Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συγνώμη αλλά το δικό μου ποστ γιατί το έσβησαν;

Ήσουν στη μέση και σε πήρε η μπάλα μάλλον.

Εμένα προσωπικά δε με πειράζει. Ας το κάνουν port και στο ΝΧ, ας έχει και voice acting, ας έχει και επιλογή φύλου. Εγώ θα πάρω του U την έκδοση αρχικά και θα επιλέξω αρσενικό χαρακτήρα για το πρώτο playthrough και μετά βλέπουμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συγνώμη αλλά το δικό μου ποστ γιατί το έσβησαν;

Προφανως νομισαν οτι εθιξες και συ το τρολ που γραφτηκε για να κραξει και να εξαφανιστει.Αφου γλυτωσες και το ban μη το πεις πουθενα.

Το ενδιαφέρον δεν είναι μόνο το Zelda ως Zelda αλλά και η κονσόλα ΝΧ. Αφού ήδη ξέρουμε ότι το νέο Zelda έχει φτιαχτεί με τη λογική του gamepad του U αυτό σημαίνει ότι και το ΝΧ θα έχει κάτι τέτοιο έτσι ώστε να το φιλοξενήσει.

Από εκεί και έπειτα δεν ξέρω πως αισθάνομαι για το voice acting και την επιλογή μεταξύ αρσενικού και θυληκου link. Το πρώτο με τρομάζει και το δεύτερο το βλέπω σαν οπισθοδρομικο feature. Ίσως να είναι αυτή η πρώτη μου αντίδραση και να αλλάξει με τον καιρό.

Όχι απαραίτητα. Εγώ πιστεύω ότι θα έχουμε μια ακόμη περίπτωση Twilight Princess GC - Wii.

Καλά η επιλογή μεταξύ αρσενικού και θηλυκού Link είναι τραγική για μένα. Δεν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο. Κάνε και στην Samus έναν αντίστοιχο mucho Samo (:P) να δέσει το γλυκό.

Αυτό το δείξαμε;

Ρε παιδιά τι να πω... προσωπικά μου φαίνεται απογοήτευση. Γραφικά τραγέλαφος και gameplay περασμένης δεκαετίας.

Δεν έχω πολλές ελπίδες για το τελικό παιχνίδι.

• Moderators

Αυτό το δείξαμε;

Ρε παιδιά τι να πω... προσωπικά μου φαίνεται απογοήτευση. Γραφικά τραγέλαφος και gameplay περασμένης δεκαετίας.

Τι.γραφικά.είναι.αυτά. :fear:

Αυτό το δείξαμε;

Βασικα τα γραφικα του ειναι παρα πολυ καλα απλα δεν ειναι για Wii U.Ντροπη και αισχος για το Hdmi καλωδιο βασικα ειναι αυτα τα γραφικα. Ειναι καθαρα παιχνιδι του Wii,τυπου Xenoblade Chronicles(απο πλευρας γραφικων παντα).

Απλα μην γραφετε τετοια σχολια παιδια.Μονο οι pc master race πρεπει να τα γραφουν για να πεφτει κραξιμο :P

Προπαράγγειλα το Starfox Print Edition από το amazon.fr, ήθελα να παίξω ένα τέτοιου είδους παιχνίδι μετά από τόσα χρόνια. Εξάλλου δεν υπάρχουν και πολλά πανομοιότυπα με αεροπλάνα, υπάρχει ξηρασία στο είδος. Κάποτε επί εποχής arcade αυτά τα παιχνίδια κυριαρχούσαν, αλλά τότε ήταν δισδιάστατες εκδόσεις. 

Αυτό το δείξαμε;

Προσωπικά τα γραφικά δεν τα βλέπω άσχημα. Οκ δεν είναι γραφικά που θα περίμενες να δεις εν έτη 2016 από ένα first party παιχνίδι αλλά δεν τα λες άσχημα. Κατά τα άλλα από άποψη gameplay μου έχουν λείψει αυτά τα παιχνίδια οπότε κάποια στιγμή θα το τιμήσω. Προηγούνται όμως άλλα.

• Moderators

Προσωπικά τα γραφικά δεν τα βλέπω άσχημα. Οκ δεν είναι γραφικά που θα περίμενες να δεις εν έτη 2016 από ένα first party παιχνίδι αλλά δεν τα λες άσχημα. Κατά τα άλλα από άποψη gameplay μου έχουν λείψει αυτά τα παιχνίδια οπότε κάποια στιγμή θα το τιμήσω. Προηγούνται όμως άλλα.

Όσον αφορά το gameplay, βλέπω αυτό που ακριβώς περίμενα να δω. On-rail space shooter με το καφριλίκι που συνοδεύει τους ήρωες της σειράς.

Από τεχνικής άποψης, όμως, το παιχνίδι είναι στα όρια αυτού που θα χαρακτήριζα «σκουπίδι». Πρώτον, δεν είναι γραφικά που θα περίμενα να δω εν έτει 2016. Δεύτερον δεν είναι γραφικά που θα περίμενα να δω από ένα first-party game (second-party για την ακρίβεια, αλλά ένιγουει). Και τρίτον και κυριότερο: δεν είναι γραφικά που θα περίμενα να δω από ένα major Starfox game. Επειδή μπορεί να ήσαστε μικροί τότε (:P) και να μην τα θυμάστε καλά, υπενθυμίζω ότι το πρώτο Starfox ήταν τεχνολογικό έπος στο SNES.

Αυτό που βλέπω στο video είναι -κατ' ελάχιστον- απαράδεκτο να φέρει το όνομα Starfox πάνω του. Κρίμα, μεγάλη αρπαχτή μου μυρίζει.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...