dekulinkgr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 με προλαβε ο Deghinsea για το offtopic.To ξερω οτι το wiiu δεν εχει παιχνιδια και παει χαλια οποτε δεν εχουμε να μιλαμε για κατι αλλα και παλι ειστε offtopic. Λοιπον να πω οτι αυριο εχει νεο Direct στις 12 το βραδυ οπου θα δειξουν για παιχνιδια που θα βγουνε το επομενο εξαμηνο για 3ds και wiiu.Οποτε λογικα δεν θα πουνε τιποτα για NX.Τωρα πιστευω θα πουνε ημερομηνια κυκλοφοριας του fire emblem fates, νεο απο το star fox και εννοειται οτι θα κανουν αναφορα στο Zelda TP καθως επισημα βγαινει την παρασκευη. Επισης εχω hyp-αριστει καθως ειμαι σιγουρος 100% οτι θα δειξουν επιτελους κατι καινουργιο απο το zelda wiiu.Λογικα ενα νεο trailer οπου θα μαθουμε και το ονομα.Οποτε μετα τα κρεατα που θα γουρουνιασουμε,το βραδυ direct.Μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 1) Αλλά ρε φίλε, όταν βγαίνει ο ΧΥΖ και σου λέει ότι θα πουλήσω το XBONΕ αν το QB βγει στο πισί, αυτό δεν είναι κόμπλεξ; 2) Δηλαδή θες κάποιος άλλος να αποκλειστεί από την χαρά της απόλαυσης ενός προϊόντος; Κερδίζεις κάτι με αυτό (το β' ενικό δεν πάει προσωπικά σε εσένα, γενικό είναι); Εσύ, προσωπικά, PDS13 θα ένιωθες ριγμένος αν αύριο το Uncharted 4 έβγαινε σε pc; Θα ένιωθες προδωμένος ή θα χαιρόσουν που θα είχαν την ευκαιρία περισσότεροι να χαρούν το προϊόν που χαίρεσαι κι εσύ; 1) Δεν ξέρω αν είναι κόμπλεξ, πάντως σίγουρα δεν είναι τίμιο να μην λέει εξαρχής η εταιρία ότι θα το βγάλει και σε PC... ξέρεις, η εμπιστοσύνη χτίζεται δύσκολα και γκρεμίζεται πολύ εύκολα. Όπως λες εσύ ότι η εταιρία δεν είναι υποχρεωμένη να του αναλύσει το business plan της (χαίρω πολύ), έτσι και ο καταναλωτής δεν είναι υποχρεωμένος να της ξαναδώσει τα λεφτά του. It goes both ways. Η MS ρισκάρει με αυτήν της την κίνηση... ή θα σπρώξει κόσμο στο Windows Store ή θα τους ξενερώσει και θα πάνε στο PS4 ή ενδεχομένως και στο NX. Υπάρχουν 3 εταιρίες που βγάζουν κονσόλες και τουλάχιστον οι 2 εξ' αυτών ξέρουμε ότι το αποκλειστικό το εννοούν κυριολεκτικά. 2) Ο PC user θα ένιωθε ριγμένος αν έβγαινε το Star Citizen και σε κονσόλες; Δεν θα φώναζε για downgrade στον τεχνικό τομέα; Καλώς ή κακώς τα multiplatform δεν είναι τόσο προσεγμένα από τεχνικής άποψης όσο τα exclusives... υπάρχουν ελάχιστες εξαιρέσεις, αλλά ο κανόνας είναι αυτός. Ας πούμε ότι αν το Uncharted 4 ήταν multiplatform θα ήταν επιπέδου RoTR στον τεχνικό τομέα. Αυτό για κάποιους δεν είναι αποδεκτό. Από εκεί και πέρα, αν το πιάσουμε από ψυχολογική σκοπιά, ο άνθρωπος γενικά σαν είδος θέλει «αποκλειστικότητα». Εγώ μπορεί να λιμπίζομαι την (αποκλειστική) γυναίκα του γείτονα, αλλά είναι σωστό να την απολαύσω; Θα δεχόταν να γίνει "multiplatform" η γυναίκα του; Ωραία η «κοινοκτημοσύνη» και ο διαμοιρασμός των ωραίων πραγμάτων, δεν λέω, αλλά έτσι είναι οι άνθρωποι! Αν πάλι έχει ξεκαθαριστεί εξαρχής η "multiplatform" πολιτική (βλ. ελεύθερη σχέση, swinging), τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι να μην σου τάζει άλλα στην αρχή και άλλα βλέπεις στο τέλος... Όπως είναι οι γυναίκες, έτσι είναι και τα παιχνίδια... υπάρχουν άπειρα για όλα τα γούστα. Ας κρατήσει λοιπόν ο PS fan το Uncharted του αποκλειστικό και ο PC fan το Star Citizen αποκλειστικό. Δίκαιο δεν είναι; Και το Mario Kart 8 (για να είμαστε και λίγο ontopic) αν ήταν multiplatform, δεν θα είχε τις γραφικάρες που έχει τώρα... θα ήταν μια μετριότητα σαν το Watch Dogs του Wii U, που παίζει χειρότερα κι από την PS3 έκδοση. Γι' αυτό καλώς υπάρχουν οι αποκλειστικότητες, αλλιώς δεν θα είχαν και λόγο ύπαρξης οι κονσόλες (αντιλαμβάνομαι ότι για κάποιους αυτό θα ήταν επιθυμητό). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 2) "Χάσαμε" Crysis, Witcher, Diablo, Hard Reset, Shadow Warrior, Doom και άλλα πόσα, είδες κάποιον να κλαίγεται και να λέει θα παρατήσει το PC? Τώρα για το downgrade, δυστυχώς ισχύει στις περισσότερες περιπτώσεις. Πάρε παράδειγμα πως έδειχνε το Witcher3 αρχικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 @JohnVani Όπως λέτε κι εσείς, τα PC βασίζουν την ύπαρξη τους σε 1000 λόγους (1 εκ των οποίων είναι το gaming). Οι κονσόλες βασίζουν την ύπαρξη τους στα exclusives, άντε και στο plug'n'play. Οπότε αν αφαιρέσεις τα exclusives, αφαιρείς τουλάχιστον και το 50% του λόγου αγοράς μιας κονσόλας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Εμένα μου λές, που μόνο για exclusives τις παίρνω? Ποιό plug and play, πάει κι αυτό απο εποχές PS2 και NGC.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Και κάτι ακόμα για την multiplatform πολιτική... θα ήταν θεωρητικά χρήσιμη για το MP κομμάτι του Uncharted 4, έτσι ώστε να έχει μεγαλύτερο player pool (PC + XBOX + PS, αντί για PS σκέτο). Αυτό είναι και το μόνο επιχείρημα που μπορώ να δεχτώ (υπό προϋποθέσεις) υπέρ του multiplatform. Όμως:1) Οι περισσότεροι δεν νοιάζεστε για online TPS (ζήτω τα FPS). 2) Υπάρχει fragmentation στα online ecosystems, κάτι που δυσχεραίνει το cross-platform play. Αν γινόταν (έστω μεταξύ PS & XBOX), θα το βλέπαμε στα γνωστά online multiplatform (CoD, BF κλπ.), αλλά δυστυχώς δεν το βλέπουμε ούτε εκεί!Υπάρχουν ολόκληρες playlists που είναι άδειες στο XB1 BF4, ενώ έχουν κόσμο στο PS4 BF4, άρα φανταστείτε το κέρδος για το player pool... win-win θα ήταν. 3) Θα έπρεπε να δεχτούν οι PCάδες να παίξουν με gamepad για λόγους balance. Όχι, ξεχωριστή playlist για KB/M δεν θα ήταν αποδεκτή, γιατί αναιρεί τα οφέλη του unified player pool. 4) Θα έπρεπε οι κονσολάδες να αποδεχτούν το ρίσκο να παίζουν με cheaters/hackers λόγω της ελευθερίας του PC με τα διάφορα mods. Για αυτό τον λόγο παράτησε πολύς κόσμος το PS3 λόγω CFW. Κάποιοι θέλουν hack-free online περιβάλλον. 5) Θα έπρεπε η Sony να εξηγήσει στον κόσμο γιατί χρεώνει το online στο PS4, αλλά όχι στο PC (αυτό θα το βρει μπροστά της η MS, εκτός αν το κάνει free για όλους). Συνεπώς εγώ σαν fan δεν βρίσκω κανένα όφελος να συναινέσω σε τέτοια πολιτική, sorry. Το να κάθεται κάποιος να κάνει benchmarking Uncharted 4 SP με 3πλο SLI σε 4k60 δεν έχει να μου προσφέρει κάτι, ούτε με ενδιαφέρει το e-penis... ΥΓ1: Το plug'n'play είναι συζητήσιμο (κάποιους δεν τους ενδιαφέρει κιόλας), πάντως η κονσόλα του 2016 είναι πιο plug'n'play από το PC του 2016 (βλ. διάφορα προβλήματα σε ports, digital only games). Στην κονσόλα του 2016 βάζεις δισκάκι, κατεβάζεις update προαιρετικά (αν υπάρχει και αν θες, δεν είναι υποχρεωτικό) και ξεκινάς να παίζεις σε δευτερόλεπτα.Πρόσεξε την σύγκριση που κάνω... δεν σου λέω ότι το PS4 είναι τόσο plug'n'play όσο ήταν το Mega Drive κάποτε, γιατί σαφώς ΔΕΝ είναι και δεν μπορεί να είναι (για φαντάσου να είχαμε σήμερα κονσόλες χωρίς networking και χωρίς firmware updates). Το ότι πολλές φορές γίνεται λάθος χρήση του update μηχανισμού είναι άλλο θέμα. Και το μαχαίρι είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο που έχει σωστή χρήση (κόψιμο τροφίμων) και λάθος χρήση (φόνος). ΥΓ2: Το pre-downgraded Witcher 3 demo θα έτρεχε σε PC των €500 άραγε; Μην ξεχνάτε τους "peasants" του PC, γιατί δεν έχουν όλοι 1000-1500-2000 ευρώ (ή όσο έκανε το τουμπανοPC της CD Projekt, της Ubisoft με το WatchDogs/Division και πάει λέγοντας). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Nintendo direct αυριο. Αρα μιας και η Nintendo εχει γινει πλεον προβλεψιμη μεχρι αηδιας στο Wii U,θα δειξουν το Twilight Princess HD(λες και οι κατοχοι Wii U δεν το γνωριζουν ηδη αυτους περιμενουν τελευταια στιγμη να τους το πουν ή δεν εχουν ηδη το Twilight princess του Wii,και αρα αν θελουν γλυτωνουν χρηματα για το Zelda U που το περιμενουν εδω και χρονια),θα δειξουν το Starfox που εφαγε delay για να προλαβουν τα χρονοδιαγραμματα για το NX και αν ειμαστε τυχεροι ισως ανακοινωσουν το Zelda U για καλοκαιρι. Μετα θα αφιερωσουν κλασσικα χρονο για κανενα αλλο μπουρδο παιχνιδι της πλακας που ελαχιστους θα ενδιαφερει,κλασσικα κουβεντα για τα Amiibo βγαζουν νεα,εχουν νεες δυνατοτητες μπλα μπλα(κοινως πραγματα που παλι ενδιαφερουν λιγους αφου σε τετοιες παρουσιασεις σε ενδιαφερει να αφιερωνεται περισσοτερος χρονος στο τι παιχνιδια θα βγουν παρα στα χαζοκουκλακια),και αν τα αστρα ειναι σε ευθεια και δεν γινει κανενας γιγαντιος σεισμος ισως κανουν την εκπληξη με καποιο μεγαλο παιχνιδι(εκτως Metroid,καταντια τελειως..)της τελευταιας στιγμης. Αλλωστε κακα τα ψεμματα οτι βγαλει το Wii U φετος. Λογικα απο Οκτωβριο/Νοεμβριο το ενδιαφερον και του κοινου και της Nintendo στο NX. Ουτε 5ετια δεν θα κλεισει το Wii U,και μαλιστα τα 2 πρωτα χρονια απο κατοχους,κριτικους και site τελειως αδεια απο κυκλοφοριες με μεγαλη διαφορα το Monter Hunter(που ειχε ηδη βγει στο 3ds αρα σιγα την κυκλοφορια,οταν ουτε το τελευταιο δεν εχει βγει για το Wii U,απλα οτι να ναι..)και φυσικα κυριως το Super Mario 3d world και ενα Zelda Remastered,αφορμη ισως για να φαει και delay το Zelda U τοσο πολυ ασχετως αν το ζηταει ο κοσμος εδω και τουλαχιστον 2 χρονια. Και φυσικα ξανα μεγαλο αφιερωμα στο 3ds που εχω πει την αποψη μου γιατι ειναι λαθος η nintendo direct οπως ειναι και δεν την εχουν χωρισει σε 2 μερες,1 για την καθε κονσολα αλλα τεσπα.... Δεν ειμαι Nintendo hater γιατι εχω τιμησει σχεδον ολες τις κονσολες εκτως των φορητων που εχω μεινει πισω,αλλα στο Wii U η εταιρια ειναι κυριως για κραξιμο και σε αυτο ειμαι απολυτος. Οχι οτι δεν εχει προσφερει και καποιους αξιολογους τιτλους,ή οτι η ταμπλετα δεν ειχε δυνατοτητες που εχει πει και ο gkalas,αλλα για την τιμη πωλησης της και του τι προσφερε σε ολο αυτο τον κυκλο για τα χρηματα που ζητουσε. Και δειξανε αυτο οι πωλησεις(που μακαρι να ηταν και χαμηλοτερες πιο πολυ για πιεση),το ειδε αυτο με την ανακοινωση του Metroid για 3ds,το βλεπουμε αυτο σε καθε Nintendo Direct οταν αφιερωνεται περισσοτερος χρονος στα Amiibo και στο 3ds απο την μεγαλη της κονσολα. Προσωπικα και το Zelda Twilight Princess HD το θεωρω κοροιδια κυριως για την τιμη που το πουλανε ενω υπαρχει ηδη διαθεσιμο το παιχνιδι με μικρες διαφορες στα γραφικα στην Wii εκδοση. Θες να μου το βγαλεις για τον χειρισμο μεσω Wii U Pro controller(που συμφωνουσα και σε αυτο με τον Gkala)βγαλτο μου.Αλλα οχι σε τετοια τιμη.Βγαλτο 25-30ευρω και αντε πες 40με το Amiibo.Τι μου το κοστολογεις 46ευρω λες και ειναι νεο παιχνιδι και δεν μπορεις να το παιξεις αλλιως οπως πχ στο windwaker. Και το Xenoblade μπορεις να το παιξεις με την ταμπλετα και το βγαλανε 20ευρω και μετα με εκπτωση 10ευρω πχ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 ΥΓ1) Σχεδόν τα ίδια είναι πλέον το PC με το Steam με μια κονσόλα, να μην σου πώ και πιο άνετο. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. ΥΓ2) Ούτε το Crysis έτρεχε τέρμα στο PC που είχα εκείνη την περίοδο (Athlon 3000+, 7600GT, 1GB RAM). Αυτό δεν με εμπόδοσε όμως να το παίξω/τερματήσω/χαρώ. Μετά το '08 που έστεισα νέο PC το έπαιξα και ηταν άλλο παιχνίδι με το νέο PC. Kι εγώ αν είναι, είμαι peasant με το build των ~400€. ________________ Το Direct ξέρουμε τι ώρα θα είναι αύριο? Κάτι για 12 το βράδυ πέτυχα κάπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 ΥΓ1) Σχεδόν τα ίδια είναι πλέον το PC με το Steam με μια κονσόλα, να μην σου πώ και πιο άνετο. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. ΥΓ2) Ούτε το Crysis έτρεχε τέρμα στο PC που είχα εκείνη την περίοδο (Athlon 3000+, 7600GT, 1GB RAM). Αυτό δεν με εμπόδοσε όμως να το παίξω/τερματήσω/χαρώ. Μετά το '08 που έστεισα νέο PC το έπαιξα και ηταν άλλο παιχνίδι με το νέο PC. Kι εγώ αν είναι, είμαι peasant με το build των ~400€. Ναι βεβαια εσυ αν ηθελες με τα λεφτα που εχεις σκασει στους κολλεκτορες θα μπορουσες να ειχες το λιγοτερο 1440p high settings pc rig και οθονη(τα βαζω ολα μεσα ), αλλα προτιμησες να γινεις ρακοσυλλεκτης...ε εννοω συλλεκτης 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 ΥΓ1) Σχεδόν τα ίδια είναι πλέον το PC με το Steam με μια κονσόλα, να μην σου πώ και πιο άνετο. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. ΥΓ2) Ούτε το Crysis έτρεχε τέρμα στο PC που είχα εκείνη την περίοδο (Athlon 3000+, 7600GT, 1GB RAM). Αυτό δεν με εμπόδοσε όμως να το παίξω/τερματήσω/χαρώ. Μετά το '08 που έστεισα νέο PC το έπαιξα και ηταν άλλο παιχνίδι με το νέο PC. Kι εγώ αν είναι, είμαι peasant με το build των ~400€. ________________ Το Direct ξέρουμε τι ώρα θα είναι αύριο? Κάτι για 12 το βράδυ πέτυχα κάπου. Nαι, 12 είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Από την σελίδα του console club στο facebook. (εχθές) Μαρεσει που το βγαλανε φωτογραφια λες και ειναι κανενα τεραστιο μαγαζι ξερω γω Παντως μου κανει εντυπωση να εφερε τοσα πολλα και μαλιστα τα περισσοτερα να ειναι τα ακριβοτερα με το Amiibo. Η ολη η πιτσιρικαρια του Ηρακλειου εχει ριξει τις παραγγελιες(γιατι ουτε καν νεο Zelda δεν ειναι)ή τον βλεπω τα μισα τουλαχιστον να τα επιστρεφει πισω ή να τα στειλει σε αλλο καταστημα. Αλλωστε στην Ελλαδα ζουμε μην κοροιδευομαστε http://www.gameslife.gr/greece-videogames-sales-january-2016 Εν το μεταξυ για τα 51ευρω που αναφερθηκαν πιο πισω,στο εξωτερικο απο amazon μπορει καποιος να βρει το bundle με μολις 48δολλαρια ενω στην Ελλαδιτσα μας οι 5-6που το φερνουν ειπαν να βαλουν και αυτοι το καπελακι τους.Ειδικα σκεφτειτε πχ στα παραπανω Zelda του Console club που το καθενα εχει ενα ωραιοτατο καπελο της ταξης των 9ευρω πανω κατω http://www.ign.com/articles/2016/03/02/daily-deals-twilight-princess-hd-the-division-collectors-edition-11-gaming-mouse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Κι εγώ ακριβώς την ίδια απορία είχα, πώς και έφεραν τόσα κομμάτια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Κι εγώ ακριβώς την ίδια απορία είχα, πώς και έφεραν τόσα κομμάτια! μα αυτα ουτε στο εξωτερικο με τις τεραστιες αποθηκες που ανεβαζανε εικονες απο τις κονσολες δεν γινονται. Αν δεις στην φωτο εχει κουτια ακομα και στο κατω δεξια μερος.Το μαγαζι εντωμεταξυ ειναι ελαχιστα μεγαλυτερο απο μια τρυπα για οσους εχουν περασει απο εκει μην το βλεπετε στην φωτο και νομιζετε οτι ειναι τιποτα Κωτσοβολος Και το καλυτερο ολων τοσα κομματια ειτε απο παραγγελιες ειτε δεν ξερω και εγω τι και στο Skroutz εξαφανιστηκε :D https://www.skroutz.gr/s/8177713/The-Legend-of-Zelda-Twilight-Princess-HD-amiibo-Bundle-Wii-U.html Ενταξυ εχω μια μικρη αδυναμια στο καταστημα γιατι το ξερω εδω και χρονια(παιζει απο το 2001-2002 ξερω γω)αλλα νομιζω το παρακαναν λιγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι η φωτό ξεγελάει... 100 κομμάτια είναι ένα τίποτα συγκριτικά π.χ. με τα 2.000 κομμάτια του CoD/Pro/FIFA που βγαίνει κάθε χρόνο. Και αυτά τα μεγέθη είναι για μικρομάγαζο, γιατί για Πλαίσιο/Public κλπ πρέπει να βάλουμε άλλο ένα μηδενικό τουλάχιστον. Το ότι πάντως συνεχίζουν και φέρνουν Nintendo games (και δη συλλεκτικά) στην Ελλάδα της κρίσης και των capital controls είναι ελπιδοφόρο... για σκεφτείτε το λίγο αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Οτι είναι ελπιδοφόρο είναι, πάντως ένα ωραιότατο άκυρο με τη συλλεκτική το Xenoblade X το φάγαμε.. υγ : νομίζω η Zegetron θα αναλάβει την εισαγωγή της Nintendo στο Ελλαδιστάν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα