Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά... Τι γ*ματο steelbook είναι αυτό!! :o

Ισχυει αλλα το παιχνιδι,ειδικα με τετοιο ονομα δεν δειχνει και πολλα υποσχομενο.

• Moderators
Δημοσ.

Ξεφτιλίκι μεγίστου είδους για την Ν να είναι ο πιο αναμενόμενος τίτλος της χρονιάς το... Starfox. Ένας τίτλος που έπρεπε να χωνόταν τσόντα ανάμεσα σε άλλα μεγαθήρια τον παρουσιάζουν σαν system seller. Κατάντια.

Απορώ γιατί δεν ανακοινώνουν σήμερα κιόλας το ΝΧ και να αφήσουν το Wii U να ψοφήσει στην ησυχία του.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

παρέλαβα σήμερα το TP, δεν το έχω ξαναπαίξει...

Μου ήρθε κι εμένα σήμερα η Limited Edition του TP. Για μένα το TP κοντράρεται με το MM για το ποιό από τα δύο είναι το αγαπημένο μου. Γουστάρω Child Era στο φουλ, darkίλα σκέτη. :D

Δημοσ.

Ξεχνάμε το Zelda κύριε Malthador; 

Σοβαρα τωρα ρε συ Ikaruga???Δηλαδη εσυ απο Direct παρουσιαση για οτι δειξανε για Wii U εμεινες ευχαριστημενος????

Οσο για το Zelda το γ@σανε και ψοφησε.Ουτε μια ειδηση για την τελευταια χρονια της κονσολας για το πιο πολυαναμενομενο παιχνιδι(αφου επεσε ακυρο στο Metroid και η κονσολα ουτε καν 5ετια δεν φενεται να κλεινει,μην πω ουτε καν 4ετια),ουτε τπτ που να μην γνωριζαμε ηδη.

παρέλαβα σήμερα το TP, δεν το έχω ξαναπαίξει...

Εισαι στο ποσοστο κατω του 10%(αφου υπαρχει ηδη και η Wii εκδοση και φθηνα)που θα το ευχαριστηθει περισσοτερο απο ολους στο θεμα.Πολυ απλα γιατι οι περισσοτεροι που γραφουμε εδω το εχουμε παιξει ηδη :P

Βεβαια οπως ειχα πει και πιο παλια δυστηχως επρεπε να το βγαζανε πιο νωρις το παιχνιδι και σε χαμηλοτερη τιμη(μιας και οι αλλαγες δεν ειναι μεγαλες).Ωραιο σαν πακετακι με το Amiibo(στοιχημα οτι πολλοι θα παρουν το bundle κυριως για το Amiibo :P) αλλα δυστηχως η εταιρια το χρησιμοποιει το παιχνιδι αυτο για να καθυστερησει την κυκλοφορια του πραγματικου Zelda για το Wii U.

Δημοσ.

Έχει μήπως ρωτήσει κανείς, μετά το direct, κανένα μαγαζί αν οι προπαραγγελίες που υπάρχουν τώρα για το starfox zero θα γίνουν για την first print edition με το Guard? Ή μήπως δεν κατάλαβα κάτι εγώ καλά και στην αρχή θα κυκλοφορήσει μόνο το bundle και όχι οι μεμονομένες physical εκδόσεις?

Δημοσ.

Εχω ηδη το Τwilight Princess για το Wii (αν και το ειχα τερματισει στο gamecube καθως το ειχα δανεiστει απο ενα φιλο).Δε ξερω κατα ποσο αξιζει η αγορα του αλλα ηδη το σκεφτομαι!Και η limited edition φαινεται παρα πολυ.Η αληθεια ειναι πως απλα ειναι ενας Remastered τιτλος και οι διαφορες του με το κανονικο game ειναι απλα ο χειρισμος και το οτι τρεχει σε 1080p μαζι με περισσοτερο antialising απ οτι εχω διαβασει.Δεν μου φαινεται ακριβω Remastered καθως τα γραφικα ειναι τα ιδια στην ουσια

(ειναι ευχαριστα στο ματι εννοειται).Ενα game που εχεις ηδη παιξει και ναι αλλη το μισουν σε αλλους αρεσει προσωπικη γνωμη του καθενος.Σ εμενα αρεσε και με το παραπανω αν και δεν ειναι Ocarina of time,Majora's Mask ή WindWaker.(για την επανεκδοση του windwaker δε ξερω και πολλα.)Αλλα και παλι αξιζει η αγορα του?

Δημοσ.

nope , τρεχει σε gaming pc στα 1080p μια χαρα χωρις remaster  :P  Καλη η συσκευασια και τα κουκλακια αλλα κοιταω την ουσια  :-D

Δημοσ.

Από την σελίδα του console club στο facebook. (εχθές)

10372587_1209348709096822_45012603170636

https://www.skroutz.gr/s/8177721/The-Legend-of-Zelda-Twilight-Princess-HD-Wii-U.html

https://www.skroutz.gr/s/8177713/The-Legend-of-Zelda-Twilight-Princess-HD-amiibo-Bundle-Wii-U.html

Η τα πειρανε ολα(πραγμα 99% απιθανο)ή τρολαρανε απο οτι φενεται.

Δημοσ.

Σοβαρα τωρα ρε συ Ikaruga???Δηλαδη εσυ απο Direct παρουσιαση για οτι δειξανε για Wii U εμεινες ευχαριστημενος????

Οσο για το Zelda το γ@σανε και ψοφησε.Ουτε μια ειδηση για την τελευταια χρονια της κονσολας για το πιο πολυαναμενομενο παιχνιδι(αφου επεσε ακυρο στο Metroid και η κονσολα ουτε καν 5ετια δεν φενεται να κλεινει,μην πω ουτε καν 4ετια),ουτε τπτ που να μην γνωριζαμε ηδη.

Γιατί να μην είμαι ρε συ; Είδα ορισμένα παιχνίδια για WiiU που (θα) τα θελήσω σίγουρα. Περισσότερα από άλλες πλατφόρμες. Γιατί να μην ευχαριστηθώ δηλαδή; Δεν με ενδιαφέρει που δεν είδα Zelda ακόμα από τη στιγμή που έχω παιχνίδια που με ενδιαφέρουν εξίσου πολύ τώρα τότε δεν με ενδιαφέρει. Νωρίς είναι ακόμα. Πιστεύω ότι το Zelda θα είναι τόσο άξιο όσο ποτέ και συνεπώς θα ήθελα να το παρουσιάσουν εκτεταμένα πολύ κοντά στην ημερομηνία κυκλοφορίας του. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...