Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μάλλον επειδή εδώ είναι θέμα του wii u.

Ναι δεν διαφωνω απλα ετσι οπως το εθεσε(το καλυτερο παιχνιδι των τελευταιων ετων)ειναι λες και υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος στα παιχνιδια του Wii U για αυτο τον τιτλο. Προσωπικα κραταω μικρο καλαθι για το Zelda U κυριως λογω του delay και μιας και δεν εχουν  παρουσιασει σχεδον τιποτα μεχρι και σημερα(μακαρι βεβαια το παιχνιδι να σπερνει).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Season pass δεν είναι η πρώτη φορά που βγάζει η Ninty. Θυμίζω το Mario Kart 8... τώρα αν είναι VFM ή όχι σε σχέση με τις άλλες εταιρίες, συζητιέται.

Στο mario kart ομως μπορουσες να αγορασεις τουλαχιστον το πρωτο απο τα 2 dlc κομματια με Club Nintendo points(δεν θυμαμαι αν μπορουσες και το δευτερο).Κλασσικα αν εμπαινε σαν χωρα πχ η Αγγλια και οχι η Ελλαδα.

Ρε συ fulgore μιλάμε ή παίζουμε; Πρέπει να παρουσιάσει κάτι η εταιρία επειδή το θες εσύ; Οποτε το θες εσύ επειδή στο μυαλό σου "δεν την παίρνει" χρονικά για πάλι δικούς σου λόγους; Έχεις κάνει πέρα τα πάντα και αν δεν ακούσεις το όνομα Zelda ή Metroid στην παρουσίαση αυτόματα έχεις ακυρωσει τα πάντα.

Δηλαδή το direct που έδειξαν για τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν μέχρι το καλοκαίρι σε απογοήτευσε; Ε τότε ρε φίλε συγνώμη αλλά το πρόβλημα δεν είναι της Nintendo. Αν θεωρείς και αν πιστεύεις ότι το μόνο πράγμα που θα σε ευχαριστήσει αυτή τη στιγμή είναι ένα Metroid ή Zelda τότε ξανά σκέψου το.

Εδώ πέρα κοτζαμ uncharted 4 κυκλοφορεί σε λίγο και δεν έχουμε δει τίποτα γι αυτό εκτός από ένα multi. Σοβαρά μιλάς τώρα να σου παρουσιάσει ολόκληρο Zelda τώρα η Nintendo; Παίρνω το uncharted 4 ως το μεγαλύτερο όνομα αυτής της χρονιάς από μεριά Sony.

Ρε συ fulgore μιλάμε ή παίζουμε; Πρέπει να παρουσιάσει κάτι η εταιρία επειδή το θες εσύ; Οποτε το θες εσύ επειδή στο μυαλό σου "δεν την παίρνει" χρονικά για πάλι δικούς σου λόγους; Έχεις κάνει πέρα τα πάντα και αν δεν ακούσεις το όνομα Zelda ή Metroid στην παρουσίαση αυτόματα έχεις ακυρωσει τα πάντα.

Δηλαδή το direct που έδειξαν για τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν μέχρι το καλοκαίρι σε απογοήτευσε; Ε τότε ρε φίλε συγνώμη αλλά το πρόβλημα δεν είναι της Nintendo. Αν θεωρείς και αν πιστεύεις ότι το μόνο πράγμα που θα σε ευχαριστήσει αυτή τη στιγμή είναι ένα Metroid ή Zelda τότε ξανά σκέψου το.

Εδώ πέρα κοτζαμ uncharted 4 κυκλοφορεί σε λίγο και δεν έχουμε δει τίποτα γι αυτό εκτός από ένα multi. Σοβαρά μιλάς τώρα να σου παρουσιάσει ολόκληρο Zelda τώρα η Nintendo; Παίρνω το uncharted 4 ως το μεγαλύτερο όνομα αυτής της χρονιάς από μεριά Sony.

Και καπου εδω τα παραταω δυστηχως.Τα περι Direct τα εχουμε σχολιασει πιο πισω και οχι δεν ειμαι ο μονος που απογοητευτηκε αν το εχεις δει,ουτε ειμαι πλεον ο μονος που ναι περιμενει Zelda ή Metroid(ή καποιο μεγαλο αλλο ονομα απο mario αλα galaxy).

Οπως κραζω την Sony που ως τωρα μετα το Bloodborne το χαος,αλλο τοσο θα κραζω και την Nintendo για τα καμωματα της.

Ησου ικανοποιημενος απο το Direct?Οκ με γεια σου με χαρα σου. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι πρεπει να ειναι και οι αλλοι και αν κρινω απο τις λιγες συμμετοχες στο θεμα εδω,πιο πολυ απογοητευση ειδα παρα τα μπραβο(εν μερη το ιδιο και στα σχολια στο twitch).

Επισης στο τελευταιο που εγραψες για το Uncharted ψιλο εχασες το δικιο σου. Μου βαζεις διπλα διπλα Uncharted και Zelda απο πλευρας ανακοινωσεων οταν στο πρωτο εχεις ηδη παιξει μερος του παιχνιδιου???

Δεν εχουμε δει τιποτα εκτως απο multiplayer??Δεν εχουμε δει τιποτα απο το campaign αλλα εχουμε παιξει multiplayer. Τεραστια διαφορα απο το Zelda και μου κανει εντυπωση που τα βαζεις και διπλα.

Εαν επισης θελεις στο εν λογω θεμα,επειδη εχει την Nintendo και της εχεις εμπαθεια να μην γραφονται αρνητικα σχολια ή να μην πεφτει κραξιμο,γιατι...ετσι τοτε τι να σου πω.

Σου ειπα να κραζουμε Sony και Microsoft για τις μλκιες που κανουν(γιατι καταναλωτες ειμαστε,οχι προβατα)αλλα και η Nintendo καλως ή κακως με το Wii U τα εκανε μανταρα.

Με μπερδεύεις με άλλον. Προφανώς και είμαι από αυτούς που κράζουν την nintendo περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη εταιρία (εύκολα αποδείξιμο) όμως σε αυτά που λες είσαι παράλογος. Απαιτείς από μια εταιρία βάση των δικών σου υποκειμενικών κριτηρίων να κινηθεί με τον τρόπο που θες εσύ τη στιγμή που θες εσύ για τα παιχνίδια που θες εσύ. Δεν γίνεται έτσι όμως. Εννοείται ότι είναι δικαίωμα σου να θεωρείς ότι η Χ εταιρία σε "πρόδωσε" ή "τα σκάτωσε" που δεν έκανε αυτό που εσύ θες αλλά δεν είναι και αντικειμενική πραγματικότητα αυτή. Εγώ είμαι στο επίπεδο εδώ του βίντεο: 

Η όποια εμπάθεια έχω προς την nintendo έχει να κάνει καθαρά με το gaming, όχι ως εταιρία. Το τι κάνει ως εταιρία τα έχω και τα έχουμε πει πολλές φορές. Στο επίπεδο gaming λοιπόν μπορεί να σκατώνει πράγματα αλλά γενικά είναι υψηλό το επίπεδο. Σίγουρα πολύ υψηλότερο από τις άλλες δυο. Παράγει και εκδίδει με διαφορά τα περισσότερα και γενικότερα ποιοτικότερα παιχνίδια από οποιαδήποτε άλλη εταιρία ή από γκρουπ εταιριών συγκεντρωτικά σε 2 διαφορετικές πλατφόρμες. Είναι γεγονός ότι δεν θα αρέσουν όλα σε όλους, το μόνο σίγουρο. Οταν όμως έρχεσαι και μου λες ότι πλέον σε ενδιαφέρουν μόνο δυο ονόματα ε νομίζω πλέον δεν έχει νόημα να μιλάμε. Ούτε εγώ είμαι φαν μεγάλων ονομάτων της (smash παράδειγμα ή mario kart) αλλά δεν με δυσαρεστεί που κυκλοφόρησαν αυτά τα παιχνίδια και που έδωσε σοβαρή βάση πάνω τους για να βγουν τόσο θεσπέσια όσο βγήκαν. 

Οσο για το uncharted δεν νομίζω να διαφωνείς ότι το multiplayer που βγήκε μόλις τώρα δεν έχει καμιά σχέση με το παιχνίδι που περιμένουν όλοι να παίξουν. Α ναι...επίσης κυκλοφορεί σε 1.5 μήνα. Γιατί να μην το δώσουν το καλοκαίρι που μας πέρασε; Γιατί να μην έχουμε δει ακόμα κάτι παραπάνω για το παιχνίδι γενικά που σε λίγο κυκλοφορεί; Οπως καταλαβαίνεις άλλο 9 μήνες αναμονή και άλλο 1.5 μήνας. Μην συγκρίνουμε λοιπόν καταστάσεις τη στιγμή που όλοι κάνουν το ίδιο (κατ' εμέ για καλό σκοπό). 

Πες μου σοβαρά γιατί πριν δεν μου απάντησες. Τι business sense έχει τώρα μια παρουσίαση του Zelda και κυρίως τι θα κερδίσουμε εμείς από μια παρουσίαση τώρα; 

Με μπερδεύεις με άλλον. Προφανώς και είμαι από αυτούς που κράζουν την nintendo περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη εταιρία (εύκολα αποδείξιμο) όμως σε αυτά που λες είσαι παράλογος. Απαιτείς από μια εταιρία βάση των δικών σου υποκειμενικών κριτηρίων να κινηθεί με τον τρόπο που θες εσύ τη στιγμή που θες εσύ για τα παιχνίδια που θες εσύ. Δεν γίνεται έτσι όμως. Εννοείται ότι είναι δικαίωμα σου να θεωρείς ότι η Χ εταιρία σε "πρόδωσε" ή "τα σκάτωσε" που δεν έκανε αυτό που εσύ θες αλλά δεν είναι και αντικειμενική πραγματικότητα αυτή. Εγώ είμαι στο επίπεδο εδώ του βίντεο: 

Η όποια εμπάθεια έχω προς την nintendo έχει να κάνει καθαρά με το gaming, όχι ως εταιρία. Το τι κάνει ως εταιρία τα έχω και τα έχουμε πει πολλές φορές. Στο επίπεδο gaming λοιπόν μπορεί να σκατώνει πράγματα αλλά γενικά είναι υψηλό το επίπεδο. Σίγουρα πολύ υψηλότερο από τις άλλες δυο. Παράγει και εκδίδει με διαφορά τα περισσότερα και γενικότερα ποιοτικότερα παιχνίδια από οποιαδήποτε άλλη εταιρία ή από γκρουπ εταιριών συγκεντρωτικά σε 2 διαφορετικές πλατφόρμες. Είναι γεγονός ότι δεν θα αρέσουν όλα σε όλους, το μόνο σίγουρο. Οταν όμως έρχεσαι και μου λες ότι πλέον σε ενδιαφέρουν μόνο δυο ονόματα ε νομίζω πλέον δεν έχει νόημα να μιλάμε. Ούτε εγώ είμαι φαν μεγάλων ονομάτων της (smash παράδειγμα ή mario kart) αλλά δεν με δυσαρεστεί που κυκλοφόρησαν αυτά τα παιχνίδια και που έδωσε σοβαρή βάση πάνω τους για να βγουν τόσο θεσπέσια όσο βγήκαν. 

Οσο για το uncharted δεν νομίζω να διαφωνείς ότι το multiplayer που βγήκε μόλις τώρα δεν έχει καμιά σχέση με το παιχνίδι που περιμένουν όλοι να παίξουν. Α ναι...επίσης κυκλοφορεί σε 1.5 μήνα. Γιατί να μην το δώσουν το καλοκαίρι που μας πέρασε; Γιατί να μην έχουμε δει ακόμα κάτι παραπάνω για το παιχνίδι γενικά που σε λίγο κυκλοφορεί; Οπως καταλαβαίνεις άλλο 9 μήνες αναμονή και άλλο 1.5 μήνας. Μην συγκρίνουμε λοιπόν καταστάσεις τη στιγμή που όλοι κάνουν το ίδιο (κατ' εμέ για καλό σκοπό). 

Πες μου σοβαρά γιατί πριν δεν μου απάντησες. Τι business sense έχει τώρα μια παρουσίαση του Zelda και κυρίως τι θα κερδίσουμε εμείς από μια παρουσίαση τώρα; 

Για το πρωτο που γραφεις,συγνωμη αλλα εν οψη και NX υπαρχει καποιος αλλος που να περιμενει κατι αλλο εκτως απο Zelda ή Metroid(για το δευτερο βεβαια επεσε ακυρο)ή καποιο Mario της τελευταιας στιγμης αλα mario galaxy περισσοτερο απο οτιδηποτε??

Τελευταια χρονια(πιθανον)για το Wii U ειναι τι ηθελες οτι περιμενω περισσοτερο και εγω και οι περισσοτεροι κατοχοι Wii U να δουν/παιξουν???

Το 2014 και 2015 υπηρχαν αρκετα αξιολογα παιχνιδια που βγηκαν και αλλωστε αν θυμαμαι για ολα αυτα ειχα γραψει τα καλυτερα εκτως του Xenoblade Chronicles X που δυστηχως μου αρεσε περισσοτερο το πρωτο απο πλευρας ιστοριας/χαρακτηρων αλλα αυτα ειναι γνωμες.

Οσο για το Uncharted Προφανως και σε αυτο που γραφεις εχεις δικιο περι κυκλοφοριας αλλα θα μπορουσαμε να πουμε και αλλα σε αυτο και να γινει vs το topic(υπαρχει πχ το αντιστοιχο ps4 θεμα για κραξιμο για τετοια πραγματα οπως τα ανεφερες),ασε που γυριζει ανετα και boomerang για το zelda μιας και ηταν ανεκαθεν ενα απο τα πιο αναμενομενα παιχνιδια για το Wii U,ειδικα αν σκεφτουμε την κυκλοφορια του U απο τελη του 2012.

Τελος εξακολουθω να μην καταλαβαινω αυτο που γραφεις στο τελος.Δηλαδη αν εδειχναν πχ trailer του Zelda στο τελευταιο Direct και ημερομηνια κυκλοφοριας πχ το Μαιο θα ηταν παραλογο ή κακο???

Και τι παει να πει''τι θα κερδισουμε εμεις απο την παρουσιαση τωρα?''

Κοίτα κανείς δεν χάρηκε με το ότι δεν θα δούμε metroid σε αυτό το μηχάνημα αλλά τελικά ίσως να είναι και καλύτερα. Ούτε για το Mario στεναχωρήθηκα (αν και στην αρχή απογοητεύτηκα) γιατί τελικά κατά την άποψη μου πήραμε το καλύτερο 3D Mario ever. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή του να θες κάτι -τώρα-. Είτε αυτό λέγεται παρουσίαση είτε λέγεται το προϊόν το ίδιο. Τι σημασία έχει που είναι τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια του μηχανήματος; Οταν είναι να έρθουν θα έρθουν.

Οταν λέω τι θα κερδίσουμε για την παρουσίαση αυτή εννοώ πως θα σε εξυπηρετήσει. Ας υποθέσουμε ότι την κάνουν και είναι τέλεια. Ε και; Θα μειώσει αυτό με κάποιο μαγικό τρόπο την αναμονή; Περίοδο Χριστουγέννων του 2016 θα κυκλοφορήσει, αν πράγματι σου φτιάξει από τώρα το hype που ακριβώς εξυπηρετεί; Οκ, είδες πολλά, έμαθες πολλά, hype στο Θεό....ε και; Τώρα τι; Περιμένουμε; Οχι φίλε Fulgore. Είναι κακή κίνηση και για την ίδια και για εμάς. Προσωπικά είμαι τύπος που δεν βλέπω σχεδόν τίποτα από παιχνίδια που θέλω. Είτε το πιστεύεις είτε όχι ακόμα και για το Dark Souls 3 το μόνο πράγμα που είδα είναι 2 μικρά trailer και τίποτε άλλο και αποφεύγω και γενικά να ψάχνομαι. Απλά περιμένω. Το πάω oldschool με ελάχιστες πληροφορίες λίγο καιρό πριν την κυκλοφορία των παιχνιδιών που με ενδιαφέρουν.

Βασικά δεν πρέπει να γκρινιάζεις για την έλλειψη trailers, αυτό επέλεξε ο Aonuma.

Να το πράξεις εάν δεν τηρήσει την υπόσχεση του για το Ultimate Zelda ever μετά από τόσα χρόνια αναμονής από το τελευταίο οικιακό Zelda (SS). Αν το παιχνίδι καταφέρει επιτέλους και πάει την σειρά βήματα μπροστά τότε λίγη σημασία έχει αν θα δούμε υλικό τώρα ή αργότερα.

Επίσης να κράξεις αν τελικά περιμέναμε τόσα χρόνια για να βγει τελικά και στο ΝΧ με καλύτερα γραφικά και περισσότερο υλικό...

Βασικά δεν πρέπει να γκρινιάζεις για την έλλειψη trailers, αυτό επέλεξε ο Aonuma.

Να το πράξεις εάν δεν τηρήσει την υπόσχεση του για το Ultimate Zelda ever μετά από τόσα χρόνια αναμονής από το τελευταίο οικιακό Zelda (SS). Αν το παιχνίδι καταφέρει επιτέλους και πάει την σειρά βήματα μπροστά τότε λίγη σημασία έχει αν θα δούμε υλικό τώρα ή αργότερα.

Επίσης να κράξεις αν τελικά περιμέναμε τόσα χρόνια για να βγει τελικά και στο ΝΧ με καλύτερα γραφικά και περισσότερο υλικό...

Κοινως μια ζωη στο περιμενε :)

Κοινως μια ζωη στο περιμενε :)

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω. Τι πάει να πει μια ζωή στο περίμενε; Ξέρεις πόσο καιρό περιμένω το Persona 5; Παιχνίδι που θεωρητικά θα κυκλοφορούσε στο τέλος του 2014; Μετά πήγε 2015 και τελικά θα κυκλοφορήσει κάπου μέσα στο τέταρτο τρίμηνο του 2016 (ένα παράδειγμα παιχνιδιού). Ναι ρε φίλε, χίλιες φορές περίμενε παρά να σου βγάλει και να σου σερβίρει μια χλιαρή πατάτα. Δεν μιλάμε για παιχνίδι της γραμμής αλλά ούτε και για παιχνίδι που απλά αλλάζει πέντε πράγματα και τέλειωσε. Ξέρεις πόσο καιρό περιμένουν άλλοι το επόμενο Elder Scrolls; Ξέρεις πότε βγήκε το Skyrim; Τι πρέπει να γίνει δηλαδή; 

Σου άρεσε δηλαδή το Street Fighter 5 έτσι όπως βγήκε; Δηλαδή δεν θα προτιμούσες να το κρατούσαν μέσα μισό χρόνο ακόμα και έπειτα να στο πουλήσουν όπως πρέπει; Σου αρέσει έτσι όπως βγήκε δηλαδή επειδή...για κάποιο λόγο σε χαλάει το περίμενε; Δεν ξέρω, ίσως να σου αρέσει αυτό, δεν θα το κρίνω. Είναι τουλάχιστον αφελές να πιστεύεις ότι επειδή είσαι στο περίμενε (για ότι και αν είναι αυτό) ότι κάποιος σε "πούλησε" και ότι σου "χρωστάει".

• Like 3

• Moderators

Ναι ρε φίλε, χίλιες φορές περίμενε παρά να σου βγάλει και να σου σερβίρει μια χλιαρή πατάτα. .

Δεν μπορώ καν να αρχίσω να περιγράφω το πόσο συμφωνώ με αυτή την πρόταση. ^^

Είναι ακριβώς ο τρόπος που βλέπω το gaming (και γενικότερα τα χόμπι/μίντια που μου αρέσουν): Ας καθυστερήσει όσο θέλει, αρκεί να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου. Το ίδιο ακριβώς έλεγα για το Pillars of Eternity, όταν έτρωγε τη μία αναβολή μετά την άλλη, το ίδιο λέω για το Numenera και για το Zelda.

Αυτά τα anually games έχουν κάνει τεράστια ζημιά στο gaming δυστυχώς. Υπάρχουν αρκετά κωλοντούτι και αρκετά φίφα/προ, ας μην χαλάσουμε και τις λίγες καλές σειρές που μας έχουν απομείνει. :)

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...