Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι έχει γραφικά 2006, αλλά κάνει render και στα 60fps σε 2 οθόνες ταυτόχρονα, οπότε...

Ίσως δεν πολυβοηθάει και το art style. Τι άλλο να κάνουν, να βγάλουν γραφικά Star Wars Battlefront από το Wii U;

Τώρα για την σύγκριση με το SNES δεν ξέρω αν είναι δίκαιη, μιας και εκεί υπήρχε το SuperFX add-on (ένα ειδικό τσιπάκι για 3D graphics) μέσα στην κασέτα... οι σημερινές κονσόλες δεν παίρνουν τέτοιες αναβαθμίσεις.

"The Super FX was so much more powerful than the SNES's standard processor that they joked that the SNES was just a box to hold the chip"

• Like 2
  • Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχουν χασει τη μαγεια , ειδικα αμα μετα απο τοσα χρονια development βγαζουν ενα On-rail shooter που ειναι η υπερβαση ;

Δημοσ.

Όσον αφορά το gameplay, βλέπω αυτό που ακριβώς περίμενα να δω. On-rail space shooter με το καφριλίκι που συνοδεύει τους ήρωες της σειράς.

Από τεχνικής άποψης, όμως, το παιχνίδι είναι στα όρια αυτού που θα χαρακτήριζα «σκουπίδι». Πρώτον, δεν είναι γραφικά που θα περίμενα να δω εν έτει 2016. Δεύτερον δεν είναι γραφικά που θα περίμενα να δω από ένα first-party game (second-party για την ακρίβεια, αλλά ένιγουει). Και τρίτον και κυριότερο: δεν είναι γραφικά που θα περίμενα να δω από ένα major Starfox game. Επειδή μπορεί να ήσαστε μικροί τότε ( :P) και να μην τα θυμάστε καλά, υπενθυμίζω ότι το πρώτο Starfox ήταν τεχνολογικό έπος στο SNES.

Αυτό που βλέπω στο video είναι -κατ' ελάχιστον- απαράδεκτο να φέρει το όνομα Starfox πάνω του. Κρίμα, μεγάλη αρπαχτή μου μυρίζει.

Μα γιατι το λες αυτο?:D 

Δημοσ.

Βγηκαν και τα review για το Starfox και δεν μπορω να πω οτι ειναι και ιδιαιτερα ενθαρυντικα για τιτλο στα τελη του Wii U 

http://www.metacritic.com/game/wii-u/star-fox-zero

Μια ματια την αξιζει το παιχνιδι αλλα θεωρω προσωπικα οτι χρειαζεται ενα καλο price drop

https://www.skroutz.gr/s/7420553/Star-Fox-Zero-Wii-U.html?from=catspan&keyphrase=star+fox

Δημοσ.

Συλλεκτική ή τίποτα! :P :D

206755_detail.jpg

Ξερεις οτι ειμαι υπερ των συλλεκτικων(ειδικα των πραγματικων,δηλαδη collector)σε παιχνιδια που αξιζουν(βλεπε πχ Xenoblade,Mario 3d world,bayonetta και λογικα και ZeldaU).Αλλα σε μετρια παιχνιδια(κοινως μεγαλες προσδοκιες αλλα απογοητευση,μερικη ή μεγαλη,απο το τελικο αποτελεσμα) προτιμαω να πληρωνω αναλογα και αρα και να προτεινω αντιστοιχα.

Βεβαια η εν λογω limited ειναι οντως ωραια,οπως και του Xenoblade βεβαια.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα. Σκεφτομαι την αγορα του Wii U σ εκαποιο πακετο με παιχνιδι ή παιχνιδια MArio για να παιζουμε ολη η οικογενεια. Εχω ομως καποιες αποριες που θα ηθελα να μου απαντησετε αν ειναι ευκολο:

1. Εχει πλεον υποστηριξη η κονσολα στην Ελλαδα; Δηλαδη ισχυει πλεον το επισημο service κτλ; Γιατι ειχα διαβασει οτι εκλεισε η Nortec. Επισης στον Κωτσοβολο που ειδα δεν πωλειται πια και η απαντηση του υπαλληλου ηταν οτι θα το ξαναφερουνε οταν τους δωσει ο αντιπροσωπος.....Επισς ουτε στο Πλαισιο και τις υπολοιπες μεγαλες αλυσιδες ειναι πλεον διαθεσιμο. Δεν υπαρχει καν στις σελιδες τους....

2. Τι ουσιαστικη διαφορα εχει η βασικη απο την premium εκδοση; Μονο ο αποθηκευτικος χωρος; Και αν ναι μπορει να αντιμετωπισω θεματα μελλοντικα με τον αποθηκευτικο χωρο;

3. Στο Wii U μπορω με καποιο τροπο να συνδεσω εξωτερικο δισκο με ταινιες και να τις αναπαραγει ως media player; Κυριως HD ταινιες σε μορφη .mkv με υποτιτλους σε αρχειο .srt.

4. Χειρηστηρια με motion control οπως στο αρχικο Wii υποστηριζονται; Υπαρχουν και νεοτερα παιχνιδια απο εκεινα τα παλια Wii Sport κτλ;;

5. Περα απο παιχνιδια προσφεριε κατι αλλο το Wii U  στο κομματι του συνολικου entertainment; Τι αλλες λειτουργιες προσφερει π.χ. YouTube κτλ σαν λειτουργικο;

6. Παιχνιδια μπορω να κατεβασω και απο καποιο ειδος store μεσα απο την κονσολα; Αν ναι αξιζουν; Τι μεγεθος περιπου εχουν και σε τι τιμη πωλουνται;

Γενικα θεωρειτε οτι για οικογενειακη/παιδικη χρηση απο αποψη τιτλων παιχνιδιων ειναι καλυτερο να παω σε Wii U ή να κοιταγα και σε μερια Xbox One; Βεβαια εχουμε μεγαλη αδυναμια στον Mario !!!

Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.

Δημοσ.

Αυτη τη στιγμη το καλυτερο πακετο ειναι αυτο https://www.skroutz.gr/s/7772965/Nintendo-Wii-U-Premium-Pack-Mario-Kart-8-Splatoon.html αν βγαλεις δηλαδη απεξω ποσο κανουν τα παιχνιδια ή ποσα γλυτωνεις,ειναι φθηνοτερο απο το απλο αρα και δεν αξιζει να αναφερουμε τις μικρο διαφορες απο το απλο ασπρο μοντελο εκτως του οτι το premium εχει παραπανω χωρο και εχει μαζι και το sensor bar για τα παιχνιδια του Wii(αρα υποστηριζει και τα παλια controller του Wii σε παιχνιδια Wii αλλα και σε μερικα πολλαπλα παιχνιδια οπως mario kart). Προσωπικα εχω δοκιμασει και Wii pro controller και δουλευε στο mario kart μια χαρα.

Εχει κανονικα store το Wii U της Nintendo στο οποιο μεσα μπορεις να βρεις σε ψηφιακη μορφη παλια παιχνιδια του Wii και σπανια οπως Metroid Prime Trilogy,Xenoblade Chronicles κλπ σε τιμες κοντα στα 20ευρω το ενα(εκτως αν παιξει καμια εκπτωση).

Το μεγεθος αναλογα το παιχνιδι(πχ για το Xenoblade για το Wii νομιζω ηταν γυρω στα 7-8gb).

Αυτο για την Nortec ισχυει οτι πλεον αποτελει παρελθον για την Nintendo αλλα δεν ξερω με ποιους συνεργαζονται τα μαγαζια και εξακολουθουν να φερνουν κανονικα παιχνιδια του Wii U.

Οσο για τα περι παιδικης χρησης, ειναι ισως η ιδανικοτερη λογω ακριβως mario που αναφερεται http://www.metacritic.com/browse/games/score/metascore/all/wii-u/filtered?sort=desc

Και εδω η λιστα με τα ως τωρα παιχνιδια που εχουν κυκλοφορησει σαν μια πρωτη γενικη αποψη της βιβλιοθηκης του Wii U(εννοειται οτι παιζει και παιχνιδια του Wii αν υπαρχουν ηδη)

Για συνδεση με εξωτερικο δισκο για ταινιες δες τα δυο παρακατω

http://www.gamespot.com/forums/nintendo-fan-club-1000001/can-wii-u-play-avi-files-and-other-video-file-form-29334653/

Δημοσ.

θεωρω για οικογενεια και μικρα παιδια ειναι οτι πρεπει.Mε τα ανιψια εχουμε λιωσει super mario 3d world,super mario bros u ,super smash bros,mario kart 8,super mario maker.Bεβαια ισως να περιμενεις λιγο διοτι μπορει στην Ε3 να ανακοινωσουν τον διαδοχο του wiiu.

Δημοσ.

θεωρω για οικογενεια και μικρα παιδια ειναι οτι πρεπει.Mε τα ανιψια εχουμε λιωσει super mario 3d world,super mario bros u ,super smash bros,mario kart 8,super mario maker.Bεβαια ισως να περιμενεις λιγο διοτι μπορει στην Ε3 να ανακοινωσουν τον διαδοχο του wiiu.

Με την εγγυηση τι γινεται βρε παιδια;; Θα με καλυψει η Nintendo Europe με καποιο τροπο;

Δημοσ.

Αν είσαι Αθήνα στον Κωτσοβολο του Χαϊδαρίου είχαν μείνει 2 κομμάτια Wii U στα 200€.

Το ένα ήταν το Premium.

Σε ευχαριστω. Θα το ψαξω αυριο. Ξερεις αν το premium ηταν με καποια παιχνιδια δωρο;

Επισης ας μου πει καποιος αν ξερει για την εγγυηση τι ισχυει.

Ευχαριστω

• Moderators
Δημοσ.

Γενικα θεωρειτε οτι για οικογενειακη/παιδικη χρηση απο αποψη τιτλων παιχνιδιων ειναι καλυτερο να παω σε Wii U ή να κοιταγα και σε μερια Xbox One; Βεβαια εχουμε μεγαλη αδυναμια στον Mario !!!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ολοκληρωμένο για entry στο gaming από κονσόλα της Nintendo. Πραγματικά, το Wii U είναι το μόνο σύστημα στο οποίο βρίσκω τι να παίξω μαζί με το γιο μου (σχεδόν δύο χρονών). Στο PS3 εκτός από LBP δεν βρίσκω τίποτα άλλο που να μπορώ να παίξω, ενώ στη Steam library μου έχω 900 games περίπου και πάλι δεν βρίσκω σχεδόν τίποτα family-friendly (άντε κανένα τύπου Braid, το πολύ πολύ). Στο Wii U μου έχω άπειρες επιλογές:

- Mario Kart για racing

- Wii Sports Club για αθλητικά

- New Super Mario Bros, DKCR: Tropical Freeze, Kirby and the Rainbow Curse, Yoshi Woolly World για platformers

- Ακόμα και το Wind Waker είναι σε ένα βαθμό family friendly, για action/adventure

- Mario Party, για πολλά άτομα

- Το κορυφαίο όλων, Mario 3D World, τα παιδάκια λιώνουν στα γέλια με τις ατάκες ή τις γκριμάτσες των χαρακτήρων. Must τίτλος.

Δημοσ.

Και εγώ που έχω pc, xbox one και πήρα το Wii U πριν κάτι μήνες, είναι το καλύτερο για παιδιά. Η κόρη μου που είναι 4 και έπαιζε rayman απο τα 3 της στο xbox , δεν μπορώ να τις βρώ κάτι άλλο να παίξει.

Απο την άλλη έχει λιώσει το nitendo land στο wii u, και παίζει ακόμη και λίγο η 2χρονη κόρη μου.

Το χειριστήριο που είναι και touch βολεύει για τα παιδιά και οι τίτλοι είναι ότι πρέπει για αυτές τις ηλικίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...