NickTG Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Ήρθε και το δικό μου! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) αφου ειμαστε peasants ρε συ, γιατι βαζεις νεα για peasants... σπανια κανω το λαθος και μπαινω εκει... δεν την ξανακανω τη μλκια Δεν θυμάμαι να είπες κάπου, κάποτε οτι για να ρίξεις το PS4 θέλεις 2000€ PC, ούτε να λές οτι το PS4>όλα, ούτε οτι το PS4 έχει 500GB GDDR5. Πάρε μια ωραιότατη άποψη απο peasant υγ : έλα μπές να δείς απόψεις console peasant Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2016 από JohnVani18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Σαφώς ο τύπος έτσι όπως το διατυπώνει στην πραγματικότητα και με βάση τους αριθμόυς λέει μ@@, αλλά εγώ θα έλεγα κάτι αλλο. Παρε 50.000 ευρώ, οχι 2.000, και φέρε μου game που να ξεπερνάει συνολικά τις λεπτομέριες-τεχνολογία του Uncharted 4.Οπώς έλεγε και ενας φίλος την άλλη φορά, ούτε το simulation του ωκεανού του uncharted 3 του PS3 δεν θα μπορείς να φέρεις παρα μόνο σε tech demo... Φυσικά ΘΑ μπορούσε να υπαρχει 100 φορες ανωτερο αποτέλεσμα σε 50.000 hardware. Αλλα θα υπάρξει? Οχι. Ειναι τα περίφημα ΑΝ του pc gaming,.οπότε όταν διαβάζω για ημιμάθεια των console ''peasants'' απο ανθρώπους που τους είναι αδύνατο να κατανοήσουν το πόσο και ΓΙΑΤΙ έχει ανάγκη η βιομηχανία το console gaming(ακόμα και αν οι εταίριες το λένε ξεκάθαρα,ακομα αν και οι επιλογές τους το δείχνουν) και μένουν στους αριθμους, όταν διαβάζω για ημιμάθεια των console ''peasants'' απο ανθρώπους που τους είναι αδύνατο να αντιληφθουν την τεχνολογία πίσω απο παιχνίδια όπως το uncharted και μενουν στους αριθμούς(''μα μα μα τι με νοιαζει αν η παλάμη του drake έχει όσα πολύγωνα έχει το προσωπο της lara, οι αριθμοί της κάρτας που αγορασα βγάζουν περισσότερα TF και και και 4k...'') είναι αστειο... Το να διαβάζεις τους χαρακτηρισμούς ''ημιμάθεια'' και ''peasants'' απο αυτούς τους ανθρώπους που σκέφτονται με βάση τον ορισμό της ημιμάθειας, είναι αστείο. Οπως και το κομπλεξ κατωτερότητας που γράφεις εσύ. Φέρε 10 ψυχολόγους να δουν τα ποστ των μέν και των δε και να σου πουν ποια ομάδα απο τις 2 βγάζει ανασφαλεια και κόμπλεξ(οχι σε μεμονομένες περιπτώσεις αλλα στο σύνολο). peasant λοιπόν είναι αυτός που θα πει οτι το PS4 hardware είναι ανώτερο απο 2000 pc, peasant είναι και αυτός που θα σου πει οτι οτι το 2016 θα παίξει παιχνίδι με ανώτερη τεχνολογία απο το Uncharted 4 του συστηματος των 350 ευρω. Δίκαιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Οταν το PC είχε Crysis πίσω στο 2007, οι κονσόλες της γενιάς μόνο κοντά στο τέλος τους κατάφεραν να το φτάσουν/περάσουν. Ο ωκεανός του AC IV ηταν άσχημος δηλαδή? Δεν έχω ψαχτεί με το συγκεκριμένο simulation του Unch3, αλλά αυτό είναι το επιχείρημα για να "ακυρώσεις" μια πλατφόρμα? Που σε ένα επίπεδο έχει νερό και κάνουν φοβερό simulation? (ναί, το έπαιξα το παιχνίδι, δες τα trohpies μου αν θέλεις στην υπογραφή μου) Δυστυχώς υπάρχει πολύ μεγάλη ημιμάθεια εκ μέρους κατόχων κονσολών, υπάρχουν ένα σορό παραδείγματα στο internet. Μην κοιτάς εδώ μέσα που όσοι ποστάρουνε ξέρουνε 5-10 βασικά πράγματα. Δε νομίζω να είπα πως οι PC elitists είναι καλύτεροι, κι εγώ προσωπικά δεν τους γουστάρω. Αλλά οταν οι κονσολάκιδες έχουνε μια μόνιμη τάση να προσπαθούν απελπισμένα να αποδείξουν οτι οι κονσόλες είναι η καλύτερη λύση για gaming, κάτι δεν πάει καλά. Πόσο μάλλον οταν μιλάς με κάποιον, του δίνεις 20+ επιχειρήματα υπέρ του PC, και σου λέει "ε εντάξει, εμένα μου αρέσουν οι κονσόλες". Αν σου αρέσουν οι κονσόλες, μην πάς να αποδείξεις οτι είναι ανώτερες, end of story. Δίκαιο. υγ : δεν έχω πρόβλημα με καμιά πλατφόρμα, παίζω ΠΑΝΤΟΥ (εκτός απο κινητά), αν είχα θέμα δεν θα επένδυα πολύ απλά, kai αντί να έσκαγα το 300αρι για το PS4, θα έπαιρνα άλλη GPU ή θα έβαζα άλλες δύο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Επειδή έχω παίξει αρκετά και το Black Flag και το Uncharted 3, καμία σχέση στο τεχνικό κομμάτι... παιχνιδάρες και τα 2 στο είδος τους, αλλά ακόμα δεν έχει βγει άλλο παιχνίδι στο σαφώς πιο δυνατό PC να εξομοιώνει ολόκληρο ωκεανό σε πραγματικό χρόνο και τα physics να είναι διαφορετικά σε κάθε playthrough. Αυτό είναι ο ορισμός του technical achievement. Όσο για το Crysis του 2007, τα έχουμε πει πολλές φορές, πιο unoptimized παιχνίδι δεν υπάρχει. Για 60 fps θέλει dual core στα 6 GHz, πράγμα τόσο πιθανό να βρεις στην πραγματικότητα όσο οι μονόκεροι. Συνεπώς δεν καταλαβαίνω τους «διθυράμβους» (θα τους καταλάβαινα αν ξαναγραφόταν πιο optimized το παιχνίδι και να εκμεταλλεύεται 4-8 πυρήνες σε νορμάλ συχνότητες που βρίσκεις στην αγορά). Είναι σαν να βλέπω Αμερικανό να παινεύεται για κινητήρα 5000cc ότι είναι πιο δυνατός από του Ευρωπαίου στα 1300cc. Ναι, είναι θηρίο με ωμή δύναμη (brute force), αλλά με τι κόστος (κατανάλωση βενζίνης); Γι'αυτό πολλοί θα προτιμήσουν τον eco στα 1300cc, κι ας τους βρίζουν ότι είναι peasants/μάζα. Άμα ο καθένας ζούσε σαν Αμερικάνος Master Race, θα θέλαμε 2 πλανήτες σαν την γη. Απλά δεν γίνεται αυτό, όχι με 7 δις ανθρώπους. Ο νοών νοείτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 JohnVani18 Η πρωτη παραγραφός μου στο τέλος της σου απαντάει για το crysis, απλά τα crysis τελειώσανε απ'ότι φαίνεται. Για simulation ωκεανου μιλησα, που μονο σε tech demo υπαρχει σε pc. Αυτο δεν έιναι τεχνολογία? μονο οι στειροι αριθμοι των teraflops είναι?. Θα περιμένω να δω κατι ανάλογο στο pc καποτε, κάτι που είδαμε στο ps3 πριν μια 5ετία.. Δεν χρειάζεται να προσπαθούν να σου αποδείξουν τίποτα οι console gamers(αν το κάνουν, κακώς), απλά το πιστέυουν και εγώ πιστέυω οτι είναι η καλύτερη λύση για gaming η κονσόλα. Αν δεν με τσιγκλήσει κάποιος δεν θα κάτσω να προσπαθήσω να το αποδείξω(έχω λόγο?). Για μένα ειναι η καλύτερη επιλογή και αυτό δεν αλλάζει. (για τις δικές μου ανάγκες).Ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του. Κι αυτό δίκαιο πιστευω. Οταν μιλάμε για αριθμούς κανένα σύστημα και ποτε δεν θα ξεπεράσει μια ανοιχτή πλατφόρμα οπως είναι το pc. Δεν νομίζω οτι υπάρχει ανθρωπος που διαφωνεί. Το ''peasants'' είναι άκυρο όμως για ανθρώπους που πάιζουν driveclub, the order, infamous, mlb the show, uncharted 4 και οτι άλλο έρθει. Μιλάμε για παιχνίδια που τεχνολογικά ειναι στην πρωτη με δευτερη θέση(στην χειρότερη) των παιχνιδιων που βλέπουμε σε αυτή τη γενία. Ποιοι peasants? Η μάλλον ..peasants???οκ θελω να ειμαι peasant. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Απο τη στιγμή που δεν λές ασυναρτησίες όπως έδωσα παράδειγμα παραπάνω, δεν ανήκεις στην κατηγορία των peasants. Τώρα αν σου αρέσει να σε αποκαλούν έτσι, οκ, πάω πάσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Οταν το PC είχε Crysis πίσω στο 2007, οι κονσόλες της γενιάς μόνο κοντά στο τέλος τους κατάφεραν να το φτάσουν/περάσουν. ποιος κονσολες; ps3, xbox 360; ποτε δεν το ξεπέρασαν (και εννούμε την pc έκδοση), ουτε κάποιο game της γενιάς το Half Life 2 σε επιπεδο physics Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Απο τη στιγμή που δεν λές ασυναρτησίες όπως έδωσα παράδειγμα παραπάνω, δεν ανήκεις στην κατηγορία των peasants. Τώρα αν σου αρέσει να σε αποκαλούν έτσι, οκ, πάω πάσο. Εσύ το λές απο την πλευρά την γνώσης. Οκ το δέχομαι. Εγω πήρα την άλλη πλευρά την εννοιας peasant, του τύπου δηλαδη που παίζει παιχνίδια που δεν έχουν τεχνολογία. Κάτι που δεν ισχύει για τον console gamer. Το αντίθετο αν δεις τα παιχνίδια που ανέφερα... Απο την αλλη και ο σινεφιλ δεν χρειάζεται να ξέρει απο τεχνολογία για να κρίνει την ποιότητα μιας ταινίας. Στο gaming τα έχουμε μπερδέψει λίγο και θεωρούμε οτι η τεχνολογία ειναι βασικό συστατικο του χομπι μας(gaming). Στην πραγματικοτητα δεν θα έπρεπε να μας αποσχολεί καν(και μιλάω και για μένα, γιατι μπαίνω στο τρυπάκι) ποιος κονσολες; ps3, xbox 360; ποτε δεν το ξεπέρασαν (και εννούμε την pc έκδοση), ουτε καν το Half Life 2 σε επιπεδο physics.Το half life 2 ειχε τα ιδια physics στην ps360 version. Eχω την εντυπωση και στην εκδοση του XBOX(της γενιας ps2) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Κανενα αλλο game oμως της γενιάς δεν έχει τετοια physics, τοσο ωραια (το Crysis το πέρασε). Ναι καταφεραν να το τρεξουν και στο xbox (sd κονσολα) αλλά κοψαν για ευνοητους λογους, καλά το xbox ως κονσολα τοτε ειχε μεγάλη διαφορά απο τις υπόλοιπες, ειδικά απο το ps2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toni50 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Ήρθε και το δικό μου! Μια από τα ίδια,μην βάζω φωτογραφία και εγώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Κανενα αλλο game oμως της γενιάς δεν έχει τετοια physics, τοσο ωραια (το Crysis το πέρασε). Η valve οταν θέλει να φτιάξει παιχνίδι, φτίαχνει παιχνίδαρα, τωρα ομως ''φτιάχνει'' λεφτά, έχει δουλείες, ποιο HL?. Και έχει γίνει αγαπητός απ'όλους ο gabe newell, πιο αγαπητός απο ποτέ! Τεσπα ας τελειώσει η παρένθεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Οπως και το κομπλεξ κατωτερότητας που γράφεις εσύ. Φέρε 10 ψυχολόγους να δουν τα ποστ των μέν και των δε και να σου πουν ποια ομάδα απο τις 2 βγάζει ανασφαλεια και κόμπλεξ(οχι σε μεμονομένες περιπτώσεις αλλα στο σύνολο). Γενικά δε συμφωνώ με τους όρους pc master race, console peasant κλπ. Τους θεωρώ προσβλητικούς να τους χρησιμοποιούμε μεταξύ μας άτομα που έχουμε ένα κοινό χόμπι. Αλλά ρε φίλε, όταν βγαίνει ο ΧΥΖ και σου λέει ότι θα πουλήσω το XBONΕ αν το QB βγει στο πισί, αυτό δεν είναι κόμπλεξ; Δηλαδή θες κάποιος άλλος να αποκλειστεί από την χαρά της απόλαυσης ενός προϊόντος; Κερδίζεις κάτι με αυτό (το β' ενικό δεν πάει προσωπικά σε εσένα, γενικό είναι); Εσύ, προσωπικά, PDS13 θα ένιωθες ριγμένος αν αύριο το Uncharted 4 έβγαινε σε pc; Θα ένιωθες προδωμένος ή θα χαιρόσουν που θα είχαν την ευκαιρία περισσότεροι να χαρούν το προϊόν που χαίρεσαι κι εσύ; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Νομίζω είμαστε offtopic.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Αλλά ρε φίλε, όταν βγαίνει ο ΧΥΖ και σου λέει ότι θα πουλήσω το XBONΕ αν το QB βγει στο πισί, αυτό δεν είναι κόμπλεξ; Δηλαδή θες κάποιος άλλος να αποκλειστεί από την χαρά της απόλαυσης ενός προϊόντος; Κερδίζεις κάτι με αυτό (το β' ενικό δεν πάει προσωπικά σε εσένα, γενικό είναι); Εσύ, προσωπικά, PDS13 θα ένιωθες ριγμένος αν αύριο το Uncharted 4 έβγαινε σε pc; Θα ένιωθες προδωμένος ή θα χαιρόσουν που θα είχαν την ευκαιρία περισσότεροι να χαρούν το προϊόν που χαίρεσαι κι εσύ; Είναι κόμπλεξ το πρωτο μαζί σου. Εγω όμως δεν θα ηθελα να βγεί στο pc όχι γιατι θα το παίξουν κι άλλοι, αλλα γιατι το uncharted δεν θα έιναι πλεόν uncharted που ξεζουμίζει το ένα σύστημα. Θα έιναι οπως όλα τα άλλα multiplatform που χάνουν απο αυτή την επιλογή. Οταν δουλευεις σε ενα και κλειστό σύστημα στο μεταλλο, είναι πλεονεκτημα, ξέρεις οτι δίνεις 350 ευρω και παίρνεις το μέγιστο δυνατό. Για αυτό και δεν είμαι υπερ των multiplaform γενικότερα, γιατι δουλευουν ας πουμε στο 80% της κονσόλας, θέλω το 100 αυτού που πληρώνω.Optimιzation στο τέρμα. προδωμένος δεν θα ένιωθα, απλα η γνώμη είναι οτι θα έχανα ως κάτοχος της κονσόλας την ποιότητα(τεχνικά) που έχω στα exclusives. Οπως είχα ξαναγράψει δεν θεωρώ οτι υπάρχει κάποια μαγεία της ND και των αλλων first party. Η μόνη μαγεία είναι οτι δουλέυουν σε ένα και κλειστό σύστημα με όλα τα καλά που σου προσφέρει αυτό. Να στο πω αλλιώς.Θα ήθελα πολυ να είχαν ολοι την ευκαιρία να παίζουν τα πάντα αλλα μέσα απο ενα και μοναδικο fixed-κλειστο hardware που θα παίζει τα πάντα. Εκεί θα βλεπαμε οργια φιλε Malthador και optimization στον θεο, αναλογο του Uncharted 4 σε ολα τα games! Κατα την ταπεινή μου άποψη. Νομίζω είμαστε offtopic.... Εχεις δίκιο, ας μεταφερθεί στο offtopic για gaming, να μην χαλάμε το thread. http://www.insomnia.gr/topic/272871-the-official-gaming-offtopic-thread/page-72? Αν θες να απαντήσεις malthador καντο εκεί καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα