Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είναι δύσκολο και κάπως περίεργο . Νομίζω αν σου  άρεσε το Bayonetta  πάλι του https://en.wikipedia.org/wiki/Hideki_Kamiya

είναι ok ίσως όχι τόσο action . Η καλύτερη δουλειά τους είναι το Bayonetta 2

Κατέβασε το demo απο Nintendo eShop και δες το μόνος σου  :-D

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είναι δύσκολο και κάπως περίεργο . Νομίζω αν σου  άρεσε το Bayonetta  πάλι του https://en.wikipedia.org/wiki/Hideki_Kamiya

είναι ok ίσως όχι τόσο action . Η καλύτερη δουλειά τους είναι το Bayonetta 2

Κατέβασε το demo απο Nintendo eShop και δες το μόνος σου  :-D

Kαι τα 2 Bayonetta πρεπει να ειναι απο τους θυσαυρους του Wiiu(ακ και εχω την special edition και μετα 2 δεν ετυχε να τα παιξω ακομα,πρεπει καποια στιγμη να τα ξεκινησω οπωσδηποτε!)

Υ.Γ. ξερω πως το πρωτο εχει βγει και για 360/ps3

Πόσο γ*μάτο το Mario 3D World!! Μα πόσο πιά!!

Αψεγάδιαστο παιχνίδι!! Έχω πάθει πλάκα πραγματικά.

Ναι, αλλά δεν είναι Mario 64. :P

Σοβαρά τώρα, η καλύτερη περίοδος να το παίξεις είναι εκεί γύρω στα Χριστούγεννα... έχει φοβερή «ατμόσφαιρα» σε κάποιες πίστες.

Σκεφτομαι να επιστρεψω μεσα στο 16' καποια στιγμη σε κονσολα Nintendo μιας και τελευταια φορα που ειχα ηταν πριν 15+ χρονια με το N64.

Το αν θα παρω Wii U η NX θα εξαρτηθει απτο backwards compatibility,διοτι με τα τωρινα remasters των Zelda που δεν εχω παιξει+Mario Kart και Smash Bros που βηκαν προσφατα η νοσταλγια χτυπαει κοκκινο :D

Πιστευετε το NX θα παιζει παιχνιδια WIi U?

Λογικά ναί μιας και το έχει παράδοση η Nintendo.

Εκτός κι αν δεν θέλουνε το ΝΧ να είναι διάδοχος του Wii U και έχουνε και τις δύο κονσόλες στην αγορά, πράγμα λίγο δύσκολο/απίθανο.

• Moderators

Δεν είναι τίποτα σίγουρο ακόμα. Αν πάνε σε x86, θα χρειαστεί το SoC του Wii U για BC.

^^ Αυτό βασικά.

Η λογική λέει ότι το ΝΧ θα είναι x86/x64 αρχιτεκτονική, γιατί αλλιώς bye-bye 3rd-parties για ακόμα μια φορά. Εάν και εφόσον είναι x86/x64 τότε για να παίζει παιχνίδια του Wii U, τότε θα πρέπει να φοράει και το SoC του Wii U. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι μαζί με το NX θα αγοράζεις κι ένα Wii U παρέα. Δηλαδή αν έχει αρχιτεκτονική παρεμφερή με τα twins και αν μπορεί να τρέχει και Wii U games παράλληλα, τότε μιλάμε για μια αρχική τιμή εκκίνησης χαλαρά στα 400 ευρώ χωρίς game (+κανά 100άρικο για το GamePad που θα πουλιέται ξεχωριστά) όταν κυκλοφορήσει τη στιγμή που τα twins ήδη τιμολογούνται στα 300 μαζί με game. Επομένως είναι safe να υποθέσουμε ότι το NX δεν θα έχει Wii U BC. Σε διαφορετική περίπτωση είτε δεν θα έχει 3rd-party support (και άρα θα είναι ένα Wii U 2), είτε θα βγεί σε πολύ υψηλή τιμή (άρα θα είναι ένα Wii U 2 :P)

Όλα αυτά βέβαια τα λέει η λογική και όλοι γνωρίζουμε ότι στην Ν έχουν τσακωθεί με τη λογική. Είναι επίσης πιθανό να μην βάλουν x86/x64 SoC, να έχουν μόνο ένα SoC παρεμφερές με του Wii U (για να κερδίσουν το BC), αλλά και πάλι να βγουν σε ακριβότερη τιμή από τα twins. Κανείς δεν ξέρει με δαύτους.

• Like 1

Εκτός αν κάνουν καμία μαγκιά με executable recompilation α λα XBOX360 BC όπως στο XB1... αλλά μάλλον είναι too much αυτό για την Ninty, πόσο μάλλον να ήταν και δωρεάν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...