Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μιας και το συζητούσαμε τις προάλλες, το amazon γερμανίας και ισπανίας ανέβασαν preorders για standalone Wolf Link amiibo. Την ίδια στιγμή στην Ελλάδα κατέβηκε και το μοναδικό preorder για το TP+WolfLinkamiibo bundle...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ειναι παντως κριμα να μην βλεπουμε το Bayonetta και το Donkey Kong μεσα στην 10αδα 

http://www.gamespot.com/articles/splatoon-joins-wii-u-bestseller-list-with-4m-sales/1100-6434410/

Είναι κι αυτά πάνω από εκατομμύριο πάντως. Αν τα είχαν βαλει σε κανένα WiiU bundle, όπως πχ το wind waker και το NSLU, θα ήταν στη δεκάδα άνετα. Ειδικά το DKC:TF είναι ελάχιστα πίσω από το ΜΡ10 σε lifetime sales.

Σε κανει ομως να αναρωτιεσαι αυτα τα 12εκατομυρια που εχουν πουληθει τι σκατα εχουν αγορασει αυτοι που εχουν παρει Wii U. Με 2 παιχνιδια του Bundle την εχουν βγαλει?

Παίζει κι αυτό... Αν πήραν splatoon bundle ή sm4sh bundle...

Στα υπόλοιπα νέα της ημέρας:

1. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Zelda U άλλαξε από "TBC" σε "2016".
  2. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Project Guard έγινε πλέον "TBC" (το βλέπω να οδεύει προς ακύρωση τελικά).
  3. Ανακοινώθηκε επίσημα το Lego Star Wars: The Force Awakens για όλες τις κονσόλες, συμπεριλαμβανομένων των Wii U και 3DS, με ημερομηνία κυκλοφορίας 28 Ιουνίου 2016.
  4. Δεν ειπώθηκε τίποτα για το ΝΧ εκτός του ότι θα ακούσουμε νέα για το ΝΧ "όχι πολύ αργά μέσα στο 2016". Το τι σημαίνει αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
  5. Όσον αφορά το VR, η Nintendo είπε ότι το "εξετάζει¨.
  • Like 1

The Legend of Zelda: Twilight Princess HD - Νέες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού από τον επίσημο ιστότοπο που άνοιξε σήμερα για την Ιαπωνία.

• Off-TV play
  • Χειρισμός κάμερας με το δεξί μοχλάκι
  • Δυνατότητα στόχευσης με το γυροσκόπιο (ala Splatoon).
  • Στο gamepad υπάρχουν καρτέλες για μίνι χάρτη (mini-map) και αντικείμενα (items)
  • 50 σφραγίδες για το Miiverse
  • Υπάρχει Hard Mode το οποίο είναι mirrored έκδοση του παιχνιδιού (προφανώς ala wii version) με τον Link να δέχεται διπλό damage.
  • To Wolf Link amiibo αναπληρώνει και αυτό καρδιές.
  • Επίσης, το Wolf Link amiibo επιτρέπει να προσπερνάς την επιλογή save file στην αρχικη οθόνη και να μεταφέρεσαι κατευθείαν στο σημείο που είχες σταματήσει το παιχνίδι.
  • Υπάρχει καινούριο αντικείμενο με το όνομα "Ghost Torch" το οποίο επιτρέπει στο Link να εντοπίζει Poes και την ημέρα.
  • Ο χειρισμός έχει βελτιωθεί (κυρίως κατά την ιππασία και την κολύμβηση) και κομμάτια του παιχνιδιού που ήταν δυσνόητα έχουν γίνει πιο κατανοητά.

Πηγή 1: http://mynintendonews.com/2016/02/04/japanese-twilight-princess-hd-site-launched-with-a-ton-of-details/

Πηγή 2: http://nintendoeverything.com/zelda-twilight-princess-hd-gamepad-usage-mirrored-mode-with-extra-damage-more/

• Like 2

http://www.ign.com/videos/2016/02/04/the-legend-of-zelda-twilight-princess-hd-graphics-comparison-wii-u-vs-wii-vs-gcn

Παντως οι διαφορες στις περισσοτερες περιπτωσεις ειναι αστειες για να μην πω ανυπαρκετες μεταξυ της εκδοσης Wii και Wii U....

http://www.ign.com/videos/2016/02/04/the-legend-of-zelda-twilight-princess-hd-graphics-comparison-wii-u-vs-wii-vs-gcn

Παντως οι διαφορες στις περισσοτερες περιπτωσεις ειναι αστειες για να μην πω ανυπαρκετες μεταξυ της εκδοσης Wii και Wii U....

Καλά μικρή δεν την λες τη διαφορά αλλά δεν είναι remake, απλο HD remaster είναι με κάποιες έξτρα αλλαγές και προσθήκες. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι αν έχει αλλάξει η μουσική. Αν έχει παραμείνει το ίδιο τότε...δεν έχει νόημα για εμένα. Ηταν ο νούμερο ένα αποτρεπτικός παράγοντας στο να ευχαριστηθώ το TP. Απλά δεν ταίριαζε σε όλο το Mood και τη θεματολογία του όπως και το γεγονός ότι του έλειπε το epic συναίσθημα. 

Το wind waker παράδειγμα που έχει χειρότερη μουσική ταιριάζει τέλεια με τη θεματολογία και τον παιχνιδιάρικο και adventure χαρακτήρα του παιχνιδιού. Το TP είναι άλλη φάση και έπρεπε να αλλάξουν τη σύνθεση σε κάτι όπως το εξαιρετικό (μουσικά) Skyward Sword. Με αυτόν τον τρόπο αισθάνεσαι την "σοβαρότητα" και φτιάχνεις και την ατμόσφαιρα. 

• Moderators

Δύο ερωτήσεις:

- Το Xenoblade Chronicles X συνδέεται με το Xenoblade Chronicles σεναριακά ή είναι δύο ξεχωριστές οντότητες; Θέλω να δω αν θα το τσιμπήσω άμεσα ή αν θα φρεσκάρω το πρώτο πριν παίξω το δεύτερο.

- Θέλω ένα game για να παίζω μαζί με τον μικρό. Ποιό είναι το καλύτερο από τα Yoshi's Wooly World, Kirby and the Rainbow Curse και Donkey Kong Country: Tropical Freeze; Ο μικρός δεν είναι σε ηλικία για να παίζει, πιο πολύ βλέπει εμένα να παίζω, οπότε θέλω κάτι που να αρέσει και σε μένα. :P

Δύο ερωτήσεις:

- Το Xenoblade Chronicles X συνδέεται με το Xenoblade Chronicles σεναριακά ή είναι δύο ξεχωριστές οντότητες; Θέλω να δω αν θα το τσιμπήσω άμεσα ή αν θα φρεσκάρω το πρώτο πριν παίξω το δεύτερο.

- Θέλω ένα game για να παίζω μαζί με τον μικρό. Ποιό είναι το καλύτερο από τα Yoshi's Wooly World, Kirby and the Rainbow Curse και Donkey Kong Country: Tropical Freeze; Ο μικρός δεν είναι σε ηλικία για να παίζει, πιο πολύ βλέπει εμένα να παίζω, οπότε θέλω κάτι που να αρέσει και σε μένα. :P

Επειδη για το Xenoblade δεν ειμαι σιγουρος καλυτερα να σου απαντησει καποιος αλλος που ξερει.

Λοιπον απο αυτα τα 3 το καλυτερο παιχνιδι και ισως το καλυτερο 2d platform ever για μενα προσωπικα ειναι το tropical freeze.Bεβαια ειναι αρκετα δυσκολο.Δηλαδη τα ανιψια μου ετων 10 και 7 τους δυσκολευει παρα πολυ.Kαι προσεξε εχουν εμπειρια απο παιχνιδια οπως 3d world,mario kart,smash,lego ktlp.

Ενω το yoshi wooly world το παιζανε μαζι και δεν ειχαν προβλημα.Για το kirby δεν εχω αποψη καθως δεν το παιξει.

Οποτε για παιχνιδι μαζι με τον μικρο μαλλον το yoshi αλλα παιχνιδι που να παιζεις εσυ κυριως,που ειναι και το καλυτερο απο αυτα που λες,το tropical freeze.

Γιατι δεν κοιτας και για το mario 3d world το οποιο ειναι αυτο που ζητας,εκτος και αν το εχεις ηδη.

Αλλα μην το σκεφτεσαι tropical freeze..... :-D

Δύο ερωτήσεις:

Οχι δεν συνδεονται σεναριακα xenoblade chronicles και xenoblade chronicles x. Το xcx ειναι απλως spiritual successor του xc.

Βασικα το Xenoblade Chronicles X απο σεναριο και ιστορια ειναι ψιλο αστα να πανε. Μου αρεσε που συνεχισε το ολο συστημα μαχης αλλα mmo και τα αναβαθμισμενα γραφικα και οι μεγαλοι κοσμοι αλλα δυστηχως οταν παιζω Jrpg και το βρισκω τοσο αδιαφορο το σεναριο και τους χαρακτηρες δυστηχως δεν με κραταει πολυ.

Για παιχνιδια παντως θα ανεφερα Donkey Kong ή Yoshi αν ειναι να παιξεις εσυ κυριως για το πρωτο καθως δεν θες να φυγει κανενα controller απο τον μικρο απο το παραθυρο.

Θέλω ένα game για να παίζω μαζί με τον μικρό. Ποιό είναι το καλύτερο από τα Yoshi's Wooly World, Kirby and the Rainbow Curse και Donkey Kong Country: Tropical Freeze; Ο μικρός δεν είναι σε ηλικία για να παίζει, πιο πολύ βλέπει εμένα να παίζω, οπότε θέλω κάτι που να αρέσει και σε μένα. :P

Εγώ θα πρότεινα να πάρεις το YWW επειδή θα μπορεί και ο μικρός να το μάθει πιο εύκολα και να το διασκεδάσει (στο mellow mode τουλάχιστον) αλλά και στο normal mode στα δύσκολα σημεία απλά τον κάνεις κουβάρι (αβγό) και το περνάς εσύ και μετά τον αφήνεις. Επίσης, κατά πάσα πιθανότητα, το DKC:TF θα βγει σε Nintendo Select στις 11 Μαρτίου στα 20 ευρώ οπότε καλύτερα να περιμένεις να το πάρεις τότε αν σε ενδιαφέρει. Πληροφοριακά, τα υπόλοιπα παιχνίδια Wii U που θα κυκλοφορήσουν σε Nintendo Selects είναι Pikmin 3, Super Mario 3D World και Nes Remix Pack.

• Moderators

Ειναι παντως κριμα να μην βλεπουμε το Bayonetta και το Donkey Kong μεσα στην 10αδα 

http://www.gamespot.com/articles/splatoon-joins-wii-u-bestseller-list-with-4m-sales/1100-6434410/

Κάτι πολύ ενδιαφέρον που παρατήρησα, όσον αφορά το Bayonetta και το Bayonetta 2:

- Το πρώτο Bayonetta έχει πουλήσει -στο περίπου- 2m στα 170m κονσόλες (PS3 + X360 combined).

- Το Bayonetta 2 έχει πουλήσει 1m στα 13m κονσόλες (Wii U).

Αναλογικά δηλαδή το Bayonetta 2 έχει πουλήσει 6,5 φορές καλύτερα στο Wii U απ' ότι είχε πουλήσει το πρώτο Bayonetta στα προηγούμενα twins. Βγαίνουν ενδιαφέροντα συμπεράσματα αν αναλογιστούμε ότι είναι 2nd-party τίτλος και αν θυμηθούμε το bitching των fans όταν είχε ανακοινωθεί για Wii U exclusively.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...