di maria kun Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 καλες γιορτες,θα τα ξαναπουμε απο φεβρουαριο 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Bayonetta 2 7 λίρες απο amazon Αγγλίας: http://www.amazon.co.uk/Bayonetta-2-Nintendo-Wii-U/dp/B00BCWYRJA/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1450282546&sr=8-2&keywords=bayonetta+2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 20151216_180421.jpg καλες γιορτες,θα τα ξαναπουμε απο φεβρουαριο Παλι καλα που υπαρχει αυτο και το κανονικο στο store να μας γεμισουν τις ωρες απο πλευρας Wii U(online κυριως splatoon κλασσικα)γιατι αν ειναι να περιμεναμε ποτε η Nintendo θα βγαλει το νεο zelda(το οποιο βεβαια μπορει να διχασει κοσμο αλα Skyword Sword βεβαια,ειδικα και λογω της τεραστιας αναμονης),αλλιως πιστευω πολλοι θα ειχαν αρχησει ηδη να πουλανε τις κονσολες τους. Αντε καλο λιωσιμο Εγω προσωπικα εχω ξεκινησει το πρωτο xenoblade(δεν βοηθαει που η ταμπλετα θελει φορτιση καθε 3 και λιγο α ρε Nintendo βαλε μια αξιοπρεπεστατη μπαταρια που να παρει η ευχη)να το βγαλω πρωτα αυτο που το ειχα αφησει και μετα θα πιασω το X.Βεβαια μεχρι τον Απριλιο περιπου που βγαινει το Zelda TP HD εχουμε μπολικο χρονο και δεν βγαινει και τιποτα το ιδιαιτερο(εν αναμονη και του starfox αν και δεν βλεπω να ειναι τιποτα το ιδιαιτερο ο τιλος οπως πολλοι το περιμενουν μακαρι να πεσω εξω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Corrin (Fire Emblem Fates) και Bayonetta οι τελευταίοι χαρακτήρες που θα προστεθούν στο ρόστερ του Smash. Θεωρώ ότι το Smash έχει ωριμάσει άπειρα. Εγώ που είμαι αδιάφορος για το παιχνίδι σκέφτομαι να το αποκτήσω σε κάποια φάση και να τσιμπήσω κάνα πακέτο για ολόκληρο το DLC πακέτο των χαρακτήρων. Πραγματικά μπράβο τους. Με "πείθει" το παιχνίδι για την προσοχή που το έδωσαν. Προς το παρόν ο κύριος στόχος μου (gaming wise) είναι να αποκτήσω το Xenoblade Chronicles X. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sa1901 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Προσπαθώ εδώ και ώρες να συνδεθώ στο eshop της Nintendo και απ' ό,τι φαίνεται είναι παγκόσμιο πρόβλημα. http://www.ign.com/boards/threads/nintendo-servers-down.454657800/ Τι γίνεται; Όλοι θέλουμε να κατεβάσουμε σήμερα το Minecraft; http://www.nintendo.com/consumer/network/en_la/network_status.jsp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 εγω παραλαμβανω σημερα η την δευτερα το xenoblade ..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Απλό ή Special? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 απλο , δεν εκατσα να βρω σπεσιαλ... βαρεθηκα να περιμενω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Εχω κλεισει ηδη 12 ωρες και το game απλα γαμει!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Είμαι στις 100 ώρες περιπου και στον τελευταιο αρχηγό. Τιτλος διαμάντι.Ελιωσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
di maria kun Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 100 ωρες και γω-ειναι απο τα γκειμς που χανεις τον υπνο,το φως σου την πραγματικοτητα,χανεσαι γενικως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Η αληθεια ειναι οτι δε το περιμενα τοσο καψιμο.Ο συνδυασμος ανθρωπων με skels ειναι εκπληκτικος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apple64 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Το Xenoblade είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ! Δεν έχω κάτι άλλο να πω. MUST BUY. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Το πήρα και εγώ απο τις αγγελίες εδώ. Μετά την αργία φτάνει. ΑΑΑΧ για αυτό και για το Zelda το πήρα το Wii U, άντε να καούμε λίγο. Ερώτηση, τα πακέτα απο το Store να τα κατεβάσω; βελτιώνουν πολύ το loading ή τσάμπα χώρος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Nαι απο το store και απ'οτι διαβασα το βελτιωνουν πολυ.Εγω τα ειχα κατεβασει πριν το παρω οποτε δεν εχω αποψη για το ποσο δουλεια κανουν.Το παιχνιδι το τελειωσα στις 100 σχεδον ωρες εχοντας κανει μονο τα affinity missions που ζηταγε για να σε βαλει στις κυριες αποστολες και ολοκληρωσα και μερικα μικρα missions.Το παιχνιδι ειναι ατελειωτο.Πραγματικα δινεις λεφτα και αξιζουν μεχρι τελευταιας δεκαρας για αυτον τον τιτλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα