Basilisc Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Από Ρωσία store αγοράζουμε κανονικά ή έχουμε θέμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Αγοράζεις αλλά δεν έχει νόημα καθώς οι τιμές δεν έχουν διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Αν υπολογισα σωστά 30 ευρώ βγαίνει τόσο το splatoon όσο και το mario maker. Αρκετά φθηνότερα από τα άλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 http://www.nintendolife.com/news/2015/12/splatoon_developers_talk_stage_design_and_the_end_of_regular_updates Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα μου αρέσει αυτό που βλέπω. Ο δημιουργός των Devil Survivor μάλλον φαίνεται ότι θα μας προσφέρει άλλο ένα πολύ καλό παιχνίδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Ήρθε και το δικό μου! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Πουλας λιγη μουρη που το βαζεις διπλα και σε αλλα πραγματα αλλα τελος παντων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Ήρθαν μαζί για αυτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pho Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά (για όσους ενδιαφέρονται) την Δευτέρα 4/11 πήγα στο media markt και είχαν το xenoblade X στα 39,90! Το αγόρασα. Δεν ήταν κάποια προσφορά. Απλά αυτή ήταν η τιμή του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά (για όσους ενδιαφέρονται) την Δευτέρα 4/11 πήγα στο media markt και είχαν το xenoblade X στα 39,90! Το αγόρασα. Δεν ήταν κάποια προσφορά. Απλά αυτή ήταν η τιμή του. Δεν ξερω εγω 60ευρω το βλεπω στα Mediamarkt http://www.mediamarkt.gr/el/product/_xenoblade-chronicles-x-nintendo-wii-u-1174942.html?outlet=1256&etcc_cmp=Productlisting&etcc_med=Price%20Search%20Engine&etcc_ori=skroutz.gr&etcc_par=Price%20Search%20Engine&et_cid=3&et_lid=5Ισως να ηταν προσφορα του εν λογω καταστηματος,γιατι δεν ειναι λιγες οι φορες που καταστηματα σαν την Media markt εχουν εκπτωσεις μονο στο καταστημα ή σε συγκεκριμενα υποκαταστηματα. Για παραδειγμα εγω το καλοκαιρι ειχα πετυχει το Killzone Shadowfall στα 20ευρω στο mediamarkt Λεωφ.Κηφισιας ενω στο site τους ειδα και το ειχανε 30ευρω κανονικα,και μονο τωρα επεσε η τιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Και εγώ στα 60€ το είχα δει στο Περιστέρι που είχα πάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Κλασσικη απαγορευτικη τιμη και στα MediaMarkt Κηφισιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Κάποτε είχαν το Wind Waker HD στα €20, αλλά δεν το πρόλαβα γμτ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Πρώτο χτύπημα από τη νέα διεύθυνση που δείχνει πως ο Iwata πραγματικά κρατούσε ένα Α επίπεδο...το Twilight Princess HD θα έχει ένα επιπλέον dungeon αλλά μόνο μέσα από το wolf link amiibo. Τώρα δεν είναι γνωστό αν το συγκεκριμένο θα βγει και για πώληση ξεχωριστά αλλά το ελπίζω γιατί αν το κάνουν αποκλειστικό στο amiibo τότε καλά κρασιά και ανοίγουν δρόμοι για μετέπειτα τέτοιες πρακτικές. Είναι αυτό που λέγαμε, δεν πρέπει να αλλάξει πορεία η εταιρία. Δεν πρέπει να γίνει σαν και τις άλλες. Αν συμβεί αυτό ξεχάστε το καλό και ποιοτικό (σε όλα τα επίπεδα) gaming που ξέρουμε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δε βλεπω το κακο σε αυτο· Καταρχην το amiibo ειναι πακετο με το παιχνιδι στα 60 euro οποτε υποθετω οτι το παιχνιδι σκετο θα κοστιζει το πολυ 45-50. Αν καποιοσ θεωρει πολλα τα εξτρα χρηματα, δεν το παιρνει· Το amiibo θα κυκλοφορησει σιγουρα και μονο του καποια στιγμη αφου θα χρησιμοποιειται στο ζελντα υ· Το παιχνιδι ειναι απλο remaster ουτωσ αλλωσ, θα μπορουσαν να μην ασχοληθουν καν με εξτρα περιεχομενο· Επισησ το μπουντρουμι μπορει να ειναι στυλ cave of ordeals ή απλα τα boss fights και οχι κανονικο μπουντρουμι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα