ikaruga24 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Αυτό ακριβώς, σειρές κύρους ή εταιρίες κύρους θα πρέπει να συμπεριφέρονται ακριβώς με την λογική "done when it's done". Δεν μας ενδιαφέρει η δημιουργία hype από νωρίς, μια χαρά hype μπορείς να έχεις και ένα μήνα πριν την κυκλοφορία. Μας ενδιαφέρει ένα απόλυτα γαμάτο, λειτουργικό και ολοκληρωμένο παιχνίδι. Και δεν είναι δα ότι καθυστέρησε κιόλας. Μέσα στα όρια είναι αν σκεφτείς ότι το Zelda στην καλύτερη των περιπτώσεων θέλει 3 χρόνια μέσα στο νερό για δημιουργία και μια γεμάτη πενταετία αν το project γίνεται εξ' αρχής. Το Twilight princess παράδειγμα έχει μόλις 3 χρόνια από το wind waker αλλά μοιράζονταν αρκετά και κυρίως την μηχανή γραφικών. Το Skyward που ήταν εξ' αρχής φτιαγμένο για το Wii με τα όλα του πήρε 5 χρονάκια και τώρα του WiiU που επίσης είναι φτιαγμένο εξ'αρχής κάπου εκεί βρίσκεται και αυτό. Αρα λοιπόν με βάση το παραπάνω δεν μπορώ να καταλάβω την μανία αυτή για παρουσίαση και κυκλοφορία. Ολα πάνε κατά γράμμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δεν μπορώ καν να αρχίσω να περιγράφω το πόσο συμφωνώ με αυτή την πρόταση. ^^ Είναι ακριβώς ο τρόπος που βλέπω το gaming (και γενικότερα τα χόμπι/μίντια που μου αρέσουν): Ας καθυστερήσει όσο θέλει, αρκεί να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου. Το ίδιο ακριβώς έλεγα για το Pillars of Eternity, όταν έτρωγε τη μία αναβολή μετά την άλλη, το ίδιο λέω για το Numenera και για το Zelda. Αυτά τα anually games έχουν κάνει τεράστια ζημιά στο gaming δυστυχώς. Υπάρχουν αρκετά κωλοντούτι και αρκετά φίφα/προ, ας μην χαλάσουμε και τις λίγες καλές σειρές που μας έχουν απομείνει. Υπαρχει βεβαια η τεραστια διαφορα στα παραπανω που γραφεις οταν αναφερεσαι σε multiplattform παιχνιδια(δεν διαφωνω αλλωστε ειδικα σε παιχνιδια τυπου pro/cod που βλεπουμε καθε μηνα να ειναι πρωτα σε πωλησεις στην Ελλαδα)και σε nintendo exclusive παιχνιδια. Να ειχε το Wii U multiplatform παιχνιδια και τοτε το Zelda ας εκανε και 10χρονια(που λεει ο λογος)αυτο ειναι το point μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Υπαρχει βεβαια η τεραστια διαφορα στα παραπανω που γραφεις οταν αναφερεσαι σε multiplattform παιχνιδια(δεν διαφωνω αλλωστε ειδικα σε παιχνιδια τυπου pro/cod που βλεπουμε καθε μηνα να ειναι πρωτα σε πωλησεις στην Ελλαδα)και σε nintendo exclusive παιχνιδια. Να ειχε το Wii U multiplatform παιχνιδια και τοτε το Zelda ας εκανε και 10χρονια(που λεει ο λογος)αυτο ειναι το point μου. Το persona 5 μια χαρά exclusive είναι. Δεν θέλω να επικεντρωθώ να μιλήσω προσωπικά γιατί σχεδόν όλα τα παιχνίδια που με ενδιαφέρουν είναι exlusive σε κάποιο μηχάνημα. Ασχετο αν είναι first/second/third party. Εγώ δηλαδή τι πρέπει να κάνω; Να βγω έξω στους δρόμους και να με πιάνουν κρίσεις και αμόκ γιατί μια, δυο, τρεις εταιρίες τόλμησαν και δεν μου έδωσαν αυτό που θέλω εγώ τη στιγμή που το θέλω εγώ; Το να είχε multiplatform παιχνίδια το wiiu για εσένα δεν θα έκανε καμιά διαφορά. Το ίδιο θα έκανες. Οτι και να έβγαζε θα το έβαζες στην άκρη και θα έδινες βάση σε αυτό που δεν έχεις και έχεις φαγωθεί να μάθεις. Ακριβώς ότι κάνεις τώρα δηλαδή με ένα κάρο άλλα ωραία παιχνίδια της και δεν σε κοιτάς καθόλου δεξιά ή αριστερά. Εχεις βάλει το καρότο μπροστά σου μόνος σου και το κυνηγάς. Γιατί; Ποιος ο λόγος; Γι αυτό και σε ρώτησα άλλωστε. Τι θα κέρδιζες από μια παρουσίαση τώρα και αύξηση του hype τόσο πρόωρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Report Says Nintendo Is Ceasing Wii U Production This Year Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Ξερει κανεις εαν το fire emblem x megami tensein εχει βγει για προπαραγγελια ελλαδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Ξερει κανεις εαν το fire emblem x megami tensein εχει βγει για προπαραγγελια ελλαδα? Δεν εχει βγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Sorry, λάθος thread. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 http://www.base.com/buy/product/splatoon-wii-u/dgc-splatoonwiiu.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Η υπηρεσία My Nintendo θα ενεργοποιηθεί για Ελλάδα, μεταξύ άλλων χωρών, στις 31 Μαρτίου. (Το Miitomo αρχικά, μέσα στο Μάρτιο δλδ, δεν θα κυκλοφορήσει για Ελλάδα) https://www.nintendo.co.uk/News/2016/March/Miitomo-launches-in-UK-Ireland-on-31st-March-alongside-new-My-Nintendo-service-1095177.html?utm_medium=social&utm_source=twitter&utm_campaign=mynintendo&utm_content=launchdateconfirmation Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Η nintendo uk "πειράζει" στο twitter ρωτώντας αν έχουμε παίξει το starfox adventures. Λέτε να ήρθε επιτέλους η ώρα για gamecube virtual console στο Wii U; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Έλα φήμες για το νέο Zelda και μάλιστα αρκετά legit. - το παιχνίδι θα είναι dual έκδοση για wiiu και ΝΧ (duh, λες και δεν το ξέραμε) - το παιχνίδι θα έχει voice acting για όλους εκτός του κεντρικού ήρωα. - θα μπορείς να διαλέξεις μεταξύ αρσενικού και θυληκου link Θα γράψω αργότερα τις σκέψεις μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Οποτε το τσιμπαμε στο nx εκτος και αν δεν εχει καμια διαφορα στον οτικο τομεα ή στo frame rate. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Και στα 2 το τσιμπάμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Mε τις αφραγκιες που εχω,χλωμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Το ενδιαφέρον δεν είναι μόνο το Zelda ως Zelda αλλά και η κονσόλα ΝΧ. Αφού ήδη ξέρουμε ότι το νέο Zelda έχει φτιαχτεί με τη λογική του gamepad του U αυτό σημαίνει ότι και το ΝΧ θα έχει κάτι τέτοιο έτσι ώστε να το φιλοξενήσει. Από εκεί και έπειτα δεν ξέρω πως αισθάνομαι για το voice acting και την επιλογή μεταξύ αρσενικού και θυληκου link. Το πρώτο με τρομάζει και το δεύτερο το βλέπω σαν οπισθοδρομικο feature. Ίσως να είναι αυτή η πρώτη μου αντίδραση και να αλλάξει με τον καιρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα