Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια βρηκα σε Κωτσοβολο ενα πακετο Wii U Basic μαζι με το Smash Bros παιχνιδι στα 179 και εχω και ενα εκπτωτικο κουπονι 50 ευρω οποτε αν το παρω θα μου βγει στα 129.

Μπορειτε μονο να μου διευκρινησετε το εξης: Το Sensor Bar περιλαμβανεται στην συσκευασια του Basic πακετου ή οχι; Σε αλλα site διαβαζω οτι το εχει μεσα και το Basic και σε αλλα οτι δεν το εχει. Αν δεν το εχει τι σημαινει πρακτικα για την εμπειρια των παιχνιδιων;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδια βρηκα σε Κωτσοβολο ενα πακετο Wii U Basic μαζι με το Smash Bros παιχνιδι στα 179 και εχω και ενα εκπτωτικο κουπονι 50 ευρω οποτε αν το παρω θα μου βγει στα 129.

Μπορειτε μονο να μου διευκρινησετε το εξης: Το Sensor Bar περιλαμβανεται στην συσκευασια του Basic πακετου ή οχι; Σε αλλα site διαβαζω οτι το εχει μεσα και το Basic και σε αλλα οτι δεν το εχει. Αν δεν το εχει τι σημαινει πρακτικα για την εμπειρια των παιχνιδιων;

Όχι, δεν το έχει.

Όχι, δεν το έχει.

Σε ευχαριστω για την απαντηση/ Τι σημαινει πρακτικα αυτο; Σε ποια παιχνιδια χρειαζεται; Το sensor bar απο το απλο Wii συνδεεται; Δουλευει;

Σε ευχαριστω για την απαντηση/ Τι σημαινει πρακτικα αυτο; Σε ποια παιχνιδια χρειαζεται; Το sensor bar απο το απλο Wii συνδεεται; Δουλευει;

Για τα παιχνίδια του wii είναι βασικά.

Το ίδιο ακριβώς είναι με αυτο του wii!

Δηλαδή αν το έχεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό.

Ε ρε παραπληροφορηση που πεφτει στα  site :(

Η καλυτερη λυση ειναι:

*Μεταχειρισμενο wiiu premium που ολοα κ καποιο παιχνιδι θα δινει αυτος που το πουλαει (ψαξε στις αγγελιες εδω insomnia υπαρχουν καλες ευκαιριες)

*ρουταρεις με γελοιο τροπο το μηχανημα κ μεσω ενος usb πχ 64-128 gb βαζεις κ καμποσα παιχνιδια wi να παιζεις

;)

Παιζει κανεις το star fox zero??Εγω το εχω απο την παρασκευη και μεχρι στιγμης μου ερχεται σε καποιες πιστες να σπασω το gamepad!!Δεν μου καθεται καλα ο χειρισμος μεχρι στιγμης.Βεβαια σε review αλλα και στο neogaf βλεπω οτι στην αρχη ειναι ετσι για ολους αλλα μετα απο αρκετο παιξιμο τα συνηθιζεις και απλα ειναι τελειο.Δεν ξερω μακαρι να γινει αυτο.Καποιος αλλος που εχει το παιχνιδι να μας πει εντυπωσεις.

Αν έχεις ξαναπαίξει παιχνίδι με γυροσκοπικό στόχευση πχ Splatoon δεν θέλει πολύ ώρα για να τον συνηθίσεις. Όσον αφορά τις 2 οθόνες, κατά γενικό κανόνα, κοιτάω στην τηλεόραση. Απλά όταν μπαίνω σε all-range-mode με βολεύει πιο πολύ να κοιτάω στο gamepad γιατί εκεί χρειάζεσαι την έξτρα ακρίβεια στη στόχευση.

Πόσο πήρατε το first print?

Γιατί όπου κοιτάω κυμαίνεται η τιμή γύρω στα 70-90 ευρώ στην καλύτερη...

Υπάρχει κάποιο ευρωπαϊκό αξιόπιστο σάιτ με πιο νορμάλ τιμή?

https://www.humblebundle.com/friends-of-nintendo-3ds-wiiu

Πρωτη φορα nintendo humble bundle στην ευρωπη 13 δολαρια για το φουλ πακετο με darksiders 2(wii u) και street fighter 3ds. 1 δολαριο για affordable space adventures(wii u),shantae(3ds,wiiu) kai retro city rampage(3ds) και θα προστεθουν κι αλλα.

Εχω να κανω απλα μια ερωτηση, θα πληρωσω με καρτα αλλα η τιμη ειναι σε δολαρια, στο support λεει αυτο Do I have to pay a conversion fee?Nope! You will only pay the price displayed. Εχει κανει κανεις αγορα ? Χρεωνουν τπτ οι τραπεζες μας παραπανω ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...