιτλους τελους σκεφτομουνα οτι ειναι πιθανον να ειναι το τελευταιο παιχνιδι που τελειωνω στο wiiu!πολυ αδικημενη αυτη η κονσολαρα!

Και για πες ρε συ metallica με τον χειρισμο πως το συνηθισεις??Εγω γενικα εχω ενα θεμα ακομα.Βεβαια δεν εχω ασχοληθει οσο θα επρεπε.

Δημοσ.
  Στις 30/4/2016 στις 11:42 ΠΜ, dekulinkgr είπε

Και για πες ρε συ metallica με τον χειρισμο πως το συνηθισεις??Εγω γενικα εχω ενα θεμα ακομα.Βεβαια δεν εχω ασχοληθει οσο θα επρεπε.

Με πηρε αρκετες ωρες να τον συνηθισω φιλε μου!πειραματιστηκα με και χωρις motion controls και προσωπικα βολευτηκα με τα motion..θελει εξασκηση..θα σου σπασει τα νευρα ειναι σιγουρο αλλα οταν εξοικειωθεις θα γουσταρεις!

Δημοσ.

Παιδια μοα ερωτηση.εχει κανεις σας nintendo cards εδω στην ελλαδα?

Οσες φορες και να εχω προσπαθησει να αγορασω κατι απο το nintendo eshop του wiiu μου λεει πως δεν ειναι δυνατο.δεσμευει ομως τα χρηματα χωρις να γινει η αγορα τα οποια δεν φτανουν ποτε στη ninty και μου επιστρεφονται κανονικα μετα απο 2-3 βδομαδες!

Οσεε φορες και να χω δοκιμασει να αγορασω κατι παντα συμβαινει το ιδιο.το εχει παθει κανεις σας?υπαρχει αλλος τροπος να αγορασω αυτα που θελω?

Επισκέπτης
Δημοσ.
  Στις 2/5/2016 στις 12:44 ΜΜ, Arikado είπε

Παιδια μοα ερωτηση.εχει κανεις σας nintendo cards εδω στην ελλαδα?

Οσες φορες και να εχω προσπαθησει να αγορασω κατι απο το nintendo eshop του wiiu μου λεει πως δεν ειναι δυνατο.δεσμευει ομως τα χρηματα χωρις να γινει η αγορα τα οποια δεν φτανουν ποτε στη ninty και μου επιστρεφονται κανονικα μετα απο 2-3 βδομαδες!

Οσεε φορες και να χω δοκιμασει να αγορασω κατι παντα συμβαινει το ιδιο.το εχει παθει κανεις σας?υπαρχει αλλος τροπος να αγορασω αυτα που θελω?

Όχι, δεν υπάρχουν.

Περίεργο του 3ds λειτουργεί κανονικά.

Για προσπάθησε να κάνεις την αγορά από pc/laptop.

Επισκέπτης
Δημοσ.
  Στις 2/5/2016 στις 1:16 ΜΜ, Arikado είπε

Απο ποιο site?:P

Ποιο παιχνίδι θέλεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...