Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 https://www.humblebundle.com/friends-of-nintendo-3ds-wiiu Πρωτη φορα nintendo humble bundle στην ευρωπη 13 δολαρια για το φουλ πακετο με darksiders 2(wii u) και street fighter 3ds. 1 δολαριο για affordable space adventures(wii u),shantae(3ds,wiiu) kai retro city rampage(3ds) και θα προστεθουν κι αλλα. Εχω να κανω απλα μια ερωτηση, θα πληρωσω με καρτα αλλα η τιμη ειναι σε δολαρια, στο support λεει αυτο Do I have to pay a conversion fee?Nope! You will only pay the price displayed. Εχει κανει κανεις αγορα ? Χρεωνουν τπτ οι τραπεζες μας παραπανω ? Αυτό πρέπει να το κοιτάξεις στη τράπεζα σου και συγκεκριμένα τι γράφει για τη κάρτα που έχεις.
gkarako Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Παντως ειναι καλο bundle Και ειδικα εαν εχεις και τις δυο κονσολες. Ρωτησα και στο αλλο θεμα ολο και καποιος θα εχει αγορασει με χρεωστικη πειραιως να μου πει.
Deghinsea Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Εγώ έβαλα 1 δολλάριο (με ενδιέφερε μόνο Affordable Space Adventures + Shantae) και στο λοαριασμό μου φαίνεται να δεσμεύτηκε γύρω στο 1 ευρώ. Τώρα αν μου χρεώσει κι άλλα όταν γίνει η εκκαθάριση θα δούμε αλλά δε νομίζω.
gkarako Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Ναι δεν κρατανε σχεδον τιποτα τελικα και στο αλλο νημα που ρωτησα μου ειπε 26 λεπτα στα 10,50 ηταν το fee. Εγω λεω να παω για τα 13, στην ουσια ειναι 5 παιχνιδια για το wiiu(δεν εχω 3ds) που δεν εχω κανενα απο αυτα ειδικα το affordable k το darksiders τα ηθελα, θα προστεθουν καποια ακομα την αλλη εβδομαδα και θα στειλουν κωδικο και για αυτα. Ειναι καλο vfm αν δεν τα εχεις ηδη.
Fulgore Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Οπως γραφτηκε και στο θεμα του Nx,δυστηχως εφαγε καθυστερηση το Zelda U για το 2017 για να βγει και στην επομενη κονσολα. Και οπως γραφει και ενας στα σχολια του ign For those wondering why there's anger, saying "It's still coming out on WiiU" or "Games get delayed all the time, don't worry" Here's the thing:Jan 2013 - First footage shown release date of 2015 announcedMar 2015 - Delay announced to 2016Apr 2016 - Delay announced to 2017 http://www.ign.com/articles/2016/04/27/zelda-wii-u-delayed-to-2017-also-coming-to-nx Κοινως καλα νεα για τους υποψηφιους κατοχους Nx,ασχημα νεα για τους τωρινους κατοχους Wii U δυστηχως.Οχι οτι δεν θα βγει το παιχνιδι,αλλα γιατι το υπολοιπο 2016, μιας και βγηκε και το Starfox,δεν εχει ως τωρα καποιο νεο τιτλο που ειναι να βγει και ας ελπιζουμε σε ανακοινωση στην Ε3 πανω σε αυτου. Σιγουρα παντως βλεπω κραξιμο στο twitch οταν θα προβαλουν το Zelda λογω του delay οσο καλο και να ειναι.
gkarako Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Εχει το paper mario... Oτι και να πουμε το 16 ειναι πολυ κακη χρονια για τους κατοχους του wii u.
xaralas Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Τα 4 παιχνιδια του Wii U απο το humble bundle για οποιον ενδιαφερεται! -- Affordable space adventures -> ?0LXBSGF5JQR96CW -- Shantae -> ?0LGFVL30NSRDM33 -- Freedom PLanet -> ?0LFQT9C0FT8WNS0 -- Darksiders 2 -> ?0LV13XB34SWQ549 (Το ? σε ολα ειναι το πρωτο γραμμα της λεξης BILL) Απλα οποιος τα παρει ας κανει ενα ποστ για μην προσπαθουν οι υπολοιποι αδικα. 3
tedgr13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 -- Affordable space adventures -> ?0LXBSGF5JQR96CW Το πήρα. Σε ευχαριστώ πολύ!!
akarabamba Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) -- Shantae -> ?0LGFVL30NSRDM33 ^^Τσίμπησα κι εγώ το παραπάνω.Ευχαριστώ @xaralas Αν μπορεί κάποιος να κάνει μια καλή και να μου αγοράσει το full bundle (αυτό με τα 13) pm me παρακαλώ.Από τη μεριά μου μπορώ να του αγοράσω ότι θέλει στα ίδια λεφτά στο Steam.Δεν έχω PayPal κτλ για να το αγοράσω εγώ το bundle-άκι ενώ έχω κάποιο υπόλοιπο στο Steam. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2016 από akarabamba
bedazzled Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δεν ξέρω αν είδα καλά εκεί στο τέλος, αλλά θα βγάλουν πάλι τα ίδια Amiibos με άλλα χρώματα; Remastered Amiibos? LOL... 1
dekulinkgr Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δεν ξέρω αν είδα καλά εκεί στο τέλος, αλλά θα βγάλουν πάλι τα ίδια Amiibos με άλλα χρώματα; Remastered Amiibos? LOL... καλα ειδες ειναι τα παλια amiibos αλλα σε αλλα χρωματα.Οπως λες remastered.Τωρα για τις squid sisters θα βγαλουνε τα κερατα τους στην Ιαπωνια.Μιλαμε εκει εχουν πορωθει ασχημα με το splatoon και ειδικοτερα με τις squid sisters. 1
Fulgore Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δεν ξέρω αν είδα καλά εκεί στο τέλος, αλλά θα βγάλουν πάλι τα ίδια Amiibos με άλλα χρώματα; Remastered Amiibos? LOL... Μετα και το Star fox ειναι αγνωστο τι παιχνιδι θα βγει για το wii u φετος και αυτοι μου βγαζουν το inksquid σε αλλο χρωμα.....Χειροτεροι απο την sony και την MS που κοροιδευουμε εγιναν εκει στην Nintendo,γιαυτο δεν τους ενδιαφερουν οι πωλησεις του Wii U.Βρηκαν νεα αγελαδα να αρμεξουν
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Το να βγαίνουν τα amiibo σε άλλα χρώματα δεν είναι κάτι το παράξενο. Είναι αρκετά συνηθισμένο στο hobby των figures να βγαίνουν color versions ή καλύτερες versions των ιδίων φιγουρων. Μην το συγκρίνετε με το gaming, καθώς το hobby είναι τελείως διαφορετικό, οπότε και η Nintendo ακολουθεί (λογικως) και άλλη στρατηγική σε σχέση με αυτά.
bedazzled Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Ε όχι και να μην το συγκρίνουμε με το gaming όταν μιλάμε για gaming (Wii U)... Περιμένω να δω τι ακριβώς θα ξεκλειδώνουν στο παιχνίδι. Τα παλιά σου έδιναν κάτι challenges στο Campaign. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Ε όχι και να μην το συγκρίνουμε με το gaming όταν μιλάμε για gaming (Wii U)... Περιμένω να δω τι ακριβώς θα ξεκλειδώνουν στο παιχνίδι. Τα παλιά σου έδιναν κάτι challenges στο Campaign. Μιλάω αποκλειστικά σε σχέση με τα releases. Μπορεί τα amiibo να ξεκλειδωνουν πράγματα στα παιχνιδια αλλά πάνω από όλα είναι φιγούρες. Και στις φιγούρες δεν είναι περίεργο να βγαίνει η ίδια φιγούρα με διαφορετικούς χρωματισμούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα