Fulgore Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι η φωτό ξεγελάει... 100 κομμάτια είναι ένα τίποτα συγκριτικά π.χ. με τα 2.000 κομμάτια του CoD/Pro/FIFA που βγαίνει κάθε χρόνο. Και αυτά τα μεγέθη είναι για μικρομάγαζο, γιατί για Πλαίσιο/Public κλπ πρέπει να βάλουμε άλλο ένα μηδενικό τουλάχιστον. Το ότι πάντως συνεχίζουν και φέρνουν Nintendo games (και δη συλλεκτικά) στην Ελλάδα της κρίσης και των capital controls είναι ελπιδοφόρο... για σκεφτείτε το λίγο αυτό. ναι δεν αντιλεγω αλλα δεν βλεπω ομως τα παραπανω μαγαζια να φερνουν πχ συλλεκτικη Splatoon https://www.skroutz.gr/s/6665688/Splatoon-Amiibo-Inkling-Squid-Wii-U.html Ουτε Smash Bros https://www.skroutz.gr/s/5728326/Super-Smash-Bros-Amiibo-Mario-Limited-Edition-Wii-U.html https://www.skroutz.gr/s/7232000/Captain-Toad-Treasure-Tracker-Amiibo-Wii-U.html Και παει λεγοντας. Οσο για αυτο που λες οτι φερνουν το γνωριζω καλα μιας και ημουν απο τα ατομα που ειχαν εκφρασει τετοιους φοβους,βεβαια ισως φερνουν γιατι εχουν και σιγουρους πελατες για αυτα. Αλλιως αν δεν υπαρχει ζητηση δεν καταλαβαινω πχ για ποιο λογο να μπουν στον κοπο μεγαλες αλυσιδες οπως πχ Public ή και you Και νομιζω οτι αυτο το βλεπουμε στο Splatoon. https://www.skroutz.gr/s/6558402/Splatoon-Wii-U.html Τρελη διαφορα διαθεσιμοτητας και καταστηματων. Παντως τα πραγματα για το NX θα ειναι δυσκολα οπως και να το δει κανεις. Να αναφερω τελος οτι στην περιβοητη Limited Edition του Xenoblade τελικα κανενα καταστημα δεν εφερε κομματια και τοτε λεγαμε οτι εφταιγε η Nortec. Τωρα τα bundle για το Zelda και η ζητηση για παιχνιδι εν μερη ιδιο με την εκδοση του Wii U απο που και ως που?? Ουτε το Fatal Frame ηρθε και ποτε στην Ελλαδα δυστηχως. Γιαυτο και κραταγα και τις επιφυλαξεις μου τοτε αλλα και τωρα.
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Είναι κόμπλεξ το πρωτο μαζί σου. Εγω όμως δεν θα ηθελα να βγεί στο pc όχι γιατι θα το παίξουν κι άλλοι, αλλα γιατι το uncharted δεν θα έιναι πλεόν uncharted που ξεζουμίζει το ένα σύστημα. Θα έιναι οπως όλα τα άλλα multiplatform που χάνουν απο αυτή την επιλογή. Οταν δουλευεις σε ενα και κλειστό σύστημα στο μεταλλο, είναι πλεονεκτημα, ξέρεις οτι δίνεις 350 ευρω και παίρνεις το μέγιστο δυνατό. Για αυτό και δεν είμαι υπερ των multiplaform γενικότερα, γιατι δουλευουν ας πουμε στο 80% της κονσόλας, θέλω το 100 αυτού που πληρώνω.Optimιzation στο τέρμα. προδωμένος δεν θα ένιωθα, απλα η γνώμη είναι οτι θα έχανα ως κάτοχος της κονσόλας την ποιότητα(τεχνικά) που έχω στα exclusives. Οπως είχα ξαναγράψει δεν θεωρώ οτι υπάρχει κάποια μαγεία της ND και των αλλων first party. Η μόνη μαγεία είναι οτι δουλέυουν σε ένα και κλειστό σύστημα με όλα τα καλά που σου προσφέρει αυτό. Να στο πω αλλιώς.Θα ήθελα πολυ να είχαν ολοι την ευκαιρία να παίζουν τα πάντα αλλα μέσα απο ενα και μοναδικο fixed-κλειστο hardware που θα παίζει τα πάντα. Εκεί θα βλεπαμε οργια φιλε Malthador και optimization στον θεο, αναλογο του Uncharted 4 σε ολα τα games! Κατα την ταπεινή μου άποψη. Ας γινόταν, λοιπόν, αυτό που γίνεται τώρα με τα XBONE exclusives, να σου έλεγε η Sony, θα γράψω το Uncharted 4 εξ' ολοκλήρου στο PS4 (έτσι ώστε να μην υπάρχει θέμα αν θα τρέχει σωστά στο H/W του PS4) και παράλληλα το κάνω released για Windows 10 και ας το τρέξουν με brute force οι πισάδες, πρόβλημά τους. Είμαι οκ με αυτό εγώ, όπως κι εσύ φαντάζομαι ότι δεν έχεις πρόβλημα. Από εκεί και πέρα να βγαίνουν οι άκυροι και να λένε γιατί να βγει το QB σε πισί (αφού κι αυτοί ολοκληρωμένη εμπειρία θα έχουν στην κονσόλα τους) ή γιατί να βγει το DmC 4 στο X360 (για να μην τα ξεχνάμε κι αυτά) κοκ μόνο κόμπλεξ δείχνουν για μένα. Εγώ ειλικρινά θα χαιρόμουν αν έβγαινε π.χ. το Pillars of Eternity σε κονσόλες, αν μη τι άλλο για να μεγαλώσει η fanbase ενός genre που αγαπάω και αφετέρου για να δούμε τι ψάρια πιάνουν τα dedicated pc games σε κονσόλες, έτσι ώστε αν πουλήσουν καλά να υπάρξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τους publishers. 1) Δεν ξέρω αν είναι κόμπλεξ, πάντως σίγουρα δεν είναι τίμιο να μην λέει εξαρχής η εταιρία ότι θα το βγάλει και σε PC... ξέρεις, η εμπιστοσύνη χτίζεται δύσκολα και γκρεμίζεται πολύ εύκολα. Όπως λες εσύ ότι η εταιρία δεν είναι υποχρεωμένη να του αναλύσει το business plan της (χαίρω πολύ), έτσι και ο καταναλωτής δεν είναι υποχρεωμένος να της ξαναδώσει τα λεφτά του. It goes both ways. Στο είπα και στο από 'κει νήμα, η MS δεν είπε ποτέ ότι το QB θα είναι exclusive. Κατασκεύασμα του τύπου ήταν όλο αυτό. Θα μπορούσε να το είχε πει πιο ξεκάθαρα; Ναι, θα μπορούσε, αλλά από την άλλη μπορεί και η Ν να βγει σήμερα και να πει «το NX θα έχει BC με το Wii U», το οποίο είναι προφανώς αυτοκτονικό για τις πωλήσεις του Wii U. Δεν «τρέχεις» έτσι μια εταιρεία. Και στην τελική, πόοοοοοσοι είναι αυτοί οι xboxάδες, που ήταν μεταξύ PC και XBONE και διάλεξαν XBONE αποκλειστικά και μόνο για το QB. Εγώ λέω ότι δεν υπήρχε ούτε ένας. Αλλά και να είναι και κάμποσοι, δεν άλλαζει το γεγονός ότι παίρνουν αυτό που τους υποσχέθηκαν: το QB στο XBONE. Γιατί θα πρέπει να αισθάνονται μαλάκες, που θα το παίξουν και κάποιοι άλλοι; Η MS ρισκάρει με αυτήν της την κίνηση... ή θα σπρώξει κόσμο στο Windows Store ή θα τους ξενερώσει και θα πάνε στο PS4 ή ενδεχομένως και στο NX. Υπάρχουν 3 εταιρίες που βγάζουν κονσόλες και τουλάχιστον οι 2 εξ' αυτών ξέρουμε ότι το αποκλειστικό το εννοούν κυριολεκτικά. Θέλω να πιστεύω ότι όσοι ποστάρουμε σχετικά, έχουμε παρακολουθήσει τη σχετική ειδησεογραφία. Επομένως, όχι, δεν ισχύει αυτό που λες. Η έννοια του «exclusivity» έχει γίνει αρκετά obscure τα τελευταία χρόνια, έχει «απλώσει» πολύ. Η Nintendo έχει κάνει άνοιγμα στο Αndroid, και η Sony σκοπεύει να κάνει άνοιγμα παντού με το PS Now. Από εδώ και πέρα, δεν θα μιλάμε για exclusives ανά κονσόλα, αλλά θα μιλάμε για exclusives ανά οικοσύστημα. Το οικοσύστημα της MS είναι τα Windows 10 και το XBONE φοράει Windows 10. Επομένως, είναι πολύ λογικό το XBOX και τα Windows να μοιράζονται προϊόντα (μην σου κάνει εντύπωση αν δεις Office στο XBONE, στο κοντινό μέλλον). 2) Ο PC user θα ένιωθε ριγμένος αν έβγαινε το Star Citizen και σε κονσόλες; Δεν θα φώναζε για downgrade στον τεχνικό τομέα; Αν είχε βγει μια εταιρεία και διαφήμιζε ένα προϊόν που θα έχει κάποια features και μετά μου έκοβε αυτά τα features ενώ είχα προ-παραγγείλει, τότε θα φώναζα (όπως έκανε η CDPR). Αν βγει εξαρχής και πει ότι το προϊόν είναι αυτό και όχι κάτι άλλο, τότε δεν θα φώναζα. Όπως είπες και παρακάτω «το πρόβλημα είναι να μην σου τάζει άλλα στην αρχή και άλλα βλέπεις στο τέλος...» Τα υπόλοιπα που λες περί ψυχολογίας και περί γυναικών δεν θέλω να τα σχολιάσω. Το τελευταίο σου post περί κοινού multi-player σηκώνει αρκετή κουβέντα και έχουμε βγει ήδη αρκετά off-topic.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Malthador απάντησα εδώ για να μη χαλάμε το thread. http://www.insomnia.gr/topic/272871-the-official-gaming-offtopic-thread/page-72?
pho Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μόλις παρέλαβα από public το limited Zelda wiiu και είχε και ένα τελευταίο κομμάτι bravely second και το τσίμπησα και αυτό! Δεν με βλέπω να αγοράζω σύντομα άλλα παιχνίδια. Νόου μπάντζετ ...
Fulgore Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 ηρθε η αγαπη μου!! 20160303_215218.jpg Ελεγα και γω που χαθηκε αυτος
dekulinkgr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 καλυτερα να μην ξεκηναγε ποτε.Ενταξει για τους φαν του fire emblem και των rpgs μια χαρα θα ηταν.Αλλα πραγματικα δεν ηθελα πολλα μονο ενα νεο trailer για το zelda.Tιποτα αλλο.Αλλα αποφασισαν να μας δειξουν ενα σωρο βλακιες.Υποτιθεται οτι βγαινει φετος και δεν εχουμε δει ΤΙΠΟΤΑ απο το παιχνιδι!!!!Μεγαλη απογοητευση σημερα απο την nintendo πραγματικα.
Fulgore Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δεν πειραζει περιμενε για το Zelda στο επομενο Direct να ανακοινωσουν και την κονσολα. Εγω πιστευω οτι ο λογος που δεν το ανακοινωνουν το Zelda ειναι γιατι πολυ απλα δεν ειναι ετοιμο το παιχνιδι ακομα,και μαλλον εχουν δωσει βαση στην εκδοση του NX περισσοτερο.
dimyok Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Εγω πιστευω οτι θα ειναι εικονικη κονσολα , κοινως δεν θα υπαρχει κυριολεκτικα .Κονιτσουααα.
Fulgore Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 http://www.ign.com/articles/2016/03/04/7-new-wii-u-3ds-games-from-todays-nintendo-direct Αυτα ηταν ολα κιολας απο τα 45περιπου λεπτα της παρουσιασης. Το λιγοτερο απελπισια η κατασταση και το διαβαζω και στα σχολια απο κατω(σε μερικα απο αυτα τουλαχιστον). Γιατι μπορει απο την μια να ειναι για σφαλιαρες αυτοι που ριχνουν βρισιες(και μπολικες) με τις οποιες αποφασεις της nintendo αλλα και κατι τετοια σχολια θελω να ελπιζω οτι ειναι κυριως ειρωνικα(κατι που δεν καταλαβαινεις ευκολα απο τον γραπτο λογο ωρες ωρες) I'm glad I own a Wii U. Looking at this years lineup if I only owned my PS4 and PC I'd hav a pretty boring year. Starfox is an easy GOTY. SMT x FE will be RPGOTY and SOul Reavers, while not the best graphically, could be better than any shooter/hack-and-slash game out there.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα