dimyok Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Αντε στο SNES να ελεγες οτι ο LInk ειναι gay και τον παιρνει Θα σου απαντουσαν χεστηκαμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Συγνώμη αλλά το δικό μου ποστ γιατί το έσβησαν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Συγνώμη αλλά το δικό μου ποστ γιατί το έσβησαν; Ήσουν στη μέση και σε πήρε η μπάλα μάλλον. Εμένα προσωπικά δε με πειράζει. Ας το κάνουν port και στο ΝΧ, ας έχει και voice acting, ας έχει και επιλογή φύλου. Εγώ θα πάρω του U την έκδοση αρχικά και θα επιλέξω αρσενικό χαρακτήρα για το πρώτο playthrough και μετά βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Συγνώμη αλλά το δικό μου ποστ γιατί το έσβησαν; Προφανως νομισαν οτι εθιξες και συ το τρολ που γραφτηκε για να κραξει και να εξαφανιστει.Αφου γλυτωσες και το ban μη το πεις πουθενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Το ενδιαφέρον δεν είναι μόνο το Zelda ως Zelda αλλά και η κονσόλα ΝΧ. Αφού ήδη ξέρουμε ότι το νέο Zelda έχει φτιαχτεί με τη λογική του gamepad του U αυτό σημαίνει ότι και το ΝΧ θα έχει κάτι τέτοιο έτσι ώστε να το φιλοξενήσει. Από εκεί και έπειτα δεν ξέρω πως αισθάνομαι για το voice acting και την επιλογή μεταξύ αρσενικού και θυληκου link. Το πρώτο με τρομάζει και το δεύτερο το βλέπω σαν οπισθοδρομικο feature. Ίσως να είναι αυτή η πρώτη μου αντίδραση και να αλλάξει με τον καιρό. Όχι απαραίτητα. Εγώ πιστεύω ότι θα έχουμε μια ακόμη περίπτωση Twilight Princess GC - Wii. Καλά η επιλογή μεταξύ αρσενικού και θηλυκού Link είναι τραγική για μένα. Δεν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο. Κάνε και στην Samus έναν αντίστοιχο mucho Samo () να δέσει το γλυκό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Αμα δεις hentaiasia τον γουσταρουν πολυ τον link και οχι για με τον τροπο που παιζαμε μικρα και αθωα ενα παιχνιδακι στο NES Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μάλλον εννοεί το Link Rule 34. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Αυτό το δείξαμε; Ρε παιδιά τι να πω... προσωπικά μου φαίνεται απογοήτευση. Γραφικά τραγέλαφος και gameplay περασμένης δεκαετίας. Δεν έχω πολλές ελπίδες για το τελικό παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Εχουμε παραμεγαλωσει απο την εποχη του snes και βλεπουμε ολα τα στραβα γιαυτο μας φαινεται χαλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Αυτό το δείξαμε; Ρε παιδιά τι να πω... προσωπικά μου φαίνεται απογοήτευση. Γραφικά τραγέλαφος και gameplay περασμένης δεκαετίας. Δεν έχω πολλές ελπίδες για το τελικό παιχνίδι. Τι.γραφικά.είναι.αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Αυτό το δείξαμε; Ρε παιδιά τι να πω... προσωπικά μου φαίνεται απογοήτευση. Γραφικά τραγέλαφος και gameplay περασμένης δεκαετίας. Δεν έχω πολλές ελπίδες για το τελικό παιχνίδι. Βασικα τα γραφικα του ειναι παρα πολυ καλα απλα δεν ειναι για Wii U.Ντροπη και αισχος για το Hdmi καλωδιο βασικα ειναι αυτα τα γραφικα. Ειναι καθαρα παιχνιδι του Wii,τυπου Xenoblade Chronicles(απο πλευρας γραφικων παντα). Απλα μην γραφετε τετοια σχολια παιδια.Μονο οι pc master race πρεπει να τα γραφουν για να πεφτει κραξιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Μια και ειπες pc υπαρχει παντα το emulation που τα κανει HD και δειχνει το δαχτυλο στο wii Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Προπαράγγειλα το Starfox Print Edition από το amazon.fr, ήθελα να παίξω ένα τέτοιου είδους παιχνίδι μετά από τόσα χρόνια. Εξάλλου δεν υπάρχουν και πολλά πανομοιότυπα με αεροπλάνα, υπάρχει ξηρασία στο είδος. Κάποτε επί εποχής arcade αυτά τα παιχνίδια κυριαρχούσαν, αλλά τότε ήταν δισδιάστατες εκδόσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Αυτό το δείξαμε; Ρε παιδιά τι να πω... προσωπικά μου φαίνεται απογοήτευση. Γραφικά τραγέλαφος και gameplay περασμένης δεκαετίας. Δεν έχω πολλές ελπίδες για το τελικό παιχνίδι. Προσωπικά τα γραφικά δεν τα βλέπω άσχημα. Οκ δεν είναι γραφικά που θα περίμενες να δεις εν έτη 2016 από ένα first party παιχνίδι αλλά δεν τα λες άσχημα. Κατά τα άλλα από άποψη gameplay μου έχουν λείψει αυτά τα παιχνίδια οπότε κάποια στιγμή θα το τιμήσω. Προηγούνται όμως άλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Προσωπικά τα γραφικά δεν τα βλέπω άσχημα. Οκ δεν είναι γραφικά που θα περίμενες να δεις εν έτη 2016 από ένα first party παιχνίδι αλλά δεν τα λες άσχημα. Κατά τα άλλα από άποψη gameplay μου έχουν λείψει αυτά τα παιχνίδια οπότε κάποια στιγμή θα το τιμήσω. Προηγούνται όμως άλλα. Όσον αφορά το gameplay, βλέπω αυτό που ακριβώς περίμενα να δω. On-rail space shooter με το καφριλίκι που συνοδεύει τους ήρωες της σειράς. Από τεχνικής άποψης, όμως, το παιχνίδι είναι στα όρια αυτού που θα χαρακτήριζα «σκουπίδι». Πρώτον, δεν είναι γραφικά που θα περίμενα να δω εν έτει 2016. Δεύτερον δεν είναι γραφικά που θα περίμενα να δω από ένα first-party game (second-party για την ακρίβεια, αλλά ένιγουει). Και τρίτον και κυριότερο: δεν είναι γραφικά που θα περίμενα να δω από ένα major Starfox game. Επειδή μπορεί να ήσαστε μικροί τότε () και να μην τα θυμάστε καλά, υπενθυμίζω ότι το πρώτο Starfox ήταν τεχνολογικό έπος στο SNES. Αυτό που βλέπω στο video είναι -κατ' ελάχιστον- απαράδεκτο να φέρει το όνομα Starfox πάνω του. Κρίμα, μεγάλη αρπαχτή μου μυρίζει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα